597
A Sziget balatoni fesztiválja
  • berreg
    és pesten nem tudsz venni rá jegyet elővételben?

én már elkezdtem a megszorításokat, de fogalmam sincs h élem túl rendes kaja nélkül ezt a pár hetet. mindegy, a Soundért beáldozok mindent!!

tavaly is akkora party volt!!
  • prezi
    beszoptam az üdülési csekkel mert csak pesten lehet beváltani, én meg borsodi vagyok -.-
  • berreg
    neked legalább van már bérleted!!! nekem a következő 3 hétben zsíros kenyeret kell ennem és vizet innom ahhoz, h meglegyen rá a pénz!!

a társaság már kezd összeállni, mindenki nagyon lelkes. az tuti h 4 napig totál részeg leszek és annyit ugrálok, csajozok, amennyit csak lehet..:)
  • viizo
    én még azt sem tudom, kikkel megyek, nemhogy szállás :D

a bérletem már hónapok óta megvan, de minden más képlékeny még :)

de majd lesz valahogy... :D
  • BADE
    :D
    Nem,csak sima bérletet tudok kedvezményesen és akkor külön venném:)
  • AntiHero
    nekem még jegyem sincs:D
  • nagyadam77
    külön is lehet. te csak kempingezni mész?
  • prezi
    Mindenkinek van már szállása ? :O

lehet megint én kezdek el későn intézkedni -.-
  • BADE
    Külön kempingjegyet lehet vásárolni vagy csak bérlettel együtt?
  • autoszimulator
    tökéletes a megérzése, uram :D
    érdekfeszítő reklám a videópályázathoz
  • viizo
    mennyi új hozzászólás, wow :)

bár vmiért olyan érzésem van az eddig sosem látott logónélküli nevek és a beszélgetés láttán, mintha alregek beszélgetnének egymással :)
  • laszmark
    Én is ezen filóztam, illetve hogy sopronba borkóstoló?
    Ez kicsit olyan mintha Badacsonyba mennél sörözni:D
    De valóban igazad lehet, ingyér nem lehetett rossz.
  • nagyadam77
    Hát ez elég buta kérdés...nyilván megérte :) Mondjuk az nekem nem szimpi (bár érthető) hogy a 40ezres italkupont csak alkoholmentesre válthatod be :(( Az elég sok kóla/jeges tea
  • laszmark
    Ha jól olvastam tavaj is volt ilyen pályázat...
    Az előző nyertes nincs itt véletlen?:)
    Beszélgetnék vele 1 kicsit, hogy milyen volt a nyeremény, megérte-e stb.
    Erről nem tud valaki valamit?
  • nagyadam77
    Annyi más kreatív téma van amivel nevezni lehet, szerintem ezeket a kisebbségi kérdéseket ne feszegessük :)
  • laszmark
    Oké hogy egy ilyen fesztivál fő témálya nem ez a stílus, de azért tény hogy akad pár zene ami nagyon jó, és simán elhalgatom bármikor.
    A részvételi arányokat meg nézze meg mindenki a most következő fesztiválokon személyesen.
  • Rubenvagyok
    Azért vannak kevesen mert nem igen sok az a zene ami megcélozná őket. Igaz tavaly volt a Volton Váradi roma cafe és nagyon tetszett nekem!
  • silentdiszno
    nem, szerintem szimplán az az oka hogy kevesen tudják megfizetni! Azért azt ne mondjuk, hogy kevesen vannak!
  • monkeymajom
    talán azért kevés a kisebbség mert kevesen vannak és emiatt kisebbség.
    Ázsiaiak pedig azért nem mászkálnak az itteni fesztiválokra mert talán ez Magyarország és nem Ázsia.
    Mondjuk :)
  • kicsikacsa23
    Nemhogy ne lenne sértő, hanem felhívná a figyelmet arra, h kevés a kissebbségi a fesztiválokon, és hogy ennek oka van. Mondjuk én most itt az ázsiaiakra gondolok, tök korrekt arcok, és feldobnák a bulit.
  • laszmark
    :D
    Ez király, és nem is lenne sértő ha csak kissebségiek játszanának benne.
  • ribot
    mármint azért lenne fantasy, mert dolgozni mennek, igaz ?
  • annittaa
    uhh,köszi szépen,most már minden világos!amúgy ez a romás téma télleg necces,ki tudja ki hogy értelmezi!és pl régi fesztiválfelvételekből lehet belevágni?vagy azt sem szabad?
  • silentdiszno
    Hát mi arra gondoltunk, hogy lehetne egy ilyen fantasy-t készíteni, hogy elmennek dolgozni, hogy legyen pénzük a Soundra mondjuk és bemutatná a film az ő "kálváriájukat" 20mp-ben :) Szerintem egész vicceset lehetne belőle csinálni és tipikusan akinek nem inge nem veszi magára, a többiek pedig röhögnek rajta egy jót!
  • monkeymajom
    miért ők hogyan készülnek ?
  • Rubenvagyok
    Ami sérti őket csak olyat nem lehet! Amúgy meg bármi ilyen. De ha ilyen téma van azt mindenki máshogy értelmezi, szóval ebben az a veszély. De amúgy elárulod hogy mi lenne az ötlet?
  • ribot
    na arra a videóra kíváncsi lennék
  • gsuser
    áhh, köszönöm. Mindegyikre nevezek ugyanazzal a filmmel, csak a végén más bevágással. :-))
  • silentdiszno
    én csak azt nem értem, hogy 6 pont van amiben felsorolják a kritériumokat és abból 2 azzal foglalkozik, hogy a kisebbséget békén kell hagyni... Pedig pont az egyik roma barátom mondta, hogy marha jó videót lehetne csinálni abból, hogy bemutatjuk, hogy "ők" hogyan is készülnek a fesztiválra!
  • Rubenvagyok
    Hát úgy okés lenne a videó ha ezen szempontok szerint készülne.
    Amúgy meg 3 kategória van ami a 3 fesztivál! Volt Sound és Campus. Amelyikkel nyersz arra mész!
  • ribot
    Én azt sem tudtam, hogy kategorizálva vannak.
  • laszmark
    Gondolom kap valamit a második is, nem olvastam végig az oldalt:)
    A morbid 5letre nem volt konkrét elképzelésem.
    Szerintem láttatok már erre példát a youtube-on:)
  • BADE
    kempingjegyet lehet külön venni?
  • gsuser
    Hány kategória van összesen?
  • monkeymajom
    szerintem csak átmeneti fogalomzavarban volt,hogy a "morbid videó" megfogalmazója. Amire gondolt (énvéleményem):
    abszurd, fekete humor, a szabályzatot épphogy nem súroló erősebb viccek.
    Szerintem :)
  • Rubenvagyok
    Nem az első nyeri hanem az aki a kategóriájában az első!
    Amúgy nekem a fesztiválhoz nem igen kapcsolódnak a morbid dolgok! Szóval nekem ez így nem fér össze.
  • annittaa
    és nektek melyik tetszik a legjobban az eddigiek közül?az összes jegyet az 1.helyezett nyeri?
  • ribot
    Hát azért egy fesztiválos videó had ne legyen már morbid... legyen benne sok vicces dolog, és ha az ember még nem kezdte volna el a kattogást a fesztiválokra, akkor a videó beindítsa azt !
  • Rubenvagyok
    Szerintem olyan videóra kíváncsiak ami azért piac képes. Nem hinném hogy a morbid humort nagyon támogatnák. Meg benne van a szabályzatban hogy senkinek az érzéseit nem sértheted meg a videó tartalmával.
  • gsuser
    Pedig erről a listáról már több ötletem is támadt! :-)
    Mi lenne a morbid téma, laszmark?