Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Carbonnal nem tudom mi a baj. Sztem nagyon jó volt a grafikája és jó játékélményt nyújtott. A hegyi szerpentines pályák nagyon jók voltak.
A Pro Street legnagyobb hibája sztem az volt, hogy nem volt város, csak versenypályák.
www.gportal.hu/bioshock
Gépigény kapcsán pedig nyugodt lehetsz, mert azon a konfigon amin tavaly a PS elfutott maxon, az Undercover már nem fog.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Én rátaláltam egy Undercroverre ami sztem tutira mükszik,off spam topicban mondom 😊
Az UnderCovertõl kicsit félek, mert az eddigi videóanyagok nem túl jók. Túl steril a környezet és a grafika sem tûnik annyira szépnek. Úgy látom most a vízfröccsenést helyezik elõtérbe. Nem baj, nekem a füst bejött a tavalyi részben. Gondolom a víz fröccsenése is jól meg lesz oldva.
A Pro Streettel az volt a bajom, hogy túl ismétlõdõ volt. Nekem kedvencem a NFSU 2, a MW, és a Carbon. Sajnos a tavalyi rész számomra csalódás volt. Jobb fizikát vártam és változatosabb helyszíneket. Ja és a gépigény sem volt barátságos.
www.gportal.hu/bioshock
Azt hogy?Nem úgy van hogy NOV. 18.-án kijön minden platformra Amcsiban és 21.-én meg EU-ban?Vagy én tudom rosszul?Eddig minden NFS-nél így volt,hogy egyszerre jöttek ki minden platformra,azért ilyen gyötrelmesen szar az NFS 😄 XD
Más megközelitésbõl, a ház takarja az autat ezért a vizet a nap nem tudja felszárítani. marad a levegõ, ami ugye kicsit késõbb szárítja majd fel😊

(én leginkább akkor nem veszem meg, ha megint sz*r lesz a multy...)
Öszintén megmondom ez alegkevesebb hogy ilyen pl elõfordul benne. Minden játéknak megvannak az ilyen és ehhez hasonló hibái.
Inkább a gmaleplay és az élvezetesség ami nyom a latba nem az hogy véáletlen ilyet produkál a játék....
Érdekes azt senki nem emlitette meg milyen frankon összetörték az autot neki a rendõrök.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
grat EA.. xD

az elmúlt 2 hétben 3hszt töröltem.. 2 reklámozás.. és egy "Mikor jön ki a játék?"...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Amugy sok videot megnézve feltünt hogy az ai inteligensebb lett. PL az "Escape The Cops" gameplay trélerbe lehet látni hogy mész a sávba és tudatosan jobbra tart elõtted lévõ autó.
A rendõrök szívósabbak lettek, de nem idióta modon mint az MW-be hanem logikusan állitanak meg, nem tudod hülyére venni õket.
Ami meg a leg szembetûnõbb, legalábbis számomra: hogy a Free Roam vagy Free Ride vagy hogy hivják gameplaye kicst másnak tûnik nekem pl a Országúti ütközetéhez képst.
Ez talán a HDE-nek köszönhetõ ami a cirkálás közben lép életbe.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
na pont ezért <#idiota>#idiota>
egyébként arra gondoltam, hogy féreg módon odatolnak a falnak, ilyenkor még elhajtani se tudsz azután jön vagy 30 rendõr és körbevesznek.
A Pro Street-ben gagyi az irányitás,ha kanyarodik lelassulok,erre van valami ötletetek?
Meg oylan mintha automatikus fékezne....segítsetek léccy!