Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saxicola
Én nem igazán szerettem az autós (arcade) játékokat a NFSU-ig. Az Underground eszméletlen jó lett. Ezt követte az NFSU 2, a MW, majd a Carbon. Ezek mind bejöttek.
A Carbonnal nem tudom mi a baj. Sztem nagyon jó volt a grafikája és jó játékélményt nyújtott. A hegyi szerpentines pályák nagyon jók voltak.
A Pro Street legnagyobb hibája sztem az volt, hogy nem volt város, csak versenypályák.

www.gportal.hu/bioshock

Bár a változatossággal tényleg gondok voltak, a PS-nek volt a legjobb fizikája az utóbbi évek NFs-ei közül. A MW és a Carbon fizikája kábé nulla volt, olyan volt, mintha egy tekegolyóval autóztál volna.

Gépigény kapcsán pedig nyugodt lehetsz, mert azon a konfigon amin tavaly a PS elfutott maxon, az Undercover már nem fog.

bpeti72
A carbonnál szarabbat nehéz csinálni

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

examinee
Ha a Carbon tetszett akkor ez tutira fog😊

Attila889
nem FAKE gyerekek 😄
Én rátaláltam egy Undercroverre ami sztem tutira mükszik,off spam topicban mondom 😊

saxicola
Szerintem ebben az évben a GRID viszi a pálmát az autós játékok terén. Nem volt agyonreklámozva, ezért még meglepõbb volt az érkezése.
Az UnderCovertõl kicsit félek, mert az eddigi videóanyagok nem túl jók. Túl steril a környezet és a grafika sem tûnik annyira szépnek. Úgy látom most a vízfröccsenést helyezik elõtérbe. Nem baj, nekem a füst bejött a tavalyi részben. Gondolom a víz fröccsenése is jól meg lesz oldva.

A Pro Streettel az volt a bajom, hogy túl ismétlõdõ volt. Nekem kedvencem a NFSU 2, a MW, és a Carbon. Sajnos a tavalyi rész számomra csalódás volt. Jobb fizikát vártam és változatosabb helyszíneket. Ja és a gépigény sem volt barátságos.

www.gportal.hu/bioshock

Attila889
sztem rohadt jó lesz,ütni fogja az MW-t remélem 😄

Attila889
XBOX-ra az oroszoknak? 😮
Azt hogy?Nem úgy van hogy NOV. 18.-án kijön minden platformra Amcsiban és 21.-én meg EU-ban?Vagy én tudom rosszul?Eddig minden NFS-nél így volt,hogy egyszerre jöttek ki minden platformra,azért ilyen gyötrelmesen szar az NFS 😄 XD

redbull0304
RIP TechArt... <#rinya><#pias>

redbull0304
Mind2 kiégett! 😄

examinee
jaja az asszem😊

examinee
Amugyis, ez jég sztem😊

a murci vs porsche Pesten? 😄

examinee
Jah, mert itt Julcsi néni épp virágot locsolt.
Más megközelitésbõl, a ház takarja az autat ezért a vizet a nap nem tudja felszárítani. marad a levegõ, ami ugye kicsit késõbb szárítja majd fel😊

examinee
Errõl a videorol az jut eszembe amikor tavaly vagy év elején valmelyik autopólyán versenyzett két ilyen erõgép azt összetörtek és az egyik fullra leégett.😊

vizes az út... <#idiota>

DJ Skyline
én nem háborodtam fel, csak fura már így a megjelenés elõtt buggal találkozni 😄 egy hivatalos videóban. nem tudom a teszterek mit csináltak

examinee
Jó ebbe igazadad van nem irta senki csak ugy fel tudnak egyesek ilyenen háborodni😊

senki nem írta hogy ezért ne venné meg...

(én leginkább akkor nem veszem meg, ha megint sz*r lesz a multy...)

examinee
Demost komolyan valki emiatt nem fogja megvenni a gémet?
Öszintén megmondom ez alegkevesebb hogy ilyen pl elõfordul benne. Minden játéknak megvannak az ilyen és ehhez hasonló hibái.
Inkább a gmaleplay és az élvezetesség ami nyom a latba nem az hogy véáletlen ilyet produkál a játék....
Érdekes azt senki nem emlitette meg milyen frankon összetörték az autot neki a rendõrök.

linket kérek (off topicba)

ez nem szerb, hulye oroszoknak már megvan az UC a sz**** xboxjukra ...<#levele>

állítólag ezt egy orosz gyerek vettel fel a gépérõl... torrentes oldalon volt ez a "bizonyíték videó".. -.-

Pepsi Twist
sztem az szerb

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Attila889
orosz felíratot ír ki alulra? 😮

kovecses
Ez elkeserítõ!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

DJ Skyline
és ez fog megjelenni másfél hét múlva Amerikában. nem semmi, múltkor a Veyronnak nem voltak elsõ féktárcsái, itt meg átmegy az ajtón 😄 azt hiszem egy bugos játékot fogunk kapni

Pepsi Twist
má lezúzta az ajtót nem is volt ott az ajtó 😄 csak még a police car nem törik 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

grat EA.. xD

0.o

az elmúlt 2 hétben 3hszt töröltem.. 2 reklámozás.. és egy "Mikor jön ki a játék?"...

RoyalPredator
Gyenge munka...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
Úgy kedden kiraktam egy videós linekt, és nem látom sehol.

examinee
Ez elég jó lett!

Amugy sok videot megnézve feltünt hogy az ai inteligensebb lett. PL az "Escape The Cops" gameplay trélerbe lehet látni hogy mész a sávba és tudatosan jobbra tart elõtted lévõ autó.

A rendõrök szívósabbak lettek, de nem idióta modon mint az MW-be hanem logikusan állitanak meg, nem tudod hülyére venni õket.

Ami meg a leg szembetûnõbb, legalábbis számomra: hogy a Free Roam vagy Free Ride vagy hogy hivják gameplaye kicst másnak tûnik nekem pl a Országúti ütközetéhez képst.
Ez talán a HDE-nek köszönhetõ ami a cirkálás közben lép életbe.

Ryder7
Ja Carbonban télleg csak vannak hogy legyenek... de az a Carbon fizika...

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

pl. ?

RoyalPredator
ANnyira jó h szabee moderálja a teljesen normális postjainkat...

SLICK
a carbonban nincs is nagy szerepük, mondjuk vagy 2-szer ott is el tudtak kapni, de azok is figyelmetlenség miatt történtek 😛

Ryder7
MW-be?hm...változó. nekem nem volt könnyû meglógni igaz akkor még keveset NFS-eztem úgy 1-2 éve, a Carbonba könnyû meglógni.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

examinee
Hát jo lenne ha igy lenne -komolyabbak lennének - mert MW-be elég könnyû volt elõlük meglogni😞

RoyalPredator
10nél több már egymást is levadássza...

bpeti72
10nél több rendõr nem fog üldözni soha.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Attila889
jólvan,köszike 😄

SLICK
"az EA keményen nyomja, h ilyen meg olyan komoly zsaruk lesznek."

na pont ezért <#idiota>

egyébként arra gondoltam, hogy féreg módon odatolnak a falnak, ilyenkor még elhajtani se tudsz azután jön vagy 30 rendõr és körbevesznek.

Ryder7
neeeem lesznek azok. az EA keményen nyomja, h ilyen meg olyan komoly zsaruk lesznek.

minden versenymódhoz be lehet állítani a rásegítéseket, kapcsolj ki mindent.

Attila889
hali,tudom hogy ez nem ide való,de hátha itt gyorsabban kapok választ
A Pro Street-ben gagyi az irányitás,ha kanyarodik lelassulok,erre van valami ötletetek?
Meg oylan mintha automatikus fékezne....segítsetek léccy!

broman191
Ezt fejtsd ki!<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64