Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Tudok adni oldalt, PM-ben ha nem hiszed.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Annyira unalmas volt hogy ez volt az elsõ nfs amit nem játszottam végig, ezzel szemben pl. az underground részt 7-8x legalább végignyomtam más más kocsival...
Szóval vélhetõen megint egy átveréssel van dolgunk.
Viszont nekem erõs a gyanúm, hogy jövõ hét vége felé megjelenik a warez.
Elvégre 21.-e a megjelenési nap, szóval nemsokára elkezdik kihordani a boltokba a cuccot.
De unalmas volt, és hangulattalan. Ezért volt nagyon rossz.
Valójában most érdekes helyzet állt elõ, mert az új NFS résznek nem a korábbi NFS-eket kell túlszárnyalnia, hanem a GRID-et.
Jelenleg PC-n az árkád autóversenyek királya a GRID. Ez ellen kell majd valamit felmutatnia az undercovernek. Meglátjuk, hogy sikerül, mert a GRID elég magasra tette a lécet.
Ma elkezdik játszani, majd infókat, képeket várunk! <#eljen>#eljen>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Miért is? Messze a legjobb irányítás és sérülésrendszer volt benne, kenterbe verte a MW-carbon párost.
Talán két hibája volt:
-borzalmas zene(ez mindíg így van az NFS-eknél, viszont ki lehet kapcsolni)
-némileg vontatott volt a hadjárat, az elõlépkedés versenyrõl versenyre.
Akiket nem motivált az autók fejlesztése és szeretete, az hamar elunta.
Ezt leszámítva messze a legjobb NFS volt az utóbbi öt évben.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
<#eljen>#eljen>
Másik ami nem neked: Ez a NFS - ebbe nem kell full törés és oylan is ami hat az autóra, mert ez nem errõl szól. Aki NFS rajongo csöppet sem zavarja, erre megvannak a másik játékok
A másik: elég érdekes hogy akik szidják a gémet azokak a 90%-a mindig itt van és figyel és várja a megjelenést. Nkem ha nem tetszik egy játék akkor nem is érdekel milyen hirek vannak és kise probálom, nemhogy várom hogy megjelenjen.
Egyrészt PC-re nem jelent még meg. Vagy tévednék?
Az hogy milyen az a szájba lökött konzolon kit érdekel? Ez PC-s fórum szerintem.
Hogy milyen lesz az új NFS? Legyen jobb mint a Pro Street. Amióta van netem, a következõt figyeltem meg.
Jön az új NFS, mire: hú de kurva szar lesz...a 10 évvel ezelõtti NFS volt utoljára jó..ez kurva szar lesz...
Igaz a Pro Street tényleg elég nagy szégyen volt. De ettõl függetlenül tetszik ez a sok jós aki már a hír felröppenésénél elõre tudja hogy szar lesz
Mellesleg nem az NFS az egyetlen autós játék, vannak mások is. Akinek nem jön be, ez a stílus...mi a heréért dühöng? Játszon mással, olyannal amit szeret.
Na mindegy.
Bár szerintem se lesz egy nagy durranás...de egyfelõl majd ha ki jött akkor meglátjuk milyen. Meg, amint mondtam legyen jobb a Pro Streetnél, Bár annál nem nehéz.
Ugyanis a játékélménytõl nem várok sokat a videók alapján, nekem az arcade kategóriában sem tûnik túl jónak a vezetéstechnikai modellezés, bár azért kíváncsi vagyok rá.
ha ezt akarod akkor csinálj saját gémet... a te kedvedért nem fog mindenki az autós játékainál egész évben törést meg ütközést csinálni. hameg NFS-re gondolsz, rosszabb már nem lesz.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Pedig igaza van a srácnak, az NFS PS-nek igen csak élethûbb a grafikája, mint a PGR4-nek. Gondolom te azért állítod az ellenkezõjét, mert mindkettõt XBox360-on toltad. Azért gondolom ezt, mert XBox360-ra és PC-re is megvan nekem az NFS PS, de grafikában a két platformon óriási különbségek vannak, PC-én mindent maxra húzva X-HD-és felbontásban gyönyörû szép éles a táj, az autók, Xbox360-on pedig mindez jóval elmosottabb és kidolgozatlanabbnak tûnik ugyanazon megjelenítõn. De tényleg szemetszúróan.
De egyébként játékélményre nekem is jobban bejött a PGR4 tavaly.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy meg csak annyi a baj az nfs-sel,hogy sok a pénze a kiadónak,megveszik a sok licencet és kb ennyibõl áll a játék.Amúgy frankón nem értem az olyan hozzászólásokat,ahol fikáznak hogy 200-zal beleszállsz egy rendõrautóba és semmi bajod.Közben meg többen írták milyen fasza volt a most wanted.De nem tudom mi lenne a jó,hogy totaled legyen a kocsi???
Megint már kérdés hogy ha lenne perpillanat másik autós gém,hányan nyúlnának ehhez.Pl egy tdu 2 mellett
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ha te értékelnéd 3-ast adnál ha én akkor 8-ast ennyi.
Sajna akiknek ez a feladata ugylátom eléggé elfogultak. Pedig függetlennek kellene lenniük.
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - 7
Gears of War 2 - 9
Fallout 3 - 7
Call of Duty: World at War - 6
Resistance 2 - 6
Mirror's Edge - 5
Warhammer Online: Age of Reckoning - 7
007: Quantum of Solace - 5
Tomb Raider: Underworld - 8
Guitar Hero: World Tour - 7
Animal Crossing City Folk - 7
Ninjatown - 6
Command & Conquer: Red Alert 3 - 7
Manhunt 2 - 4
Silent Hill: Homecoming - 6
Tom Clancy's Endwar - 8
Socom Confrontation - 5
Valkyria Chronicles - 7
Need for Speed Undercover - 3 😊) felejtõs...
Shaun White Snowboarding: Road Trip - 7
Egy autós játék nem attól lesz jó hogy milyen ugynevezett story van benne, az szinte lényegtelen, mert az NFSben is ugyan ugy nyomod a versenyeket sorba hogy a legjobb legyél... de a kettõ kár összehasonlítani, neked az a fontos hogy videók, ugymond story legyenek benne, nekem az hogy élvezetes legyen a jármû irányítása...
Az meg tök más kérdés hogy mire helyezik a hangsúly. Itt a tuning megy de már az sem oylan szinten, és az illegális versenyek, ott meg nyomtad a körpályákat, meg 1-2 modot még és tök uncsi volt a felétõl. Sztem a 80%-a azért játszotta tovább hogy világelsõ rankja legyen -PL Jack is azért tolta odáig.
Itt meg van legalább egy sztori ami végigvezet.
Errõl meg lirtam már a vélemyénem: mikoris néztem WCG-s élõ közvetitéseket, és ott is hozzávágják a PGR4-be az autot a falhoz vagy végigcsusznak a falon mert ugy jobb bevenni a kanyart. Az egy dolog hogy mi nem ugy játszunk, de ezek egyre mennek ezek az árkádok.