7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#4587 Szerintetek az IGN a BETAT tesztelte?
Vagy a BETA verziót becsomagolják és szétküldik a világon?
Ez hülyeség! Enyi lett a játék és kész! -
#4586 Esküszöm csak azé végigtolom a játékot hogy ilyen szép képeket be tudjak dobni fórumba -
#4585 Akkor az IGN mért adott neki olyan keveset? ők is a tört verzióval játszottak ? -
#4584 ez még bétának is szar megha az is lenne a game amit egyesek állitannak akkor is ez meg bétához képest is szégyen lenne -
#4583 Szerintem a Most Wanted videóiban is élő szereplők voltak... -
#4582 eheh ez szánalmas :DDD
ilyen kereket én is tudok csinálni paintben :DDD -
#4581 10 szer jobb kamiont modellezek.. -
#4580 Lol mintha egy 2001-es gém lenne xd
lol -
#4579 Ezt ne nézzétek,hülye kérdés volt. -
#4578 zsaru és rendőr között mi a külömbség? -
#4577 érdekességek:EZ BUG=[IMG][/IMG] NAH DE EZ EZ IGY VANN MEGCSINÁLVA EMBEREK EZ NEM BUG2008 BAN [IMG][/IMG] 12 EZERÉ !!!!!!! -
#4576 biztos az egyik meglőgott vagy helikopter volt! minden bizonnyal utóbbi. -
#4575 Nem az a vicc! hanem hogy 3autót kéne kiiktatnom szétvertem 4-et és kiírta hogy veszettem -
#4574 [IMG][/IMG]
Azért profin számol a játék!
Hátha ez jó link! -
#4573 eheehhehe nevetséges
4+3 az EA szerint az 8 :DDDD -
#4572 ne warezolj
.d -
#4571 45XP-A7C4-7D9S-68DZ-HBJB
ZDUL-HXC2-KS6G-AN55-HTXN
NJ9R-6ZVY-A96L-Q82W-WK72
XX6E-EMEQ-UH6T-KCUK-EBPN
Z4DV-2QS2-HRAB-BZZA-5ZH7
AKYY-LGY2-FUPK-FBFB-BV4C -
#4570 olvasd ösze mit irt. -
Neton #4569 Annyiból jobb mint a Most Wanted, hogy az átvezető videókat élő szereplőkkel forgatták le és teljesen filmszerű az egész. Ezért csillagos 5-ös, a játék meg elég unalmas, pedig csak 3-4 órája tolom... -
#4568 Azért profin számol a játék!
kép -
#4567 én inkább felrakom az underground 2-öt :) -
#4566 EZ NEM JÓ, 1 rublikában csak 4 karakter lehet, nem öt -
#4565 Jogos. -
#4564 thx -
#4563 Szerintem a bolti cucc a javitott változat ez peddig béta..ilyen hibákkal nem lehet kiadni a játékot... -
#4562 NEZZU-TANAV-ANELE-GSOKH-ELYEN :) -
#4561 Pusztán azért mert sok vérpisti meg nemtom ki, rohan a boltba és megveszi ezt a szart amit 2hónap alatt összedobtak. -
TomDantes #4560 Amúgy tényleg nem kéne szidni! Az aki megvette az hőböröghet de aki nem fizetett érte..az mi jogon dumál?
Most nem azért én se vettem meg. De! Mégis milyen dolog ez? El lopok egy autót utána felkeresem a kocsi gyártóit, hogy loptam egy ilyet de kurva szar?
Érdekes lenne. Akinem nem tetszik örüljön hogy nem költött rá -
#4559 CSÁSZTOK!!!!
PLZ ÍRJATOK 1-2 CD KEYT, LÉCCCCIIIIII!!!!! -
#4558 akkor kérünk gameplayt , értékelést hogy milyen az eredeti :D -
#4557 Ezt a szart?
Ha ingyen adnák akkor is kettétörném a lemezt és elásnám a kertben.. -
#4556 akkor így:P:D -
#4555 De értsétek már meg hogy az eredeti nem ilyen.MEG KÉNE VENNI A BOLTBAN!!!! -
#4554 Most raktam fel a játékot, és khmm...én sem vagyok megelégedve vele. Főképp azzal hogy az első verseny során már előjöttek a villogó textúrák, és amivel még egy játékban sem találkoztam az elmúlt 5 évben, 2 giga rammal, 2 giga lapozófile-al, megáll minden második verseny közben, mert kifutok a betöltött játékterületről. Ez utóbbi igazán hihetetlen 2008ban. -
#4553 Sziasztok!
Nekem valami 0x0008-as törésű van...Ez milyen? Mert az életben nem hallottam róla...
Am magyarítást hogy is lehet beállítani? Vagy érdemes-e?
Meg hogy lehet megoldani, h a legkisebb grafikán tudjak játszani?(Pici a gép) -
#4552 konzolon is ilyen...
nehéz elhinni, hogy az EA elb*szta a játékot?
a fifával is ezt csinálják, a sims-szel is... az NFS-sel is.
ez van. -
#4551 Azt hol lehet beállítani h verseny közben a statisztikában Player helyett a saját nevem legyen? Vagy ez is hiba? Furcsa, h ha 1x a mentésem neve Lacee, akkor miért nem teszi be ezt névnek. Másik: nehézségi szintet nem lehet vhol beállítani? -
#4550 Sztem ilyen színvonalon sincs a játék.. ultraszarlettcsicskaEA... (direkt egybe..) -
Bannerbe vele! -
#4548 Nekem semmi bug nincs és akadás nélkül fut mediumon.Amúgy egész jó játék szerintem.