1565
TÖRZSHELYÜNK
A tinta magától töltődik, néha nézzetek rá!!!
FELADAT, szinten tartani a zászlót!!!KATT IDE!
-
#722 k. -
#721 én a M betü mellett jobbra levő fehérzöldpiros fölé kezdek piros csíkot rajzolni majd leamortizálni alul a pirosat, és így lesz egy tök nagy magyar zászló
hozzászólások? -
Eldián #720 Nos az új Magyarország zászló jobboldalon lesz/van, a Fehér "Wii forumetse" felirat W betűje fölött, és a kék "xenu.net" T betűje alatt. 0% os zoomnál is látszik a piros-fehér-zöld paca. -
dieselG #719 gyűlünk a chaten, már nagyban megy a terv, szégyelljétek magatokat! :) -
Monoton #718 höhö ez tetszik :D -
ldavid #717 de valamennyire szűkülne azok száma, akik elkövethetik (hacsak meg nem találja véletlenül) :D -
#716 oda nem mehetnének be olyanok akik szétbaszhatják? pl. én? :D dehogynem.
sosem fogod tudni megakadályozni a szétszarodázást. -
ldavid #715 nem lenne jobb egy saját sg fórum, amit csak regisztrált tagok olvashatnak, és ott megosztani a rajz helyét?
mert ez így állandóan össze lesz baxva -
#714 http://electrochat.hu/
ide belépsz, aztán beírod a nevedet, és utána bejön egy ablak, ott baloldalt a szobákra katt, majd a drawball-ra és kész :) -
#713 és ezt hogy találjam meg azon az oldalon? -
Eldián #712 Electrochatre go mindenki, nem kell regisztrálni, van külön szoba, ahol gyorsabban mehet az eszmecsere! -
dieselG #711 plz elektrochat.hu #drawball szoba :) -
#710 -
#709 emo volt biztos. -
#708 bele kéne irni angolul a szinek sarkaiba apró betüvel hogy red white green, meg hogy hadják meg a szineket a modik. -
#707 persze már beleirt valaki egy x et gratula neki gondolom esze is anyi mint amit rajzolni tud egy nagy X -
#706 nincs több tintám. hogy lehetne még szerezni? a lentebb leírt módszer tényleg elbassza a netet? -
#705 rendbe raktam a zaszlot 17ink bol nemtudom ki cseszi szét állandoan.. -
Eldián #704 Kész a chat szobánk az http://electrochat.hu/n! -
dieselG #703 de attól így még sajnos megtalálja az, aki abban leli az örömét, hogy mások szórakozását rondítja el szántszándékkal. -
#702 nem rossz ötlet :D -
#701 egyszerübb a bannerba valami flashszerü chatet beletenni... -
#700 létre kéne hozni egy oldalt, amin egy csetet kéne létrehozni, és ott tudnánk beszélgetni egymással :)) -
Eldián #699 http://electrochat.hu/ <<< Itt kéne csinálni egy szobát. -
dieselG #698 tényleg jobb lenne a chat vagy akár msn.. valahogy privátban terjeszteni kéne a címet bennfenteseknek -
#697 valami adminisztrátor (ha van ilyen ) lehetett, nem magyar. Beírták, hogy wrong colors és ő máris festette a fehér zöld pirosat -
dieselG #696 gőzöm sincs, de istennek tetsző cselekedetet vitt véghez :) -
#695 nah, ennek igy nagyon semmi értelme sincs... már nem azért. -
#694 linkt. -
#693 na vagyok, újra 5%-on :D
valaki tudna letöltőlinket adni ahhoz a lentebb említett progihoz? :) -
#692 újra piros-fehér-zöld.. nekem meg elfogyott a tintám :( -
#691 kicsinálta? -
dieselG #690 na újra piros fehlr zöld -.- -
dieselG #689 pf valami soviniszta lehetett. -
#688 nem rejszoltál eleget kiskorodba :] nekem csak úgy reflexből jár a kezem az F5ön :] -
Eldián #687 Ne hülyeségeket firkáljatok hanem a zászlót javítsátok! Pl ne ilyen köcsög meg ilyeneket nyomjatok... a csapatunk meg mehetne valami chatre ahol tudjuk tartani gyorsabban a kapcsolatot. Egy fórum nem éppen a legjobb... -
#686 ez mi az appám volt most bejött egy kék-rózsaszín(?) átmenetes téglalap pikk-pakk :|||||||||wwwww -
#685 nah kifogytam, az oké ha egykét külfödi paraszt belerondit, de páran innen rontják el más szórakozását:( -
dieselG #684 beszállok én is... pár perce követem az eseményeket.
akyyy: nekem is egyszercsak kész lett! :D -
#683 ne sg feliratot tegyetek a zászlóba hanem a magyar zászlót csnáljuk meg.