DRAWBALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kipingltam a vörös csillagot😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szép az a nagy sg felirat😊 ki csinálta?le raktam mellé egy démokát,ha nem probléma😊 de mosolyog ám!😊
ez tök jó lehetett... 😞
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
<#gun>#gun><#schmoll2>#schmoll2><#rinya>#rinya><#boxer>#boxer><#duma>#duma><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#banplz>#banplz><#violent>#violent><#violent>#violent>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
(ezen most besértõdött😞).
Rám ne nézz, nem én voltam.
Tökéletesen egyenes vonal:
Bal egérgomb majd jobb egérgomb utána átmész máshova és ugyanez.
"click and hold the left mouse button.*this is point "A"* while holding left click the right mouse button.. now let go of both. Left click again anywhere else, *point "B"* and a straight line will be drawn between point A, and B."
Bal egérgomb majd jobb egérgomb utána átmész máshova és ugyanez.
"click and hold the left mouse button.*this is point "A"* while holding left click the right mouse button.. now let go of both. Left click again anywhere else, *point "B"* and a straight line will be drawn between point A, and B."
Na én is beszálnék, 5.2% körül vagyok. A VIP felirat P betûje kész magyar sarokká alakult 😄 (én még semmit se rajzoltam)
Inkább belsõ tötltõmunkát vállalnék mert tud menni a gépem, de egérrel nem vagyok annyira tehetséges.
Inkább belsõ tötltõmunkát vállalnék mert tud menni a gépem, de egérrel nem vagyok annyira tehetséges.
amúgy ez tök jó hely, már rég kiszemeltem magamnak, 2 napja érintetlen ^^
😄😄
ez nagyon odabasz 😄
vagyis 21:00-kor, bocsi😛.
Na akkor most rajzolunk 10:00-kor, vagy nem? Ha igen, én a színezek😊.