Balaton Sound

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi is tavaly állandóan kijárkáltunk minden nap hajnal 1, 2 körülig - amikor meg már elég volt a töltés, szintentartásra a maradék 3-4 felest kicsengettünk bent 😊
Viszont nekünk a kijárkálás is hatalmas fun volt, nagyon hülyeségeket csináltunk, szal direkt élveztük 😊

Soundon tavaly 600 Ft volt 4 deci Heineken. 4 deci!!! Oké hogy a Balaton a turisták lehúzásából él, viszont hozzá kell tenni hogy azért vannak a parton normális áron boltok is (Coop, CBA ilyenek), soundra viszont nem vihetsz be semmi piát, vagy szomjazol vagy fizetsz. Vagy kimész berugni és visszamész
Az biztos.Ott mindenki a turistákra gyúr.Lemerném fogadni,hogy a Sound-on is az emberek 75%-a külföldi lesz...Most már kíváncsi lettem.Mennyi ott egy sör?😊
Eloldeszka
Most nem azért, de a balatonon mi nem drága? Turisták lehúzásából élnek meg a helyi lakosok. Nem vicc.

és a 30 mellé hozzá kell tenni, hogy az élet is marha drága lent, állítom hogy a Sound a legdrágább fesztivál. Megnézed a sör árát (Heineken mint szponzor...), a kajákat, és máris a fellegekben van egy napi pénzköltésed. Vagy másik variáció ha nem mész le, pl én 😊 Legfeljebb valami ismerettséggel mennék le, h vagy a kajapia, vagy a belépõ ingyen lenne
Mi pedig arra gondolunk,amit úgy hívnak: kiadás 😊
De igazad van,a hely a felhozatal,mind-mind igényes.Csak hát sajnos ezt meg is kell fizetni...
csudess
Ennyi! Szóval lehet szavazni a videómra!!😄😄😄

Eloldeszka
Én tudom hova gondolnak... úgy hívják: bevétel :-)
De ez így van mindenhol, nem igen tudok olcsó de jó fesztivált, ráadásul JÓ HELYEN. Mert hát azért a balaton az balaton.

Én is ezen vagyok kiakadva.30 ezer Ft elég húzós.Fõleg ha hozzáteszem a költõpénzt...
csudess
De milyen drága már a jegy hihetetlen!!! nem tom hova gondolnak!

Hát...Bízzunk bennem.Nálam a Balaton Sound a csábító tényezõ....😊
csudess
Hát tömeg csak nem lesz!😄 Hisz nem sok van!😄 Azért remélem h nyerek!!😛😄

jajj most már látom...mire leírtam jött a válasz😊Csudesz!Egész jó a videód.Ti mit gondoltok errõl a játékról.Mûködhet vagy csak egy tömegvideó gyártás lesz az eredménye?
Én arra vagyok kiváncsi hogy Jose Padilla haramdszor is lemondja-e last minute-ben a Sound fellépését 😄 Ja hogy már meg se hívták, vagy már most lemondta? 😄
Hát igen igen...ezért meg kell dolgozni sajnos...:S Hogy érted azt hogy videót?Ne haragudj valamirõl szerintem lemaradtam...
csudess
Hát én csináltam videót😛 szóval lehet rászavazni kérem😛 LINK

Eloldeszka
Dolgozz meg érte akkor!
Vagy videót csinálj (de jót, rosszra nem szavazok), vagy menj el melózni, max két napot vállalsz valahol és szevasz tavasz. Már persze ha ennyire akarsz menni.

csudess
Csak Meséltek itt róla... most már idejelenne lassan jegyet szerezni rá!!!

Eloldeszka
Azért a szenzésön mégse volt idén akkora szenzáció!
http://index.hu/video/2009/05/21/sokan_voltak_a_feherek_de_nem_elegen/
Bár attól még persze lehet, hogy nem volt veszteséges, ennyire benfentes én nem vagyok.

Azt mondjuk nem bánom, hogy nem lesz trance, de azért idén is beférhetett volna a Beastie Boys a balatone soundra
:-)

csudess
Óhh én akarok nyerni!!!😄😄😄 remélem bejön majd a videóm

Lehet tényleg sokba kerül,de szerintem rengeteg jó elõadót hívtak meg.Ahogy nézegettem a line-up-ot...elég sokféle stílus lesz...Szerintem ezért is lesznek sokan.
Vááá de szivesen mennék, bár kicsit sokallom a bérlet árát :/
Nem lesz rekorddöntögetés az biztos, de az is biztos, hogy nagyon nagy buli lesz! Ahogy kicsikacsa mondja ezek nem kis nevek...sõõt!
Jó öreg Hamvai is megmondta hogy amihez ez a Guetta gyerek hozzányúl, már rossz nem lehet...
kicsikacsa23
Azért nem mondanám, hogy gyenge lesz... Moby/Underworld/Röyksopp/DAvid Guetta... Nem kis nevek ezek valljuk be.

is it okay if i think its lame to dance?

autoszimulator
pontos adataim nincsenek, de pl a senzi white sem volt veszteséges, hasonló tömeg lehetett mint tavaly.

bár azért az sound jegyárai durván nõttek, és cserébe nincs olyan név (számomra), ami miatt megvenném. Najó, Guetta, de ez még mindig csak egy napra gyõz meg 😛

.: mobilize.hu :.

szvsz idén nem lesz akkora érdeklõdés mint tavaly

1, válság
2, jóval gyengébb line-up
3, nincs trance

a nyár egyik legnagyobb bulija lesz még így is, de közel sem lesz rekorddöntögetés 😊
autoszimulator
<#sniffles>

.: mobilize.hu :.

Ez korrekt! Meg kéne próbálnom!
Errõl az oldalrólbeszélgetünk. Közben beszéltem haverommal és majd feltöltünk valami õrült videót😊
Milyen oldalról beszéltek? Mert én nem találok semmit.
Megkerestem én is és ha regisztrál fel lehet tölteni😊😛

A tavalyi nyertes filmeknél biztos születik jobb is idén szóval forgatni kéne valami ötletes dolgot.
ja megvan az oldal... jónak tûnik csak nekem vmiért nem engedi feltölteni a videómat...
Nekünk itt van nyaralónk szóval + jó😊 Most lehet jegyet nyerni valami nyereményjátékkal,ismerõsöm mondta. Részleteket nem tudok csak annyit hogy filmet kell forgatni és azt feltölteni és aki nyer az kap jegyeket...!Keressetek rá gugliban.
még szép mert azért túl jó a program, ahhoz,hogy maradjon jegy...bár a fene se tudja de ha menni akarsz sztem még most olcsóbb is a jegy
Hát látod ezt nem tudom megmondani én sem... a tavalyi dolgokból okulva, minél elõbb meg kéne venni a jegyet...
Akkor azt hiszem együtt számolunk vissza berreg!😊 Bár nekem még nincs jegyem. Szerintetek idén is el fog fogyni?
Már csak 50 nap <#hawaii>
Csuhai G
Szigeten Paul Oakenfold, Eric Prydz, Pete Tong, Buuren.. elektronikus téren ilyen erõs line-up még nem volt. oO

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Christiansen
+ Pendulum

természetesen az hogy eddig no trance, nem jelenti azt hogy nem fogok a tavalyinál is nagyobbat bulizni, ami nem lesz egyszerû, lévén tavaly frenetikus és überkirály volt minden BS nap 😄

csak trancerként így nekem a BS kissé savanyú a szõlõ stílusban indul, és az ilyen bulikezdést nem szeretem - valahogy nem is várom annyira mint pl. a tavalyi nyitónapot Arminnal...
Csuhai G
Igen, ez különös.. rengetegféle stílus, de trance nincs, ami elég nevetséges, látva többek között a tavalyi DJMag szavazást is, ahol a TOP10-bõl 6-7 trance dj volt.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Lacee
és nem lesz Thievery Corp sem 😞(

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sven még nem hivatalos, de nem baj ha lesz, nagy mágus 😊

viszont ez a line-up nekem még mindig nemgyerebe, hogy egy r*hadt trance elõadót sem képesek betenni a t. szervezõk a line-upba, ez már egyenesen szánalmas.

a BS vendégkönyvében megy is az oltás rendesen oda-vissza, zárójelben jegyzem meg hogy tán nem minden alap nélkül...

teljesen elszigetesedni látszik, a szervezõk mindenféle mûfajokat bevegyítenek, a legfontosabb elektronikus mûfajokat meg hanyagolják...

messze lesz nagyon így a nézõcsúcs...
Csuhai G
Újabb fellépõk+ Sven Vath pénteken!

Csuhai G
Teljesen egyetértek veled. De mint írtad, "üzleti szempontból kiváló döntés".. sajnos a szervezõket csak ez érdekli. 😞
Mindenesetre most már eldõlt, hogy megyek Szigetre is, Armint és Fatboy Slim-et semmiképp sem szeretném kihagyni.

én meg az Armin topikban ki is fejtettem a véleményem...

már msn-en tárgyaljuk páran és szidjuk a szervezõket, elmehetnek a ***-ba, hogy nem a BS-re hozzák le...

üzleti szempontból kétségtelenül kiváló döntés, hisz a zenekedvelõ így kétszer is vegye meg a jegyét, az inkább elektronikus BS-re és a jóval inkább alter Szigetre is, de mint magánember mocsokságnak tartom.
Csuhai G
Sziget 09 fellépõk

Armin van Buuren
Placebo
Prodigy
Fatboy Slim

és ez még csak az elsõ adag. 😊 Mi lesz itt, kérem, mi lesz itt.. 😊

Csuhai G
Szigeten Armin.. megmondtam. 😊

GregSB
Ha nem vetted volna észre egy pöppet sz@rabb a forit, mint két éve, és a külföldi fellépõknek bizony fix gázsiuk van, mégpedig $-ban és €-ban megadva. Gondolom amiatt is a nem kicsi drágulás.