Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HKS
na most má jó a szavazás😄

cenobite
Szerinted az EA-nek csak az NFS van?

gamertag: kenobita

DJ Skyline
jó, elbasztam elõferdül 😄 elnézést mindenkitõl <#idiota>

Prince23
Szavaztam

ui: kösz a tech problémajavitását.

Ability
Megvan, kérlek Skyline, érvényességnek pár perc volt megadva. Elbasztad a dátumot, volt egy rövid idõszak amikor lehetett szavazni, páran meg is tették, utána pedig mindenkinek az eredményt mutatta. Átírtam, most már van pár nap ráadás. Ergó ez nem bug volt, hanem fícsõr. 😄
Na ma este már nekem is volt "szerencsém"... Az elsõ 10 perc alapján nem tudom eldönteni, hogy mi akar ez lenni! Ez egy vicc?
Már elõttem felsoroltak páran egy pár érvet hogy miért nem nevezhetõ még játék kategóriában sem ez a híg trágyalé, na de gondoljunk bele abban hogy nem mindenki tölti le, lesznek akik ezt a jó kis PR meg marketing után megveszik... Mekkora pofáraesés lesz nekik?!

Shep
Hol találom a reg filet amivel magyarra lehet állítani, próbáltam beírni lent a keresõbe, de idõtúllépés lett az eredménye.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DJ Skyline
mindjárt utánna járok, kis türelmet pls

Peetboy
Ma megjelent egy Need For Speed Undercover - 0x0008 Verzió, nem tudom ez mit takar. De biztos más mint a klónok támadása. <#vigyor1>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Prince23
Én nem tudok szavazni😞 mér van ez?

Shep
Hmm. na mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DJ Skyline
pedig már 8 szavazat érkezett eddig. hozzá adtam még egy lehetõséget, nem biztos hogy mindenki játszott vele

Peetboy
EA az csak kiadó, semmi köze a fejlesztõkhöz. De valóban egyre szarabbak ezek az NFS-ek.

Shep
Hát én nem tudok szavazni, nekem csak a százalékokat írja.

Peetboy
Pontosítás: Nem tudom van-e olyan jó mint a Most Wanted.

HKS
pedig az EA nem mindig csinált ien szarokat pl a Godfather meg LOTR BFME...stb elég jó játék lett

n3whous3
Szuper, ennél jobb nem is lehetne.

0

0%

ASF:F:😄S::AS:ADS

púúúúú

DJ Skyline
na szavazás mûködik, lehet startolni szavazgatni

Peetboy
Én is így gondoltam a Pro Streetnél rosszabbat nem tudnak csinálni, azt egybõl letöröltem az elején. Errõl csak videókat láttam, azokon tetszett nagyon. De ezeken a képen nem valami jól néz ki. A Most Wanted az jó volt, bármikor elõveszem, de ez tudom van-e olyan jó.

Viktor9202
Én nem tudom egyeseknek mi bajuk van vele, de a Pro Street ehet képest egy nagy büdös ganélydomb. Nekem tetszik a játék, igaz h nem a legjobb, de sztem ellehet vele játszogatni

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Balumann
Nekem a Most Wanted volt a kedvencem, aztán Underground 2 és Carbon. Pro Street nekem sem tetszett egyáltalán. Annál még a Hot Pursuit is jobban tetszett.

n3whous3
Örülök egyébként, hogy ekkora fost tettek le az asztalra, várom a napot, mikor beadja az EA a kulcsot, szánalmas dolgokat mûvelnek már évek óta a játékpiacon, alig van valami eredeti...

púúúúú

Shep
Na kipróbáltam és nekem bejön a pro street ultragáz volt, ebben meg nincs fölösleges maszlag csak TAB azt hagy szóljon 😊 Tuning engem sosem izgatott 😊 A grafika hát az már más kérdés a retek blurt jó lenne ha ki lehetne kapcsolni, de nem igazán sikerült ill. ha a world effectet lejjebb veszem akkor kikapcsolja, de azzal más is eltûnik ez jgy nem az igazi. A kocsik szerintem rendben vannak, árkádos irányitás (ez kell nekem, nem vagyok nagy autós játékos, bár azért az NFS 1-3-4-ben ez jobb volt 😊) az autópályás verseny gázos, mert a gép csal. Az átvezetõk rendben vannak, fõleg Maggie 😊 Egy kicsit talán túl árkádos, ami nyilván a nem olyan koca autóversenyzõs játékosoknak mint én nem jön be. Az az érzésem ez a játék az ilyen évente 1x odaülök egy autós game elé tipusó játékosoknak készült, mint én is vagyok. (ezzel azért jól elszúrták, mert mi vagyunk kevesebben)

n3whous3
MW tényleg kalap fos volt, egy ideig elvoltam vele, Carbon jobban tetszett, de azt is csak azért bírtam kijátszani, mert mocskos rövid volt az egész... Azóta nem raktam fel NFS-t a gépemre, videókat néztem a mostaniból meg láttam kb 4-5 percig futni egy gépen...

púúúúú

Hát van egy olyan érzésem, hogy nem lesz benn a jöv. heti top10-es eladásokban az új nfs.....

Viszont nálam 8.11-es Catalysttel jól fut (X2 4600, 2GB ram, HD2600xt)

A Dead space jó volt háromezerért, ezért nem fizetnék még annyit sem...

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

HKS
ez a undercover meg feltette az íre a pontott ennél szánalmasabbak már nem is lehetnének

HKS
nem értem hogy mér fikázza mindenki a pro street-et amikor a mostaniak közül az volt az egyik legjobb nézzük már meg a carbont szánalom és az mw a sárga hatásos teli bloomolt akármi

n3whous3
Okádék fostalicska játék lett ez is. Még mindig TDU rulz.

púúúúú

wesker24
Én is kipróbáltam ezt az új Nfs-t de fél óra után nálam is uninstall let a vége ! Azt hittem a Pro streetnél rosszabb játékot nem lehet csinálni tévedtem az Undercover még rosszabb lett !

Annak ellenére hogy a Pro Street nem jött be de legalább jobb volt mint a mostani Undercover !
Peetboy
Na szép estét! Csak este tudtam ide jönni, látom TOP 1. helyen ez a Topik. Éjfél után már megmondtam elõre, hogy ma ez lesz a téma.
A múlt szombati megjelenés, az lehet kamu volt, de ma tényleg megjelent.

Prince23
EA halott? lol sose bukik meg, különosképpen a Dead space projectével. Külön respect tesco editionnnek xd

cenobite
Azért az EA-t ne temesd, vannak jó project-jei. Konzolon ott a Burnout sorozat, amitõl én is csalódást vártam hogy átvették, de kellems csalódás lett a Paradise. Meg aztán ven még ott egy pár cím, ami hozza a kincset. Sims valaki? 😊

gamertag: kenobita

rucinho
nem fikázódni jöttem,de látom egy vak ismét elkezdi.

véleményt nyilvánítottam a dead space-rõl,ne pedíg másokat fikáztam.
nfs is egy fos úgy mint az elõbb említett gém.
EA halott,ennyi a történet! 😊

zene egyenlő élet

legrosszabb csalódás <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Prince23
Amúgy a grafika az egyáltalán nem szép. Amolyan szemkifolyós, fejfájós effektussal bír a garfikája. minden folyik, ömlik... pfff szégyelje már magát az ea.

Gametraileresen a 67% atya ég komolyan.

Szerintem is, eddigi év TPS-e nálam a Dead Space. A FC2 gépigénye pedig tényleg nem lõhetõ egy 7600GS-hez, max 1024X768-ban, mert 7950GT-vel láttam ezen a felbontáson a benchmarkját futni és AA nélkül még elment épphogy 30fps-el, de amint rátettünk élsimítást, már beszaggatott. Nekem is a minimum 38 fps volt AA nélkül 1680X1050-ben 280GTX-el, élsimítással már csak 29fps. Bocs az offért.<#whatever>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

HeadHunter86
Ilyen szar értékelést még nem kapott NFS mint ez a rész. Azt hittem jobb lesz mint a FOS STREET, de tévedtem, ez még azt is alulmúlja. Szégyen hogy manapság nagy nevekkel milyen ócska játékok jönnek ki.
Egy két példa: Assassin's Creed, Far Cry 2, BIA3 és a többi.
Ez meg aztán mindennek az alja. 20 percig bírtam vele. Ráadásul ez a többi játékkal ellentétben még randa is. Agyon van effektezve, a semmire, mert így jobban eladható. Gametraileresen az a 67% szerintem még sok is neki kicsit. ÉS ezért pénzt kérnek, pfff. És tuti sokan meg is veszik, sõt még valakinek tetszeni is fog, mert ilyenek az igények.

Úgy látszik te ahhoz a játékhoz is túl casual vagy, nem baj.

Viszont EZ egy fos. Én leginkább valamiféle mélységet hiányolok, egyszerûen minden egymás hegyén-hátán. A másik, hogy baromi kihalt az összes út, kb. zéró jutalomérzet/kívánatosság van az üres császkálásban.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Snexi
lol?black box csinálta eddig az összes nfs-t

Attila889
egyébként a Pro Street-ból kiindulva eléggé szarul tértek vissza az utcai versenyzése...különben meg nem is hallottam még a Blcak Box-ról..miylen fos cég ez?Inkább csinálta volna más,aki csinálta az MW-t meg a Carbont.... :S

DJ Skyline
lesz majd szavazás, már beállítottam nagyjából a kérdéseket, stb. csak bekell ide rakni, de beszélnem kell a fõnökkel, hogy mi a kód, amit majd Szabinak oda adok

Atti12
Hát nem tetszik.. Irányítás talán ennyire még sose volt árkádos, semmi tuning szinte, szaggatgat is pedig egyáltalán nem szép. Az ellenfelekrõl meg ne is beszéljünk, fél köröket verük rájuk 1 kör alatt :S. Ugyan ez rendõröknél, úgy rázom le ahogy akarom. Egyedül a zenék tetszenek 😊.

Klemice
Nem értem, hogy miért kell mindig kényszerítve kiadni újabb és újabb részeket, mikor az csak a minõség romvására megy :\

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

gabo91
Persze lehet ezt is csinálni amit most csinálnak...
De nem egy olyan van aki csupán a névben reménykedik, hogy majd most mutatnak valami újat, jót, aztán évrõl évre pofára esés mert a színvonal egyre jobban esik...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Attila889
szerintem ez jó játék lenne ha az irányithatóságon variálnának és lenne menü...én csak ennyit kívánok de télleg 😊

tonyr
hmm szerintem nagyon szép volt a dead space, és nagyon is izgalmas játék, föleg hogy mennyit ki tuttak hozni a godfather engine-bol...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Attila889
hát jó szar zennék vannak be az megannyi szent 😄
Meg hogy menü sincs...borzalmas!

The Protector
A Far Cry2 nekem mediumon volt majdnem minden,pár dolog volt high-on.Nem hiszem h neked is kb úgy ment volna tekintve h a 2 kártya közt klasszisok meg évek is vannak.pláne ha vesszük h az enyém és 8800as elsõ széri közt is van sok-sok fps különbség a 88 javára.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rucinho
kiváncs lennék hogy ki milyen gémet látna,vagyis egy újabb NFS részt?
csak leváltani õket,falhoz állítani stb....egy post-ot nem olvastam,kis túlzással,hogy ki milyennek képzelné el a játkot!!!
várom a véleményeket. <#ravasz1>

zene egyenlő élet