Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 porsche unleashed féle fizika, és máris nyerõbb lenne a game..de így...
azért maradok az LFS és az rF mellett 😊
ma úgy is verseny van 😊 és a Tv is közvetíti 😄
Emelett az undercover fizikája nagyon zsír. Érdemes egy olyan 25-30 alkalommal végignézni, és utána az NFS-ek lesznek az etalon 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Erre van is egy topic. látogassatok el oda😊
amint megláttam, hogy Most Wanted koppintás, abban a pillanatban tudtam hogy szar lesz, sõt a Szabi linkelt videót is megnéztem, és rájöttem..ez nem NFS..ez a vérpistik új legkirályabb szimulátoros játéka lesz 😊
- egyelõre csak PS3-ra jelentették be ezeket az extrákat, nem tudni, hogy PC-re is lesznek-e (mindenesetre várhatóan igen, hiszen a PC-s, az X360-as és a PS3-as verziót ugyanazok a derék legények fejlesztik).
- a Collector's Edition frissítés természetesen pénzbe kerül majd, ám a Need for Speed hivatalos fórumán olvasható közösségi hozzászólások szerint a rendszer várhatóan ugyanaz lesz, mint a ProStreeté, azaz egy egyszerû cheat kóddal a magunkévá tehetjük az extrákat.
Sokkal jobb az AutoSclupt, ha már nincs vagy 15 bodykit autónként.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Apjuk faszát, simán be lehetne perelni õket foygasztóvédelminél, mert nem azt kaptuk amit :|
itt az a baj hogy ez arcadenak is rossz. itt már nem arról van szó hogy szimulátort akar az ember. ez a játék egyre jobban levan butítva. annyiból áll egy pálya konzolon, hogy nyomom a gázt, és kormányzok. néha rányomok a nitrora. ennyi. a tuning is harmat gyenge, már nincs külön küszöb, lökösök, miegymás. minden rávan toszva egy body kitre, és van 5 féle. felnibõl szerencsére széles a választék, akad még pár kipufogó vég, motorháztetõ, meg hátsószárny. az autonemtudom mi rendszer megmaradt. nincsenek tuningboltok, autó szalonok, még safe house sem, bemegyek a fõmenübe és ott elvégzek mindent. az összes autó látható már a legelején a shopban, csak nem tudod megvenni õket.
grafika szép nagyon, hangok jók, fizika nincs, játékmenet uncsi. fékezni nem kell, azt akár ki is lehetne szerelni a kocsikból, nagyon ritka eset az amikor használni kell, kb minden kanyar bevehetõ padlóval. minden autó úgy tapad mintha sínen menne, olyan nincs hogy az autó kicsússzon. a játék bele a lecsó módra kezdõdik. mint autós játék nem rossz, egy új Burnout résznek el is menne, de mint NFS......10-es skálán egy erõs négyes, vagy gyenge ötös.
Az egyetlen kompetens ember a brigádban az, aki a zenéket válogatja 😄DD
ide is ma írták ki...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
De aztán szanaszét küldeni mindenkinek, minden felé!!!!!
Need For Speed Undercover Original Sountrack (OST)
Girls in Black – Airbourne
Mighty Micro People – Amon Tobin
Burning Fence – Asian Dub Foundation
Scuba (Amon Tobin Remix) – Bonobo
Fight Sounds Part 1 – Circlesquare
I Once Was Lost, But Now Am Profound – From First To Last
Blame It On Me – Floor thirteen
The Formula Of Fear (Matrix DU😎 – Hybrid
This Empty Love – Innerpartysytem
Genesis – Justice
Mexican Radio – Kinky
Ghost – Ladytron
Never Wanted To Dance (Electro Hurtz Mix) – Mindless Self Indulgence
The Mark Has Been Made – Nine Inch Nails
The Warning (Stefan Goodchild ft. Doudou N’Diaye Rose Mix) – Nine Inch Nails
Piedras Vs. Tanques – Ojos Be Brujo
9,000 miles – Pendulum
Granite – Pendulum
Tempest – Pendulum
Indigo Children (JLE Dub Mix) – Puscifer
Momma Sed (Tandemonium mix) – Puscifer
God Damn – Qba Libre & M1
Shunt – Recoil
Vertigen – Recoil
Want – Recoil
On My Own – Splitting Adam
Bad Blood – Supergrass
Like Knives – The Fashion
Electrotumbao – The Pinker Tones
First Warning – The Prodigy
2 Stompbox (Spor Remix) – The Qemists
Fire – The Whip
Coalition – Tricky
Diamond life – Tyga
Neten sehol sem találtam, ezért megnéztem a Crdetis részt és kiírtam az összes számot. Én sok ismerõs zenét találtam...
Remélem nem gépeltem el semmit
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
xboxra is ugyanakkor jelenik meg min pcre?
mennyibe fog kerülni? mert akkor nem a proostreetet fogok megvenni, mert az fos😄 bár valszeg ez is, de csak legyen már újabb😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mi az, hogy még mindig nincs rendes belsõ nézet?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW