Balaton Sound
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont nekünk a kijárkálás is hatalmas fun volt, nagyon hülyeségeket csináltunk, szal direkt élveztük 😊
De igazad van,a hely a felhozatal,mind-mind igényes.Csak hát sajnos ezt meg is kell fizetni...
De ez így van mindenhol, nem igen tudok olcsó de jó fesztivált, ráadásul JÓ HELYEN. Mert hát azért a balaton az balaton.
Vagy videót csinálj (de jót, rosszra nem szavazok), vagy menj el melózni, max két napot vállalsz valahol és szevasz tavasz. Már persze ha ennyire akarsz menni.
http://index.hu/video/2009/05/21/sokan_voltak_a_feherek_de_nem_elegen/
Bár attól még persze lehet, hogy nem volt veszteséges, ennyire benfentes én nem vagyok.
Azt mondjuk nem bánom, hogy nem lesz trance, de azért idén is beférhetett volna a Beastie Boys a balatone soundra
:-)
is it okay if i think its lame to dance?
bár azért az sound jegyárai durván nõttek, és cserébe nincs olyan név (számomra), ami miatt megvenném. Najó, Guetta, de ez még mindig csak egy napra gyõz meg 😛
.: mobilize.hu :.
1, válság
2, jóval gyengébb line-up
3, nincs trance
a nyár egyik legnagyobb bulija lesz még így is, de közel sem lesz rekorddöntögetés 😊
A tavalyi nyertes filmeknél biztos születik jobb is idén szóval forgatni kéne valami ötletes dolgot.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
csak trancerként így nekem a BS kissé savanyú a szõlõ stílusban indul, és az ilyen bulikezdést nem szeretem - valahogy nem is várom annyira mint pl. a tavalyi nyitónapot Arminnal...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
viszont ez a line-up nekem még mindig nemgyerebe, hogy egy r*hadt trance elõadót sem képesek betenni a t. szervezõk a line-upba, ez már egyenesen szánalmas.
a BS vendégkönyvében megy is az oltás rendesen oda-vissza, zárójelben jegyzem meg hogy tán nem minden alap nélkül...
teljesen elszigetesedni látszik, a szervezõk mindenféle mûfajokat bevegyítenek, a legfontosabb elektronikus mûfajokat meg hanyagolják...
messze lesz nagyon így a nézõcsúcs...
Mindenesetre most már eldõlt, hogy megyek Szigetre is, Armint és Fatboy Slim-et semmiképp sem szeretném kihagyni.
már msn-en tárgyaljuk páran és szidjuk a szervezõket, elmehetnek a ***-ba, hogy nem a BS-re hozzák le...
üzleti szempontból kétségtelenül kiváló döntés, hisz a zenekedvelõ így kétszer is vegye meg a jegyét, az inkább elektronikus BS-re és a jóval inkább alter Szigetre is, de mint magánember mocsokságnak tartom.
Armin van Buuren
Placebo
Prodigy
Fatboy Slim
és ez még csak az elsõ adag. 😊 Mi lesz itt, kérem, mi lesz itt.. 😊