7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#3786 Imy neeee:) Könyörgöm ne:) -
hitch #3785 na most nekem nem a c-re van telepitve hanem a d meghajtóra de viszont ott nincs semmi bejelölve akkor ott beálitthatom hogy 4092 legyen a v memoria? -
#3784 Vistát nem használom, kipróbáltam. Elég is volt.
Emellett, tessék nyitott szemmel olvasgatni minden nívósabb hardver oldalon, és nézd meg a hardver-követelményeket programoknál, játékoknál... sírni fogsz, hogy mennyire optimalizálatlan kakival műxik a géped.
Ja, hogy vannak benne csicsás, finomított dolgok? A Trabantban is lehet ülés-fűtés... plusz aksival.
Gépem pedig erősebb, mint a tiéd. [Csak a RAM-jaid drágábbak]
A játékot pedig - ezek után - nem fogom megvenni. Letölteni sem.
-
#3783 jovan már megtaláltam XD de akkro is mi az hogy nicns menü -
#3782 Írtam választ csak még ahhoz is lusta vagy, hogy elolvasd vasszeg...
OFF TOPIK! Bazz OFF TOPIKOT olvasd te szerencsétlen. És ott is a fejlécet, mert ki fogja szúrni a szemedet. -
#3781 Ennyire fáradalmas leirni,vagy egy számot adni??Olvastam,de nem találtam megoldást,amíg ezt a büszke szavallatodat leirtad,addig segithettél volna nekűnk,nem hiszem hogy nem segitenénk mi,ha neked kéne valamire válasz.. -
hitch #3780 vmi ghrapic genyó alatta van a video optionsnál. -
#3779 -fav -
#3778 császtok
AZ MÉG OKÉ HOGY NINCS MENÜ-..de azt a rohatt felbontást se lehet sehol átálitani...???????????????????????????me ha esc nyomok mikor má megkapom a kocsit ott van video opcio de felbontás nicns köztük..mnsot mittok csinálni...vagy ti hogy oldottátok meg?vagy én nem vettem észre? -
bacow #3777 igen mind a kettö 4096Mb legyen -
#3776 Majd ha lesz kedvetek visszaolvastok és megoldódik a problémátok.
Mik vagyunk mi, cselédek?:)
OFF topik... -
#3775 gondolom kva sokszor le volt írva de hulla fáradt vagyok és nincs kedvem visszolvasni
hogy lehet magyarrá tenni?(az is jó ha hsz számot adtok) -
#3774 Languages mappába ott a hungarian nyelv fájlok,de a menűbe hol tudom beállitani madzsar nyelvet? -
#3773 Tudod jól, hogy a téma flame-katalizátor. Mi a fenének kell reagálnod rá - (akár igaza van akár nincs)? -
#3772 #3675 minden kérdésedre választ ad:) -
Grifidos #3771 OFF
Vistát szádra ne vedd, ha nem használod. Az eddigi legstabilabb rendszer, ha van vasad alá még a játékok terén is agyonüti az xp-t.
ON
Nem!
Mert a paul.dll, csak a hitelesítést intézi.
-
#3770 nem tök mind 1 a játék akkor 1 kalap szar marad szaggat vagy nem szaggat te adsz érte 12 ropit -
#3769 Majd egy pár verseny után fogsz találni egy boltot fel fogja ajánlani! -
#3768 Olyan ez a játék, mint a Vista az operációs rendszerek piacán: félkész, de ki kellett már adni, mert hát sietni kell a negyedévi bevételek miatt...
Amúgy, arra senki sem gondolt, hogy a Crack - azaz a játék motorjának szerves részét képező indítóalkalmazás - [/b]is hibás lehet a grafikai és játékélmény anomáliákban?![/b]
A Reloaded vagy Vitality csapat kijön egy PROPER anyaggal és talán nem lesznek 700 km/h-s zuhanások ki a pályáról... -
#3767 Nekem most megy uninstall. beálitásokat elfelejtette, beállítom újra, 2.-ba váltok kilép menübe.... Optimalizálatlan, fos.
Nem akarok senkit megbántani, de aki ezért pénzt ad, az hülye. Sőt hüje.
És megint megy majd a sírás, a warez miatt... Szégyen. Ezzel 2008-ban kirukkolni.... Nemhogy NFS-nek, de még autós játéknak is egy nagyon nagy kalap lószar! -
#3766 gyerekek ez most vicc? belépek a fiókba és már azonnal indul a játék? semmi menü vagy akármi? kocsit hol tudom egyáltalán tuningolni vagy másikat venni mert 45 min játék után homály az egész........ -
#3765 Gametrailers videóteszt:
(nem fogtok meglepődni xD)
-
djcom #3764 Szerintetek az alábbi konfiggal az normális, hogy 5-15 fps-el megy a játék mediumon és akármilyen felbontást állítok akkor is?
Még 640x480-ban is.
GRID, pro street és minden játé high-ben vahy mediumon simán eljátszhatóan fut 20-40 fps-el.
ötlet? -
#3763 Akkor most a minimum érték, és a maximum érték is 4096 MB legyen? Nekem most 2046 a kezdeti a maximális meg 4092. -
#3762 DDD gyerekek ha nem lenne warez mindenki rohanna a boltba megveni a gamet megjelenés napján azt utána meg sirna hogy mi ez a rakás szar jah és ha valaki elörendelte az meg jol megszivta nah de mindegy minek a WAREZ hát ezért jo pl a warez mert nem dobtam ki 12 ropit az ablakon -
Laci82 #3761 A legjobb dolog amit a játékkal tehetsz rovatunk győztes képe:
Tatattaaaaam:) -
#3760 Ami a játék dobozának belsejére van írva. -
bacow #3759 bemész a vezérlőpultba ott van hogy rendszer oda bemész ott megkeresed hogy speciális ott hogy teljesitmény és ott is a speciálisra mész rá ott lessz a virtuális memória a kezdeti méret és maximális méret ugyan az legyen ez nekem 4096MB -
#3758 ird be regisztracios kodot.oda mit irjak? -
#3757 2008-bugatti-veyron
-
#3756 Basszus nagyon menő a megjelenítőd, de legalább vedd már le róla a reklámmatricákat (DNIe, stb).
A ruhán is rajta hagyod a cetliket és úgy hordod? -
#3755 Languages mappába ott a hungarian nyelv fájlok,de a menűbe hol tudom beállitani madzsar nyelvet? -
o0tomy0o #3754 És még mielött azzal jöttök hogy nagyon le van véve a grafika, mondom hogy DE ENNYIRE? (amúgy minden maxon) szal NO COMMENT! 2008 Q4! -
#3753 Kaptál érte acsit,mit akarsz még XD -
o0tomy0o #3752 -
#3751 ez a Veyron valóban egy hihetetlen autó. Olyan dolgokra képes, amiről eddíg álmodni sem mertél (tm) -
#3750 Majd úgy 10 Patch (javítás) után használhatónak is tűnhet...
A Ti véleményetek alapján csak megnézésre méltatható. Sajnos. -
#3749 ÖÖÖÖ....
Hol is lehet felhúzni a virtuális memóriát? :D -
#3748 okés,akkor visszeveszem,írj emailt hogy én legyek a házigazda :) -
Laci82 #3747 Mert egy tény van itten emberek a Gridet megverni nem lehet.
Mert a Grid egy jó dolog ,az nfs a listák alján toporog