597
A Sziget balatoni fesztiválja
-
laszmark #157 nem beszóláskép, de 1xűbb lett volna ha leírod hogy mit lehet:D -
nagyadam77 #156 Hát az gondolom attól függ mit értesz morbid alatt...mondjuk az egyértelmű hogy csakis valamilyen humoros videóval van esély nyerni.
Az oldalon mi átolvastuk anno a pályázati kiírást és abban benne van hogy mit nem lehet:
"Főbb tartalmi irányelvek
1. Ne légy bántó - Ne tölts fel fenyegető, ízléstelen, rágalmazó, mások személyiségi jogait vagy emberi méltóságát sértő, gyűlöletkeltő, uszító anyagot. Ne is írj ilyen tartalmú megjegyzéseket.
2. Ne támadd a kisebbségeket - Ne tölts fel, ne publikálj olyan tartalmakat, amik a kisebbségeket bármilyen formában sérthetik.
3. Ne add ki magad másnak - Ne add ki magad hivatalos képviselőnként, ne tegyél úgy, mintha egy másik felhasználó volnál, ne publikálj más nevében.
4. Ne hamisíts - Ne hamisíts azonosítókat, ne használd másét.
5. Ne plagizálj, ne lopj - Ne tölts fel olyan anyagokat, amelyeknek a közléséhez nincs jogod, vagy amit más már feltöltött.
6. Ne sértsd mások jogait - Ne tölts fel, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé olyan tartalmat, amely szerzői jogot, kereskedelmi titkot, szabadalmat, védjegyet vagy bármilyen tulajdonosi jogot, vagy egyéb jogot, jogszabályi előírást sérthet."
Szóval ha ezeket nem sérti a "morbid" videód akkor simán mehet :)
-
laszmark #155 Ez szép és jó...és mivan ha kicsit morbid videót küldök?
Az átlag az olyan videót sokkal viccesebnek találja, de lehet hogy a zsűri meg vissza is vágja. -
nagyadam77 #154 Én ismerek egy oldalt ahol leforgatott kisfilmért nyerhetsz fesztiváljegyeket de ha jól láttam volt már róla szó ebben a topikban. Haverom küldött be egy filmet, már egy hete azon görcsöl hogy vajon nyer e majd :) -
#153 Ha valaki még tud olcsóbban jegyet az ne tartsa magába:D -
#152 kár:( -
OPM #151 közben már el is mentek a jegyek, gyors volt :) -
balintsanyi #150 Jose Padilla nekem csak onnan ismerős, hogy állandóan lemondja a soundot :D
Szerintem idén is hatalmas buli lesz, de a jegy (és a pia) árakat pofátlanul magasnak tartom. Lehetne valami "szegénymagyardiák" kedvezmény, vagy valami hasonló. -
#149 25é' ugyanugy ?! =) -
OPM #148 hát igen, sajnálatos hogy idén csak Shane-ék képviselik a trancet a soundon, meg kicsit a dallamos, laza house képviselőit is hiányolom, mint pl Add2Basket, nade szerencsére van jópár világsztár, akik nem járnak évente hozzánk és érdemes őket meghallgatni :) apropó, akinek még esetleg nincs bérlete és érdekelné pár ezerrel olcsóbban, az jelentkezzen! konkrétan 3 fölös bérletünk van, amit üdülési csekkből vettünk. -
viizo #147 mi is tavaly állandóan kijárkáltunk minden nap hajnal 1, 2 körülig - amikor meg már elég volt a töltés, szintentartásra a maradék 3-4 felest kicsengettünk bent :)
Viszont nekünk a kijárkálás is hatalmas fun volt, nagyon hülyeségeket csináltunk, szal direkt élveztük :)
-
yaman #146 Soundon tavaly 600 Ft volt 4 deci Heineken. 4 deci!!! Oké hogy a Balaton a turisták lehúzásából él, viszont hozzá kell tenni hogy azért vannak a parton normális áron boltok is (Coop, CBA ilyenek), soundra viszont nem vihetsz be semmi piát, vagy szomjazol vagy fizetsz. Vagy kimész berugni és visszamész -
Boromello #145 Az biztos.Ott mindenki a turistákra gyúr.Lemerném fogadni,hogy a Sound-on is az emberek 75%-a külföldi lesz...Most már kíváncsi lettem.Mennyi ott egy sör?:) -
#144 Most nem azért, de a balatonon mi nem drága? Turisták lehúzásából élnek meg a helyi lakosok. Nem vicc. -
yaman #143 és a 30 mellé hozzá kell tenni, hogy az élet is marha drága lent, állítom hogy a Sound a legdrágább fesztivál. Megnézed a sör árát (Heineken mint szponzor...), a kajákat, és máris a fellegekben van egy napi pénzköltésed. Vagy másik variáció ha nem mész le, pl én :) Legfeljebb valami ismerettséggel mennék le, h vagy a kajapia, vagy a belépő ingyen lenne -
Boromello #142 Mi pedig arra gondolunk,amit úgy hívnak: kiadás :)
De igazad van,a hely a felhozatal,mind-mind igényes.Csak hát sajnos ezt meg is kell fizetni... -
#141 Ennyi! Szóval lehet szavazni a videómra!!:D:D:D -
#140 Én tudom hova gondolnak... úgy hívják: bevétel :-)
De ez így van mindenhol, nem igen tudok olcsó de jó fesztivált, ráadásul JÓ HELYEN. Mert hát azért a balaton az balaton. -
Boromello #139 Én is ezen vagyok kiakadva.30 ezer Ft elég húzós.Főleg ha hozzáteszem a költőpénzt... -
#138 De milyen drága már a jegy hihetetlen!!! nem tom hova gondolnak! -
Boromello #137 Hát...Bízzunk bennem.Nálam a Balaton Sound a csábító tényező....:) -
#136 Hát tömeg csak nem lesz!:D Hisz nem sok van!:D Azért remélem h nyerek!!:P:D -
Boromello #135 jajj most már látom...mire leírtam jött a válasz:)Csudesz!Egész jó a videód.Ti mit gondoltok erről a játékról.Működhet vagy csak egy tömegvideó gyártás lesz az eredménye? -
yaman #134 Én arra vagyok kiváncsi hogy Jose Padilla haramdszor is lemondja-e last minute-ben a Sound fellépését :D Ja hogy már meg se hívták, vagy már most lemondta? :D -
Boromello #133 Hát igen igen...ezért meg kell dolgozni sajnos...:S Hogy érted azt hogy videót?Ne haragudj valamiről szerintem lemaradtam... -
#132 Hát én csináltam videót:P szóval lehet rászavazni kérem:P LINK -
#131 Dolgozz meg érte akkor!
Vagy videót csinálj (de jót, rosszra nem szavazok), vagy menj el melózni, max két napot vállalsz valahol és szevasz tavasz. Már persze ha ennyire akarsz menni. -
#130 Csak Meséltek itt róla... most már idejelenne lassan jegyet szerezni rá!!! -
#129 Azért a szenzésön mégse volt idén akkora szenzáció!
http://index.hu/video/2009/05/21/sokan_voltak_a_feherek_de_nem_elegen/
Bár attól még persze lehet, hogy nem volt veszteséges, ennyire benfentes én nem vagyok.
Azt mondjuk nem bánom, hogy nem lesz trance, de azért idén is beférhetett volna a Beastie Boys a balatone soundra
:-)
-
#128 Óhh én akarok nyerni!!!:D:D:D remélem bejön majd a videóm -
Boromello #127 Lehet tényleg sokba kerül,de szerintem rengeteg jó előadót hívtak meg.Ahogy nézegettem a line-up-ot...elég sokféle stílus lesz...Szerintem ezért is lesznek sokan. -
hunter88 #126 Vááá de szivesen mennék, bár kicsit sokallom a bérlet árát :/ -
ribot #125 Nem lesz rekorddöntögetés az biztos, de az is biztos, hogy nagyon nagy buli lesz! Ahogy kicsikacsa mondja ezek nem kis nevek...sőőt! -
hunter88 #124 Jó öreg Hamvai is megmondta hogy amihez ez a Guetta gyerek hozzányúl, már rossz nem lehet... -
#123 Azért nem mondanám, hogy gyenge lesz... Moby/Underworld/Röyksopp/DAvid Guetta... Nem kis nevek ezek valljuk be. -
#122 pontos adataim nincsenek, de pl a senzi white sem volt veszteséges, hasonló tömeg lehetett mint tavaly.
bár azért az sound jegyárai durván nőttek, és cserébe nincs olyan név (számomra), ami miatt megvenném. Najó, Guetta, de ez még mindig csak egy napra győz meg :P -
viizo #121 szvsz idén nem lesz akkora érdeklődés mint tavaly
1, válság
2, jóval gyengébb line-up
3, nincs trance
a nyár egyik legnagyobb bulija lesz még így is, de közel sem lesz rekorddöntögetés :) -
#120 -
ribot #119 Ez korrekt! Meg kéne próbálnom! -
Mikoto #118 Erről az oldalrólbeszélgetünk. Közben beszéltem haverommal és majd feltöltünk valami őrült videót:)