Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
GPS navigálás valóban nincs benne, pedig néha jól jönne egy ekkora térképnél, de általában a képernyõ alján kiadja a legközelebbi versenyt amit a TAb-bal ki is választhatsz. A csillivilli út az meg tényleg nem egy jó dolog, de hál égnek ki lehet iktatni.
Mindenesetre próbáld meg másik crackkel elsõnek, ne szedj le más verziót.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
de már mindegy elülök aztán várom a következõt mást úgysem tehetek
v. hátha kijön egy peccs
GPS nincs a játékban (nyílra gondoltál szerintem), gps térkép van.
Csilivili az úton a szokásos baromság, UD-kban is volt, MW-ben, Carbonban is (sõt asszem PSben is).
Elõre is köszi a segítséget.
de ahogy írtam még mindig nagyon sok oka van annak hogy ezt a lemezt most falhozb..tam
egyszó mint száz pórembernek ez egy nagy kacat ...
akinek van gépe az meg élvezheti (errõl beszéltem az elõbb)
bocs de csak akkor frissítettem amikor bekerült az elõzõ komment nem láttam mit írtál
de köszi a regfile-t egy próbát megért
a millio1 dolog után már csak milliot nem értek
pl:
hol a menü?
mér nincs GPS? (most wanted)
mi ez az eszement csilivili az uton?
stbstb
valamint azt veszem észre és ez fõleg az EA -ra igaz hogy egyre inkább nem gondolnak azokra (pl én) akinek nincs 100-150 ezre arra hogy egy kissebb erõmûvet vegyen
ha a mirrors edge -t is így elbasszák nagyon pipa leszek nálam már csak az mentheti meg az EA becsületét
Ok hagyjuk, nem kötekedni akartam, csak nagyon lehúztad a gamet, 30FPS-t írtál de a képeken általában 70-100 volt írva.
És észreveszem a kevés FPS-t mondjuk egy COD4ben😊.
itt a regfile.
Mindenki csak saját felelõsségére használja. Ha lassabb lesz nála a játék vagy nem indul, illetve hibák jelentkeznek az ne engem szidjon. Nálam bevált.
Nekem ez végre egy pozitív csalódás a proo street- után... Eddig nálam is a Most Wanted volt a favorit, de 2napja csak ezzel játszom, és valahogy jobban leköt...
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Üdv.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Na szóval történt az hogy mégis visszaraktam a gamet az este folyamán, hátha megszeretem jelszóval.
Mondanom sem kell hogy nem igazán ment jól. (avg 25-30 fps)
Semmi gond, nézzünk körül a regeditbe, hátha kicsit tudok finomhangolni a grafikán. (na meg akkor már 1 körrel kikapcsolom a motion blurt is)
Mivel sok okosságot nem találtam, akkor legalább legyen valami haszna a dolognak, mindent bekapcsolok ami alapból ki van lõve (így is a hogy a játékba mindent maxra nyomtam)
Eredmény:
"g_RoadReflectionEnable"= 1-re raktam 0-n volt
"g_CarLodLevel"=dword: 0-n volt, 2-re raktam.
"g_RainEnable"=dword: 0-n volt, 1-re raktam.
Illetve hozzáírtam még ezt:
g_MotionBlurEnable = 0 (de ez látszólag nem müxik)
..és itt még nincs vége a mesének..
Elindítom másodszor a játékot.. ugyanolyan lassú mint elõször. Mondom mi a p...
Kilépek, go regedit, nézzük nem e állt vissza minden alapra.. és hát peersze hogy igen..
Nembaj, csináltam 1 regfilet. Elindítottam, aztán go game.
A játék ismét lassú. Jó, kikapcs árnyék. Gyorsabb jóval, de messze sem olyan a sebesség mint az elõzõ képeken.
Játékból kilép, ismét regfile elindít.
Ezután start game, játék ismételten gyors. Bekapcs árnyék, fps alig változik.
Immáron:
Hát nóóóóóóórmális? <#idiota>#idiota>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Nem vagy láma csak kicsit furi volt nekem megy gamepaddal másnak meg nem és igen nem fikázuk a játékot én játszom is vele de hát kanyarban automatikusan fékez a játék vagy mi meg ilyen aprob hibák vannak benne és nálam szaggat mint állat nem tom miért de szaggat és idegesit mert a grafikája nincs olyan jó hogy szaggatnia kéne<#merges2>#merges2><#conf>#conf><#wilting>#wilting>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Ezt a kijelentést a megvételére értették szerintem.
"Kicsit elfogult a szavazás negatív irányba..."
Nem elfogult, hanem EGYETÉRTÉS van végre!
Embertípustól függetlenül...legyen nfs-buzi vagy gird-buzi, vagy egyébb autómániás.
Hálisten a legtöbb embernek nem elég, az ha csillog a verda!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na ezt szerintem nem kéne, ennyire nem szar a játék
Na neked való az új nfs,it nem pörög,három kilóval úgy veszed be a kanyart hogy meg se csúszol,neked nem ajánlom a gtr, gtr 2 minden segédlet kikapcsolva,na az a kemény nem a grid.
De pl olyan hogy kocka kereke valaminek, meg hogy a szembe jövö direkt átjön az én sávomba még véletlen sem történt.
Érdekes. Szval igy eléggé élvezhetõ, és megfelelõ autokat kiválasztva fékezni is kell a kanyarokba. Nekem bejön - persze nem a legjobb de konzolon jó!
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit