1565
TÖRZSHELYÜNK
A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!
FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
-
#762 új LINK a bannerban -
#761 rajzoltam egy kevés zoldet(15%tinta) a zaszloba :) -
#760 valszeg uj ipt kaptál, és olyan amin már "játszottá" tehát arra az ipre azóta generálta a tintákat! -
#759 könnyen...
sok apró ecsetvonással :) -
#758 Ezt hogy a francba csinálták meg így? -
#757 de az tök szar, hogy nem lehet színmintát venni, mert nem tudjuk, hogy igaziből milyen a színe a zászlónak, mert egy csomó árnyalat van... -
#756 átfirkálod arra a színre ami elötte volt -
#755 Vigyázni kell hogy össze ne firkálják? De hogy ne firkálják össze, az ellen én mit tudok tenni? Nem tudok radírozni, vagy igen? -
#754 732 hsz az új zászló -
#753 Amúgy már nem lehet szinten tartani a zászlót, mert összefirkálták, mint állat.:/ -
#752 Nem tudom én se. Amikor utoljára ránéztem, vol kerek 17%, ez volt 10:14-kor. Most van 10:47, ennyi idő alatt nem töltődhetett fel annyira. Ja, meg az előbb újraindítottam a gépet, és féltem, hogy ugye új IP-t kapok, és megint 5% lesz a tintám, de 25.7% kevesebbet tévedtem.- Úgy hogy én se tudom hogy lehet:O. -
#751 hogy csináltad? -
#750 30.7% a tinta:D. -
#749 jó ez, lehet fele téglalapot, kört meg ilyeneket rajzolni:D -
#748 nembaja ;) -
#747 -
#746 tegnap beszéltünk amerikai sráccal és ő mondta hogy nem működnek (jól) ezek programok valamiért.. -
#745 álitolag ezaz -
n3whous3 #744 Nézd csak végig a művészeti rajzoknak a készítését. Azokat s megpróbálják szétkúrni. Szóval simán bunkó vagy a felfogásoddal. -
#743 ez engem is érdekelne -
#742 Nekem most kerek 17% tintám van. Gyűjtöm estig, és ha lesz valami, akkor segítek. De most télleg írjárok meg, hogy lesz-e valami este, mert ha nem, elhasználom a tintát. -
#741 terjesztettem a zöldet, a végét kicsit felosztottam mert igen fogy a tintám:) -
#740 nem...ha megnézed a nagyobb feliratokat zoommal akkor látod hogy ott se ugyanolyan... -
Eldián #739 Honnan tudnám leszedni a drawball programot? Valaki tud adni linket? -
Gabosh #738 Hali! :D
Én is segitek a magyar zászló bevédésébe. aztán ha többen leszünk majd terjeszkedünk :) -
#737 Nagy fehér csíkot leszedtem, meg a piros és a fehér közti kis fekete rést kiszíneztem. Mostantól inkább védelmi feladatokat látok el, ha összefirkálják. (tisztára mint vmi területfoglalós játék :D ) -
#736 amugy nem lehet valahogy ugyanazt szint felvenni? mert a fehér azkönnyű de ha valaki a pirosba vagy zöldbe rondít, nemnagyon tudom kijavitani mert kicsit más szint találok csak el. -
#735 segítettem leszedni róla a feliratot -
#734 véletlenül huztam bele egy nagy fehér csikot bocsi -
ldavid #733 a másik én voltam, majd még este ha lesz mivel, besegítek
amúgy szerintem lehetne jobbra, és lefelé a A halott menyasszony-os fickóig nyújtani
szerk.: kössz a kitartásos embernek... -
#732 itt -
#731 hol van az új zászló helye? -
#730 Az új zászlón dolgoztam picit (egy másik emberrel karöltve) és sztem az a hely nyugisabb mint az előző. Az előző azért volt bajos, mert egy fehér zöld piros zászló volt ott ami nem hazánk zászlaja, és az ottani védelmezők ezt nem szívlelték. Az elektrochat meg nekem se jön be. -
#729 bazdmeg... folyamatosan összefirkálják a zászlót ja és a chatet nekem se tölti be -
#728 Nekem nem tölti be a chatot:/. -
#727 ha nem tűnt volna fel ez a frikálás cask örök harc lesz, mindig belekontárkodnak majd, talán ha valóban arra használnátok amire született, és kreatív szép művészeti alkotásokat tennétek akkor nem az lenne az első hogy széjjelkúrják, ha olyat nemtudsz viszlát -
#726 25,4 %
ez a zászló festés veszett ügy... -
#725 Jo helynek tünik ,megnegyobbitottam 20% tintámmal a zászlot,és kijavitotta a hibákat -
#724 ja. -
#723 mennyi időtök van :D