Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már boldog lennék.
Mindegy, majd a TDU2... tankolással, hatalmas helyszínnel, fizikával, fasza verdákkal... csak már lenne róla VALAMI hír....
http://www.freetvmaci.info/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Csak nem kijött már a játék? Warezon láttam, de nem mertem elkezdeni tölteni, hátha szivatás!
A gépigénye amugy máûr hivatalos?
...
nem úgy mint az ea frencsájzokat, hogy fifa nfs... rókabõr, rókabõr
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Next PC upgrade: 2022
A mobil platformokra meg fejleszetik nyugodtan 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Többi részt 30 perc mulva uninstall, azt viszont teljesen kijátszottam. Szerintem ez is uninstall lesz igy 5 perc után, ráadásul valamiért szaggat is.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Jó Grafika + Szebbnél szebb verdák + szar fizika = SZAR JÁTÉK
ha most csinálnának 1 új generációt, akkor sztem ha akarnak valamit elérni akkor megveszik az LFS fizikáját és arra rápakolják az NFS-t
zsolesz79: Neked alul az 1360x768-as felbontás helyett az 1280x800-as felbontást kell kiválasztanod és csak utána Patch! Remélem érthetõ?!

www.gportal.hu/bioshock
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Még mindig a Pro Street a kedvencem arcade autósban.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
"Jobb a sûrû fillér, mint a ritka forint."
Szerintem sem kellene az EA-nak minden évben NFS részt kiadni. Az eladott páldányszámok esnek, mert egyre szarabb folytatásokat adnak ki. Ha csak 2-3 évente jelenne meg egy új rész akkor lenne idõ a fejlesztésre + a játékosok is várnák. Ez sztem bevételileg is jobb lenne, hiszen 2-3 évente egy jó NFS-re áldoznának az emberek.
www.gportal.hu/bioshock
L4D:Turtle Rock Studios és az Electronic Arts vadi új játéka.
vajon az NFS mikor fogja visszakapni régi hírnevét?... -.-
9kor jelent meg hivatalosan (ha jóltom) 😊
Amúgy versenyeket lehet uralni is, vagyis nem elég megnyerni ha uralod õket, tehát megdöntöd a csúcsot akkor több pézt kapsz meg ilyenek...
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
saxicola:
A tuning egy vicc, de a Underground 2 óta a tuning egy vicc az összesben, itt is van 2-3 fajta bodykit meg 10tonna felni ami mind ocsmány és már mindet láttuk nfs U1 óta, van pár spoiler, abból is vagy 5-10 darab, kipufogó is van pár és helló...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.gportal.hu/bioshock
Ezt nem figyeltem.
Amúgy a Far Cry 2-ben is van egy ilyen hiba. A játék elején a kormány tekerése nélkül fordul a dzsip.
www.gportal.hu/bioshock
Én is kipróbáltam. Igaz csak 10 percet játszottam a játékkal. Ami nagyon nem tetszik az a grafika: az egész város olyan mûvinek tûnik. És még 4x élsimítás esetén is mintha recés lenne a kép (elég durván). A HDR (+Bloom) effektet is túlzásba vitték. Az elmosódás sem tetszik.
Nem látszik meg, hogy 2 évig fejlesztették. A sorozat elérte ddigi mélypontját.
szerencsére azért jelent meg jó arcade autós játék ebben az évben is: a GRID.
www.gportal.hu/bioshock
Ezt nem is nézem, ez naon gáz! Teljesen lelomboztok <#shakehead>#shakehead>, lehet mégse lesz ebbõl vásárlás...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Meg tudja valaki hogy lehet átvarázsolni wide-ba? Mondjuk 1280x800-ba?
Köszi: Zs.