Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gportal.hu/bioshock
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyébként nem tudom akkor, hogy miért nem kínálja fel...
Milyen felbontásokat támogat a kijelzõd?
Próbálj meg újabb drivert felrakni.
Hetvegen elmentem a haverghoz, merthogy azt mondta, hogy nala milyen jol nez ki az uj nfs... hat oszinten solva a GeForce 4-emmel jobbat produkaltam anno...
aztan vasarnap voltunk az uncsimnal, o nem reg epitett gepet maganak, es hat ledobbentem amikor lattam, hogy nala milyen!!! Mintha ket kulonbozo jatek lenne, teljesen mas, sokkal szebb (es emiatt mintha jatszhatobb lett volna😛)... ezt mar eszrevettem korabban a MW-nel is (akkoriban valtottam videokartyat). Nehany elemet meg sem jelenitett a GF4-essel, hiaba volt minen a max-on, aztan jott a 6xxx... az mar jo volt😛
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Volna a gamel egy problemam ,én laptopomon nyomom de egy arva szelesvasznu felbontast nem talalok a gameben.😞
Szerintetek ez miert van??????
Remélem erre jön fix, bár a recés árnyékokon sokat nem segít az AA sem. :/
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
(talán a billentyûzeten lévõ 3 sárgán világító égõ vagy talán házhûtõ lenne???)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kormánnyal játszom és az a gond hogy a játék nem érzékeli a fékpedált, de amikor meg a vezérlõpult/játékvezérlõkbe letesztelem az összes gombot meg pedált akkor meg minden mûködik. Mi lehet a gond? HELP
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
PS-t tudta futtatni, arra nem tudok mit írni tapasztalat híján.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/nfsuc_20081123_155155.png
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/nfsuc_20081123_155144.png
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Hogy kell a játékot ablakban futtatni?
Fontos, hogy a játék mellett lássak mást is.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
én találtam valami érzékenységállitot
de lehet csak gamepadnál müködik
Melyik nfs sorozatokban van többekközt csak Honda Accord és bármely tipusú Lexus? (ezek az álomautóim)
gyerekek! inkább pro streetezzetek vagy Carbonozzatok, ha szép grafikát akartok látni, meg tunning hangulatot😄
Egy kis segítségre szorulnék!! Volt idõm belekezdeni végre a játékba, tetszenne is csak sajnos, az elsõ úgynevezett "Munka" küldetés után mikor fel kell kelteni a banda érdeklõdését, nem mükszik!! Lenyomom a futamot jön is a videó ahogy a góré mondja hogy válasz egy verdát aztán jön a töltés képernyõ és egyszercsak fekete kép és utánna semmi!! Gondoltam várni kell de negyed óra után ugyanúgy fekete kép!! A gépem meglenne hozzá bõven!! Valakinek valami hasonló vagy esetleg ugyanez a probléma? Ha tudnátok segíteni hálás lennék!! Köszi
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB