Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Tuti bukás. 8 éves Vér Istvánka belehalna, ha LFS fizikával kellene küzdenie... Elég volna ha valamilyen fizika volna, (bármilyen!) esetleg, egy szim kapcsoló... belsõ nézet, normális menü...
Én már boldog lennék.
Mindegy, majd a TDU2... tankolással, hatalmas helyszínnel, fizikával, fasza verdákkal... csak már lenne róla VALAMI hír....

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
ja... lada 😄 meg Vento tehát kicsit hétköznapibb verdák...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DJ Skyline
majd azért írd le mit kapsz 100% után. 😊

Katun
187 versenybõl már csak 7 van hátra és ezek rendõrösek (Károkozás, Kiiktatás) na ezek már kezdenek cirmulni, elég nehezek. Amúgy szerintem is jó a graf... bár ez egyéni szocproblem <#nevetes2>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

sharpwrz
Sziasztok!
Csak nem kijött már a játék? Warezon láttam, de nem mertem elkezdeni tölteni, hátha szivatás!
A gépigénye amugy máûr hivatalos?

...

ez azért nem teljesen igaz, az ea nak nincs beleszólása a játékba, sõt a kiadásban is csak annyi, hogy a bolti dobozost adhatják ki

nem úgy mint az ea frencsájzokat, hogy fifa nfs... rókabõr, rókabõr
HoReSz1975
nekem azért tetszik, a grafika szerintem jobb egy kicsit, mint a Pro Street -é, nekem nincs gond vele, fullon megy <#eljen> játékmenet még passz, nem sokat játszottam vele, de nem értem ezt a kattongatós dolgot, jobb lett volna garázsokat csináli, pályákat megjelölni, úgy mint az Undergrounba, nem pedig gombbal aktiválni a versenyeket és a tuning, garázs opciókat a városban, ez elég szokatlan <#fejvakaras><#miaz>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

w77d
egy vérbeli majdnem szim-es tuningverdás játék tényleg jó lenne már. Meg az hogy ne csak multimilliárdos szuperverdák legyenek, hanem hétköznapi verdák tuningolhatóak (Astra, Corolla, Xsara stb....)

grebber
Kipróbáltam Pro Street nekem jobban bejött.Legalább a grafikát fejlesztették volna de azt se 😞

Next PC upgrade: 2022

gduck
"esetleg még PS2-re." Arra se! Ha "korszerû" grafikát akartok, akkot max PC/PS3/XBOX360! De a PC-nél meg mekkora felháborodás lett volna, ha minimum(!)Gef 8xxx kellett volna hozzá? Szal valamit valamiért...

A mobil platformokra meg fejleszetik nyugodtan 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Shodan
Végre nem csak én vagyok egyedül a pro streetel, nálam is az a best underground 1 óta.
Többi részt 30 perc mulva uninstall, azt viszont teljesen kijátszottam. Szerintem ez is uninstall lesz igy 5 perc után, ráadásul valamiért szaggat is.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Pepsi Twist
sztem az NFS szériával lekéne állni és valami újat kitalálni ugyan ilyen autós játék meg minden de más névvel normális fizikával töréssel mert már minden megvan hozzá csak a fizika nincs...

Jó Grafika + Szebbnél szebb verdák + szar fizika = SZAR JÁTÉK

ha most csinálnának 1 új generációt, akkor sztem ha akarnak valamit elérni akkor megveszik az LFS fizikáját és arra rápakolják az NFS-t

Megoldottam magamnak is az 1360x768-at! <#vigyor> Ehhez le kell tölteni az UniPatcher-t innen, KATT! A játékot elindítjátok és 1024x768-as felbontást állítotok be, majd kilépés. Az UniPatcher.exe-t bemásoljátok a játék mappájába, elindítjátok és kitöltitek úgy, ahogy a képen látszik! Patch-re kattintani, kilépni és lehet menni játszani, immár a kívánt felbontásban! <#smile> Az UniPatcher alján beállítható felbontást kedvünk szerint másra tehetjük és akkor abban a felbontásban is elindul! A lényeg, hogy a játékban elsõnek mindenképpen az 1024x768-at állítsuk be, ugyanis ez a felbontás íródik felül. <#wink>

zsolesz79: Neked alul az 1360x768-as felbontás helyett az 1280x800-as felbontást kell kiválasztanod és csak utána Patch! Remélem érthetõ?!

DJ Skyline
reméljük a folytatások is jók lesznek. Dead Space az egyértelmû folytatásos, az az utolsó jelenet azért nem volt semmi, nincs még vége a storynak szerintem. 😊 na mindegy, nem Dead Space topik

DJ Skyline
szerintem ott rontja el az EA, hogy lassan már számológépre meg mosogatógépre is kapható lesz az NFS. annyi platformra fejlesztik, hogy nincs idõ minõségi játékot készíteni, megnéztem wikipedian, és ezekre lesz kiadva: Microsoft Windows, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Nintendo DS, N-Gage 2.0, Wii, Xbox 360, Mobile phone, iPod Touch, iPhone. minek ennyi szarra? bõven elég lenne a PS3, Xbox 360, PC verziókon dolgozni, esetleg még PS2-re. ott van a GTA sorozat, kijön PC-re, 2 konzolra, szevasz. van idõ átgondolni, fejleszteni = év játéka. jó nem összehasonlítandó a kettõ, de akkor is. 😄 sõtt a GTA IV-ben jobb a fizika mint az Undercoverben, pedig a GTA IV nem is autósjáték.

nekem sajnos egy wide sincs közte... esetleg ötlet?

saxicola
Szerencsére azért az EA nevéhez egyre több jó játék fûzõdik: Mass Effect pl, aztán a jelenlegi kedvencem a Dead Space, a Mirror's Edge sem lett rossz

www.gportal.hu/bioshock

zeus89
nekem közte vannak a wide felbontások ... 1680*1050be játszok ... simán kiválasztható a listáról ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

#3526 -re valaki? Senki nem játszik wide-ban?!?!

Kipróbáltam. Menü szép és kezelhetõ, kód szar, az irányítás copy paste MW (elmegy), tuning visszafogott, zene nagyon jó, hangulat jó. Összességében nem csalódtam.

Még mindig a Pro Street a kedvencem arcade autósban.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

atila4
ezt csak 16hónapig,a következõ részt fejlesztik két évig már fél éve csinálják xD

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

az a baj , inkább álna 2 poligonból csak ne akadozna <#buck>

DJ Skyline
állítólag ezt is 2 évig fejlesztették. negatív irányba persze <#idiota>

zeus89
Ez nekem is elõfordult, biztos szar a gépünk eme gyönyörû játékhoz, ami tele van fizikával és más csodálatos dolgokkal.

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Pepsi Twist
van 1 mondás...

"Jobb a sûrû fillér, mint a ritka forint."

VAN valami megoldás arra hogy ne szakadozzon a framerate játék közben ?? OLYAN MINTHA LAGGOLNA a JÁTÉK! gépem megvan hozzá

saxicola
Hi!

Szerintem sem kellene az EA-nak minden évben NFS részt kiadni. Az eladott páldányszámok esnek, mert egyre szarabb folytatásokat adnak ki. Ha csak 2-3 évente jelenne meg egy új rész akkor lenne idõ a fejlesztésre + a játékosok is várnák. Ez sztem bevételileg is jobb lenne, hiszen 2-3 évente egy jó NFS-re áldoznának az emberek.

www.gportal.hu/bioshock

zeus89
na most vettem fel a játékot, ez valami pocsék :-)) ilyet kiadni 2008-ba ... inkább ne adjanak ki egy vagy két évig NFS-t de mikor kiadják akkor legyen olyan, hogy mindenki oda adja neki az év autós játéka cimet! Ez szörnyû ... 400 km/h neki mész a falnak és semmi bajod sem lesz, csak szikrázol??? 😄 Szánalmas ... csak a story miatt hagytam fent a gépen, egy esõsebb napon majd elõveszem (persze csak a Tomb Raider és a Death Space után) .... röviden ennyit errõl a fantasztikus részrõl ...

SimaSuna
még mielõtt nem hinnétek...
L4D:Turtle Rock Studios és az Electronic Arts vadi új játéka.

vajon az NFS mikor fogja visszakapni régi hírnevét?... -.-
SimaSuna
EA-tõl most a Left 4 Dead teccik...azt ma meg is veszem 😊
9kor jelent meg hivatalosan (ha jóltom) 😊
Katun
Azzal a 7 csúszkával, úgymond semmit nem érsz el... nem tudom minek az bele, de legalább rakták volna bele, azt mind a Pro Streetben hogy lehet ültetni, de nem minek az bele...

Amúgy versenyeket lehet uralni is, vagyis nem elég megnyerni ha uralod õket, tehát megdöntöd a csúcsot akkor több pézt kapsz meg ilyenek...

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

SötétBarom
Magyarul akkor ugyan az mint a pro streetben?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJ Skyline
van 5 bodykit amit tudsz az autosculpt eljárással alakítgatni, van egy vagon felni, van pár motorháztetõ / kipufogó / hátsószárny, matricák fulladásig na meg a festés. teljesítmény tekinte van egy quick tuning mod vagy mi, ami gondolom egyértelmû hogy micsoda, van a részekre lebontott tuning (motor, nitro, gumi, stb), meg van kb 7 csúszka amivel tudod finomhangolni a kocsit.

Katun
Relatíve igen <#hehe>
saxicola:
A tuning egy vicc, de a Underground 2 óta a tuning egy vicc az összesben, itt is van 2-3 fajta bodykit meg 10tonna felni ami mind ocsmány és már mindet láttuk nfs U1 óta, van pár spoiler, abból is vagy 5-10 darab, kipufogó is van pár és helló...

DJ Skyline
és a karrier mennyi idõbe telt neked? én 5 óra alatt eljutottam 45% köré. tehát ha elvben még egy 5-6 órát rászánnék akkor kész is a karrier?

saxicola
Kössz a választ!

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
A tuningolásról írna valaki pár szót?

www.gportal.hu/bioshock

Katun
Egyáltalán nem sok, most tartok olyan 20 óra játéknál, és lassan 100% a játék, persze a Karrier már egy ideje 100%on van...

Maxtreme
Hát a textúrák mindenképp.

saxicola
Hi!

Mennyi a játékidõ. Ha rövid akkor lehet végignyomom.

www.gportal.hu/bioshock

Katun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vége az amit jósol mindenki neki, a fõgonosz a az a rendõr kurva aki osztja az észt nekünk. Amúgy HA játszol vele, bár ahogy elnézem nem sokan játszanak vele, de ha mégis akkor az utolsó MUNKA küldedés rém egyszerû lesz... az egy kicsit érdekes. Nem úgy mint Calgonban, hogy azért kellett izzadni rendesen mire lenyomta valaki a AUDI LÖ MANST, ami egy R8-as Ajudi, ami ebben a részben veyron gyilkoló...

saxicola
A Pro Street-nek jobb a grafikája valóban. Én most játszok vele, tehát van összehasonlítási alapom.

www.gportal.hu/bioshock

Pepsi Twist
az a lol hogy lol 😄

Lehet régen játszottam a PS-tel, de szebbre emlékszem. Vagy ezen nem látszik meg...
saxicola
"amikor a csávó kormányozik, elõnézeti kamerával nézve (a kocsit elõlrõl mutatja) a kormányt nem tekeri sehova, meg se moccana"

Ezt nem figyeltem.

Amúgy a Far Cry 2-ben is van egy ilyen hiba. A játék elején a kormány tekerése nélkül fordul a dzsip.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Helló!

Én is kipróbáltam. Igaz csak 10 percet játszottam a játékkal. Ami nagyon nem tetszik az a grafika: az egész város olyan mûvinek tûnik. És még 4x élsimítás esetén is mintha recés lenne a kép (elég durván). A HDR (+Bloom) effektet is túlzásba vitték. Az elmosódás sem tetszik.
Nem látszik meg, hogy 2 évig fejlesztették. A sorozat elérte ddigi mélypontját.
szerencsére azért jelent meg jó arcade autós játék ebben az évben is: a GRID.

www.gportal.hu/bioshock

Katun
Ne zavarjon, hogy a Pro Street Graf Engine-je dolgozik alatta, de te tudod.

DJ Skyline
NFS 4-ben, NFS 5-ben biztos volt. NFS 6-ban is talán, de nem emlékszem most így hirtelen.

gduck
"amikor a csávó kormányozik, elõnézeti kamerával nézve (a kocsit elõlrõl mutatja) a kormányt nem tekeri sehova, meg se moccana"

Ezt nem is nézem, ez naon gáz! Teljesen lelomboztok <#shakehead>, lehet mégse lesz ebbõl vásárlás...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Sziasztok,

Meg tudja valaki hogy lehet átvarázsolni wide-ba? Mondjuk 1280x800-ba?

Köszi: Zs.