7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#1523 OMFG -
#1522 nekem wideok alapján ugy tünik hogy jawitott mw-et kapunk, remélem jo lecc -
#1521 Frissültek:
Tri-City Car Lot
Tri-City Gazette -
#1520 Autosculpt lesz benne. -
#1519 Uh, tényleg, nincs tuning sehol.
Nee elülteted a bogarat a fülünkbe x)
Amúgy 100% hogy lesz, lent le is írták hivatalos hírből, valamint a Stock autókkal menni egy
általán nem élvezet. Ez a játék már erről szól.
A hivatalos oldalon amúgí tuningolt autó van abban a 360 fokos képen. -
#1518 Ebben lesz egyáltalán Tuning??
Mert én még egy Ddb agyontuningolt Autót se láttam a képeken. -
High end PC #1517 jöhetne má az Undertróger mobilés változata... -
#1516 én bármelyiket elfogadom :D aztán meg jópézé eladom -
Szabi1991 #1515 én azért egy Rush musztángnak is tudnék örülni.. :D -
#1514 bár már írtam hogy nem tetszik az új Mustang, de szerintem ők csinálták meg az eddigi legszebb külsejűt. a gyári az egy tál szöcskelábbal egyenlő, de ez mindent visz :) mondjuk még a Chip Foose féle elképzelés is tetszik, kb ez a kettő amit elfogadnék az 5gen Mustangok közül -
High end PC #1513 a Carbon és a Pro Street is legelőször mobiltelefonra jöttek ki vmikor októberben, gondolom az Undercover is követni fogja ezt a tendenciát. Tud vki vmit a mobilos változatról? -
#1512 Saleenék leginkább a Mustangokra specializálódtak, de van 1-2 saját autójuk is (S7 pl, mindenki ismeri). fogják a gyári Mustangot és kicsit felpiszkálják, minden téren kb -
#1511 Úgy tudtam h Japán, főleg japán tuningot láttam belőle.
De mi értelmeannak hogy mustang karosszériát adnak el? -
bgabor #1510 Nemazért, de a Saleen-nek mégis mi köze a japánokhoz? Méghogy japán Mustang.
A Saleen full amerikai cég. -
High end PC #1509 csak a Caparo T1-et is tegyék be a játékba PLEASE!!! a legjobb verda. -
#1508 Autocad-dal megszerkesztett város volt a Spider Man 3-ban. És undorító eltorzított arénák, photoshopos textúrák (amin látszik hogy photoshop effekt), és kib. erős fények. -
DJ BP #1507 egy 3-as BMW USA-ban alapból olyan erős, mint egy Focus ST, szóval azért nem egészen ugyanaz -
Szabi1991 #1506 AutoCad-el játékot csinálni ? -
#1505 Végülis teljesen realisztikus. :D
(Ekkora hülyeséget kitalálni.) -
#1504 -
#1503 De azt tudjuk pl hogy a NFS szokásává vált nyálkás tükrös utacskán mész az Audi 8-assal. -
#1502 Jó videó, kár hogy magából a játékból nem látni semmit (ezek a "replay" stílusú videók nem sokat mondanak) -
#1501 Fuhdedurvaaaaa x)
Amugy mi az a NextGen?
Spiderman 3 game volt Next Genes, a várost Autocaddal csinálták, és hát nem valami élethű. -
Elmör #1500 Szerintem azért kell amortizálnunk, hogy bevegyenek a "bandába" , azaz igazán elfogadjanak, hogy aztán mi fogjuk el őket! -
titan15 #1499 yipppiii nekem is fog menni!!! nekem is fog menni!!! haaallelujah... hallleujah... halelujah, halelujah, haaaaleeeeeluuuuuuuuujahhhh.!
-
#1498 a kettő keveréke :) kicsit ez, kicsit az -
#1497 Nekem tetszik.
A videó alapján új MW, de legalább nem fog le a törvény vas keze.
Jah és ha beépült zsaruk vagyunk, a haverjainkat miért amortizáljuk le?
Bounty gyüjtés, 200k $- kárt okozva?:)
ÉS a rendőrautó vagy Saleen (Japán Mustang), vagy vmi átmodolt Chevy Camaro. -
#1496 jó lenne -
#1495 Egy ilyet is simán berakhatnának a játékba:
-
#1494 Jó igazad, van csak az úgy kicsit tömörre sikeredett, mintha mind1 lenne h ford vagy bmw... :/:D -
bgabor #1493 Az hát. Nem is ez történt. Az M3-ast hasonlítottam az Focus ST-hez, mert mindkettő egy hagyományos autó feltuningolt sportváltozata.
És ugyanazért vesz valaki ST modelt a Focusból, amiért M modelt a BMW hármas szériájából.
Meglepő hogy manapság egyesek már egy egyszerű párhuzamot se képesek megérteni. -
#1492 Azért ez nemteljesen igaz, lehet driftelni első és összkerekes autóval is, de igazán a hátsókerekes autókkal lehet... Jó, h hülyeséget írt a tag, de nemkell túlszárnyalni... :/ -
#1491 kb... :D -
#1490 Hááát azért nem abból az okból vesz valaki m3-mas bmw-t amiért ford focus-t... :D Ezzel nem mondtál mást, minth autó autó, ennyi erővel ugyanabból az okból vesz valaki trabantot mint m3mas bmw-t... :/ -
#1489 Hát igen. Ahol végződik a Focus, nagyjából ott kezdődik a BMW. -
#1488 Ennyi erővel 80%-ba "hajazhat" kismillió helyszínre... Ez olyan, mint amikor kijön egy autótuningos versenyzős játék, és akkor mindenki azzal jön, h fos nfs koppintás... Mintha az autók módosításának az ötlete is a nfs-ből származna... :D Amúgy nem rosszindulatból írtam ezt a hsdz-t, csak ez jutott eszembe, gondoltam még kiegészítem mielőtt férreértenél... :D -
#1487 Eleve hülyeség BMW-t ford focus-al összehasonlítani... :/ -
#1486 Mert a Focus ST olyan nagy sportkocsi mi, a maga ~220 lóerőjével? Kemény ~3 másodperccel gyorsul jobban egy átlagos Focusnál (de még így is közelebb van a 7 mp-hez), az már igen.
Egy BMW M3-as pedig nagyon más, mint egy Focus ST, elég nagy különbség van a 2 kocsi között, mind árban, mind teljesítményben. (M-es BMW-k már inkább sportkocsik az én szememben, mindegyik otthagyná a kis Focus ST-t.)
Amúgy egy Focus ST nem kéne, de egy Mondeo ST már igen. :)
(Mellesleg így a Mondeo is beleillik a képbe...) -
bgabor #1485 Képesek voltak a Dodge Chargert kihagyni a játékból.
A régiről beszélek, természetesen. -
#1484 igaz.
A környezet nemrossz de kb:80%-ban hajaz az MW-re
remélem a végleges car-list kárpótolni-fog