597
A Sziget balatoni fesztiválja
-
berreg #197 és pesten nem tudsz venni rá jegyet elővételben?
én már elkezdtem a megszorításokat, de fogalmam sincs h élem túl rendes kaja nélkül ezt a pár hetet. mindegy, a Soundért beáldozok mindent!!
tavaly is akkora party volt!! -
#196 beszoptam az üdülési csekkel mert csak pesten lehet beváltani, én meg borsodi vagyok -.- -
berreg #195 neked legalább van már bérleted!!! nekem a következő 3 hétben zsíros kenyeret kell ennem és vizet innom ahhoz, h meglegyen rá a pénz!!
a társaság már kezd összeállni, mindenki nagyon lelkes. az tuti h 4 napig totál részeg leszek és annyit ugrálok, csajozok, amennyit csak lehet..:)
-
viizo #194 én még azt sem tudom, kikkel megyek, nemhogy szállás :D
a bérletem már hónapok óta megvan, de minden más képlékeny még :)
de majd lesz valahogy... :D -
#193 :D
Nem,csak sima bérletet tudok kedvezményesen és akkor külön venném:) -
#192 nekem még jegyem sincs:D -
nagyadam77 #191 külön is lehet. te csak kempingezni mész? -
#190 Mindenkinek van már szállása ? :O
lehet megint én kezdek el későn intézkedni -.- -
#189 Külön kempingjegyet lehet vásárolni vagy csak bérlettel együtt? -
#188 tökéletes a megérzése, uram :D
érdekfeszítő reklám a videópályázathoz -
viizo #187 mennyi új hozzászólás, wow :)
bár vmiért olyan érzésem van az eddig sosem látott logónélküli nevek és a beszélgetés láttán, mintha alregek beszélgetnének egymással :) -
laszmark #186 Én is ezen filóztam, illetve hogy sopronba borkóstoló?
Ez kicsit olyan mintha Badacsonyba mennél sörözni:D
De valóban igazad lehet, ingyér nem lehetett rossz. -
nagyadam77 #185 Hát ez elég buta kérdés...nyilván megérte :) Mondjuk az nekem nem szimpi (bár érthető) hogy a 40ezres italkupont csak alkoholmentesre válthatod be :(( Az elég sok kóla/jeges tea -
laszmark #184 Ha jól olvastam tavaj is volt ilyen pályázat...
Az előző nyertes nincs itt véletlen?:)
Beszélgetnék vele 1 kicsit, hogy milyen volt a nyeremény, megérte-e stb.
Erről nem tud valaki valamit? -
nagyadam77 #183 Annyi más kreatív téma van amivel nevezni lehet, szerintem ezeket a kisebbségi kérdéseket ne feszegessük :) -
laszmark #182 Oké hogy egy ilyen fesztivál fő témálya nem ez a stílus, de azért tény hogy akad pár zene ami nagyon jó, és simán elhalgatom bármikor.
A részvételi arányokat meg nézze meg mindenki a most következő fesztiválokon személyesen. -
#181 Azért vannak kevesen mert nem igen sok az a zene ami megcélozná őket. Igaz tavaly volt a Volton Váradi roma cafe és nagyon tetszett nekem! -
silentdiszno #180 nem, szerintem szimplán az az oka hogy kevesen tudják megfizetni! Azért azt ne mondjuk, hogy kevesen vannak! -
#179 talán azért kevés a kisebbség mert kevesen vannak és emiatt kisebbség.
Ázsiaiak pedig azért nem mászkálnak az itteni fesztiválokra mert talán ez Magyarország és nem Ázsia.
Mondjuk :) -
#178 Nemhogy ne lenne sértő, hanem felhívná a figyelmet arra, h kevés a kissebbségi a fesztiválokon, és hogy ennek oka van. Mondjuk én most itt az ázsiaiakra gondolok, tök korrekt arcok, és feldobnák a bulit. -
laszmark #177 :D
Ez király, és nem is lenne sértő ha csak kissebségiek játszanának benne.
-
ribot #176 mármint azért lenne fantasy, mert dolgozni mennek, igaz ? -
annittaa #175 uhh,köszi szépen,most már minden világos!amúgy ez a romás téma télleg necces,ki tudja ki hogy értelmezi!és pl régi fesztiválfelvételekből lehet belevágni?vagy azt sem szabad? -
silentdiszno #174 Hát mi arra gondoltunk, hogy lehetne egy ilyen fantasy-t készíteni, hogy elmennek dolgozni, hogy legyen pénzük a Soundra mondjuk és bemutatná a film az ő "kálváriájukat" 20mp-ben :) Szerintem egész vicceset lehetne belőle csinálni és tipikusan akinek nem inge nem veszi magára, a többiek pedig röhögnek rajta egy jót! -
#173 miért ők hogyan készülnek ? -
#172 Ami sérti őket csak olyat nem lehet! Amúgy meg bármi ilyen. De ha ilyen téma van azt mindenki máshogy értelmezi, szóval ebben az a veszély. De amúgy elárulod hogy mi lenne az ötlet? -
ribot #171 na arra a videóra kíváncsi lennék -
gsuser #170 áhh, köszönöm. Mindegyikre nevezek ugyanazzal a filmmel, csak a végén más bevágással. :-)) -
silentdiszno #169 én csak azt nem értem, hogy 6 pont van amiben felsorolják a kritériumokat és abból 2 azzal foglalkozik, hogy a kisebbséget békén kell hagyni... Pedig pont az egyik roma barátom mondta, hogy marha jó videót lehetne csinálni abból, hogy bemutatjuk, hogy "ők" hogyan is készülnek a fesztiválra! -
#168 Hát úgy okés lenne a videó ha ezen szempontok szerint készülne.
Amúgy meg 3 kategória van ami a 3 fesztivál! Volt Sound és Campus. Amelyikkel nyersz arra mész! -
ribot #167 Én azt sem tudtam, hogy kategorizálva vannak. -
laszmark #166 Gondolom kap valamit a második is, nem olvastam végig az oldalt:)
A morbid 5letre nem volt konkrét elképzelésem.
Szerintem láttatok már erre példát a youtube-on:) -
#165 kempingjegyet lehet külön venni? -
gsuser #164 Hány kategória van összesen? -
#163 szerintem csak átmeneti fogalomzavarban volt,hogy a "morbid videó" megfogalmazója. Amire gondolt (énvéleményem):
abszurd, fekete humor, a szabályzatot épphogy nem súroló erősebb viccek.
Szerintem :) -
#162 Nem az első nyeri hanem az aki a kategóriájában az első!
Amúgy nekem a fesztiválhoz nem igen kapcsolódnak a morbid dolgok! Szóval nekem ez így nem fér össze. -
annittaa #161 és nektek melyik tetszik a legjobban az eddigiek közül?az összes jegyet az 1.helyezett nyeri? -
ribot #160 Hát azért egy fesztiválos videó had ne legyen már morbid... legyen benne sok vicces dolog, és ha az ember még nem kezdte volna el a kattogást a fesztiválokra, akkor a videó beindítsa azt ! -
#159 Szerintem olyan videóra kíváncsiak ami azért piac képes. Nem hinném hogy a morbid humort nagyon támogatnák. Meg benne van a szabályzatban hogy senkinek az érzéseit nem sértheted meg a videó tartalmával. -
gsuser #158 Pedig erről a listáról már több ötletem is támadt! :-)
Mi lenne a morbid téma, laszmark?