Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Amíg ti ki beszélitek addig én egy kicsit tesztelem ?D
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
A Pro Street elég gyenge lett és akkor még finom voltam.
+fav nfs3/4/5
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
én úgy tudom hogy még nem jött meg, de persze ettõl még tévedhetek lehet,hogy azóta már valahol kapható... Egyébként a crack-est én pont ezért nem töltöttem le
AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kapni ezt a cuccot, mert sehol nem találom, mindenhol csak elõrendelés van és a crack-es meg kaki, szóval inkább megvenném!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
András tudod vannak fontosabb dolgok is az életben, mint egy autós játék, de legalább, ha megérné azt a 12e forintot...na de így... szó nem lehet róla, hogy ezt én megvegyem. Majd ha te fogsz megdolgozni a pénzedért, akkor majd lehet te is így látod majd ezt a kérdést. És most ne gyere azzal, hogy a nyári munkádból félretett pénzedbõl vetted, mert az nem ugyanaz, mint amikor számlákat fizetsz be, a napi betevõt veszed meg stb... Ilyenkor már másképp gondolkodik az ember. Persze akinek nem okoz gondot kiadni érte a pénzt annak lelke rajta. Bár én elvbõl nem venném meg ezt a játékot, nehogy a cimboráink az EA-nél azt gondolják, hogy valami maradandót alkottak ezúttal. Bár végül is maradandóan szart. Ne röhögtessük már ki magunkat kérem. Manapság, mikor már olyan játékok vannak piacon mint a GRID vagy a GT5. Hát ez nevetséges...
Amúgy nem egy nagy eresztés, de ha már a többi is megvan akkor ez miért hiányozzon.
A telepítõ kódot az elején kell beírni és a telepítés után a neten kell aktiválni. Alapból felismerte a gamepadot. Alapból a géphez konfigurálta a grafikát.
Ugyhogy azt tudom ajánlani irány a bolt és nem lesz gond a játékkal!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...