Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danny94
nem lehet v.hogyan kivágni az átvezetõ videókat???
(mert akármit nyomok nem ugorja át)

danny94
jah :-)
a feliratot látom, a hangot hallom ,csak kép nincs...
marha jó

reaper4
ez 1 olyan játék, h ha pl: l.a racing vagy tuning race nevet viselné akkor 10 perc után a 90% törölné, de mivel nfs ezért nyomják. biztos vagyok benne, h sokan csak azért játszanak vele...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kulabácsi
ez a játék újítása, kis puzzle -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

danny94
help me

erieskrisz
a leszálitós küldiknél összelehet törni a kocsikat csak ne legyen totálkáros tök mind 1 milyen álapotban viszed el a megadott helyre ugyananyi pénzt kapsz érte csak érj oda idöben

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

danny94

Csak azt nem értem, ha a MW ennyire jó (szavazás), akkor az Undercover miért szar? Hisz detto ugyanaz. Oké, rókabõr. De ha valaki szeret egy játékot, akkor a rókabõreivel is eljátszogat, nem?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

IMYke2.0.0.0
Ide is:

Hát, a topik napi szintû olvasgatása után könnyedén le lehet szûrni: az EA elkurvult... a fejlesztõit csak ostorozza , határidõket szabdos és rókabõr akciót folytat.
Az a - 1 kézen, pár újjon megszámolható - néhány projekt, ami sikeres lett, vagy eleve sikeresnek volt predesztinálva tompít(hat)ja azt a szomorú jövõképet, ami mindez elénk vetít:

Jövõre még szarabb NFS kerülhet a polcokra.
Bár, az Undercover-nél csak jobb jöhet, az biztos. Sõt, talán pont ez is volt a stratégia!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A fagyás is valószinûleg programhiba, nállam is és még sokaknál kifagy, fügetlenül attól hogy eredeit vagy másolt a játék.
Nállam különbözõ idõközönként 10 pperc, 40 perc, 2 óra, és különbözõ helyeken verseny, koborlás, vagy éppen autó építés közben fagy ki. Még nem találtam rá megoldást, de szerintem nincs is, talán majd a javító csomag, ha lesz.

Még mindig nem tudom, hogyan lehet a lõkhárítókra foliákat tenni. Vajon ez is kimaradt, vagy kifelejtették???

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

mama 2
Hát jah bazdmeg. Megyek 150-el, nekem jönnek a rendõrök, rendör autókból blokkot állítanak nekem, aminek muszáj neki mennem, mert ara van a bontó. És úgy hogy a faszomba menjek neki hogy ne törjem össze? Vicc. És a poén az, hogy csak az ilyen "ne törd össze az autót" küldetésnél vannak olyanok hogy a rendõrök állandóan neked jönnek, meg helikopter, meg amit már mondtam olyan autó úttorlasz.
Máskor nincs csak akkor. És még ne törjem össze. Hát a faszomat. Meg az, hogy ha meg is tudnám csinálni hogy ne törjem össze, meg leráztam a zsarukat akkor ugye az egész idõre megy, szóval kifutok az idõböl és annyi.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Kritikán aluki!!! Sajnos azt kell hogy mondjam ez a game lett a legpocsékabb az NFS sorozat új generációiból. Ez minek köszönhetõ, szerintem egyértelmûen a pénzhajhászatnak. A játék tele van grafikai hibákkal és egyéb bugokkal. A menû hiánya és a lebutitott játékrendszer is arra utal, hogy nem maradt idõ a játék befejezésére, viszont anyagi és stratégiai okok miatt tartani kellet a kiadás határidejét, hogy elkerülhetõ legyen a karácsonyi játékáradat. Eszrevehetõen kevesebb a garázsban található karoszéria alkatrész. Értelmetlen és használhatatlan a lebutított tuningrendszer. Az autó listában sincs érdemleges változás. Ha a MW veszük alapul akkor az AI is butább lett. A rendõrautók nincsennek kidolgozva, hiányoznak szállítókamionok és még sorolhatnám. Egyszónak is száz a vége pocsék. Remélem már készül a javítócsómag ami legalább a bugokat kijavítja. A rászántak volna még egy kis idõt a fejlesztésre és a tesztelésre akkor ez lehett volna mindenidõk legjobb NFS játéka, de így sajnos a legrosszabb lett. Kár érte.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Áh baromság...ne törjem össze...micsoda hülye küldetés...olyan nincs hogy száguldozzak? Vagy be kötött szemmel vezessek?

Áh...minek szarták el? Komolyan, pedig jó is lehetne,..de minden jó dologra benne jut egy újabb baromság-

Kifagyott a játék. Ez lehet külsõ program miatt is (msn pl), de lehet rossz driver (frissítsd).

TomDantes: hát akkor ne törd össze. A helikopter elmegy egy idõ után (kifogy a benzin), az autókat meg csapdákkal semlegesítsd. Lesz jóval nehezebb küldetés is ám!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Na azt hiszem elegem lett belõle. A következõ a feladat: autólopás, rendõrök üldöznek és nem törhetem össze a kocsit...oké...ennyi elég is volt.

Hali!
Amikor végzek az egyik versennyel (még a legelején), jön egy videó, ami megmutatja az elsõ rosszfiút, majd azt mondják, hogy válasszak egyet a vesztes autókból. Miután vége a videónak teljes sötétség. Mi lehet szerintetek a baj?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Jaaa értem. Akkor tedd újra. Ha akkor sem jó, akkor sajnos ennyi. Eredetibe azért ne vedd meg 12k-ért.

mama 2
Ez az, hogy még késõbb sem tudok neki állni, mert kifagy.

bajgunar
640x480 bol miért nem lehet följebb tolni a beállítást?
kulabácsi
"A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk...."

ezt csak most vettem észre 😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Állj neki késõbb, akkor jobban fog menni.

kulabácsi
thx

Snexi
gps-be nyomsz egy 1-est utána pedig egy 2-est

mama 2
lol. Na hadjál már. Barbie babás játék LOL😄. Miért nem való nekem? Mert nem tudok idõben eljutni oda? Amúgy tudatom veled, hogy ez a szállító címû küldetés lenne, és már majdnem ott voltam, sõt már ott is, csak a cél elõtt 3 méterrel lejárt az idõ:|.

Kérdés!!!
Hogyan lehet az autó elejére és a hátuljára fóliát felhelyezni??? Miért csak az oldalára tudok???

RicharDD
Szerintem jo jatek lett,de grafikailag me'g dolgozhattak volna rajta,amint meglattam az elsimitast..ha't.. :/

Gigabyte GA-EP35-DS4|Intel Core 2 Quad Q9300 [email protected]|Corsair Dominator 2x2Gb 1066Mhz|Gigabyte HD4850 512mb+ Ac Twin Turbo|Samsung 2333SW

fõleg ha 1 elissel kell 1 gallardo ellen versenyezni...

IMYke2.0.0.0
A "problémákkal küzdõ" ebben a kontextusban a hülye szót takarta...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hát kurvanehéz a játék...

IMYke2.0.0.0
A bannerba rakás elsõsorban azt szolgálná, hogy szegény, problémákkal küzdõ játékostársaink ne kérdezzenek felesleges és néha idegesítõen sokszor elmondott dolgokat .

Lehet lanozni??
kulabácsi
hol lehet megnézni?

Snexi
meglehet benne nézni a százalékot (belsõ nézet utoljára a hp2-ben volt szóval ezt nem hiszem hoyg bekéne rakni a bannerba)
beállítás sem nehéz,ott van ha megnyomom az escapet

Igen nekem is ez a tapasztalatom. én nem használok kéziféket (space), elég a hárta fele nyilacska lassításhoz, meg elég nagy ívben kanyarodik az autó.

danny94
innen szedtem le:
http://www.avivadownload.com/2008/11/18/need-for-speed-undercover-reloaded/

kulabácsi
amit nyersz azt nemtudod eladni

Sziasztok jó lenne a játék csak szerintem az irányítás kicsit gáz!!Ha kanyarodok akkor nagyon sokat vesztek a sebességbõl és az ellenfelek simán lehagynak azt a többi need for speedben jobban megvolt csinálva ti mit gondoltok errõl?
grebber
Van 4 kocsim 2-öt el kéne adni ,de nem engedi.
Hogy lehet ezen változtatni?
Mert nem eladás van a kocsiknál hanem eltávolítás!

Next PC upgrade: 2022

Most az baj, hogy ugrani kell a versenyekhez és nem Te mész oda? Én anno a Carbonban meguntam 5 perc alatt az odavezetést.

nandorb
nem neked valo a game egyaltalan neked az olyan barbinanas jatekok a bejovosek hidd el😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

mama 2
Na, itt ért véget nekem a játék: Tegnap még engedte hogy elkezdjek egy munkát, ma reggel is, viszont nem tudtam megcsinálni idõben és amikor újra akartam csinálni kidob hibával a játék...

nandorb
meglehet ripelt verziot toltottel le

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

röviden tömören összefoglaltam.. 😄D

danny94
hy
Nekem az átvezetõ videóknál (ahol dumálnak) mindenfél színû kockák jelennek + a képernyõn. A magyar feliratot látom ,de a videót nem csak piros,kék,zöld stb. kockákat és amikor vége a videónak ,akkor visszajön minden ,normálisan látom az autót + mindent...!!!
Ha v.ki tudna segíteni ,azt nagyon megköszönném!!!
A válaszokat elõre is köszönöm...

IMYke2.0.0.0
BANNERBE:
- A játéknak nincs rendes menürendszere, így beállítani is nehéz
- Ne a szokásos módon keresd a dolgokat a menüben és a HUD-on. Sok dolgot kivettek a fejlesztõk
- A játékban a versenyekhez vezetés: NINCS. Helyszínre ugrás van.

Sajnos, a lista bõvíthetõ.

Állítsd be a játékban.Amikor irányítás menüben vagy nyomj egy +-t vagy --t akkor behozza a kormány beállításokat és ott belehet állítani.

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Császtok!
Meglehet vlhol nézni a játékban a Soundtrackeket??? (Undercover)
Köszi!
Csá!
😄

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

kulabácsi
összefoglalva, jó játék lenne ez ha nem lenne ilyen szar 😄

Snexi
akkor hol lehet állítani a zenéket?mert a hangokba nincs