Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palesz2
http://nfscucc.atw.hu/

akinek datas crack nemjon meg a magyarítás

atila4
tegnap mekkora pangás volt hogy Fake/nem fake mikor jön crack xD most meg szidjuk de megérdemli mert ultraszar

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

sziasztok akinek nagyon szaggat a játék az probálja meg megnövelni a virtuális memóriát én 4096 ra állitotam és megszünt a szaggatás hátha másnál is sikrül 😊
Palesz2
szar ez a egész játék... 😄

Katun
Nahh végigtoltam, semmi extra, plusz autó vagy plusz pénz semmi...

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

tsarffi
Azt mondja meg nekem vki ezt miért csinálja a játék? a házak meg az ut ilyen szürke. Ahogy fordulok ugy változnak át szürkévé. Dx fenntvan vidkari driver is nemtom mi lehet.😞

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Banano
Naja, 1 óra game után én is megállapítottam hogy csak a csajszi jó benne...Végigtolom hátha vetkõzik.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

DJ RX7
nem értem miért szaggat. nekem e5200-al 2600xt-vel ami kb. = erõsségû a te 8600gt-del és ugyan ennyi rammal. 25-35-40 fps között mozgott, míg le nem töröltem. ja és maximum grafikán 1280-ban élsimítás nélkül.

:3

passatgt
a puni tényleg jó<#vigyor>

Prince23
Nekem nem szaggat... lehet prociigényes, nem vga

Prince23
A lényeg, ami lényeg!

aki megveszi tényleg ezt a játékot, az atomhülye<#vigyor2>
inkább vegyé abból + 1 gb ramot .D

Dante73
Ilyen, mióta kétágú vagyok, nem volt. Egyetlen pozitívumot találtam a játékban; jó a gádzsi. Ez meg szubjektív.
Grafika, egy agyonblúrozott moslék, a borzalmas zene túlüvölti a motorhangot minimumon is, a játékmenet teljesen ad-hoc, semminek semmi értelme a játékban, a story egy közhely-tár, és akkor olyan dolgokról, mint a fizika, ne is beszéljünk.
Még nem írtam le játék kapcsán, de ez a borzalom csimborasszója. A fejlesztõt, kiadót nem kirúgni, kivégezni kellene.
3 éves kor fölött senkinek sem ajánlom. Alatta meg....

Jézusom....

http://www.freetvmaci.info/

The Protector
rettenetesen szaggat nekem is.így élvezhetetlen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

passatgt
szaggatásra gondolom megoldás az, hogy nem warez verziót kéne használni😊

DENAGYAKÁR=(dddddd

Peck
És mégvalami

-Szaggat mint atom...

Konfig: 1,86 Core2Duo ,7600GS,2GB Ram... 1024x768 full minimum grafikán "talán nem veszed észre" hogy akad mód.... érdekes a HL2,FarCry2 stb miért megy fullon HDR-el....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Ez a jatek nem is tudom, olyan igenytelen lett, mintha emulatorral tolnek vmi konzolos szart pcn, szanalom...

Peck
Nem tudom ki szeretné megvenni a játékot,de én most kivételesen leírom,kipróbáltam mind1 honnan...bennem volt hogy megveszem de nem is fogom úgy ahogy a pro street-et se mert ezt is nagyon de nagyon el***ák.... észrevétel:

Pro/Kontra

+Átvezetõ videók nem rosszak,van benne érzelem
+Nagyon jó hangok
+Highway Battle élvezetes,izgalmas
+Zene is kiválló

De sajnos ennyi a pozitívum....

-Isszonyat gáz irányítás
-HDE összevissza akar minket irányítani
-Map ról lehet csak bemenni a versenyekbe és garázsba
-Városba vezetni értelmetlen,kihalt,nincs ellenfél és versenyt se kezdhetünk
-"Csak úgy belehoppansz a történetbe,azt se tudod hol vagy címmel..."
-Értelmetlen vásárlási opciók
-Pink Slip-es autóid nem tudod eladni
-Rendõröket iszonyat könnyû lerázni.... Escape mission 14sec... 5ösz szinten... pff borzalmas...
-Sok bug
-Városi forgalom érdekes nekikmész,direkt úgy fordulnak hogy letoljanak
-AI meg sem érzi a baleseteket
-AI forgalom csak úgy átmegy a sárga pálya elterelõn mintha "ghost" lenne.

Nálam 10/3... inkább Burnout vagy Midnight Club:LA

Aki teheti vegye le inkább próbálja ki mielõtt megveszi,mielõtt kihajít a kukába 12ropit....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Prince23
Hehe ilyén ratyi játéknak én se lennék házigazda... nem kell ide most már xd
de azér hátha nem ratyi a gém...

Köszi

Norbi1990
Jól tette 😄
Én is kiveszem.
Csõ!
passatgt
hát hát...
maga a stílus/történet bejön, az átvezetõ videók is szépek, de valahogy nem áll össze😊

afc11 burning wheels jobb lesz😊

DJ Skyline
Szabi épp most dobta vissza a házigazda jogot, szóval lehet már a topikot is kivette a kedvencei közül. 😊

Téged kéne törölni....de majd jön szabiDDD..azt türül...REMÉLEM.Szerintem azért vannak a fórumok hogy kilehessen beszélni a dolgokat esetleges problémákat.Bár nekem nincsen...csak hogy vannak még ilyen formák mint te akik modernek hiszik magukat azt másokat oltogatnak hogy nemkéne ilyet meg olyat írni.DEGÁZdd

Prince23
Ja és magyarul van meg!

Banano
Tök király. Milyen okos<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Prince23
Kipróbáltam, már az elsõ szakaszt megcsináltam, röhej, h csak ennyi a zárója a küldetéseknek, h Maggie mond egy mondatot, h készülj fel, ez most kemyény lesz, uccu el is intézték az élõszereplõs videót😞
Nem vagyok tõle elájulva, mint anno a nfshp2 vagy mw idején. Játékmenet is nagyon vontatott, rendezetlen!!!!!!! ettõl még a Carbon is jobb elsõ benyomásra😞
árkádszarnak elmegy a játék. GRID megnyugodhat!
maxonra vettem mindent, de beszaggat, így graf beállítás magas, a szûrõk pedig 2x és 4x-re állítva. így már tükörsimán fut, gondolom az emberi szemnek megfelelõ 38 fps meg van.
a hangok most kivételesen gyengék. motorhang alig halatszik.... alig lehet vmit állítani. összecsapott szar eddig 😄D
ez van

atila4
magától ment xD

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Banano
Hogy lehet ebben a szarban menteni?😄

atila4
ebben is benn van a magyar<#vigyor3>katt kicsomagol-->kétszer rányom-->és kész 😄

Tényleg, lesz magyar verzió?

blackcalibra
Egyébként a "külföldi" verzió- tehát ami már megjelent- és az itthon majd megjelenõ verzió között mi (lesz) a különbség?
ja most már nálam is 😊
blackcalibra
Nekem beadja az OFF topik-ot.
Ez jó az oFf topik meg 404 xD
blackcalibra
Egyedülálló felfogás.......
blackfire001
Amikor írtam, akkor még nem volt ennyi üzi. Már bocs, de rendesen van bombázva a topic. 😄
Katun
A nehezebb missziókat meg csináltam szóval lassan megtudjuk mi van ha 100% a gamma, történt egy baleset:
Kiestem a pályáról a veyronnal és 700 km/h val zuhanok a nem tudom mibe 😄DDD

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Norbi1990
Nem. De azt nem kéne írni, hogy ezzel a crackel akad és próbáld ki ezzel meg ezzel a crackel. Ezt nem kéne. De majd jön Szabi és majd törli a nem ide illõ HSZ-eket.
tonyr
persze egyértelmü hogy nem toltam még sokat, majd kiderül, bár nekem az elözöek is teccettek, egyedül az ug2 nem, mivel ha nem tuningoltál eleget optikailag, nem engedett tovább...
ill persze hogy nem tecchet mindenkinek, hisz más elvárások stb, de én tuti h végigtolom, nagy nfs fan vok, bár a sim is jöhet, ha korrekt...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

blackcalibra
Szóval ha kiderül, hogy valaki olyan játékkal játszik most, ami még itthon meg sem jelent az nem warez?<#wilting>
Norbi1990
Az nem.
blackcalibra
De ha valaki azt írja hogy "tetszik a játék, jól is megy, szép is, reggelig tolom majd" akkor az nem warez?
Norbi1990
Crackekrõl meg ilyesmirõl nem kéne itt írni. A játék élményrõl lehetne 😄
De az ugyis szar xD
kill3r21
nemtom mi bajotok nektek...nekem szépen megy full grafon, 8600GTSel...vsyncet kapc soljázok be me külömben akad 😊
blackcalibra
Jó, csak pont azért kérdem mert ugye felmerül(het-ne) a kérdés, hogy ugye ide hogy lehet úgy írni hogy nem warez, ha még itthon nem is lehet kapni?
Picit olvassál már vissza!!!!!
Norbi1990
Jó de ha van Off Topik akkor ott kéne warezolni nem itt.
Kapise? 😊
blackfire001
Helló! Olyan bajom van, hogy ha max felbontáson futtatom a játékot akad, ha minimumon, akkor is. Rengeteg dolgot kipróbáltam már a grafikai beállításoknál, de teljesen tanácstalan vagyok. Nektek nem akad? :S
fook
mindenki warezol... ugyanis 21.én jelenik meg , úgyhogy nem kellen ez az állszent duma 😄