597
A Sziget balatoni fesztiválja
  • berreg
    milyen van?hát pár év és tuti transzplantációra lesz szükségem.. de erről szól a fiatalság, nem? féktelen bulizás, fesztiválozás, csajozás.. ráérek még megkomolyodni. már alig várom a július 9-ét..:)
  • gibbone
    8-10 sör napközbe + pár feles bemeleítőnek, és akkor még este is. Lál milyen májad van neked ember?
  • berreg
    csak nem 77éves vagy??:D valld be h egy 4 napos Soundos torzulást már csak járókerettel élnél túl??:D
  • nagyadam77
    Hát ez az, régen nekem se okozott gondot...lehet hogy öregszem, na. :P
  • berreg
    :D:D egy fesztiválon azt én egy délután alatt lenyomom pár röviddel együtt...és az estéről még nem is beszéltünk.
  • nagyadam77
    Azért ez igaz, 8-10 sör nekem 2 napi mennyiségem, amilyen fapados vagyok mostanában :P
  • berreg
    hát azért nem mindegy, h 5rugóval többet költhetsz piára vagy sem..:D 5 rugóból tudod te mennyi sört lehet venni??:D 8-10 sör plusz vagy mínusz, valld be h nem mindegy!!!
  • kalop
    sziasztok!
    Ádám én csak annyit szólnék ehhez hozzá, hogy szerintem teljesen mind1 h 25 vagy 30,mert a többit úgyis elbaszod piára:)
  • berreg
    szerintem kérj gyorsan kölcsön a szüleidtől, vagy vmi jó baráttól,akiről tudod,h egyrészt van neki pénze,másrészt h szívesen ad is és nem fog izélni ha csak 2 nap múlva adod meg..:) a kölcsön nagyon kacifántos dolog és tönkre tud tenni barátságokat, ha nem vagyunk óvatosak, de azért nem mindegy,h 25 e Ft-ot adsz ki, vagy 30 e Ft-ot a Sound bérletre..

tényleg mákom volt, nem gondoltam volna h fater ilyen jó arc.
  • gibbone
    Hát én is azt tudom ajánlani Ádám hogy gyertek le végig, ha mégse és csak 1 napra jöttök akkor meg szerintem az utolsó nap a legjobb a fellépők miatt. Üdv
  • nagyadam77
    na akkor bérlet legalább neked letudva...te mázlista :) Még ma lehet elővételben akciósan megvenni de nem jött meg a fizum a fene egye meg szóval nekem marad a teljes árú :S Bár még az sem tisztázott hogy a bandával hány napra megyünk le. Én személy szerint ott csápolnék végig ilyen fellépők mellett \o/
  • berreg
    hát a szállással gyorsan, emberek!!! a legjobb helyek már így is tutira mind le vannak foglalva!!!!!

képzeljétek,2 napja még egy vasam sem volt,ahogy írtam itt is a fórumban, erre apám megvette a bérletet. jó arc az öreg.
  • AntiHero
    szálás tippek nekem is jöhetnek. Holl a legjobb/legolcsóbb stb.. Elsőnek megyünk így nem nagyon tudok semmit:(
  • prezi
    szállásra esetleg van még valami tuti info-tok ?! gondolok itt ház felső része, nyári konyha, vagy teljesen külön álló rész ??

mindenkit megkérdeztem már T_T
  • Milka
    én személy szerint zagar koncerten már vagy 5* voltam:Dbirom énis,mondjuk a legjobb száma sztem az eastern szgar,ligeti gyurival:Dhát az vlami nagyon nagy lett.DE most is ott leszek:D
  • Milka
    üdv kollégák!anyi info kéne,hogy megvettük a heti jegyet,de nem vettünk kemping jegyet,azt a helyszinen kell?vagy lehet azt is ,vagy kell! elöre megveni még mielött elfogy,fontos és sürgös lene:D

ja igen,állítólag már elfogytak a bérletek:P
  • balintsanyi
    Amúgy igaz, hogy drágább az idei, de a színvonala is magasabb. De ez az én szubjektív véleményem
  • KeepTheRules
    Zagar: július 11-én lesz 18:30-kor kezdődik. Én igazándiból az összes napon ott leszek, szóval... :D Csak bírjam erővel :D
  • annittaa
    Melyik napot spéciztétek ki magatoknak?én a Zagart akarom,nemtom melyik nap lesz..
  • KeepTheRules
    Szerintem a színvonalra idén sem lesz panasz, a jegyek is azért drágábbak, hogy ez ne legyen probléma. A "teltház" biztos meglesz.
  • Coldplayer
    Hát, ha drágább, akkor reménykedjünk benne, hogy mégjobb lesz idén:)
    Egy napos jegyet, mindenképp veszek és reménykedek benne, hogy megnyerem a bérletet :)
  • annittaa
    Még szép,hogy legjobb ingyen:)Ráadásul az bérlet,én meg max egy napra tudnék elmenni saját pénzből..egész végig ott bulizni,az pedig valami hihetetlen lehet!!!
  • balintsanyi
    Most arra nem lehet számítani, hogy megnyerem, és akkor húú de jó.
    Mondjuk annyira nem nagy a különbség a jegyek között, akinek megéri 10-ért, annak 12-ért is.
    De természetesen a legjobb ingyen :)
  • KeepTheRules
    Ha tényleg el akarok jutni, akkor ez a megfelelő hozzáállás sztem :) És jobban megéri időben megvenni(egyrészt olcsóbb, másrészt meg akár el is fogyhatnak, mire észbe kapsz)
  • annittaa
    két ezerrel drágább a teljes ára,nem?legalábbis így dereng.hát én is inkább megveszem ma este,mert legalább annyit spórolok,ha nyerek,akkor max eladom,de úgyse nyerek én se...
  • mentosz
    hát ez eléggé rossz hozzáállás, mondjuk tény, hogy vagy vársz arra, hogy megnyerd, vagy megveszed, olcsóbban
  • KeepTheRules
    Én nem szeretem a végsőkig húzni a dolgot, már megvettem a jegyeket, mivel nyerni még soha életemben nem nyertem semmit...
  • Coldplayer
    hát sietned kell, péntekig lehet elővételbe kedvezménnyel jegyet venni, utána már csak teljes áron tudod megvásárolni
  • annittaa
    meddig lehet elővételbe megvenni a jegyet,nem tudjátok?
  • Coldplayer
    Énis, mondjuk én azért megvárom a július 1-jei sorsolást, hátha:) hameg nem nyerek, akkor úgyis megveszem a belépőt
  • AntiHero
    Na regeltem:) Bár én most a héten megveszem azért a jegyem, biztos ami biztos

• berreg
    ja, csak az a baj h én nem 1 napra akarok menni.érted, elindulok az ország egyik végéből a másikba.. mire oda meg haza érek.. inkább megveszem a 4 naposat. meg pláne mikor tudnám h a többiek buliznak lenn, én meg otthon ülök!! tuti beleőrülnék!!!!! inkább kuporgatok és éhezek!!
  • balintsanyi
    Moby+Röyksopp!
  • megmondtam
    nem szégyen az,én is márcsak a diákhitelből tengetem napjaimat...:D

ennek ellenére ha össze tudok kuporhatni valamennyi pénzt akkor 1 napra biztos,hogy elmegyek!!nem hagyhatom ki a Groove Armadát annyira szeretem..:)
  • monkeymajom
    látom senki nem nézte meg az oldalt.
    Bár én nem közvetlen a sound lapján találtam,hanem a heinekenmusic-on vagymin.
    50db 2személyes bérlet.Regisztrálj és várj.
    Tessék..nem kell hálálkodni
  • balintsanyi
    Valameddig van kedvezményes jegy elővételben.
    Meg mindig vannak nyereményjátékok. Nézd meg az oldalukon, hátha találsz valamit.
  • berreg
    áááá, nem igaz. a csajom is megvette már, az öcsém is. nem igaz h mindenki ennyire jól áll anyagilag a gazdasági válság kellős közepén!!!

hát ha van ilyen nyereményjáték, akkor nekem jó lenne tudni róla még az éhenhalás előtt. na bevallom: csóró diák vagyok!!! éééééés??
  • monkeymajom
    nincs valami kedvezmény erre is,mint a szigetre?
    vagy a sound oldalán nincs valami nyereményjáték?
    általában szoktak lenni a nagyobb fesztiválokra mindig.
    ..azzal már nem is idegesítelek,hogy én tegnap vettem meg..:D
  • berreg
    ja, mi is pont erre gondoltunk a haverokkal. h addigra annyira kész lesz a gyomrom, h a piára sem kell már sokat kiadni.

nagyon le vagyok gatyásodva.. mindegy, a jegyre vhogy kispórolom.
  • monkeymajom
    az a legjobb nem eszel a Sound-ig rendesen de ott iszol,mint a búvár és úgy berúgsz az üres gyomrod miatt,hogy a Sziget alatt is részeg leszel :D