7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#1443 Nem...Ez FIGHT!!! -
#1442 Ez fájt. -
#1441 Tök normális. Simán látni ilyet az utakon is. 2 opció a lehetséges. vagy lelopták az ilető autójáról vagy leszerelte. :D -
#1440 Drift, meg a kettesgold. Ázze' : | -
#1439 dettó -
#1438 Nekem a PorStreet játékmódja nem jött be, a többi résszel semmi bajom -
#1437 MW azért odavágott, nem?
a drag meg kinek kell??? (bár MW-ben is volt pár, bár szerencsére kevés)
drift meg kell a fenének, semmit nem ttak felmutatni a valosághoz közel... bár én mégcsak győr-zirc közt csináltam 1 agyontuningolt golf 2-essel, de semmi köze nem volt a valosághoz ezeknek a "drifteknek", amiket NFSben kellett végigkinlodnom :(
az más kérdés, h először (jopár) éjszakánként gyakoroltam rá, mielőtt nappal menőztem vna a manővereimmel a haveroknak -
iván1000 #1436 Miért mi az ajánlott rendszerkövetelmény és a minimum? -
#1435 kiváncsi vok hogy milyen lesz a játék!végre visszatér a városi versenyzés!:D -
titan15 #1434 igazad van. nekem is jobban tetszett az underground 2 mint ezek a szarok... az legalabb normalisan meg volt csinalva, (jatek motra, tortenet, stb), nem mint a pro street. csak mesz-mesz, semmi cellal, valszeg haromeves ovodasoknak lett keszitve.
Szerintem az Undercover is egy rakas tragya lesz,(adja az Isten, hogy ne legyen igazam, {for all of our sakes}), no meg a rendszerkovetelmenyek... B***************a meg.... remelem minimumon elinditja a laptopom, vagy a Geforce 6600 (Ezt is adja meg a Jo Atyank:D). AMEN. -
#1433 -
davec007 #1432 Most wanted 2, vagy Carbon nappal, m1. Régen jobban megcsinálták nfs részeket(underground2) mint a mostaniakat pl. PS csak mész, nyers egy versenyt hurrá hurrá jön a következő, ennyiről szólt -
#1431 Tom Selleck-röl ??? látni fogjuk karakterünk 1 nfs-ben ?? (vannak csodák).És culumbo-fog kergetni az 50 éves peugot-jával . -
#1430 Nem lesz. -
#1429 demo mikor lesz? lehet vmit tudni? -
#1428 -
#1427 Közben kiderült, hogy a játékban szereplő rendőr karakterünket a Magnumból már jól ismert Tom Selleck-ről mintázták.
-
#1426 ilyen BMW-t se sűrűn láttam :|
Milyen tipus ez? -
#1425 De nagyon szép az a 6-oska.... ide látom 12 éves pistike rábasz mindent ami sok pontot ad és ízléstelen, majd felbassza ide az ezsgére egy alapszöveggel: "szerintem zsír, szerintetek" SuXXX! -
Szabi1991 #1424 -
Szabi1991 #1423 -
Szabi1991 #1422 majd felmegy rá a "szabvány" nfs tuningcsomag xDD
aztán a beskálázott sebességnővelős 4es csomag örök nitróval -
#1421 már előre látom milyen szörnyszülemények fognak születni a szép emmhatosból -
Szabi1991 #1420 biztos a rendőr adás "antennája" -.-" -
#1419 Indulás előtt leszerelték, mert sérült volt a festés! Szal éppen most fújják pitosra! -
#1418 mi ez a hátsószárny maradék a csomagtartón?
-
Szabi1991 #1417 -
#1416 Szerintük új, én linkeltem, de pl. a Mustang-os képeket nem láttam még. -.- -
ATi0021 #1415 Szerintem egyik se. Mind a Tri-City Carlotból lett kihúzva. Azt meg már linkeltem. :D -
#1414 szinte 100%-ig biztos voltam benne hogy te fogsz belekötni -
Szabi1991 #1413 és itt melyik kép új ? -
#1412 Majdnem egy tucat új pikcsör -
#1411 Lesz változás 12es van az elején nem 3as -
#1410 hú bakker de nem szeretem mikor az átolvasatlan kommentet küldöm el, ilyen fél gondolatokkal meg nem tudom mikkel :D "legjobb talán a Gengszterek sofőrje (The Driver) című filmben volt a legjobb" -
High end PC #1409 hát igen.
ha lenne beleszólásom a dologba, én a régi NFS szellemével egy olyan részt csináltatnék, ami az NFS 1,3,5 részekre hajaz leginkább :)
Ugyanis az első és az ötödik részben volt a legjobb a vezetésimodell az összes NFS közül, valamint az ötödikben volt a legjobb a játékmenet és a legszebbek a pályakörnyezetek, a háromban pedig marhajó verdák voltak. -
#1408 ehez azért a régi NFS szellemet is belekéne vinni a dologba, legalább olyan szinten hogy egy épkézláb fizikája legyen a játéknak mint régen volt. meg valami jobb történetet, bár ez a mostani így nem tűnik rossznak, bekell épülni a kis csapatba aztán stb. csak ez is már nem újkeletű dolog, megannyi filmben volt ez. legjobb talán a Gengszterek sofőrje (The Driver) című filmben volt a legjobb, jó kis 30 éves film :D ennek mintájára készült a Driver című játék is, ugyanaz a szitu ott is. kopó vagy, és bekell épülni az alvilági életbe, különböző dolgokat teljesíteni persze -
High end PC #1407 Utánanéztem, az első TD rész és az első NFS közt kb 7 év különbség van :)
Na nem mintha manapság az NFS 1 ne lenne űberkuriózum :) -
High end PC #1406 nemrég én is letötöttem a legelső TD átiratát PC-re, C64 emulátor sem kell hozzá. Hát igen, látszik rajt, hogy jóval idősebb még az NFS 1-nél is, aranyos játék :)
biztos jó lehet Test Drive rajongónak is lenni, nem kevés részt kell begyűjtenie egy fan-nak :)
De amilyen ütemben jönnek az NFS részek, pár éven belül biztosan több NFS rész lesz, mint TD rész, és adja isten, hogy mindkét név fennmaradjon még jó sok évig :) -
#1405 Basszus erre emlékszem! -
#1404 OFF:
A TD első része C64-re jött ki és annó állati grafikája volt :D