Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Hát, a topik napi szintû olvasgatása után könnyedén le lehet szûrni: az EA elkurvult... a fejlesztõit csak ostorozza , határidõket szabdos és rókabõr akciót folytat.
Az a - 1 kézen, pár újjon megszámolható - néhány projekt, ami sikeres lett, vagy eleve sikeresnek volt predesztinálva tompít(hat)ja azt a szomorú jövõképet, ami mindez elénk vetít:
Jövõre még szarabb NFS kerülhet a polcokra.
Bár, az Undercover-nél csak jobb jöhet, az biztos. Sõt, talán pont ez is volt a stratégia!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nállam különbözõ idõközönként 10 pperc, 40 perc, 2 óra, és különbözõ helyeken verseny, koborlás, vagy éppen autó építés közben fagy ki. Még nem találtam rá megoldást, de szerintem nincs is, talán majd a javító csomag, ha lesz.
Még mindig nem tudom, hogyan lehet a lõkhárítókra foliákat tenni. Vajon ez is kimaradt, vagy kifelejtették???
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Máskor nincs csak akkor. És még ne törjem össze. Hát a faszomat. Meg az, hogy ha meg is tudnám csinálni hogy ne törjem össze, meg leráztam a zsarukat akkor ugye az egész idõre megy, szóval kifutok az idõböl és annyi.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Áh...minek szarták el? Komolyan, pedig jó is lehetne,..de minden jó dologra benne jut egy újabb baromság-
TomDantes: hát akkor ne törd össze. A helikopter elmegy egy idõ után (kifogy a benzin), az autókat meg csapdákkal semlegesítsd. Lesz jóval nehezebb küldetés is ám!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amikor végzek az egyik versennyel (még a legelején), jön egy videó, ami megmutatja az elsõ rosszfiút, majd azt mondják, hogy válasszak egyet a vesztes autókból. Miután vége a videónak teljes sötétség. Mi lehet szerintetek a baj?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
ezt csak most vettem észre 😄DD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hogyan lehet az autó elejére és a hátuljára fóliát felhelyezni??? Miért csak az oldalára tudok???
Gigabyte GA-EP35-DS4|Intel Core 2 Quad Q9300 [email protected]|Corsair Dominator 2x2Gb 1066Mhz|Gigabyte HD4850 512mb+ Ac Twin Turbo|Samsung 2333SW
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
beállítás sem nehéz,ott van ha megnyomom az escapet
Hogy lehet ezen változtatni?
Mert nem eladás van a kocsiknál hanem eltávolítás!
Next PC upgrade: 2022
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nekem az átvezetõ videóknál (ahol dumálnak) mindenfél színû kockák jelennek + a képernyõn. A magyar feliratot látom ,de a videót nem csak piros,kék,zöld stb. kockákat és amikor vége a videónak ,akkor visszajön minden ,normálisan látom az autót + mindent...!!!
Ha v.ki tudna segíteni ,azt nagyon megköszönném!!!
A válaszokat elõre is köszönöm...
- A játéknak nincs rendes menürendszere, így beállítani is nehéz
- Ne a szokásos
- A játékban a versenyekhez vezetés: NINCS. Helyszínre ugrás van.
Sajnos, a lista bõvíthetõ.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Meglehet vlhol nézni a játékban a Soundtrackeket??? (Undercover)
Köszi!
Csá!
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|