Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saxicola
Sztem szép a játék és szerethetõ. Komolyan mondom egyre jobban élvezem a gamet. Tegnap is 2 órát rááldoztam.

www.gportal.hu/bioshock

Nem tudom, hogy milyen felbontást próbáltál, de nekem 1440*900-ban teljesen jól mutat.
SötétBarom
Nem az összeset -.- És hiába lesz szélesvásznú a felbontás, a játék képaránya marad. -> FOS

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

de a jatekban en nem latom csak az alap felbontasokat :480X640,800X600,1024X768 akat csak ezeket kinalja fel a jatek sajna😞

az összes szelesvasznu felbontast 1280X800-ig

Ha tudnál outletbõl hozni vmi olcsó göncöt az jó lenne 😊
Egyébként nem tudom akkor, hogy miért nem kínálja fel...
Milyen felbontásokat támogat a kijelzõd?
hellobello
Nálam már nem is szaggat ! Egy-két dolgot be kell állítani és kész !

Kossz a helpet de mar fent van az uj driver ,a 8.11-s😊meg valakinek vmi outlet?

Én is csak most hétvégén kezdtem neki csapatni, és tényleg szépen néz ki hozzávaló vgaval😊
Én is laptopon nyomom, nekem felkínál szélesvásznú felbontást (1440*900-ban játszok vele).
Próbálj meg újabb drivert felrakni.
tul sokat nem nyomtam meg ajatekot, de azert megosztom a tapasztalataimat...
Hetvegen elmentem a haverghoz, merthogy azt mondta, hogy nala milyen jol nez ki az uj nfs... hat oszinten solva a GeForce 4-emmel jobbat produkaltam anno...
aztan vasarnap voltunk az uncsimnal, o nem reg epitett gepet maganak, es hat ledobbentem amikor lattam, hogy nala milyen!!! Mintha ket kulonbozo jatek lenne, teljesen mas, sokkal szebb (es emiatt mintha jatszhatobb lett volna😛)... ezt mar eszrevettem korabban a MW-nel is (akkoriban valtottam videokartyat). Nehany elemet meg sem jelenitett a GF4-essel, hiaba volt minen a max-on, aztan jott a 6xxx... az mar jo volt😛

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Hello mindenki!
Volna a gamel egy problemam ,én laptopomon nyomom de egy arva szelesvasznu felbontast nem talalok a gameben.😞
Szerintetek ez miert van??????

Vmi patch ?😄vagy vmi nincs még hozzáá??honét ha van😄

Hedgehunter
a visszapillanto tukrot hogy lehet elovarazsolni?<#conf>
DJ Skyline
1122 szavazó, és döntetlen az elsõ helyen <#idiota>

examinee
Tulaj??? LOL akkor nem fagyna ott le...

Na akkor velem együtt te vagy a harmadik 3870 tulaj, akinek ezt csinálja. Megoldás: Anti-aliasingot (élsimítás) kapcsold ki. Akkor jó lesz.
Remélem erre jön fix, bár a recés árnyékokon sokat nem segít az AA sem. :/

kabel15
jogos <#eplus2>

BattleTag: kabel15#2672

RoyalPredator
Viszont elég elcseszett vége van. Még Carmen Mendezt se sikerül megkettyinteni...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Peetboy
A város háttér és az út, tiszta San Andreas. Nem lehet, hogy abból van? <#idiota>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

erieskrisz
próbáld meg másik crackel

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Hali! Lécci, segítsetek, sehogy sem boldogulok: belépek az Autók-menübe, erre lefagy a játék és a Windows kidob egy ilyen hibaüzit: VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands. Sapphire 3870-es 512MB-os videokarim van, drivere a legfrissebb, ahogy a DirectX is, próbáltam már Catalyst-ban a VPU-t kikapcsolni, meg próbáltam már a Catalyst Control Center törlésével is, de semmi eredmény! Valakinek van ötlete még?
danny94
nem naon tom ,h mi az a led???
(talán a billentyûzeten lévõ 3 sárgán világító égõ vagy talán házhûtõ lenne???)

DarkSector
Jah jó ronda lett a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
3LEDES a géped??? <#vigyor1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

danny94
a játékban fényképezni az F12-vel lehet???
és ha igen ,akkor hova menti õket???

matricákat hogyan tudom levenni?
Dark Angel 666
valószínû hogy nem fog sehogy se menni neked

red bull
Hi!

Kormánnyal játszom és az a gond hogy a játék nem érzékeli a fékpedált, de amikor meg a vezérlõpult/játékvezérlõkbe letesztelem az összes gombot meg pedált akkor meg minden mûködik. Mi lehet a gond? HELP

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Azért van az, mert az alaplapi VGa-don nincs diszkrét memória, ergo a rendszermemóriából szakít magának! És az XP a megjelenítéshez (mármint a Windows megjelenítéshez) a processzort használja fel, addig a Vista a VGA-t.

PS-t tudta futtatni, arra nem tudok mit írni tapasztalat híján.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Crack hiba nem hiszem hogy lenne: (Reloaded)
SeanJRRussel
Én eddig egy autót se vettem,amiket kaptam abból kiválasztottam a legjobbat és azzal meygek 0 tuningal.Jelenleg egy Evo X em van az is gyári semmi tuning nincs rajta és viszi a 270et.Rengeteg versenyt nyertem vele most azért már van1-2 amihez kevés de 20 versenyt simán mentem eddig vele és gallardot murciélagot fordgt-t mindent legyõztem.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

TaRka0107
[/url][/img][/url][/img]

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Szevasztok!! Itt a verdám😄
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/nfsuc_20081123_155155.png
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/nfsuc_20081123_155144.png

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

amugy a prostreet-et vitte...

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

a legfrissebb van fenn... vistaval. ami az erdekes szamomra, hogy ha vistam van akkor a driver miatt 256 mb-os a kartya, ha xp van (akkor csak 6-os verzio van 7-es helyett), mar csak 128 mb😄 LOOOL... nagyon remelem hogy esetleg ablakban elindul...

radeer
Lenne egy kérdésem eléggé fontos nekem.
Hogy kell a játékot ablakban futtatni?
Fontos, hogy a játék mellett lássak mást is.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

De mivel az említett VGAnak (alaplapi) nincs shaderegységei, így ne reménykedj sok jóban, csoda, hogy megmozdult.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Frissítsd a VGA drivert ha lehet.

elindult valakinek intel extreme graphics 945GM-en? Sajnos a normalisabb szamitogepem alaplapja folmondta a szolgalatot... Elindul, de a menu-hoz irva feher minden, viszont a hang mukodik. Esetleg van ra mod, hogy mukodjon?

Lehet crack hiba. Nézz másikat!

hali
én találtam valami érzékenységállitot
de lehet csak gamepadnál müködik

pro street..

Prince23
Mivel ez a legnépszerûbb téma, itt kérdezem meg:

Melyik nfs sorozatokban van többekközt csak Honda Accord és bármely tipusú Lexus? (ezek az álomautóim)

Prince23
Vagy inkább ne tegyen fel egyet sem! a játéknak van kodekje amúgy is. én pl. egy kodek szart sem használok, és mindent tudok nézni.

gyerekek! inkább pro streetezzetek vagy Carbonozzatok, ha szép grafikát akartok látni, meg tunning hangulatot😄

Hello mindenkinek!!!

Egy kis segítségre szorulnék!! Volt idõm belekezdeni végre a játékba, tetszenne is csak sajnos, az elsõ úgynevezett "Munka" küldetés után mikor fel kell kelteni a banda érdeklõdését, nem mükszik!! Lenyomom a futamot jön is a videó ahogy a góré mondja hogy válasz egy verdát aztán jön a töltés képernyõ és egyszercsak fekete kép és utánna semmi!! Gondoltam várni kell de negyed óra után ugyanúgy fekete kép!! A gépem meglenne hozzá bõven!! Valakinek valami hasonló vagy esetleg ugyanez a probléma? Ha tudnátok segíteni hálás lennék!! Köszi
Fehercsoki
Na megvan a játék de nekem túl érzékeny az autók irányítása,eddig nemvolt ilyen egyik résznél se,nem lehet valahogy átállítani?Nyomok egy jobbra nyilat és egybõl kipördül a kocsi meg minden=/

L7wy
Kodekhiba, tegyél fel rendes kodekeket!!!

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

hogyan lehet azokat a qrva autokat kiharcolni, mert most egy elist kínozok de a gallardo meg a hasonlók állvahagynak hiaba nitrozok...már 5ös szinten vok de még az autók közül csak a legfosabbakat tom megvenni....a választ elõre is kösziiiii

Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB

A játék mappájában lévõ video mappát nevezd át vagy töröld és akkor nem játssza le a vidiket. Ez sok játéknál mûködik, remélem itt is!