Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
igen

http://goo.gl/gd6Zi5

1 - NFS
2 - NFS 2
3 - NFS3:Hot Pursuit
4 - NFS:High Stakes
5 - NFS😛orsche Unleashed
6 - NFS:Hot Pursuit 2
7 - NFS:Underground
8 - NFS:Underground 2
9 - NFS:Most Wanted
10- NFS:Carbon
11- NFS😛ro Street

Taranov
Az UG a 7-es rész volt?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Én anno az NFS3-al játszottam hónapokat, nagyon szerettem. Az NFS4 és 5 is jó volt. Azóta a sorozat robog lefelé a lejtõn. Bár szerintem a Pro Street-el sikerült valamit visszahozni a régi részekbõl, nagyságrendekkel jobb, mint az UG-MW-Carbon széria, ami egy hányadék volt.

Reméljük tényleg képesek lesznek végre valami újat(vagy inkább nagyon régit) felmutatni. Fõleg hogy a TDU valóban alaposan feltette a lécet.

Izé, az UG óta mindegyik 1 év alatt lett összedobva. Lévén hogy évente jelennek meg.

[HUN]FaTaL
Én is az egyel kezdtem, a 4 volt a legjobb😊 Az UG egy kalap szar volt (ugyanaz a tuning minden kocsira loál), az UG2 még elment az utánalévõk mind egy rakás szar😄

http://goo.gl/gd6Zi5

EnZsolt
Én az elsõvel kezdtem, a 2SE mégis jobban tetszett, de a legjobban a 4. Tört a verda, szép autók, apró tuningolási lehetõség stb. Kifejezetten örültem, amikor sikerült gyárkéményt varázsolni a SLK merci orrából, annak viszont kevésbé, amikor sikerült felnyomnom a Porsche-t némi extrával, na majd jól lenyomom õket szöveggel, erre hopp minden ellenfélnek olyan autója lett 😮 Azért fasza játék volt.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

mama2
Háát, a PS az egy nagy kalap kaki, eddig nekem a Most Wanted tetszett a legjobban😊. DE a TDU nyomdokaiba semmilyen autós játék nem léphet. az az igazi autós game. Na mindegy, attol várom az új NFS-t. Csak evvel is az a baj, hogy már divatból játszanak az NFS-el😞. Az a vagány aki nídforszpíd-ezik😛.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Taranov
Sziasztok!
Szerintem mindenkinek az a rész volt a legjobb, amivel elõször játszott. Nincs igazam?
Én az NFS2-vel kezdtem, és arról is vannak a legjobb emlékeim. A grafika ellenére csupa jó emlékem van, és pl. az ausztrál pálya minden kanyarjára emlékszem.
Akkoriban nem is volt ennyi autós játék, ha jól emlékszem, a Need For Speed volt a legfejlettebb, így az egy rang volt a suliban, hogy én az NFS-sel játszom 😄
Az is nagyon nagy öröm volt, amikor sikerült valami cheattel elõhozni egy Audi 80-ast. (Vagy 100-ast)
Aztán persze a Need For Speed 3 (Hot pursuit?), 4 (Road challenge), illetve 5 (Porsche Unleashed) sem volt rossz, de ezekután számomra érdektelenné vált az egész sorozat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

broman191
Remélem nem 1 év alatt lesz összedobva-.-

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

trogerzsiger
De akkor szerintem elvesztenének a játék bonyolultságával egy széles réteget.

Hellhammer
Nekem is pont az ugrott be, hogy a Motorcity Online-t vehetnék elõ. Kis rpg elemet beleraknak (de úgy hogy ne 1-2 nap játékba teljen, hogy megszerezze az ember a legjobb cuccokat), kereskedelmet, a tuningolás nem csak abból állna, hogy "motor1-motor2-motor3" hanem legalább olyan (vagy jobb) lehetne, mint a Street Legal-okban. Talán így lehetne valami újítás is a dologban.

caseih9400
egy újjabb unalmas játék<#wow3>

khm...khm...

SuperCharger
Már megfogalmazták itt páran a lényeget: az NFS gyökerekhez való visszatérés már megvalósult a TDU személyében. Luxusautók+gyönyörû tájak+féktelen száguldás+pénznyerés-újkocsi.

A TDU-nak megvannak a maga bajai, de végeredményben egy iszonyúan nagyon jó játék, és egy tucatárukat gyártó, ünnepibevásár idõpontokhoz igazodó EA nem fogja tudni überelni, sõt, szerintem még ezt a szintet sem fogja tudni elérni.

Szerintem a Motor City-t kéne elõvenniük, kiköszörülniük annak a hibáit, és modern kocsikra adaptálniuk. Menjen Online/Offline, mint a TDU, legyen benne pár város, legyenek benne luxuskocsik és tuningolható japán mûanyag is. Kábé ezzel lehetne megfogni a TDU-t. De persze ezt nem fogják, mert ha a következõ részbe MINDENT beletennének, akkor nem maradna új dolog a következõ NFS-be... az meg, hogy nincs következõ NFS, nem illik bele az EA üzleti modelljébe.

trogerzsiger
Az nfs4 remaket, versenyzel, nyersz, új autót kapsz<#eljen> Valami jó kis online résszel kéne megtoldaniuk, bár asszem az nfs4 multija nagyon jó volt legalábbis asszem sokáig volak bajnokságok meg ilyesmik.

MikX
Jahh, ezzel egyetértek, az új generációból egyértelmû h az U2, márcsak az irányítás, hangok terén is tetszett, azután amit mûveltek az... Sorban egyre szarabblett...
NAde ha a a régi NFS-eket hoznák vissza, 1-2-3-4 stílusban az a legjobb lenne, nade remélem nem amolyan Hot Pursuit 2- módon akarják megoldani, mert az már, hát...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Dj Tommy
Én azért kiváncsian várom az új NFS-t,de sztem a legjobb az NFS 4 volt<#wink><#worship>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

tigeroo
"visszatérhet az oly annyira hiányolt neon is"

szánalom a köbön...egy helyben topognak minden új résszel, hol elvesznek fícsöröket, hol visszarakják (pl. underground 2 után a most wanted tuningolási rendszere egy nagy kaki volt...)
vagy gondolok itt a városi free-ride furikázásokra...
(bár az téleg egy nagy szar volt ebben a formában, semmi élet nemvolt a városban...könyörgöm, senki sem jár esténként nídforszpídfalván bulizni vagy valami?<#idiota>)

carbonnal meg prostreet-tel már nemis játszottam

a legjobb "új" nfs rész az underground 2 szerintem (csak az a baj hogy volt underground 1...)

amúgymeg nfs 2 powa 😄DD
(hot pursuit 2 sem volt rossz azé, exotic cars ftw)
fanka93
de vagány vagy baszki! <#wow2><#wow2>

Csabesz6
menõ<#ijedt>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

offkorz
a prósztrítnél szétvertem a billet,és egyszer síró görcsöt kaptam.csak ültem és szétbaszott az ideg.akkor hagytam abba a nídforspídelést,én már lekakylom bármi is lesz benne. :-|

akyyy
én tesommal játszottunk anno a 2.vel, osztott képernyõn, mikor egy keskeny hidon kelletátmenni. olyan lendülettel érkeztem, nem tudta bevenni, ls valami bug folytán leestem a semibe. soha nem röhögtem akkorát mint akkor😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

trogerzsiger
Ja az nfs 4.... még a nõvérem is beszállt osztott képernyõre..
Az volt az igazi nfs... Emlékszem az elsõ pályán örültem a pálya végén át tudtam menni két fa között😄 voltam vagy 7-8-9.

"Doyle elmondása szerint a következõ rész visszahozza az Underground 2 és a Most Wanted-ban már megszokott (és bevált) stílust."
Paff. Újabb rókabõr, ugyanaz a "tuningold szénné azt' nyomjad neki" stílus lesz?

Inkább a Hot Pursuit vagy a Porsche Unleashed stílusát hozhatnák vissza, a hatodik ugyanolyan "hocset bity Fast 'n' Furious" járék már egy kicsit unalmas.

ranGer2
Én elfogult vagyok az autószimulátorokkal szemben, de az utóbbi NFS ek arcade-nak is sz@rok. És igy van ahogy irtad,de ezen kivül is van jónéhány dolog ami nevetségessé teszi a sorozat utóbbi részeit.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

bardocz
legjobb az,hoigy elforgatod a krmányt driftpályán,driftelsz,elforgatod a kormányt versenypályán kanyarodsz,eléggé nevetséges az egész,nameg azt nem nevezném driftnek😄
ranGer2
És akkor mivan ha visszatérnek ahhoz? Az a poén is már el lett egyszer lõve. Mitõl lesz ez más mint a többi hulladék amit évek óta zúditanak ránk? Miért kéne elhinni megint azt,hogy húdejót kapunk mikor világosabb a napnál,hogy a statisztika mást mutat... A porsche óta nevetségesen szánalmas az összes nfs.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DjDano
Emberek olvassátok már el a #10-es hozzászólásomat! Nem lesz itt semmilyen neon.... Visszatérnek az elsõ Need for Speed-hez!

Minden évben azt mondják: szakítanak az eddigi hagyományokkal és kapunk valami "újat", "jobbat". A végeredmény meg mindig az,hogy kapunk egy rakás szart...

Tigristank
Igen, azon már látszott a konzolos hatás, valószínûleg már nem a PC-s közönség volt az NFS elsõszámú célpontja. Igazából az NFS😛U óta még 1 normális, nem konzolos menü sem volt. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

VRSDM
emlékszem sírtam minden nap mikor késett az origi need for speed, high stakes. még semmi ea :] csak a mestert alkotó road&track.

pfúú szülõk nem gyõzték venni a joy-t alám 😄

u dont have to listen anybody else but me

akyyy
😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bardocz
tényleg lesz olyan,hoyg nfs:vp?mert én a níd fór szpíd:vér pistikére gondoltam,mondjuk porsche után minegyik az
DJ Skyline
a HP2 még nem volt olyan rossz, de már én is éreztem a zavart az erõben 😄 magyarul nem volt olyan jó mint a többi, új szelek fújtak <#szomoru1>

TommyC
a nfs:high stakes és a porsche(2000) még jó volt, a hot pursuit 2-vel már alig játszottam, majd az underground I.-et kipróbáltam, mert az újdonság volt, de aztán ami azután jött, az moslék.

Milyen szépek voltak azok a NFS II SE-s idõk....

dixitque deus fiat lux

Truck Driver001
Szerintem a ProStreet jóra sikerült..Árkádhoz képest.De most megint visszahozzák a neonos korszakot..hát nem tudom.Carbonból kiindulva nem várok túl sokat a jõvõtõl.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Palinko
sztem a live for speedet kéne ötvözni a need for speedel. végül is a needbõl csak a pályák kellenének meg a kocsik licensze 😄
Attila889
ja-ja valami kis sebességérzetet kéne belevinni...meg mondjuk belsõ nézet is jöhene igazi fizikával...pl.gyórsuláskor...ha gyorsul akkor a csávókának a feje is úgy reagál rá mint a valós életben 😊

ez kérlek szépen a Test Drive Unlimited 😄

ForzaInter
2 óra után uninstal volt, szarabb lett mint carbon és mw, ez pedig nagyszó:d

Yo, Bitch!

sõt off/spam/warez topikja sincs <#rinya>

VRSDM
autócsodák kellenek bele nem utcai autók. sport-luxus verdák, nem is paganik, ferrary-k jaguar-ok és még sorolhatnám, egzotikus és változatos tájak, izgalmas száguldások tõgázon a senki földjén lévõ autópályákon.

ez kéne az nfs-be.

u dont have to listen anybody else but me

szucsy89
"NEED FOR SPEED FRANCHISE" - lol, ezen jót röhögtem...<#hehe>
NEOreg3
még nincs garage topikja?<#wow3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Attila889
2 óra altt megunnám...fõleg 9600Xt-vel..maximum 6-8 pfs-et tudna vinni 😄

demó alapján ne itéld meg..

játszál a teljessel minimum 2 órát, és teljesen más véleményed lesz róla..

Attila889
nem...azt úgy értettem hogy így hallottak alapján szörnyûûû....a demojával játszottam még FX5200-as kártyával szaggatot de élveztem attól függetlenül de nekem nem esett le az álam tõle...szerintem nem durranás...grafika terén szép de én nem a grafikát nézem 😊

még a Pro Street 100.000x szimulátorosabb a Dirt-nél..

Attila889
Én megmondom a tutit hogy azért az NFS-be motort is kéne tenni...amit tuningolni nagyon durva lenne 😄
De szerintem azért az is dobna egy kicsit a hangulaton...a sok városban való játék egyszerre is jó lenne..persze legyen forgalom...meg lehesenn indexelni is.Naggyából sztem ezek kénének és máris összejön egy értelmesebb NFS 😊

n3whous3
Hja, az volt a legkirályabb ^^ Abban is volt egyébként tuning 😊

púúúúú