7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#6026 Ebből h jöjjek ki, basszák meg?
-
barmi #6025 Kedves Szabi1991!
[b][hatalmas]Tedd be légyszives a GARÁZStopikot a bannerbe légyszives! Vagy alá vagy ahova gondolod cak tedd már be plííz! thx![b][hatalmas] -
Csokis #6024 Gamekapocs cikk! -
RYO21 #6023 azt vettem észre hogy külömböző városokban külömböző a éghajlat:
Palm harbor délelőtt 10-11 óra
Sunset Hils reggel 6-7-8 óra
Port crescent du 18-18 óra (nyári időszámítés szerint) -
#6022 Laborghini Murciélago LP640
Kezesbárány, villámgyors, szép a hangja, a formája pedig szexis. -
#6021 Ki milyen verdára esküszik?A Ford GT-t valaki kedveli még? -
Csokis #6020 Már készül a patch mind a három (PC, Xbox360, PS3) platformra, KATT! Egyelőre nincs megjelenési időpont megadva. -
#6019 A Most Wanted jó volt és a Carbon is élvezhető volt és szép grafikára. De a Pro Street-et már nagyon elrontották. Az effektek szépek, de a házak fák nagyon régi módiak. Az Undercover is jó lehetne, szebben kidolgozták volna a környezetet. Meg lehetne benne újítás is, mert tiszta Most Wanted az egész. -
RYO21 #6018 Szabi1991: lehetne egy linket tenni ide a bannaer alá a garázshoz?
-
#6017 hol a trafic? nálam highway battle-nél annyian vannak hogy irtani kéne őket -
#6016 Visszaolvasni luxus?! -
#6015 hogy szerezhetem vissza azt a kocsit amit a rendőrök lefoglaltak ?:D
lefoglalták a porsche-m at :S -
dvst2001 #6014 THX! Ha marad akkor letörlöm a francba... Nagy élményt így se nyújtott! :) Azért még1x kösz! -
Lacko86 #6013 hát akkor így jártam, a karrier móddal már végeztem, szerintem rövidesen következik az uninstall:) -
tomcsa4 #6012 Driver. De marad benne hiba majd amúgy. -
dvst2001 #6011 Sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy a textúra hibák mitől lehetnek? kipróbáltam már minden beállítást de vhogy nem lett jó semmivel sem.
Ati x850 em van. Előre is köszi a megoldást....
-
tomcsa4 #6010 Lol? Áá gyerekek, aki ilyen enter nyomkodós (és nem alt+f4-ezős), az az automatikus mentést kapcsolja ki és akkor nincs gond. :) -
Lacko86 #6009 hajj csodálatosss...1 veyron volt:) -
tomcsa4 #6008 Igényes munka, nekem tetszett! -
#6007 Low Skill. -
tomcsa4 #6006 Annak búcsút mondhatsz sajnos. -
#6005 Én nem képet linkelek kocsimról, hanem ITT egy videó róla! Akit érdekel nézze meg! -
anonym21 #6004 bekell állnod közmunkásnak -
Lacko86 #6003 sziasztok!
Mi van olyankor hogyha a rendőrség elkapott és nem volt pénzem kifizetni a bírságot, ezért lefoglalta az autómat. Valahogyan vissza tudom azt szerezni? -
#6002 Bugatti Veyron -
Pilutika #6001 csinálj versenyeket a térkép külömböző pontjain mert nekem is ien mezei futam útán adta be se lvl up se semmien fősztori csak 1 sima verseny után -
Pilutika #6000 uhh hát nekem már lvl 12nél beadot mindent -
tibiszabo #5999 Sziasztok!
14 szintű vagyok és hármas szintű kicsot tudok csak venni és profi csomagom sincs
Mikor ad már be további cucokat mert már nagyon kevés a kocsim -
tibi206 #5998 na lenne egy kérdésem gyűjtöttem össze egy kis pénzt mit ajánlotok mien autót készítsek(karrier 100%) -
Pilutika #5997 Hali!
LEnne 1 olyan gondom hogy ajáték néha fogja magát és elkezd 1-2 fps-el futni, azelőtt meg fut normálisan. ez mért van és mit tudok ellene tenni?
Amugy szerintem ez eddig a legjobb nfs! -
#5996 Amiket nyertél azokat nem tudod eladni.Baszd ki őket másra nem jók. De ilyet hogy nem lehet eladni mekkora fos már! -
deicide #5995 Üdv..
Elárulná nekem valaki hogy hogyan lehet a kocsikat eladni..?
mivel van 3 olyan ami már nem kell..viszont kellene a pénz új kocsira! -
#5994 Ez kiraly! lenyultad a rendoroktol? vagy visual tuning? -
RYO21 #5993 king + segítség 0 (ilyen szar ABS TC SM ezek) -
RYO21 #5992 no comment
-
bgabor #5991 Nyilván king fokozaton játszottál ugyebár, és nem úgy hogy mindenféle segítség be volt kapcsolva? -
RYO21 #5990 nálam a ps be se volt hatással a törés a teljsítmenyre (350el repesztetem high damagen) -
RYO21 #5989 nálam sokkal jobban megy az undercover medium grafikán (+ hd patch) a lent látható konfigomon... -
#5988 Az igaz, tenyleg ugyanugy megy tovabb az auto utana is, a pihenos kerdesemre nem tudsz valaszolni? -
bgabor #5987 Van törés, csak nincs hatása az autó teljesítményére. Nem úgy mint a Pro Streetben.