Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre olyan jó lenne,ha vmi élõ mûsorban kint hivatalosan bemondanák,hogy egy rakás szar lett az új need for speed😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Nem mondanám hogy meghatározó élmény volt, de ennél... pfff.. Na majd meglátod.
Szaggat mint a fene! Rohadt jó lenne biztos ellenék vele de így hogy szaggat nem tetszik! Pedig nem a gépemel van a baj!
BattleTag: kabel15#2672
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
most telepítem... bakker még a PS-nél sem sírtatok így, pedig az egy rakás foss volt
a videók alapján nagyon ütõsnek bizonyult, de ennek a játéknak az eladása nagyon siralmas lesz és tuti nem mernek következõ részt csinálni.
- EA kitalál valami észveszejtõen hatalmas újítást, amit minden képre ráollóznak (füst a PS-nél, vízfelverõdés az Undercovernél)
- lesz valami fejesebb fejlesztõ vagy producer által prezentált videó, amiben elhangzanak a fantasztikus újítások, meg hogy mennyire átgondolták az egészet az elõzõ részhez képest.
és a végeredmény: IGN: 3.0-4.0 <#idiota>#idiota> jó lenne ha már letérne az EA a szakadék felé vezetõ útról :|
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
ha egy zsák sz*rra lenne ráírva, hogy need for speed, vagy fifa, azt is megvennék ..
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Vannak ilyenek....
õk csak néznek, de nem látnak...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
delete.
:3
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Vissza az NFS 1-5 irányvonalat !!!
Most nekiállok, hátha kiderül mitkapok, ha 100% minden <#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
itt jopáran a legnagyobb forumozok, irják h miko má miko má, azt miko kijön akko full negativok... pl hga a mw teccett wkinek vagy a carbon akkor ez is, mivel ez szentem jobb... ennyi...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
GamePro - 2.5 out of 5 / 50.0%
Official Xbox Magazine - 7.5 out of 10 / 75.0%
Gameplayer - 6.5 out of 10 / 65.0%
GamePro - 2.5 out of 5 / 50.0%
IGN - 4/10 / 40%
hehe
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én pl a büdös életbe soha nem mondtam (írtam) olyat hogy mikor jön már, mikor lesz cr*ck stb.
Az itt fórumozókat (és még néhány független oldal látogatóit)nem tudják befenyíteni a cégek akik "fizetnek", hogy nagyon baba legyen a teszt...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Tegnap mindenki szét volt agyilag esve h mikor jön már ki hol van cr*ck, jó ez a verzó? Nem fake.(OFF topic)
Most meg mindeki fujjog:😄
Mondjuk lehet télleg szar nem játszottam vele 2 percnél többet. Jó a színvonal<#levele>#levele>
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Ez egy fos...nagy rakás fos...100. rókabõr project. Ha autós akciófilmet akarok nézni, akkor beteszek egy dvd-t, ha autókázni akarok, akkor elõveszem inkább az underground 1-2-t vagy a test drive unlimitedet. Ez szégyen. A gépigény ezért a grafikáért szintén gyalázatos... És csodálkoznak, hogy csökken az eladott játékok forgalma... noc comment
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Most meg már 4.0 Poor kategória...
Én is kifogom próbálni,még az is lehet hogy tetszeni fog mértékkel,de hogy pénzt nem éri meg kiadni rá,azt most is meg lehet mondani😞
Eddig minden nfs-t kipróbáltam,nem most fogom feladni😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W