1565
TÖRZSHELYÜNK
A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!
FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
-
#802 ne akard lebeszélni őket, más zászló is van a táblán! Miért hungarista egyből aki zászlót akar rajzolni?? -
#801 minek eröltetitek a zászlóz? egyből belerondítanak, nem csak magyarok mindenki, művészeknek szól a tábla, nem hungaristáknak. szvsz. -
#800 TÉKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK! -
#799 én is regeltem :)
-
#798 mi az emailcim? -
#797 ááááá rossz e-mail címet adtam meg!muszáj kivárnom a 24 órát amíg törli, vagy kérhetném hogy töröljenek? -
#796 nemtom:S valami hülye odaírta:SSSSS -
ldavid #795 én is reg.
mama2: kapsz róla 1 e-mailt -
#794 Hogy tudom meg, hogy az adminisztrátor jóváhagyta a regisztrációmat? -
#793 áááá valaki megint belefirkált -
#792 én is regeltem ;) -
#791 Én már ítam chatre, de nem ír vissza senki:(. -
#790 én is -
#789 regisztraltam -
#788 elszúrtam a regisztrációt mert rossz email címet adtam meg most az én nevem azon a fóeumon bubu14 lesz -
#787 Én is regiztem a chatre, most az adminisztrációs jóváhagyásra várok:P. -
#786 nekemmegy, majd irok hozzá magyar leirást, amire eddig rájöttemD: -
#785 ide hoztam létre fórumot, csak jóváhagyással lehet regisztálni, kretk ugyanazt a nicket használni amit itt is és beirni ide hogy regisztált az illető:)
van chat is fent még aért finomitok rajta:D -
#784 ez a drawball tools nekem nem működik. elindítom és onnantól kezdve semmit nem tudok csinálni a gépen, mert bárhová kattintik nem csinál semmit! és azt írja ki hogy couldn't load..... -
#783 ki pirosozta vissza, amit befehérítettem...mondja a szemembe :) -
#782 az meg mi a ****t keres ott?? :S -
#781 én húztam
egyetlen probléma, hogy abba a képbe ami fölötte van (űrhajó vagy nemtom mi) nem enged belerajzolni :-o -
#780 az én MSN címem viccesebb, de nem én csinálta, első e-mail címem -
#779 fúúúúj ptx.ath.cx!=x -
#778 http://www.drawball.com/Lbjpkd -
#777 jah és nem kiröhögni,csak gyakorlásként meg tanulásként csináltam az oldalt:P -
#776 phpbb, nagyonn tetszik!!! -
#775 link? -
#774 bardoczweb.extra.hu
felőlem ezt is használhatjuk,leszedem az index.html-t,meg megcsinálhatom,hogy csak fórum legyen,csak sajna ma elutazok,és max hétfőn,vagy kedden tudnám megcsinálni,persze a most lévő fórum használható,csak az addig írt üzeneteket nem tudom viszaállítani -
#773 menjetek a vip sarkára, drawballtoolssal csináltam=D -
#772 valóban az felesleges. egy új forumot kell nyitni, aholva nem regisztálhat akárki, csak azt akit jóváhagy admin.
[csinálom] -
#771 rádbízom...ha átheyeztetjük, akkor miért lesz jobb? -
#770 én is vittem fel pár pirosat, a progival. mionjdárt csinálok hozzá leirást meg leforditom. -
#769 én vittem tovább pirosat,csak elfogyott atintám sajna:S -
#768 rákentem 11% fehéret -
#767 javaslom hogy vagy helyeztesük át sajátba a topikot, vagy csinálj itt egy külön fórumot. ha kell segítek oda egy külön chatet csinálni amit be is lehet szúrni bannerba, igy az ismeretlenek nemtdják hol a törzshely és nemtudják szétbarmolni. -
#766 ötlet: 3 önkéntes jelentkező akik gyüjtenek 100% tintát, és a progival csinálnak egy téglalapot ami egyszinü. 3 ember 3 szin. csak nemtudom 100% az kb mennyit adna ki. olyan mintha 1 ember 300% tintával csinálna egymaga egy zászlót! -
#765 nagyon helyes! -
#764 valaki huzott felfelé egy piros vonalat. ott kéne majd kiszinezi pirosra, amjd ami eleve megvan most pirosan átszinezni fehérre, és megis van nagyobitva a zászlónk!
valahogy igy:
-
#763 5% lett a tintám 40 perc alatt :-ooooooooooo