Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom, félreértették egy páran a #4700 hszem végét (pl. #4760 vége). Én nem azt akartam kifejezni (még ha az is jött le belõle), hogy aki fikázza a játékot, annak nincs önálló véleménye - elõfordulhat, hogy valakinek nem tetszik, nekem sem jön be minden -, hanem arra akartam rávilágítani, hogy ne más tapasztalata (kommentje), offline újság és online weboldal értékelése alapján ítélkezzen egy játék felett! Ezerszer olvastam már ilyet, hogy "XY Z%-ot adott erre a gammára, akkor már ki se próbálom", illetve "Más azt írta, hogy milyen szar, akkor biztos nekem se tetszene". S nem csak itt. Persze, vásárlás elõtt illendõ (10k-s nagyságrendû tétel esetében meg pláne) megtekinteni a mûvet, hogy mégis hogy jött össze, de jó lenne szubjektíven megtenni ezt. Vagy félretenni, és pangás esetén visszatérni a tárgyra. 😊

4769: annyira nem értek a dologhoz, de szerintem a stencil buffert nem lehet AA-zni (ha a cakkosságra céloztál). Már ha SB az árnyék itt is, bár szerintem igen. De még mindig jobb így, mintha a Doom 3-ban látható pixelárnyék lenne mindenhol, brutális gépigénnyel, amit aztán ki kelljen kapcsolni ahhoz, hogy rendesen menjen a cucc. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

examinee
CSak ha kérdezik i volt az a hülye aki az UC-re szavazott akkor én voltam😊 -szolidalitás!😊

Katun
Ott a pont...
ennyi

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

DJ Skyline
pár perc és jön az új szavazás! felhívom mindenkinek a figyelmét arra, hogy HÁROM lehetõséget lehet majd jelölni, DE, nem kötelezõ mind a hármat elhasználni, természetesen aki egyet akar jelölni az egyet jelöl.

ok, köszi.
World Effecttel, nem? Én lowra tettem azt és nincs HDR. Mediumot próbálj meg vagy lowot.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

examinee
PL így ahogy õ csinálta... Nem tetszik törli és annyi..

Tudja valaki, hogy lehet a HDR-t kikapcsolni?
Az árnyékkal nem lehet tenni valamit hogy ne legyen ilyen ocsmány?? (kikapcsoláson kívül)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

examinee
Jajja, baromi érdekes. Mindenki fikázza közbe már 5-ször végigtolta. Elmenetek ti a pi....be. Mi ez valami uj trendi? Mondta ahaverotok az oviba hogy fikázzátok le az ea-t meg az NFS-t?
Alkossatok már véleményt rendesen és ha nem tetszik a játék ne játszatok vele!!! Számos játékot elkezdtem, kiprobáltam, ha nem tetszett abba hagyatam.. valahogy igy kéne...

A másik meg az, fikázzátok a fizikát... - erre jönnnek ilyen hozzászólások hogy a Carbon fizikája kéne -> loooooooooooooool csak tudni kéne mi az a fizika.. karbonba is ilyen volt hogy nemvolt. szval ennyit rólatok - és tisztelet a kivételnek!

megvettem az orginalt és azt írja rajta: "A TERMÉK AKTIVÁLÁSÁHOZ INTERNET KAPCSOLAT SZÜKSÉGES"

Hát én mondjuk nem ezzel játszok mert nem megy. 😄D
Én Underground 2-vel tolom évek óta mindíg felteszem és eltok vele ökörködni.Igazából tényleg kihoztak mindent belõle,de szerintem ha a Mastwantedet és az Underground 2 valahogy egybe gyúrnák és javítanák az AI -t akkor szerintem nagyon ütõs és tuti játékot kapnánk.És ráadásképpen megcsinálhatnák Netesre mint pl. a Testdrive azt hiszem.
Mi tuti lenne már sok játékos, és mikor bóklászol a térképen csak azt veszed észre,hogy elhúz melletted 4 kocsi akik éppen egymást gyepálják a Sprint versenyen.Szerintem tuti lenne.
A fizika meg olyan amilyen.Én nem tom,de taposom a féket majdnem mindíg.
Ahogy láttam a képet itt már törik az autó.Szerintem az a baj hogy nem eléggé.Gondoljunk vissza kicsit a Need for speed porsche-ra.Ott az ember kétszeris meggondolta hogy mennyivel megy bele a kanyarba,mert biza az egész verseny múlhatott rajta ha lipityára volt zúzva a kocsi.Meg milyen szépen húzott a lezúzott oldalra.Itt is az kéne.Attól még tudna száguldozni az ember csak kicsit odafigyelne.

SoulHunter a Red Alert 3 ne bántsd.Szerintem az tutilett úgy ahogy van.Itt kicsit meglepõdtem az EA-n,de jólett. 😊)Bár Westwood szerintem többet hozott volna ki. 😞( Bocsi az offért. 😊)
Marci0115
<#eljen>

Sokan fikázzák, pedig nem rossz ez. Azt kéne megérteni, hogy ez egy árkád autós játék, tehát nem a fizikát kell benne figyelni, aki azt nézi az játsszon forza 2-vel vagy rfacorral, azok szimulátorok. Arra meg hogy az ea már kétszázadjára adja ki ugyanazt más néven? Most õszintén mit lehetne még kitalálni? volt itt már minden versenypályán való vezetés, nappal utcán, éjjel utcán való vezetés, rendõrõkkel vagy anélkül, honda civic tõl a bugatti veyronig mindenféle verda.Szerintetek mi mást lehet még kihozni egy autós játékból? Ha nem tetszik nem kell vele játszani azt kész, nem mindenkinek egyforma az ízlése.

Maxtreme
Hát még a HDR-t.

RoyalPredator
Carbon fizikával nagyon jó lenne.
+ DX10 day/night-al.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Ryder7
Nem tom mit fikázzátok (máraki) nekem tetszik, nem zavar, hogy fékezni nem kell, mert szoktam, a HDE-t is meg lehet szokni, vannak benne idegesitõ cuccok, meg a pályát nem tölti be teljesen, de ez nem olyan vészes.

Nekem bejött.
#4759: Ez mekkora kép. Majd találkozunk😄 szép kép.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

soulhunter
én a sok fikázo közé irnék 1 saját véleményt:
letöltöttem, miután cseten megkérdeztem 1 közösben, hogy megéri-e, nem csak sávszélességet pazarolnék-e rá...
megjegyzés: NFS:MW és HL2 és C&C FD megvan orig😊

cseten azt mondták, próbáljam ki, de nem mondtak semmit...

letöltöttem (igen, igen BSA, gyertek nyugodtan, csekkoljatok le kis szarházi szoft-banda) 😊
IP-m megtaláljátok az SG naplozásában 😊

na szal...
feltettem...
elkezdtem...
azt már mexoktam, h az EA ront évrõl évre a szinvonalon (ah ez az RA3-nál is történt MÁR a menüben, nemh ingame...)

delete...
ez szarabb, mint a PS... pedig aszittem, h az után nem igazán lehet szart kidobni...

bocs, lehet, h csak én látom igy...

és ezen irásom csak a saját véleményem, nem befolyásolt senki és semmi

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Szemtõl szembe,még majd össze futunk fiuk egy kávéra meg egy fánkra.

De a legtöbbje legalább észnélkülfikázza,annyi agyuk nincs,hogy utánnanézzenek az elsõ warezverziókat nuke-olták,mert szarok---> szaggatások fagyások stb...😄
Ellenben maga a game tényleg nem egy durranás,gridhezképest nemszép,játékmenet lapos,irányítás arcade de most valami iszonyatul...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Persze hogy játszogatuk vele ,nem a látatlanba fikázzúnk hanem tapasztalataikat írük le, amit a fenti szavazat is mutat nem túl fényes....

Istencsászár
Azért elég sokan játszanak, mert tetszik nekik, persze közbe 20 hszen át fikázzák, de ez már csak ilyen manapság.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Prince23
erieskrisz
Hát emberek full grafon egész élvezhetö a játék de ha nem full grafon tolja az ember undorito cserébe full grafon meg szaggat de még low on is nem értem kell ennek 1 kibaszot nagy patc<#kuss><#idiota><#wilting>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

cenobite
Bakker nem hiszem, hogy az év legnagyobb buktája az elsõ helyen szerepel itt az sg-n...
Bár a sok fika is termeli a cuccot rendesen. 😄

gamertag: kenobita

Shep
Van egy küldetés mikor egy zöld F1-et kell ellopni idõre, de a legkeményebb szintû zsaruk jönnek ráaádsul legalább 10-en vannak rajtam persze sokkal gyorsabbak mint én és simán körbezárnak, hogy lehet azt a küldetést megcsinálni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jajj, most találtam ezt: http://ipon.hu/?news=4592 Remélem, igazi Colin játék kerekedik ki belõle. 😛

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Hajjaj, lövik a pizsit, menni kell.<#hehe> Jó éjt mindenkinek!<#integet2>

Markov

una volta per sempre INTER!

DJ Skyline
1080 szavazat, fúbakker :| holnap 9-kor jön az új kérdés, remélem arra is szavaznak páran 😄 kicsit megnyújtja majd a topikot, de sok az NFS epizód. 😊

Robez84
Még mindíg a legnépszerûbb téma! <#hehe><#hehe><#hehe>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

gduck
1 napig nem vagyok net közelében és 650 hozászólás? Mi történt? Kijött egy 5GB-os patch amitõl jobb lett a PC-s verzió? <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

HKS
mekkora élet van itt😄

Eladod, és veszel másikat 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

HKS
azért vicces hogy elvileg holnap jelenne meg😄

DJ Skyline
fényeztesd át

Mán 4-es szintem körözik az Audimat mit tudok tenni hogy csökkenjen a körözési szint?

Yasut nyugodtan elfelejtheted, én sosem használtam. Na de most már warez off, ne kapjon senki warnt! Ticsy, PM ment!

Y.A.S.U (Yet Another SecuROM/SafeDisc Utility):
===============================================

Created for DAEMON Tools 4.0.6 (will NOT work with older versions).
Y.A.S.U should also work for newer versions of Alcohol 120%

Just run once (per Windows® session) to hide your CD/DVD-ROM drive(s)...
Re-Run Y.A.S.U or Restart (your system) to restore your CD/DVD-ROM drive(s)...
Simple... isn't it...?

Commandline Parameters:
=======================

-s Silent mode (Using this when Y.A.S.U is active will hide Y.A.S.U in the system tray).
-a Add to system start up.
-r Remove from system start up.
-x Terminates/Closes Y.A.S.U (only works if Y.A.S.U is already active).
-c Enables Y.A.S.U Anti-Blacklist(s) for SafeDisc & SecuROM.
-uc Disables Y.A.S.U Anti-Blacklist(s).
-nosd No SafeDisc. Y.A.S.U will NOT hide any devices from SafeDisc.
-nosdi No Intelligent SafeDisc. Y.A.S.U will NOT use intelligent SafeDisc Anti-Blacklist(s).
-nosr No SecuROM. Y.A.S.U will NOT hide any devices from SecuROM.
-nopc Disables Y.A.S.U permission checking.

*NOTE: Using -nosd & -nosr together will just terminate Y.A.S.U (unless Y.A.S.U is already
running).
*NOTE: When using -s with Y.A.S.U v1.10 (or newer) devices are not automatically hidden
use "-s -c" to enable silent cloaking.

Games Tested:
=============

Command and Conquer 3: Tiberium Wars v1.06
Test Drive Unlimited v1.66A
Rainbow Six: Vegas v1.05 (Does not require Y.A.S.U to play)
Monster Madness v1.01
Tomb Raider Anniversary (Demo)
Heroes of Might and Magic V v1.05
Armed Assault v1.07 (Beta 5154)
Silent Hunter 4 v1.20
Rayman Raving Rabbids v1.01
Dark Messiah of Might and Magic v1.03
GTR 2 v1.0
F.E.A.R v1.08 (Retail)
Ghost Recon: Advanced Warfighter v1.30
Prey v1.10
SpellForce 2 v(unknown)
FIFA 07 v(unknown)
Need 4 Speed: Carbon v(unknown)

Protection Tested:
==================

SecuROM:
7.24.00xx
7.26.00xx
7.27.00xx
7.29.00xx
7.31.00xx
7.32.00xx
7.33.0012

SafeDisc:
4.60.0xx
4.70.000

Version History:
================

* NOTE: Please close any previous version(s) of Y.A.S.U before running a newer version, failing to do
so MAY cause problems and/or system instability.

1.4.7080:
Modified Y.A.S.U for exclusive use of DAEMON-Tools devices (Please copy YASU.exe to your DAEMON-Tools
directory).

1.3.7070:
Fixed SecuROM 7.330012 Blacklist of Y.A.S.U.
Fixed SecuROM 7.330012 Blacklist of DAEMON-Tools & Alcohol 120%.
Fixed a MAJOR bug between Y.A.S.U, DAEMON-Tools/Alcohol 120% & SPTD (caused B.S.O.D for some users).
Modified Y.A.S.U's main window, Close button now closes/exits Y.A.S.U, but enabled Minimize button to
send/shrink Y.A.S.U to the System Tray.
Added option to disable "Top Most Window" (Right click system tray icon -> "Options").

1.2b.7060:
Fixed SecuROM 7.330004 Blacklist of Y.A.S.U.
Fixed a bug with commandline parameters (i.e. adding Y.A.S.U to system startup).

1.2.7050:
Fixed SecuROM 7.330000 Blacklist of Y.A.S.U.
Modified SecuROM Anti-Blacklist(s).
Removed "System Permissions Check", Y.A.S.U is now less invasive in the registry 😉.
Added option to disable "Balloon Tips" (Right click system tray icon -> "Options").

1.1.7035:
Modified "System Permissions Check", now works more effectively.
Added balloon tips, tips are only visible if Y.A.S.U's main window is hidden.
Implemented "Permission Repair", this will attempt to repair damaged/invalid registry permissions,
this function is NOT automatic and will prompt before continuing.
Few minor bugs fixed, Window Icon overlapping Text, File name in Log save dialog.

1.1.7034:
Modified "System Permissions Check", displays the specific error in Y.A.S.U's log.
Fixed incorrect time in log (for users with daylight savings).
Added button for saving Y.A.S.U's log.
Fixed Y.A.S.U's main window icon (i.e. using Alt+Tab).
Fixed log scrolling when Y.A.S.U is hidden.

1.1.7033:
Fixed "System Permissions Check", was not working correctly.
Made Y.A.S.U's main window a little larger.
Added images to Y.A.S.U's log.
Optimized Y.A.S.U for use NT (Unicode) system(S) ONLY!!!.

1.1.7031:
Completely rebuilt from scratch.
Y.A.S.U now has a nice GUI, this should make Y.A.S.U a little easier to use.
Y.A.S.U is now visible in the System Tray (users can see if Y.A.S.U is running or not).
Fixed SecuROM 7.31 Blacklist(s) of DAEMON-Tools and Alcohol 120% (52%).
Fixed SecuROM 7.31 Blacklist of Y.A.S.U.
Added Intelligent SafeDisc 4.x Anti-Blacklist(s), not really required but it works.
Added various new Commandline Parameters (check above for info).
Modified commandline interpretation, if Y.A.S.U is already active you can pass additional
commands to it (i.e. Enable or Disable Anti-Blacklist(s) without exiting/restarting Y.A.S.U).
Added system permission check(s), this will check if Y.A.S.U has the required permissions to
run effectively on your system (can be disabled via parameters but not recommended).
When adding Y.A.S.U to the system start up (-a) the default parameters are "-s -c",
there is an easy way to overwrite the start up parameters (without Regedit), when using "-a"
add the parameters that you would like Y.A.S.U to start with (i.e. "YASU.exe -a -s -c -nosd"
OR "YASU.exe -a -s -c -nosdi -nosr"), ONLY "-s, -c, -nosd, nosdi, -nosr, -nopc" can be added
to start up parameters, additional parameters will be removed.
Added a Log, so now you can see what Y.A.S.U is doing, the log can also be saved/cleared via
mouse (right click).

*NOTES: Y.A.S.U can only be terminated via the system tray icon (right click) alternatively you
can use "yasu.exe -x" from the command prompt.
Some Y.A.S.U features can be accessed via the system tray icon (right click).
Use system tray icon to hide/show Y.A.S.U (left click).
*That about covers all the major updates/changes, many minor updates/changes where not included.

1.07 :
Fixed bug which caused Y.A.S.U to crash under Windows XP SP2.
Modified silent mode (as requested), Y.A.S.U will NO longer display confirmation dialog when
closing in silent mode.

1.06 :
Fixed, major bug which caused *All your CD/DVD-ROM devices to reassign drive letters on reboot,
many thanks to "Alex Choporov" for pointing this out.
Added support for Windows Vista x64 (Y.A.S.U now prompts for the correct user permissions, when run).
Added two new command line options, -nosd & -nosr (check "Commandline Parameters" for more info).
Modified Y.A.S.U Hide & Restore feature(s), should be a bit safer now.
Added icon for Y.A.S.U as requested.

1.05 :
Fixed SecuROM 7.30 Blacklist(s)...
Y.A.S.U now hides physical CD/DVD-ROM Devices (Required for new SecuROM)

1.04 :
Fixed SecuROM 7.29 (updated) Blacklist(s)...

1.03 :
Added support for SafeDisc 4.x

1.02b :
Fixed SecuROM 7.29 Blacklist of DAEMON-Tools Virtual Drives
(also Alcohol 120%).

1.02 :
Fixed SecuROM 7.29 Blacklist of Y.A.S.U.

1.01 :
Fixed error(s) introduced with Windows Update KB923191
(affects Windows 2000/XP/2003 using windows theme(s)).
Message Dialogs will stay on top of all windows.

1.00 :
Initial release.

Information:
============

Created for DT Soft, Ltd.
sYk0.

dll beszurása után kidob mert hibát észlel ezért leáll

regisztrációs kódót kér crack után is

na ezért nem csináltak demó!
Nos, igen az. Én ezért örülök, hogy boltban vettem a Skyline-t. 😊

erieskrisz
Nem probléma de tény ami tény undorito

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Egyébként bocsi, hogy ha megsértettelek volna, csak mérges voltam, hogy utánad páran úgy kezelték azt a képet, mintha az alap Skyline úgy nézne ki a játékban.

Igen, a nyert kocsikat csak eltávolítani lehet, amivel én még nem próbálkoztam. De az alap Nissant el lehet adni valami 8000 dolcsiért.

peti71: látom, forró a helyzet körülötted. 😊 Tényleg, gondolom senkinek nem hiányzik, hogy nem dobál eléd bombát a helikopter, a'la NFS:HP2.<#hehe>

erieskrisz
Lezuziusz <#idiota>

Lobsterman
Na most jutottam el az uninstallig. Csodálkoztam hogy az elsõ versenyen nyert kocsimat nem tudtam eladni, de gondoltam mindegy, eladtam a másikat. De hogy a második nyert kocsit se lehetett, és 120k-t kellett költenem hogy legyen egy EvoX-em, pedig azt a másik tuningolására is költhettem volna már egy kicsit sok volt. Minek támogatja a játék hogy a nyerés utáni választható 2 kocsi közül vmelyikkel menjek, és ne egy olyannal amit szeretek is, azt nem értem. Mondjuk magában ez még nem uninstall alapanyag, de már annyira megamortizált a játékmenet(az eddigi legcsalóbb gumikötél effekt például), hogy ez volt az utolsó csepp.

erieskrisz
Telepitõ kodók tessék 45XP-A7C4-7D9S-68DZ-HBJB
ZDUL-HXC2-KS6G-AN55-HTXN
NJ9R-6ZVY-A96L-Q82W-WK72
XX6E-EMEQ-UH6T-KCUK-EBPN
Z4DV-2QS2-HRAB-BZZA-5ZH7
AKYY-LGY2-FUPK-FBFB-BV4C játékot feltelepited azt ami crackban van exe átmásolod ennyi