Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erieskrisz
Megnézném konzolon milyen a game bár irt ide már konzolos is hogy azonis akad igaz ritkán de akad

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

examinee
Elég egyhangu a szvazásban feltett kérdések. Arra nem gondoltál hogy valkinek mondjuk bejön? PL konzolon tök más nem ilyen rakás szar.

erieskrisz
Akor téged jól átbasztak [/img]

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

DarkSector
Ha másképpen nem megy köss rá x360-as joy-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ki mondta ezt?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Technikailag nem hiszem hogy gond lenne vele, max egyinileg rendszerhiba miatt elõfordulhatnak gondok.
De a látványhoz képest viszont nagy az igénye!
Jah meg 6xxMB-os verzió is van, ha valaki cd-re akarja kiírni.
De még 25FT-ot sem ér meg szerintem...

bowari
Logitech rumblepad 2 gamepad,és azt nem ismeri fel,és azt is írták nem lehet gampaddal batya.

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

bowari
Érdekes nálam semmi probléma nincs,egyszer nem fagyott,ritkán szaggat,de bõven élvezhetõ(visszaadja a sebesség élményét)egyedül a v-sync van kilõve többi fullon.Nincsen 80magos procim,ddr3as ramom,és legújabb legdrágább videokarim(core 2×3Ghz,2Gb ddr2,8600GT)mint egyesek ahogy itt verik a nyálukat,azt ki tudja mi igaz belõle,és hogy nekik is szarul megy...nem hiszem el.
Aiket írtam nem sértésnek széntam és nem is bunkózni akartam,de nem bírtam tovább,mikor már ugyanaz az emberke 20szor írja a topicba,hogy mien trágya a gém,az már beteges.

Üdv.

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

DarkSector
Van különbség, de irányításban szar...irányító vagy bill... olymindegy...

erieskrisz
Ecsém nem lehet gamepaddal irányitani érdekes nekem szar 4 ezer forintos impact gamepadom bvan és lehet vele irányitani leget te botkormányal akartál játszani GRID el<#mf2><#idiota>ésa 2 játék közöt ég és föld a különbség nem lehet 1 lapon emliteni a 2 gamet <#hehe>de mondjuk GRID ben nézd meg a beállittásokat hátha rájösz hogy tévedtél<#nezze>

DarkSector
Grid is egy mocsok, igazad van a kipörgést illetõen.
De itt sem (CSAK) a grafika a probléma...!!!

DarkSector
"Az autók nagyon jól néznek ki a menüben"
háát jah ...röviden ennyi a játék.

bowari
Nekem bejön és kész.Szánalmas amit itt mûveltek,egymást überelitek,hogy ki tudja jobban fikázni.Ha nem tetszik nem kell játszani vele és kész.Szar-fos szimulátorotokkal jöttök itt állandóan,ez 100000szor izgalmasabb,nem csak a grafikát kell nézni meg fizikát stb.Ez nem arra van egyáltalán.Vannak hibái ez alap,de annyira nem szaaar,amekkora sportot ûztök már a köpködésbõl(LOL)
Páran emlitík itt a Grid-et,hát rohadt jó 2008ban nem lehet gamepaddal irányítani PC-rõl,ha meg egy nyilat nyomok összevissza pörög....hehh

Peetboy
Az autók nagyon jól néznek ki a menüben, csak a pálya nem tetszik, meg a város.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Hali szerintem jobb mint a carbon,hajaz a mw-re sajna elég könnyûre sikerült,az elsõ nyert kocsival alázni lehet a legjobb verdákat is 😞 néha kikapcsolódásnak elmegy.

Siralmas. több nfs ne legyen ha ez a szint. back to GRID. na az jo volt.
Éppenhogy mázli kell megfelelõ autó híján hogy nyerj. Mert egyszerûen a másik gyorsabb.
RelakS
vaze, ez már a második NFS, amit úgy néz ki, kihagyok (Ezen kívül az elsõvel és a 4.-el meg az 5.-el nem játszottam)

Nem vesztek sokat? :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hali!

A szemem nekem is kifolyik, nem csak háromszáznál hanem már ötvennél is.
A korábbi nfs-kben volt valami motion blur opció (ha jól emlékszem) ha kikapcsoltad akkor nem volt ilyen fényes minden mint a frissen használt zsebkendõ! De ezt az opciót nem találom a Undercover-ban. Ja és kurva bugos akadozik meg ilyenek, pedig igencsak jó vason fut, még bõven sok is neki!

Sokan panaszkodnak az árnyékra,így recés úgy szar stb ,most nem azé de ki a fa.z,nézi az árnyékot háromszáz felet, mikor az egész kép szétfolyik a csába..<#idiota>

Endiman
nem is tudok autót eladni?

Sordoran
Na kipróbáltam végre a game-t, és sztem nem rossz. Nem vártam csodát tõle, nem vagyok naiv, és így nem is csalódtam. Bár a fizika az a betöltés közben elveszlik, de legalább van feelingje, és így élvezetes 😊
mondjuk tényleg nem sok értelme van autót venni, SLR-t is azé vettem csak mert az a kedvenc, de addig elvoltam a nyert kocsikkal is
jah, és mondjuk a graf nem a legjobb (árnyékok, és néha az autó élei elég bénák)
de legalább nem szaggat, egyedül csak 1-2 helyen megáll picit mert nem tölti be a pályát

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

LeWyTy
Ma gondolkodtam valamin.
Mivan?! ha nem az NFS lesz egyre szarabb, hanem mi kezdjük unni a témát?
Az új részeket is csak hagyományból várják emberek milliói.<#idiota>
Hogy elmondhassák mekkora szar, csak hogy meglegyen a magán, és ezáltal a közvélemény.
De szóljatok be nyugodtan. Ehhez én úgyse értek.
Csak megosztottam a gondolataimat.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Örülj neki , hogy nálad van AA xD
erieskrisz
Uninstal vagy vársz a patch ra hátha kijavitják<#vigyor><#idiota>

tsarffi
Nem tudjátok mér van az hogy ha bekapcsolom az élsimítást egy ilyen szürke csík rohangászik elõttem mindenen keresztül? Olyan mintha nem töltené be a textúrát egy sávon belül. Ha leveszem az AA-t akk nincs:S Van erre vmi megoldás?

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

SeanJRRussel
Jó lenne már ha egy hatalmas patchet kidobnának az ea-s srácok.Néhány helyen annyira akd verseny közbe h majdhognem játszhatatlan pedig ati 3870 512mb,amd 5200+,3gb ram.Jó lenne ha javítaná a grafot meg az összes bugot,gyorsulne megszûnne a laggolás.Különben én olyan 200-300mb re ha nem többre saccolom a patch méretét.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

mama 2
Nem lehet sehol. Az bug. Azért van, mert nem töltõdött be az egész pálya és verseny közbe tölti be.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Endiman
néha verseny közben egy pillanatra megáll a kép és kék színû lesz, ezt hol lehet kikapcsolni? mint amikor régen kimerevedik a kép ha rendõrautó jön....

SeanJRRussel
azért ez hülyeség h fejleszteni kell a koscit allándó jelleggel.Egyetlen egy autót se vettem és nem is tuningoltam.Kezedtem a 240 es sentrával,lotus elis majd megint csak az elrenyt autókból választottam az evo X-et amivel a 11. szintig mentem 0 tuningal.Most vettem egy mercit cls63 amg(asszem) amit maxra tuningoltam motorilag és ennyi.A pénz meg fölösleges elkúrni mindíg új autóra meg tuningra mert anélkül is lehet versenyeket nyerni ha tudsz vezetni.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

gabesz752
Szia. Rakd fel a 180.48-as drivert és a dotnet3.5-öt. Nálam így nem szaggat hasonló géppel.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Hali all! Más be tudja kapcsolni az AA-t ? Mert nálam sehogy se sikerül :S De már ezt csinálta mercenaries 2-nél is ott is hiába mutatja hogy be van kapcsolva , nem megy . Valaki tudja amegoldást?
most már még jobban utálom a szarházi gáspár lacit...

mama 2
Van már trainer a játékhoz? Elbasztam a pénzem, mert vettem egy autót, ami kecilassú, és... mindig megelõznek:S.

kulabácsi
nekem ennél jobb gépen szaggat...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

danny94
már az elején kiállítottam az automatikus mentést ,ha erre gondolsz... <3

Kormánnyal irányítani ezt a förtelmet,ez szinte lehetetlen,biztos alap kocsikkal nyomultak..<#fejvakaras>

kulabácsi
sztem marad ez a szint, jól elvannak ezzel...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kryst
Azt hittem, hogy nálam van valami gond. De, úgy látom neked is szaggat a játék. Én is össze vissza állítottam mindent, de szinte semmi eredménye. Nekem 5200+X2 van, egy 8800GT-el. Minden játék ezen kívül nálam is jól megy. Majd, a 10-dik patch-nél talán jól megy majd. :-)

Pénzt kapsz versenyek után, amibõl meg tudod venni az aktuálisan megvehetõ legerõsebb autót, az aktuális legerõsebb fejlesztéssel egyetemben. Muszáj is vagy különben nem fogsz nyerni erõsebb mezõnyben 😊 Szerintem túl könnyen is jön a pénz, és könnyûek a versenyek is.
Na most lett elegem ebbõl a fosból. El kell lopni 1 mercit, ami iszonyat szarul irányítható, ráadásul ezermillió rendõr jön rád, lerázni nem lehet õket, mert gyorsabbak. Gyakorlatilag pénzt alig kapsz a játékban, hogy normális kocsit meg tuningot vegyél. Uninstall azt kész. Még jó, hogy nem vettem meg eredetiben, különben szentségelnék, hogy kiadtam 1 valag pénzt egy ilyen szarra.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom hogy rohattul szaggat akkor is ha low-ra van véve és 60 FPS-el megy. Kerestem sok helyen rá megoldást de nem találtam. A Pro Streetben is fentállt eza probléma de a többi nfsben nem.Géppel nem lehet gond mer HD3850 amd 5000+ 2 giga ram. Csak eza két játék megy igy :S
Valaki vmi tippet hogy esetleg hogyan oldhatnám meg?<#finom>
Dark Angel 666
vagy az is lehet hogy nemláttak elõtte egy igazi autós játékot , azért tetszett nekik <#gonosz1>

milyen igényesen oldották meg a pedál/kormány felfogatását...<#falbav><#phone><#mf1><#wow3>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Hello srácok!!

Továbbra sincs megoldás a problémámra, cracket is végigpróbálgattam vagy 3 félét de még mindig az elsõ "Munka" címû verseny után mikor jön a videó hogy válasz egy kocsit a megvert versenyzõk verdái közül akkor fekete kép és semmi tovább! Se kép se hang!! Gépem megfelelõ hozzá gyakorlatilag fullon fut, valaki segítsen légyszi mert a játék tetszene nagyon sokakkal ellentétben!!
Köszi
Ezzel a csicskával meg végkép nem tudják majd eladni a gamét xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

trick daddy
Szerintem marad ez a szint<#szomoru1> de ne legyen igazam!!!😊

norby1007
nekem olyat ir ki h probléma lépett fel a licenszszerverhez valo kapcsolodáshoz! az mi?

DJ RX7
Biztosan jobb lesz, ennél rosszabb már csak nem lehet. - Legalábbis nagyon remélem

:3

mama 2
"Ennél rosszabb lesz." erre szavaztam😄.