Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Az EA-nak fel kéne kötni a gatyát kiváncsi vagyok a következõ nfs mien lesz mert 2 éves fejlesztési idõt kapott,lehet ennél is szarabb lesz? <#nevetes1>#nevetes1>
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Mondjuk én már az utóbbi részeket se szerettem. De bíztam ebben.
és nem csak az én véleményem, többszáz HSZ-t olvastam végig, és valóban nem nekem van izlés ficamom, hanem az EAnak...
az NFSUC 1 nagy rakás F0$ 😊
www.gamedroid.hu
Bár én az UG óta nem játszottam 2 órát ezekkel a játékokkal mert nagyon nem ütik meg a szintet.
Pedig mekkora durranás volt a sima NFS annak idején. Vagy éppen az NFS3...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
tegnap haveromnál PS1-en (!) játszottunk az NFS 4-gyel. hát bakker, 18× jobb hangulata van mint az Undercovernek. pedig semmit nem csináltunk csak egymást kergettük (rendõr vs menekülõ) felváltva. vagy együttes erõvel kaptuk el a menekülõt (osztott képernyõ ugye)
Egyébként meg tanácsot adtam csak, nem eldöntöttem mások helyett, de ha valakinek arra van ingere hogy kidbjon 12k-t egy totális csõdért, hát tegye, mindenki úgy használja ki az IQ-ját, ahogy neki tetszik.
Szeretnél érvelni az Undercover mellett? Rajta, lássuk, meddig vagy hajlandó szénné égetni magad.
www.gamedroid.hu
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ne te döntsd el, hogy mások mit vegyenek és mit ne! Sztem a grid az év legunalmasabb játéka.
Ezt hogy képzelték el egyébként?
1. Csúnyább, mint a Grid, vagy akár a ProStreet. Kábé MW szint, de lehet, hogy az is szebb volt, már nem tudom. De hogy évekkel ezelõtti szint, az hótbizti. Minden csutkán, max felbontásban, és azt néztem, hol lehet állítani a részletességen, mert atomszar így. Erre kiderül, hogy ez a max.
2. Erõteljes lépés a totális debilítás irányába. Atom leegyszerüsített irányítás, nyoma nincs a PS-féle lehelletnyi finomkodásnak. A kocsi gyakorlatilag tank, nem törik, de viszont szikrázik. Elsõ versenyt több mint fél perc elõnnyel zártam két körön... Nem tudsz hibázni és kész, a játék nem engedi, hacsak nem ez életed legelsõ autós játéka.
3. A zenék. Hát bazz ezt a játékot olyanoknak készítették, akik két napja kaptak gépet és azok biztos kiájulnak majd, hogy de nagy! A negyedik napig, amíg nem jön velük szembe egy Grid, PS, TDU, akármi. Idióta gyerekesszar rapzene, nyóckeres dzsipógettóban menõ vérprimitív tetvesség.
4. Menürendszer. Biztos ezt hívják megreformáltnak, de inkább elbaszott lett.
5. Gépígény. Rondább mint a PS - sokkal! -, cserébe nem elég neki pontosan az a gép, amint a PS kiválóan futott. Mondhatni, akad mint az állat, Crysis szebben futott... Bõven 20 frame alatt vagyok, az ezer.
Szóval szerintem itt a megfelelõ apropója a NFS-sorozat totális bukásához.
Emberek, ezt NE vegyétek meg! Ez egy szemét! Bukjanak csak meg vele!
Egyébként ezen mit fejlesztettek ennyi ideig? Bazz, még az átvezetõkön sem kellett semmit dolgozni, felvették élõben, így lett C&C: Undorcover, élõszereplõs debiljáték. Ezen semmi fejlesztés nem történt. Vették a MW alapjait, ráépítették ezt a rohadtronda környezetet és kész lett az új játék.
Nagyon komolytalan.
www.gamedroid.hu
Nálam amúgy a PS olyan avg 70+ FPS-el ment maxon, szûrõkkel, 1440-ben. Ez AVG 20-al..szóval nem, nem gyorsabb.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ismét egy rossz nfs majd jöhet vagy 800gb patch ami talán megoldja<#wow3>#wow3>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
:3
irányítás 0. pro street-ban fos volt az irányítás ebben még szarabb.
:3
Az már miylen hogy:
Nem vezetsz jól
Nem vezetsz rosszul sem
De nem vagy rossz sem
<#ticking>#ticking>
(vagy valami ilyesmi. Nem potnos az idézet, mert 1x láttam 1 pillanatra)
A gfx-et nem tudom más szóval jellemezni mint hogy ocsmány. Az agyonlakkozott autók nagyon jól mutatnak a lowres textúrákból felépülõ világban.
A vasigény a másik.. Rendben van hogy nincs 22 magos cpum, (x2 6200+;8800GT; 3gd DDR2) de nem volt még olyan game ami ilyen szarul futott volna mint ez. Verseny közben AVG 17-25 fps. (és ugyanaz a hibája megvan mint az összes NFS-nek, random akadozik/rángat .. Itt látszik meg hogy EA ismét baszott motort cserélni..)
További jó játékot mindenkinek, nálam 20-30 perc után betelt a pohár.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Max Wheel man level? ammeg mi? 😄
Az az a verseny amikor 300m-el kell lehagyni az ótópályán az ellenfelet? Mert ott nem is láttam level-t de az után is kapsz achivementet, ha megcsinálod mindet.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
énis 😄
amúgy mekkora a max wheelman level? elképzelhetõ hogy minden olyan szar csík maxon lesz? (ami azután nõ, hogy szintet lépsz)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
a másik ami kiégetett, h nyertem egy m6-ot... tök felesleges... most kettõ van :S
100% career és 66% game progress. lesz még dolgom bõven.
de már csak 3 öcsívmentet kell megszereznem és megvan minden amit offline meg tudok kapni
jó játék volt!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae