Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stefling
5 percet játszottam vele, de már azt mondhatom hogy a most wantedhez vagy a pro street-hez képest a:
- grafika botrányosan szar
- irányítást úgy elcseszték, hogy annál jobban már nem is lehetett volna
- amikor a csávó kormányozik, elõnézeti kamerával nézve (a kocsit elõlrõl mutatja) a kormányt nem tekeri sehova, meg se moccana csávesz, mitnha csak egy bábu lenne benne, agyam eldobom, azért ahhoz képest hogy nemtom meik részben megvolt csinálva úgy, mintha egy élõ ember ülne benne ... ez a rész egy kész röhej, nemhogy a pénzét nem éri meg, de még kipróbálni se éri meg 😄
!DELETE! Azért 2008-ban ilyen játékot kiadni baromi nagy szégyen.. GS szerint a 100-ból 80-at kapott, hát én a 100-ból 20-at adok...

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

SötétBarom
"Nagyobb ugratásoknál belassulós kameranézet. Tetszik. Fõleg mert van egy két hely, ahol kiba.. jókat lehet ugratgatni."

<#wow3>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

van már crack vagy müködö verzio pcre?

Pipör
egész jó lett pozitív csalódás

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Jah lehet az akkor nem az MW 😄 bocs, de nem tartom fejben 😄 akkor az undergróund vagy nemtom.

Nem azt mondom, nem olyan belsõnézet, hanem amikor egymás ellen mentek és már kergetõztökamikor átveszet a kocsi irányítását, akkor olyan kamera nézetbõl kezded, ahol csak az utat látod 10 cm magasságból. Nah erre mondom hogy ez nekem fos, én mindig hátulról 5 méter magasságból akarom látni a kocsim, hamár arra is be lehet állítania kameranézetet.
Azért van nagyon halvány pozitívum is:
-Pl a pálya azért nem olyan picike, és nem olyan mint manhattan, hogy csak párhuzamos meg merõleges utcák int a "kockásfüzetben" a lapok.
-Változatosak a kocsik (bár más játékban is)
-Süt a nap, 100 ágra! 😄
-(leglényegesebb)Nem fos lowpoly vagy renderelt csajok hanem hús vér finomak vannak, jó felbontású videókon. Lehetnének meztelenebbek is...
-Mikor meglátnak a zsaruk, tetszik a kép túnusai, szinei.
-Hangok sem rosszak...
-Nagyobb ugratásoknál belassulós kameranézet. Tetszik. Fõleg mert van egy két hely, ahol kiba.. jókat lehet ugratgatni.

Ha találtok még jó tulajdonságot írjátok le, hátha sok kicsi sokra megy azt a végén még játszható is lesz ha rááll az ember... 😄
gduck
Kihagytad azt hogy 50% meg erõs túlzással leszarozza a játékot <#falbav> A szartól meg azért még messze van <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Semmivel, csak feladatkezelõben(vista)nem tudom, hogy kell beállítani! <#wow3>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

EnZsolt
Nem tudom te melyik Most Wanteddel játszottál, de amivel én toltam ott nappal volt 😄

Belsõ nézet azért sem lehetséges, mert lehet, hogy az autók gyártói nem adták hozzá a nevüket, akárcsak a fizika. Mégis jó képet festene az, hogy yeehaaa, megvan az elsõ porschém, és a legelsõ kanyarban elszállsz, mint a gyõzelmi zászló, mert nem tudod kontrollálni a dolgot? Ok, hogy arcade játék, de itt az autógyártók nagyon is megkötik az EA kezét. Ettõl függetlenül a játék nem tetszik, még mindig a The Need For Speed és az NFS: High Stakes nálam a best NFS. 😞

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

DJ Skyline
a végét írd már le pls spoilerben. 😄 kíváncsi vagyok rá, bár van egy tippem

Imremagdi
cpu-control miért kell hozzá? mivel tud többet mint egy feladatkezelõ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Pepsi Twist
ez az egész 1 szar lett 😄 az emberiség 80% (emberiség = játékos emberek akik játszanak ezzel a fossal illetve kipróbálták) azt mondja hogy fú de ritka fos... 10% azt mondja jóvan elmegy pár óráig szórakozok vele aztán csá... 5% ujjong hogy de fasza, de nem veszi meg, 5% pedig vérpistike, "HÚ DE KURVA JÓ TI F@SZKALAPOK NEM TUDJÁTOK MI A JÓ ÉN MEGVESZEM KÖCSÖGÖK" típus...

ennyi 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Aki még nem törölte 5 perc után annak mondom, hogy a játék csak 1 magot használ! cpu-control-al bekapcsoltam a másik magot + árnyékok off és így normális sebessgéggel fut(mondjuk így is érzõdik, hogy kevés neki a 2gb ram :S) , de ez a lényegen nem változtat, hogy a Black Box megint elkúrta sajnos :\

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Huh. Adtam neki 2 óra esélyt, de vérlázító. Téllem MW csak nappal.

Menü? Hát lol, lóf@szra sem jó.
Kameranézet? Mégis miért kell pl a battle-s versenynél "belsõ" nézetbõl indulni, egybõl kanyarban, hogy míg megtalálod a C betût és nyomsz kettõt már fennakadtál valamin...
Megint az a jó öreg "vagyok én az ujjonc faszagyerek, van a jó öreg faszagyerek aki már a legelejétõl utál, van egy kis picsa aki már kacsingat a legelején... áhh, nem mondom hogy stephen kinges története legyen, de ez a már megemésztett csont kategória.
Grafika? Miért kellett azt a Pro streetes-t eldobni? Sztem az bõven jó volt, erre elõhozakodnak ezzel... Áhh Csak bloom meg elmosódás effekt azt ennyi. pff hideg kiráz.
Rendõrök? Régi nóta. Mindig gyorsabbak, mindig erõsebbek, mindig leszorítanak, alig lehet kilökni õket, ellenben rém buták szal jó.

Mindent összevetve, ha a pro street-nél befejezték volna a sorozatot akkor nem is lennék annyira dühös, dehogy képesek voltak ezt kiadni. Én 2 óra játék alatt nem akartam elhinni, folyamatosan azt hajtogattam hogy ez tuti csak valami beta tester cucc vagy ilyesmi butított fos (ugye hihetetlen mikre képesek már a védelem terén, lásd pl assassin's creed), de gondolom nem. Ehez patch-t is felesleges kiadni. Csak azt csodálom hogy ehez ilyen Ford meg hasonló cégek adták a nevük? Hát ez mélységesen lesújtó.

u.i.: Plusz, sztem a "fõhõs" néni is öregszik...
mapi
Hi! Valaki már tudja,hogy mekkora a játék mérete?

Katun
Nekem tetszik, de lehet csak én vagyok ilyen perverz <#vigyor2><#zavart2>
Karrier: 100%
Játék: 90%
<#hehe>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Pepsi Twist
mondom hogy az eladási szám (vagymi?) úgy fog lemenni a béka segge alá fõleg hogy már a megjelenés elött kijött 1 "demo" szerûség... ami inkább warez 😄 sokan kipróbálják és hú de szar... na akkor mégsem veszem meg...

DarkSector
Gyerekek.
gondoltam kipróbálom...
háát már az elsõ kört sem mentem le, olyan gyorsan uninstall volt.
ez az irányítás, meg ahhogy mozog a kocsi.
Szerintem még most wanted is jobb ettõl.<#levele>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pepsi Twist
fogadd meg a tanácsom 😊 nálam 15 percig volt fenn a játék aztán uninstall és még a "telepítõt" is deletéztem 😄

mentem pár kört és blõõõõõ mi ez a szar? FreddyD-nek el lehetne küldeni a Rossz PC Játékok sorozatba 😄

Dante73
Konzolos trutyi ez, gyerekek... G25 rákötve, elindul, rögtön, intróból, kormány rezeg, pedál sehol... Esc, egér ablakban.... 200 gomb a menû irányítása... 4x fogtak meg, mire sikerült kalibrálni, rendesen. Menüt átnéztem, nehézség állítás, belsõnézet nincs. 2008-ban. Érdekes. Amúgy, hangulat eddig oké. Mindenesetre érdekes, hogy "szabadon" bejárható a terület, térképen mégsincs olyan fubkció, hogy GPS, (egér sincs!) azaz oda irányítson, ami versenyt kijelölsz.... viszont Tab, és ottvagy...
Eddig száni.... du kipróbálom, mégis milyen a fizika. (fizika?...)
Egy esélyt még kap, de gyanítom, uninstal lesz....

http://www.freetvmaci.info/

zotya10002
Bocs eltévesztettem igen:::!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

DarkSector
most vanted.
pro street messze nem ilyen volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Szépnek szép.
Nem kell aggódni, csak a játék nem az igazi.
Télleg most wanted kiegészítés, ahhogy nemrégebben írták.

zotya10002
Sziasztok!!Mûködik rendesen csak az a bibi hogy nem tetszik!!Olyan pro street feelingje van és azért!:-(:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

DjDano
A berakott képen szinte minden a legalacsonyabbra van rakva, szóval ne ez alapján ítéld meg Élsimítás AA is kikapcsolva!

DarkSector
Háát elõrendelés az megvolt.

DarkSector
köszönöm barátom...FELÍRTAM<#vigyor3>
És nem is beszéltünk össze. 😛

DJ Skyline
pedig a Dead Space, Mirrors Edge nem rossz játékok, és azok is EA termékek. ezen gondolkoztam valamelyik nap, hogy az NFS miért ilyen betonszar mostanság, de vannak játékok amik meg ellettek találva. talán mert nem az EA Black Box fejleszti õket? 😄

DarkSector
<#vigyor>

BiG G
zomfg 😄DD ezt fel kellett volna venned fraps-el, epic fail at nfs 😄D

darksector: persze értemén mire gondolsz, csak attól hogy neked nem tetszik még nem szar. akshually, nagyon is jó szvsz 😊)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Maxtreme
Hát ebbü' nem fognak meggazdagodni, az is k. élet <#idiota>

gduck
Hát az EA játékpolitikája elég érdekes (bocs, rossz a szó, inkább szar) nagyon úgy tûnik hogy csak a profitra hajtanak 😞

OFF
Na ezt valahová írjátok fel: Most egyetértek Darksectorral...a grid volt az elsõ autóverseny ahol mint az életben is elõferdülhet, a 6-7 verseny körül egy hosszú egyenesben bealudtam...szépnek szép, de sztm egy fos.
ON

Mégis mit vártatok az EA-tól?
Kevés ráfordítás sok bevétel a mottójuk, tudják hogy az NFS névvel 1-2 xart még el lehet adni mielött csinálnának valami ütõset ami pénzbe kerül majd nekik is.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Willi Betz
Komolyan😄 Hídrók belerongyolt a vízbe,még mutatta is😄D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

DarkSector
Még víz is van az úton, ráadásul ennyi, hogy elsûllyedtél? 😛

DJ Skyline
James Bond után szabadon. 😄 csak itt nem Esprit a tengó', hanem 370Z <#idiota>

DarkSector
😛
nekem nem tetszett.
lehet fizika jó, nemtuom. én nem ültem 500lóerõs gépekbe.
és lehet ugyanígy nem lehet a valóságban sem kezelni az autókat, de ez játék. Valóságból is megárt a sok.

Remélem tuod elsõsorban mire gondoltam.

Maxtreme
Lehet kétéltût kaptál😊

Pepsi Twist
ez NFS, itt minden megtörténhet

Willi Betz
Én is megszereztem és gondoltam kipróbálom,sok reményt ugyse fûzök hozzá. De nem is ez a lényeg. Hanem az,hogy elsõ küldetés vagy minek hívják,ugye Nissan 370Z-vel kell menni,nade mielött átadta a gép az irányítást belezúgott a vízbe,onnan hogy a jó istenbe lehet kikecmeregni? 😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

<#vigyor5>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

DarkSector
Semmi gond vele mint játék.
Csak 2009-hez közel egy NFS-tõl már elvár 1-2 dolgot az ember.
Ja és az EA-tól....is....

Viszont ettõl függetlenül kívánom, hogy játsz jókat a gémmel.
ettõl, hogy néhányunk elvárásait allulmulta, te még ne hogy kidobd az ablakon.😛

További jó gémszet. hy

BiG G
na gratula neked is, leszarozod az év legjobb autós félárkád-félszim játékát 😊))

DarkSector
Nem láttam még hálisten ezt az underfost, de a szar grid is biztos jobb ettõl.

Pepsi Twist
tényleg nagyon szar... az értelmes emberek akik érettségivel rendelkeznek vagy afelé haladnak sztem úgy gondolják hogy oké ez a játék de nem az a típus amivel hetekig elvagyok... max 1-2 nap azt csá...

nekem ez a véleményem

gduck
"totális csõd"

Ez azért durva! Sztem egy jó MW2-es rész lett, nemtom mit fikázzátok ennyire... Persze tiszteletben tartom a véleményeteket, csak azt nem értem hogy most megcsömörlöttetek az évi 100 féle játéktól vagy mi történt veletek? Ez tipikus NFS! Nekem ebbe az évben ez lesz a 3. játékom és nagyon jókat fogok vele játszani <#wave>

Maxtreme
ja tényleg. Ott nem lehetett 22 színûre festeni az autót, meg azért valamennyi fizika szorult a játékba.. Ráadásul jóval szebb, és remekül optimizált engine futott alatta. A sebességérzet az 1ik legjobb amit autós játékban láthattunk.
Ja hát tényleg szarabb mint az nfs széria, fujj.

BiG G
azért vicces visszaolvasni a hozzászólásokat 😊 én speciel eddig is teljesen tisztában voltam vele hogy egy nagy rakás szar lesz, mivel az utóbbi néhány need for speed sem volt jó, akkor meg nincs az az isten hogy most egy pálfordulással megváltozik az egész. viszont az elõzõ részeknél jól elkülöníthetõ volt egy réteg akinek még igenis tetszett, sokan védték, mert tényleg valamilyen szinten játszható volt. árkád volt a fizikát és a realitást majdnem teljesen 100%-ban nélkülözve, de azért mégis el lehetett vele szórakozni.

az undercovert még nem láttam, de abból amit olvastam azt szûrtem le, hogy sikerült még lejjebb süllyednie az EA-nak. hol van már a hot pursuit hangulata, vagy a high stakes kellemes fracia kis falujának az atmoszférája (amit aztán nem átallottunk felverni egy ferrarival), vagy a porsche unleashed tényleg korrekt karrier-rendszere? az NFS egy ideje nekem már nem ugyanazt jelenti mint régen: a minõségi élvezetes autózgatást.

félreértés ne essék, sosem voltak tökéletes szimulátorok, amik a versenyzés minden egyes részletében ragaszkodtak a valósághoz, de mindig tudtak egy olyan hangulatot teremteni, amitõl élvezetes árkád versenyzést kapott az ember. a korábban felsorolt három rész a mai napig a polcomon figyel, és néha elõ is veszem õket nosztalgiázni, és a mai napig élvezem velük a játékot (hiába fordulna ki legszívesebben a gyomrom a mai szemmel nézve pocsék grafikától).

ezzel szemben már megkockáztatom, hogy az undergroundok óta nincs új a nap alatt. az hogy más "sztorit" szõnek az idióta csalós mesterséges intelligencia ellen vívott versenyek köré, meg hogy néha este van néha meg nappal, az nem újdonság. ugyanarra a sémára épülnek ezek a részek, tuningolj, tápold a verdát, aztán gyõzz. semmi kihívás, semmi élvezet, teljes monotonítás. én speciel egyedül a vérbeli amerikai izomautókért vittem végig az utóbbi néhány részt, de még így is csalódás volt az összes. egyszer majd kikerül talán az EA mocskos mancsai közül az NFS, és újra olyan pompában ragyoghat mint új korában (és most nem a szenny hype-ra gondolok).

Ennek a színvonalnak bõven elég lett volna egy sima cd-r lemez 😄DDD

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sziaztok Magyarosítás:http://uploaded.to/?id=asm41d