7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#4387 Hát ez akkor szerintem a virtuális meghalytorol töltögeti be magát játék közben vagy nem tom miért csak ennyi cucot pakol fel a gépre -
peti71 #4386 Nekem is annyi,érdekes. -
#4385 Valaki utána nézne akinek még fent van a game a gépen mert mikor uninstaláltam programok telepitése és törlése opcioban a játékra 1.89 Gb ot irt ki??? nem lehet ezé szaggat mindenkinek mint állat mert virtuáis meghalytorol megy a játék -
#4384 nekem nem szaggat,jól megy...a lényegen nem változtat...szar...ismét sikerült alulmúlni magukat.....vicc,de még annak is szar -
METESTO #4383 HAHAHAHAHAHAjóötlet.Vagy kérd meg anyád vegye meg neked a segélyből amit kaptokrád=) -
#4382 Én már nagyon várom az értékeléseket....gamespot, ign, atomicgamer, worthyplaying, pcdome, pcguru, és a két kedvenc oldalaimtól: gamekapocs és gamestartól :D
ezekből sztem a pcguru fogja agyon dícsérni a játékot :DDD -
#4381 én inkább úgy mondanám a részemről,hogy a pro street után láttam 1 kis rmeény hogy fellendül ismét a sorozat.de ez..... -
peti71 #4380 Xp újra húz ennyi. -
#4379 Érted, szar volt a Most wanted (a sorozat leggyengébbje sztem), szar volt a carbon, erre csináltak egy kurva jó pro streetet, és most visszatértek a most wantedhez??? faszomat beleverem... -
#4378 az utólag belerakott kocsikban az nincs beeeeee pont ez votl a lényeg a képen hogy bömbi van porsche helyett -
#4377 tedd fel inkább az underground 2-t vagy a pro street... -
#4376 tényleg nagyon gyenge "játék" lett... sok low budget játék kenterbe veri. Őszintén remélem, hogy kirúgják a játék készítőit mind egy szálig!! -
MasterJay #4375 Az a helyzet, hogy most itthon vagyok és unatkozom, és szeretnék a játékkal játszani, még akkor is ha szar. :) Sajnos már más játékkal is volt ilyen problémám és nem tudok rájönni mi okozza ezt. Viszont ha itt valaki tudna valamit mondani erre, akkor lehet az a megoldás a másikra is jó lehet.
Szóval tud valaki segíteni #4366? -
peti71 #4374 Hol a sofőr,régi szép idők xD.
Néztétek a videót??#4356 -
#4373 Ekkora rakás szart, hát az ideg szétbasz...Nyomába sem ér a Pro Streetnek, csináltak egy hihetetlen gagyi Most Wanted 2-t...kurva életbe...törlöm le, rakom fel a Pro Street inkább :DDD -
#4372 nem porsche 2000 -
#4371 Hot pursuit 2? :D -
#4370 Mindegy melyik verziót töltitek, fogjátok már fel
ugyanúgy szaggat mind a kettő. és szaggatni fog az eredeti is. -
#4369 régi szép idők:)valami nem stimmel a képpel XD
-
#4368 reloaded verzióm van. De ez valahogy nem is akad, hanem laggol... -
#4367 nem érdemes vele szenvedni:) -
MasterJay #4366 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A játék telepítése után a dll fájlt bemásolom, de mikor indítanám a játékot az nfs.exe hibát észlelt ezért leállt.
Már próbálkoztam másik driver-el is, de ua.!
Tudja valaki mi lehet az oka? -
#4365 most igen.de 10éve még követte a sofőr feje az egér mozgását:)itt meg egér sincs -
#4364 próbáld meg a reloaded verzióval, a clone nekem is beakadt néha, nem gyengén..
képet hogy kell csinálni, printscreen-nel vagy mivel? és azt hova menti el.. köszi! -
#4363 csoda h van :D -
#4362 jah még valami,semmilyen beállításon nem mozog a "sofőr" -
#4361 inkább az ötöst tolom végig megint:) -
#4360 cpu-control szedd le te is, és ott állítsd be h használja az összes magot, nekem azzal megoldotta, de végülis tökmind1 mert egy hulladék az egész, inkább delete :D
(azé végigtolom, amíg várok a gta4-re -.-) -
#4359 én is nagyon valami kezdetleges bétára gyanakszom mert ez hihetetlen szar. bázzeg akárhogy rakom lejjebb a grafikát mindíg szaggat.... -
#4358 és annak kb a fele semmit sem ér.elég szomorú -
#4357 tizenkettő -
peti71 #4356 Kemény. -
#4355 ez már hányadék,ill hányadik rész? -
#4354 az a közel 300 ember dobjon össze a játékra, kb 36 Ft lenne / fő (talán ennyit még megér a játék egy embernek), és kikell próbálni az eredetit. :D -
#4353 RÁJÖTTEM!
Kapunk még 1-2 hasonló részt, és mikor majd az eladásokon is látni lehet a színvonal mélyrepülését, (Pistike, illetve Steve ezt is megveszi, mert jó a graf; kifolyik tőle a szeme) akkor "dobnak egy nagyot" és kapunk egy MW-nél alig rosszabb "játékot", ami után megnyalja mindenki a tíz ujját, hogy ilyen fasza autós gém még nem volt! Magyarán, csak dolgozni ne kelljen... Mondjuk, ez igaz is, minek, ha így is veszik?
Kérdés; Tuti, hogy ez a végleges? Megszoktam ugyan, hogy az NFS szar, de ez már a hihetetlen kategória. Nekem olyan érzésem volt, miközben játszottam, hogy ez maximum egy alfa verzió. Nem létezik, hogy önérzettel rendelkező ember ilyen munkát kiad a kezei közül! -
#4352 Szuper, ennél jobb nem is lehetne.
42
5.54%
ők biztos:D -
Micsu #4351 van olyan ember aki ezzel a moslékkal játszik? :D -
#4350 Kár, hogy csak IGEN gomb van, KURVÁRA nincs.... -
#4349 szar a géped -.- -