7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#4547 Ez sztem sak béta...ekkora hibáknak nemszabadna lenniük,és a pro street nehogymár sokkal nagyobb méretű legyen mint az 1 évvel későbbi ándörkóvör. -
#4546 bugal még én sem találkoztam csak kisebb hibákkal ami van minden játékban de nekem mind a 2 verzió beszaggat csak az a furcsa hogy 1x 8FPS 1x meg 48FPS em van és olyan helyeken esik le az FPS ahol szinte semmi nincsen -
#4545 A Clone verzió van fennt? -
#4544 érdekes nekem még egy bug sem volt -
#4543 Kapcsold ki az élsímitást, próbáld meg úgy. Nekem most a rld verzsó van fennt, az zsírúl megy, nem bugos! már jött ki dvd5 rld verzió is. -
zsoltz #4542 sztem is vmi beta mert nem hiszem el hogy ez lenne az!!tele van buggal undorító a grafika is meg a beállítások is nagyon bugosak(ha nem mek be a garázsba és úgy állítom át a graffott akkor kifagy a játék) -
#4541 Nintendo platformra jobbat lehetne csinálni. -
#4540 Ez nagyon LOL. Skyline olyan mint ET. De tényleg ronda a kocsi, meg környezet is. -
#4539 szép.
Nemlehet h ez béta verzio?Mert 21. még arréb van..És televan buggal. -
#4538 Ugye ez valami vicc?
Ez még Most wanted béta patch nak is rosz...
Szomorú h ilyen bugos szart adnak ki...játék értelme kb 0.. -
Donát9 #4537 Feltelapítettem elfogadta a licincet de amikor elinditanám nem fogadja el ugyan azt.miért pls help -
CamelX #4536 Ha valahogy sikerül megoldani akkor írd be légyszi! Nálam is a "főküldik"-nél fagy le, de már pöttyet elegem lett a próbálgatásból és még csak 1 kocsim van (Hemi Cuda) :D -
#4535 figyu olvasd már el mit irtam LOL de rendesen ám,csak 2 hsz t kellet volna lejjebb olvasnod -
#4534 figyu olvasd már el mit irtam LOL de rendesen ám, -
FxRRulez #4533 Lordhappy!
Na végre 1 ember akinek megvan eredetiben. Már csak azárt, mert kíváncsi vagyok egy eredeti game, hogy fest. Légyszi csapass 1-2 screenshotot!
Kösz! -
Laci82 #4532 Minden EA játék ilyen drága az elején.... -
#4531 12 000 ropi?:D olyan drága?:S ezért a vonatos játékért ennyit kérnek?
fostalicska az egész.. EA az NFS szériában Pro Street-től csalódás a szememben.. egyre jobban..
grat EA, geci nagyot alkottál^^ -
Laci82 #4530 Én is megvettem
A Most Wantedet nem is ezt a...,pedig olyan csábítóan néz az Undercover az emberre a boltok polcain.....és csak 12000 ropi tiszára megéri -
#4529 Nem kellett volna szavazzál olyan hamar :D ugye-ugye... tényleg szupernek tartod a játékot még mindig? :D -
harmadas #4528 feliratot hol lehet beállítani? -
#4527 Nos igen, a monotonság. Azért az kicsit kiábrándító, hogy csak versenyezni kell azt semmi más(mondjuk oké, ezért autóverseny), de akkor is. Meg a tuningolás sem olyan mint volt. Most nincsenek festések, meg ilyenek(vagy is én eddig ilyet nem vettem észre). -
#4526 Mi nem a bugért szídjuk többek közt, hanem a a monotonsága, a játékmenete miatt.
ám gratula h megvetted xd -
#4525 Nem kell a nyomtatód, és nem kell mondani hogy jobban járunk vele mint az NFS-el, mert szerintem rajtad, és Examineeon kívűl nincs itt olyan ember aki megvette volna, és szerintem nem is gondolkodik azon hogy megvegye. Ez a nagy helyzet.
Nekem tetszik, de amennyiért adják annyit nem ér. Majd akkor megveszem ha lecsökken annyira az ára, mint amennyibe most a Most Wanted kerül. -
Chopitzr #4524 bocs megtaláltam
-
#4523 egyébként van 1 epson nyomtatom darabokban 20 k a bolti ára valakit nem éredkelel 12 ropiér jobban jár vele mint NFS el -
#4522 ez idáig a legszarabb nfs, carbon is jobb 1 fokkal -
#4521 nekem nem eredetiben van meg és bugal még n sem találkoztam csak aprob hibákal ami minden játékban van viszont azt nem reklámoznám hogy eredetiben megvettem me hülyének fognak nézniNeed foss sped undorcover ezt a cimet kellet volna a játéknak adni ez jobban illik rá -
#4520 nemértem hogy lehet így lejáratni 1 játékot már :S 1re könnyebb lesz minden rész.játszottam vele 90percet és már delete is :S -
#4519 Hy all az 1. szintü kocsik közül a bugattin-kivül melyik a jó még gondolkoztam a nissan gt-r-en de alapon elég gyenge a tunning sokat dobrajta v-nem? -
#4518 Szép az autód! Grat, igényes, nagyon tetszik! -
Chopitzr #4517 Lenne egy kérdésem.
Sehogysem lehet grafikát beállítani?
Mert nekem autómatán minimálra állítja be ami elég vicces ,tekintve azt,hogy a crysis,a far cry2 és minden mostani game max,beállításokkal max élsímítással,v-sync minden bekapcsolva 1680*1050-es beállításon fut.
Azt meg nem hiszem el,hogy ez neki nem elég ,amúgy gépem fontosab paraméterei.
evga 8800GTS(768,húzott(crysis edition)),intel core quad q6600,4gb ddr2 ram(1066mhz) -
#4516 Akkora lámák vagytok, szidjátok a gémet hogy milyen bugos közbe warez szarral nyomjátok. Johogy ilyen bakker a törés miatt. Nekem eredetibe van még és 1 bugot nem csinált még soha.... Inkább magatokat szidjátok ne az ea-t... -
#4515 szerintem zárható a topik:D -
#4514 A Far Cry 2 sincs 4gb.... Szóval az nem lehet a hiba.. -
#4513 hogylehet hogy nálam normális minden , és soha nem volt még ilyen szar a kocsi? vagy csak szar a gépetek vagy nemértem nekem miért nem csinál ilyet sose -
#4512 Miért veszed meg... legalább ahivatalos sg topikjába ezt a mondatot használjuk:) -
#4511 Akkor te se vagy egy türelmes ember! :) Nem hogy inkább magad szenvednéd meg! Ennyire lustának lenni , akkor tényleg miért töltöd le?! -
#4510 5 óránál több az...15 inkább. -
#4509 lolbazmeg, 5 órád nincs hogy végigvidd? :| -
#4508 Nincs időd hogy végigjátszd? LOL, ilyet sem hallottam még. Akkor minek töltötted le?:D