Balaton Sound

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
minden oké 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Lullaby
találkozunk?😄

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Lullaby
hegyalja kezd elkurvulni, idén semmi jó nem lesz ott csak a szokásos.

Most mi is a Balaton Soundon gondolkodunk, lesznek elég jó nevek idén. Vélemények, tapasztalatok a tavalyiról? (mennyire szervezett, hangosítás, szállás, ...)

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Rockynhooo
holnap kezdjük gyártani a videot.. vagyis ma összeszedtem azt az 5 embert akit elhívnék és holnap mki elmondja az ötleteit, aztán indulhat a gyártás... elég yo lesz , már pár ötlet fel is vetõdött.. 😊 de yoo lenne ingyen ott lenni balcsin😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kalaposkan
ráadásul annyira tuti ötlet nem is kell ahogy elnéztem eddigi videokat

Simán megéri a próbát, ha belegondolsz h egy vidit össze lehet dobni 2-3 óra alatt. Csak vmi jó 5let kell
Rockynhooo
persze belegondolsz... egy nyaralo kb éjjelenként 2000/fõ ... meg amit még eliszol meg ugye a jegy.. 32-35 ezerrel beljebb vagy így az biztos 😊

kalaposkan
azért 80ezer forinttal kevesebbet v többet költesz piára nem mindegy!
jo az a kupon,+ azért maga a balatonsound is jo lesz sztem.
fõleg fat boy slim!

Rockynhooo
4 nap 6 emberre jah :\ de ígyis azért jóval kevesebb pénzbe jön ki mint egyébként 😊

LasCar16
80k csak:||||||||| azkevés

#acm

Rockynhooo
egy 3 tagu zsûri , annyi kritérium van hogy valamilyen szinten kapcsolodjon a zene témájához , de amint látod szinte egyik se kapcsolodik 😄

kalaposkan
és mi alapján döntik el h melyik video nyer?

Rockynhooo
hát az nem kifejezés h tulszárnyalhatok. ezek a videok amik fennt vannak szép szavakkal élve is kurva szarok... :\
de nem baj ez csak növeli esélyeinket 😄

Rockynhooo
sztem haverokkal mi is forgatunk vmit , már van is több ötletem.

Úgy tudom a rendezvény területén akárhol beválthatod akármilyen piára. Én sz.tem bejátszom ezt a klipp dolgot, az eddigi vidik kis ötlettel túlszárnyalhatók. Akár paint-ban is 😄
kalaposkan
80ezer forint piakupon??
és azt mire válthatod be? lesz vmi sörsátor?

Hali, most találtam egy oldalt ahol lehet nyerni 6db BalatonSound 4napos bérletet + szállás 6 fõ számára (luxus lakóautókban), + 80e ft italbónt, csak egy videoklippet kell készíteni, érdemes meglesni:
http://www.tefilmedtenyarad.hu/
chilloutban ki számít nagy névnek fellépök közt?

amugy massive booka shade fatboy JAMESHOLDEN! Armin

simán megéri!
prezi
MENNYMÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!! kajak ottleszek 😄

LasCar16
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

#acm

james69holden
2008-07-12 - James Holden & Ricardo Tobar @ BalatonSound

<#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Csuhai G
Mylo is fellép a Balaton Soundon, úgytûnik aznap, amikor Armin is játszik!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

LasCar16
tippelnék hogy mitõl de ez nem az a topic :sd

#acm

prezi
mástól voltunk széjjel, de majdnem bebasztam, igen 😄

PíszLávJuniti
és mire megérkeztünk, sikerült vonaton bebaxni 😮

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

prezi
Zamárdi - Miskolc, Tiszai

7 és fél óra volt az út, ezéven már kocsival megyek <#zavart2><#idiota>

PíszLávJuniti
jó utazás az plusz
nekem fordítva, balatonra kva drága a jegy

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

autoszimulator
naigen, de van akinek ez még úgy is megéri, nekem hegyalja leutam pont lenne az a plus nap szorozva 4ezerrel.. ide meg csak átkompozok, és ott vagyok 😄 Szállás se kell, semmi más.. No meg ha megnézed fellépõket, darabjára a jegy lenne 10 körül..

.: mobilize.hu :.

PíszLávJuniti
Efott hétvégi jegy volt 6k 2007ben

szigetesek el vannak szállva az árral

PíszLávJuniti
szemben: hegyalja, 5 nap, 14k

Lacee
hát nem tudom, egy fatboy slimre külön lenne 5-6k a beugró (minimum), itt meg lesz egy csomó más koncert is ugyanazon a napon... napi átlagra kb 4000 jön ki, az (kempinggel, balatonnal együtt) elég baráti.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PíszLávJuniti
17k csöppet sok 4 napra

prezi
+fav topic

tavalyin is ott voltam, idén is megyek, remélem elhoznak egy-két 'mestert' =)

Lacee
"A napijegy ára elõvételben 7000 Ft, a helyszínen 9000 Ft."

Hát, akkor már inkább 4 nap 17ért....

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Gladiator
itt nincs ilyen napi bérlet? mert engem csak a fat boy slim érdekel, de azért nem fogok 17000-et kiadni.

Lacee
amennyire emlékszem, errõl a balatone-ról elég negatív véleményeket hallottam. persze ismerkedni és inni ott is lehet, meg van Balaton is 😊

de ha lehet még ajánlgatni, kb a Balaton Sound környékén lesz idén is a veszrémi Utcazene fesztivál, ami teljesen ingyenes, hiszen a belvárosban állítanak fel színpadokat. Délután amatõr zenekarok, este ismertek. Ha arrafelé jártok, nézzétek meg mert hangulatos, egy estét mindenképp megér! (honlap)

Lacee
érdemes ha van rá dollár (meg szabadidõ), szerintem érdemes a VOLTtal együtt venni rá jegyet. Pár ezressel olcsóbb, és a két leghangulatosabb fesztiválra jut el az ember 😊

autoszimulator
Mi is szerintem a napokban elintézzük 😛

PíszLávJuniti
ha már balatoni fesztivál, akkor van http://www.balatonefestival.hu/ is. amit a zamárdi-i (ígye kelle írnie?😮) efotton felbuzdulva alapítottak

LasCar16
jegy már decemberben megvóót😛

#acm

autoszimulator
Na ez nagyon durva lesz, kötelezõ a megjelenés úgy vélem,, márcsak Armin miatt is 😮 És Balaton, az még közel is van 😛

Csuhai G
Jose Padilla-t sajnos nem ismerem, de nemsoká utánajárok milyen stílusban játszik..
Amúgy én elsõsorban Armin és Massive Attack miatt megyek, ha minden jól megy. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Garf
na most nézem josé padilla is fennvan a nevek közt... én többek közt miatta mentem ki mult évben, erre bejelentették koncert elött, hogy beteg vagy valami hasonló, és nem volt... jo nagy csalódás volt.. most remélem lesz.

http://www.flickr.com/photos/bubue/

desigo
Na idén pótolom a tavalyit...
Garf
+fav.

én mult évben voltam, 2 napot. iszonyat jo volt, Brand new heavies és beastie boys koncert életre szoló élmény volt. és a chillout zenét hallgatni a naplementében, na az csodás. idén is szeretnék menni, remélem sikerül. ilyen fellépõk mellett... éljenéljen ^^

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Csuhai G
Sziasztok!
Tavaly került megrendezésre az elsõ Balaton Sound fesztivál olyan nevekkel, mint Ferry Corsten, Roger Sanchez, vagy a Beastie Boys. Aki ott volt (nopersze az is aki nem) az tudhatja, hogy hatalmas buli volt! Nah de ennyit a múltról, hisz a nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezésre kerül a fesztivál! A fellépõk között ott lesz Armin van Buuren, Fatboy Slim, Massive Attack, David Guetta, Gentleman, és még sok más külföldi és magyar híresség.
Számomra azért tetszik nagyon a fesztivál, mert itt végre figyelembe vették az elektronikus zene kedvelõit is, és elég ütõs neveket hoznak hazánkba. Külön öröm, hogy az egész rendezvény Zamárdiban, a Balaton partján van.

Hivatalos weblap

← ElőzőOldal 12 / 12