1565

TÖRZSHELYÜNK

A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!

FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
  • Goruck
    új LINK a bannerban
  • ScarY MAN
    rajzoltam egy kevés zoldet(15%tinta) a zaszloba :)
  • akyyy
    valszeg uj ipt kaptál, és olyan amin már "játszottá" tehát arra az ipre azóta generálta a tintákat!
  • Benny04
    könnyen...
    sok apró ecsetvonással :)
  • mama2
    Ezt hogy a francba csinálták meg így?
  • Benny04
    de az tök szar, hogy nem lehet színmintát venni, mert nem tudjuk, hogy igaziből milyen a színe a zászlónak, mert egy csomó árnyalat van...
  • bubu13
    átfirkálod arra a színre ami elötte volt
  • mama2
    Vigyázni kell hogy össze ne firkálják? De hogy ne firkálják össze, az ellen én mit tudok tenni? Nem tudok radírozni, vagy igen?
  • bubu13
    732 hsz az új zászló
  • mama2
    Amúgy már nem lehet szinten tartani a zászlót, mert összefirkálták, mint állat.:/
  • mama2
    Nem tudom én se. Amikor utoljára ránéztem, vol kerek 17%, ez volt 10:14-kor. Most van 10:47, ennyi idő alatt nem töltődhetett fel annyira. Ja, meg az előbb újraindítottam a gépet, és féltem, hogy ugye új IP-t kapok, és megint 5% lesz a tintám, de 25.7% kevesebbet tévedtem.- Úgy hogy én se tudom hogy lehet:O.
  • bubu13
    hogy csináltad?
  • mama2
    30.7% a tinta:D.
  • akyyy
    jó ez, lehet fele téglalapot, kört meg ilyeneket rajzolni:D
  • Benny04
    nembaja ;)
  • Benny04
  • Dragooon #746
    tegnap beszéltünk amerikai sráccal és ő mondta hogy nem működnek (jól) ezek programok valamiért..
  • akyyy
    álitolag ezaz
  • n3whous3
    Nézd csak végig a művészeti rajzoknak a készítését. Azokat s megpróbálják szétkúrni. Szóval simán bunkó vagy a felfogásoddal.
  • akyyy
    ez engem is érdekelne
  • mama2
    Nekem most kerek 17% tintám van. Gyűjtöm estig, és ha lesz valami, akkor segítek. De most télleg írjárok meg, hogy lesz-e valami este, mert ha nem, elhasználom a tintát.
  • akyyy
    terjesztettem a zöldet, a végét kicsit felosztottam mert igen fogy a tintám:)
  • KapuBen
    nem...ha megnézed a nagyobb feliratokat zoommal akkor látod hogy ott se ugyanolyan...
  • Eldián
    Honnan tudnám leszedni a drawball programot? Valaki tud adni linket?
  • Gabosh
    Hali! :D

Én is segitek a magyar zászló bevédésébe. aztán ha többen leszünk majd terjeszkedünk :)
  • Prézli
    Nagy fehér csíkot leszedtem, meg a piros és a fehér közti kis fekete rést kiszíneztem. Mostantól inkább védelmi feladatokat látok el, ha összefirkálják. (tisztára mint vmi területfoglalós játék :D )
  • akyyy
    amugy nem lehet valahogy ugyanazt szint felvenni? mert a fehér azkönnyű de ha valaki a pirosba vagy zöldbe rondít, nemnagyon tudom kijavitani mert kicsit más szint találok csak el.
  • bardocz
    segítettem leszedni róla a feliratot
  • akyyy
    véletlenül huztam bele egy nagy fehér csikot bocsi
  • ldavid
    a másik én voltam, majd még este ha lesz mivel, besegítek
    amúgy szerintem lehetne jobbra, és lefelé a A halott menyasszony-os fickóig nyújtani

szerk.: kössz a kitartásos embernek...
  • Benny04
    itt
  • bubu13
    hol van az új zászló helye?
  • Prézli
    Az új zászlón dolgoztam picit (egy másik emberrel karöltve) és sztem az a hely nyugisabb mint az előző. Az előző azért volt bajos, mert egy fehér zöld piros zászló volt ott ami nem hazánk zászlaja, és az ottani védelmezők ezt nem szívlelték. Az elektrochat meg nekem se jön be.
  • bubu13
    bazdmeg... folyamatosan összefirkálják a zászlót ja és a chatet nekem se tölti be
  • mama2
    Nekem nem tölti be a chatot:/.
  • VRSDM
    ha nem tűnt volna fel ez a frikálás cask örök harc lesz, mindig belekontárkodnak majd, talán ha valóban arra használnátok amire született, és kreatív szép művészeti alkotásokat tennétek akkor nem az lenne az első hogy széjjelkúrják, ha olyat nemtudsz viszlát
  • desigo
    25,4 %

ez a zászló festés veszett ügy...
  • bujcsik555
    Jo helynek tünik ,megnegyobbitottam 20% tintámmal a zászlot,és kijavitotta a hibákat
  • Énvagyokazapád
    ja.
  • PyRex
    mennyi időtök van :D