Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk lehet azt sikerült ellopni, illetve a teszterek most már konzolokon tesztelnek és valki közülük "eladta"- nemtom.
ez az egy ami mindig jobb számomra legalábbis
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
De, csak még a pC-sek 90%-a Warezol a konzolosok kb 20%-a. Egyértelmû a különbség. És te kinek csinálnál jobb gémeket illetve kinek fejelsztenél jobban annak aki ellopja vagy annak aki megveszi és bevételed van belöle... egyértelmû a válasz, ne is válaszolj rá😊
ON
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Amerikába 18.
Euróbába 21.
Illegálisan meg még senki nem tudja
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Köszi Sland az információkat. És egy jótanács, Pro Streetet ne vedd meg..
nem kritikáztam csak velünk PCsekkkel mindig kibasznak ezért a konzolosok inkább örüljenek a fejüknel
ez csak egy vélemény bocs ha csak én vagyok így az utobbi idõbe
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
5óra 40perc gameplay után 53%-os Career és 31%-os Game Progressen állok.
Grafikailag rendben van a dolog, bár nem olyan szép mint amire vártam. Kicsit recés a tárgyak széle, de ez még belefér. Az autók nagyon rendben vannak szerintem. Jól kidolgozattak, szépek, egyedül a hangjukkal van bajom. Eléggé egyforma egyes autók hangja, és rohadtul nem oylan mint a valóságban.
Az autók árai sem nagyon stimmelnek, illetve a teljesítményük sem reális.
M3as BMW erõsebb mint az M6 (a megszokott csík szerint)
Veyron ára 300ezer dollár körül van, miközben az M6 150ezer dollár. Skyline R34 135ezer dollár. Szal kicsit furcsa 😊
Irányítás megszokható. Kontrollerrel hamar megszokható és könnyû is.
Nem egy szimulátor, de nem olyan szar. Fizika... Hát fasse tudja. Szépen repkednek a kocsik, nem pattognak, de szintén akad egy két érdekes dolog.
A Story és a Zene kurvajó, kárpótol azért hogy tuning kb semmi sincs.
Teljesítmény tuningból 3 szint van: Street, Race, Pro
A kocsi alig szabható testre... :S Van pár autoscluptolható bodykit, motorháztetõk, spoilerek, kipufogók, és kibaszott sok felni. de bakker eszméletlen sok van. nem értem minek ratak bele ennyit, ha közben szartak a többire.
Sok matrica van, színezni millióféleképpen lehet a kocsit.
A bejárható tér eszméletlen nagy, és sok különbözõ helyet járhatunk be.
Zsaruk vannak dögivel, bár könnyen meg lehet elõlük lógni. A helikopter elõl mér kicsit nehezebb... 😊
öööö mivanmég?
4autóm van eddig, abból 3at nyertem és egyet vásároltam
EVO X, Audi TT, Lotus Elise amiket nyertem és egy R34-es Skyline-t vettem. Haladós paripa az utóbbi 😊
szerintem nem olyan rossz, mint ahogyan azt sokan gondolják, bár nézõpont kérdése.
én még beszerzem a ProSreet-et xboxra, mert hiányzik a tuning... Azzal meg úgysem játszottam, csak PC-n azon is kb 1órát.
Én az Undercover-re egy 7pontot adnék a 10bõl.
Más: "Néha túl árkád". Nem ez kellett az embereknek? Igaz a GS imádta a PS-t (ahogy én is), de sajnos akkor nem annak az irányítását vették át. Kár 😞 Mindegy, azért jöjjön!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
80% = jó
70% = rossz
60% és alatt = értékelhetetlen
természetesen az átlagokra vonatkzik ez a gamerankingson
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én az eddigieket kb 4 autoval vittem végig..
Eddig se lehetett minden modba lezuzni totaledre, az árkád jellegrõl tudunk hisz árkád gém és láttuk a gémléyeket, a többi meg pozitiv. Aztán lehet rosszul élrtékelem. Meghát a 86% az egészen jó.
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A "vidéki utak" nagyon nagyon hangulatosak, felidézik a régi nfs-eket!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
"<+>+>
- Változatos játékmenet
- Kiváló zeneválasztás
- Történetvezetés
<->->
- néha túl arcade-os irányítás
- hiányzik igazán a nagy durranás
- nem elég hosszú játékmenet
Végítélet: 86% - Tényleg tudtak újat mutatni, ki hitte volna így 14 év után, nemde?"
by Zerocool
Amit még fontosnak tartottam:
- Kevés autóval tolta végig a játékot("a játék feléig kétszer cseréltem verdát...a végéig mindössze hattal játszottam.")
- a GS tesztverzióban nem szerepelt az autosclupt
- az autót nem lehet lezúzni totaled-re csak Highway Battle módban
- a küldetések változatosak
- a "csúszkákat húzogatós" performance tuning nem hoz szembeötlõ változásokat
Röviden ennyi. 😊