Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
sift+del neméri meg ennyit szarakodni vele

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

DJ Skyline
próbát megér, itt mazsolázd ki magadnak (nem tudom milyen op. rendszered van, arra kattints, a többi meg már adja magát)

Kicsizoli
Nos nincs friss driverem😞

lehet hogy az a megoldás???

Készülget a gép lassan, de biztosan..

DJ Skyline
driver mikori? lehet kéne egyet frissíteni

CheAteR88
<#taps>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

DJ Skyline
telepítéssel, uninstallal együtt 10-15 perc <#idiota>

Kicsizoli
Valaki tud érdemben segíteni ebben a problémában???

CheAteR88
a hivatalos játékidõ menyi?

RoyalPredator
H E L P .

Szeretném a Lamborghini Murcielago LP640-esemet Stílusosan, elegánsan kituningolni. De nincs rá ötletem.
(Persze midnenhez van, de ehez nincs...gg.)

Szóval, kérlek titeket, hogy tervezzetek egy Lamborghini tuningot (Visual).
A Legjobb munkáját fogom használni, + ...?...

Hajrá!😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Kicsizoli
Csak kiváncsi vagyok rá milyen...kicsit hekkelt 9600 om van<#wink>

Kicsizoli
Ugyan ez a "bajom" nekem is...😞

egy cimbim azzal nyomja, megy neki csak akad csúnyán...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

SZilaJMaGGoT
Engem ez az ilyen low budget mûanyag játék autókra emlékeztet...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Kicsizoli
Íegy kérdés valaki próbálta már indítani a játékot 9600 os Radeonon???

(nem fikázni ez a kártyát)

elvileg menne rajta csak kidob indítás után egybõl...

el se indul?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

DJ Skyline
további képek, hogy virulnak az emberek 😄 pedig biztos azt gondolták magukban, "úristen, ez mi" <#idiota><#idiota>

Dark Angel 666
Ennél rosszabb lesz. <#vigyor>

dehogy !

Kemény vagyok.<#nemtudom>

Banano
Azért mert egy nagy db SZAR ez a játék ennyi.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

valaki tudna segíteni mert folyton ezt írja :A(z) nfs.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Pókmalac
te inkább takarogy

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

norby1007
valaki tudja honnan tudok leszedni cd keyt?? vagy irjon vki pls !

mama 2
Egyetértek!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

de még az én nickem van fent<#rolleyes>

IMYke2.0.0.0
Miért is?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DJ Skyline
csak keményen <#hawaii> nem lemondtál a házigazdaságról? <#gonosz1>

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊
Bármilyen **** is a játék, a topikja azért legyen már nett. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

én meg minnyá' kiszedem a fejlécbõl <#idiota>

DJ Skyline
éreztem hogy valami nem jó a kérdésben. 😊 köszi, javítom

cicai
Legjobb az lenne, ha nem lenne több rész.
legyen tdu 2

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

nagyon ronda ! fújjj
Én inkább a gusztustalan szót használnám, de persze ízlések és pofonok 😊
De az biztos, hogy egy ilyen munkával nem lehetne az audi design team élére kerülni 😄
Mondjuk ha poén akar lenni, annak elsõosztályú 😊
IMYke2.0.0.0
"Az Undercover alapján milyen reményeket fûzöl a köv. NFS részbe?" --- nyelvtanilag helyesebb így: Az Undercover alapján milyen reményeket fûzöl a következõ részhez?
A "NFS" felesleges, mert aki nem tudja milyen játék-sorozatról van szó, ássa el magát!

IMYke2.0.0.0
Vagy olvasta, de magasan szar mások véleményére, és csak azt hiszi el, amit lát, tapasztal...

lehet a piacon vette egy százasért... -.-

RoyalPredator
Izléstelen...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

mama 2
Te MEGVETTED? Jó Isten. Nem olvastad a hozzászólásokat itt? Vagy azt hogy a bannerba az van kiírva hogy: "A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk..."?
Istenem megvette...<#wow3>

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

nagyon szép <#idiota>

tök ízléstelenek ezek a színek !
ha már az audi ttrõl volt szó

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Végre megvettem ma hazafelé😄. Épp telepedik, mindjárt kezdem is😊! Aztán majd ha sikerül szünetet tartani én is véleményezek😛
Egy tippet még adok: a játék akkor ment automatikusan (legalábbis én így tapasztaltam), amikor a verseny végén lenyomod a továbbot. Ekkor sem átvezetõt nem látsz (rögtön mehetsz a gammában). Ha valóban ekkro ment, akkor viszont ha egy verseny kilátástalan (elkaptak a zsaruk, inkább a bünti rossz), akkor alt+f4 és nem menti le a cuccost. Így az állandó másolgatást megúszod.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

danny94
Kitöröltem a MOVIES mappát elindítottam,vittem 5 pályát és nemtom ,h sikerült-e ,de 5 verseny alatt 1 átvezetõ videó sem jött ki...
(remélem nem is fog...)
jah és köcce az ötletet!!! <3

analfa
Még jó hogy az jön be az a legjobb 😛

Nekem inkább az új TT jön be !
hellobello
Nagyon jól néz ki az M6-os bömbi !

Nekem is 3870 van de nálam nem dob ki. Igaz nincs is bekapcsolva az élsimítás a katalisztban! (Megjegyezném hogy próbáltam úgy is hogy bekapcsoltam az élsimítás katalisztban és úgy sem dobott ki csak nem történt semmi változás ergo ugyanolyan ronda volt minden mint kikapcsolva és ezért szépen kikapcsoltam ismét) Üdv 😉

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

ok hat azert kösszi mindenkinek ,szar ez igy engem idegesit hogy nem tom beallitani szelesvasznu felbontasra a gamet,mert igy mindket oldalabol le van vagva es szamomra elég idegestito -.-.De azert kosszi a helpet😊