Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Szeretném a Lamborghini Murcielago LP640-esemet Stílusosan, elegánsan kituningolni. De nincs rá ötletem.
(Persze midnenhez van, de ehez nincs...gg.)
Szóval, kérlek titeket, hogy tervezzetek egy Lamborghini tuningot (Visual).
A Legjobb munkáját fogom használni, + ...?...
Hajrá!😊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Készülget a gép lassan, de biztosan..
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
(nem fikázni ez a kártyát)
elvileg menne rajta csak kidob indítás után egybõl...
Készülget a gép lassan, de biztosan..
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Kemény vagyok.<#nemtudom>#nemtudom>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bármilyen **** is a játék, a topikja azért legyen már nett. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
legyen tdu 2
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De az biztos, hogy egy ilyen munkával nem lehetne az audi design team élére kerülni 😄
Mondjuk ha poén akar lenni, annak elsõosztályú 😊
A "NFS" felesleges, mert aki nem tudja milyen játék-sorozatról van szó, ássa el magát!
Istenem megvette...<#wow3>#wow3>
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
(remélem nem is fog...)
jah és köcce az ötletet!!! <3
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |