Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már elõttem felsoroltak páran egy pár érvet hogy miért nem nevezhetõ még játék kategóriában sem ez a híg trágyalé, na de gondoljunk bele abban hogy nem mindenki tölti le, lesznek akik ezt a jó kis PR meg marketing után megveszik... Mekkora pofáraesés lesz nekik?!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
púúúúú
púúúúú
Viszont nálam 8.11-es Catalysttel jól fut (X2 4600, 2GB ram, HD2600xt)
A Dead space jó volt háromezerért, ezért nem fizetnék még annyit sem...
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Annak ellenére hogy a Pro Street nem jött be de legalább jobb volt mint a mostani Undercover !
A múlt szombati megjelenés, az lehet kamu volt, de ma tényleg megjelent.
gamertag: kenobita
véleményt nyilvánítottam a dead space-rõl,ne pedíg másokat fikáztam.
nfs is egy fos úgy mint az elõbb említett gém.
EA halott,ennyi a történet! 😊
zene egyenlő élet
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Egy két példa: Assassin's Creed, Far Cry 2, BIA3 és a többi.
Ez meg aztán mindennek az alja. 20 percig bírtam vele. Ráadásul ez a többi játékkal ellentétben még randa is. Agyon van effektezve, a semmire, mert így jobban eladható. Gametraileresen az a 67% szerintem még sok is neki kicsit. ÉS ezért pénzt kérnek, pfff. És tuti sokan meg is veszik, sõt még valakinek tetszeni is fog, mert ilyenek az igények.
Viszont EZ egy fos. Én leginkább valamiféle mélységet hiányolok, egyszerûen minden egymás hegyén-hátán. A másik, hogy baromi kihalt az összes út, kb. zéró jutalomérzet/kívánatosság van az üres császkálásban.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
De nem egy olyan van aki csupán a névben reménykedik, hogy majd most mutatnak valami újat, jót, aztán évrõl évre pofára esés mert a színvonal egyre jobban esik...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?