Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
szerintemis a mw volt a legjobb de amugymeg ekte ugyanaz carbon csak kispórólták belpõlle a játékélményt meg a napfényt.....

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Attila889
szerintem meg az MW volt a legjobb!A Carbon votl a a legtrágárabb

tiburon26
egyet értek veled én is végigvittem minden nfs-t és nekem is a carbon jött be leginkább!u2grafikailag hulladék,mw meg üres volt történetileg szerintem.a többit már ne is nézzük

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

CheAteR88
nfs u2 a fav meg most wanted az "ujab" szériából😊
amugymeg nfs2😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

[HUN]FaTaL
A carbon? Melyikkel kezdted már bocsi😄

http://goo.gl/gd6Zi5

elekati

Start Menü - Futtatás - Regedit:

Language=Hungarian
Locale=hu

Amugy sztem az eddigi legjobb nfs a carbon volt...akárki akármit mond az a fasza drift meg azok az amcsi vasak meg a kanyon duel nagyon élvezhetõ volt(ak)!
Bár nem tom! a Pro streetet még nem teszteltem de most fogom konzolon de a demojából semmi jót nem kaptam😞😊

Attila889
valaki megmondja nekem hogy a Pro Street-be hogyan lehet nyelvet választani? 😄

Attila889
Információk érkeztek egy esetleges tizenkettedik Need for Speed rész tulajdonságairól. Frank Gibeau, az EA egyik fejese, elmondta, hogy nem azt a sikert aratta a ProStreet, mint amit õk vártak. A játékosoknak nem igazán jött be az a stílus, amint a PS produkált (zárt versenyek, nuku rendõrség, stb.). Megígérte, hogy a következõ részben visszatérnek a már jól megszokott játék stílushoz, így várhatóan újra szabadon kóborolhatunk majd a "nagy" világban kedvenc jármûvûnkkel. Szó esett egy új játékstílus létrehozásáról is, mely a Highway Battle nevet viseli majd és lényegében hasonlítani fog a Sprint versenyekhez.
Egyelõre ennyit mára, remélhetõleg holnap újra kisebb frissítésre kerül sor. További szép napot!

Penge88
Üdv. Nekem az 1. nfs-es élmény a 3. a Hot Pursuit rész volt, akkoriban tényleg nagyon nagy játéknak számított, aztán a 4. rész annál jobban tetszett (autók törése, "kidolgozott" belsõ nézet, carrier mód, stb.) de az 5. a csúcspont szerintem... Mindig azzal szórakoztam mikor már nem volt verseny, h vettem használtautókat, megjavítottam és eladtam jó haszonnal 😄 Sikerült 7 Mody Dick-re szert tennem 😄 Azokat gyûjtögettem, mikor nem volt zsé eladtam egyet 😛 Egyszóval jó volt. Egy ugyanilyen kéne, csak nem full-luxus, alapból kurvajó autókkal... Miért nem csinálnak egy olyan játékot, amiben nem csak a nagy nevek vannak benne a legnagyobb modelljeikkel, hanem mondjuk Opel és Astra... Street Legal tuningolási módját kéne ötvözni a Gran Turizmo autómennyiséggel (keleti, nyugati, japán, és egy pár luxusautó, a többi mind hétköznapi hagyományos autók) nekem ez a véleményem. A 2 kattintásos tuningolás sose volt a kedvencem, de tudom, az nfs az nfs, az a lkényeg, h a 10 éves benõke is boldoguljon vele, nem bonyolítják túl. Szóval megint 98%-ba biztos vagyok, h nem nekem való lesz a köv rész... Elnézést, kicsit hosszúra sikeredett.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Attila889
keresgéltem újabb híreket hátha többet meglehet majd tudni a 12.-ik részrõl de eggyelõre semmi sincs jóformán csak hogy készül és visszatérnek az elsõ részekhez.
Kár érte hogy képet nem kaptunk vagy valami 😞

Attila889
bocs az Eden volt a téma XD
Sorry! XD

Tigristank
Hogy jön ide most az Eidos? Én nem is beszéltem róluk. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Attila889
az Eidos még a Tompi Radert csinálta 😄

Tigristank
Az Undergroundtól kezdve volt történet az NFS-ekben. Igaz, hogy egyik se volt valami nagy szám, de legalább volt. A Most Wantedban bevezett videók pedig jó ötlet volt, kár, hogy a Pro Streetben már ezt is elrontották.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

CheAteR88
hát én bízok benne hogy nem azt mondom hog csak tuningolásról szoljon de legyen benne azis meghát amir ps-bõl kihagytak a freerun........

feltettem a napokban ps-et (anno haveromnál teszteltem sé nemtetszett)
hát tömören anyi volt hogy elindítottam 1 kör alt+f4 utánameg sift+del
szerintem ez rohadtul ellléet szurva😞
idáig ami favom mint nfs U2 meghát a mostwanted😉

[HUN]FaTaL
Autós játékba minek történet? Az ungerground2nek is marha nagy története volt meg a Need For Speed 3nak loál😄

DJ Skyline
1. nézz utánna wikipedian jobban ennek, hogy EA Canada csak a kiadó, pl. "EA Canada is a video game developer"

trogerzsiger
nem vészesek. Eddig egy sem cseszett ki velem.

Tigristank
Azt leszámítva, hogy gyakorlatilag semmi története nincs a TDU-nak, és hogy jelentõs bugok vannak benne, tényleg nem olyan rossz, bár lehetett volna sokkal jobb is. 😊

Taranov
A FIFA sorozatot pl. az EA Canada fejleszti és az EA is adja ki, szóval én ezt el tudom képzelni minden további nélkül az NFS-rõl is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[HUN]FaTaL
én nem értem az összefüggést hogy hogy jön a porsche fejlesztõjéhez az ug meg a többi game fejlesztõje😄

A TDU-t akkor is jól összerakták😊

Tigristank
A PC-s változathoz közük sincs, csak egyesek gondolják így. Egyetlen helyen sincs Eden logó a játékban, még a creditsben se szerepelnek.

PC-s változat vs konzolos, Eden fejlesztésû változat.
Pff, ennyit a nagy és általatok oly kedvelt Eden Studiosról... <#levele>

DJ Skyline
2. és mi van vele? 😄

[HUN]FaTaL
1. EA Canada (BlackBox szintén) csak a kiadó
2. A Porsche még mindig régebbi mint a hp2😊

Attila889
sorry az Eideosnak is hasonló a jele..én keverem már ezeket...de egyébként tudom melyik-melyik meg miket csinált de akkor se Csinálja az EA a TDU-t 😄
Maradjon csak az NFS-nél no meg a Bornuot-nál és hozza azt is ki PC-re 😄
Vagy azt nem az EA csinálja?Vagy õ csak a kiadó?

DJ Skyline
EA Canada fejleszti PC-re az NFS játékokat már ezer éve, HP2 óta EA Black Box, nem tudom hogy kivált az EA Canadából, vagy csak a név új!

Attila889
nekem is...eggyértelmü hogy eredetiben jó játszani az iylen jó játékokkal 😄

[HUN]FaTaL
PCre is ha jól tudom😊

Tigristank
Tegyük hozzá, hogy PS-re...

[HUN]FaTaL
köze nincs az eidoshoz akire te gondolsz az az EDEN (õk fejlesztették amúgy az nfs porschet is😊 )

Dj Tommy
Itthon sajna lassú a netem :,(,meg a játék eredetibe van meg<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Taranov
Nekem annyi nyugtalan percet szerzett már az Atari, hogy még örülnék is neki.
Pl. a Driv3r kapcsán.
Lehet, hogy ez csak az én szerencsém, de túlzottan bugos EA játékkal még nem találkoztam, és még olyannal sem, aki közel sem érte meg az árát. Oké, nem olcsók, de olyan nagyon nem múlják alul az elvárásaimat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Attila889
szerintem ne adja ki mert csúnyán elbaszná!!
Az Atari marha jól megcsinálta az Eidossal...tõlük várom a folytatást.De úgy tudom hogy az Atari pénzügyi gondokkal küszködik és megfog szünni? :S

Taranov
Nem mondom, hogy nem lenne koppintás, de azért nem bánnám, ha kiadná az EA a TDU "javított változatát".

Attila889
én is így votlam az FX5200-assal...amúgy nemtudod valahova feltölteni? 😄
Megnézném hogy 9600XT-n menne-e 😄

Attila889
Madagaszkár XD
Fülöp Szigetek
Szicilia...egy kis Utcai gangszterkedés? 😄

Dj Tommy
Nekem a Road Challenge van meg,az megy Xp-n,csak sajna a 6600Gt nem fogadja le videokairnak<#rinya>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

SuperCharger
Hááát, érdekes fordulat lenne, ha "NFS Island"-nek hívnák... 😊
Bár végülis vannak még szigetek Oahu-n kívül, nemigaz? Izland, Man Szigete, Ausztrália<#idiota>...

dragon11
Ez csak pletyka.Akkor nyiss topicot neki, ha tuti!De(sry ezzel kezdtem a mondatot😄 nem jutott eszembe más xD) mivel ez NFS, biztos hogy jön ki kövi rész..sztem Island lesz a neve, de nem biztos.

Attila889
esetleg a 4-et nemtudja vinni valaki XP-n? 😄
Mert én hiába teszem felrá az XP patchet kilép játék közben néhány pályán 😞

[HUN]FaTaL
fordítva

trogerzsiger
fordítva.. megvettem a roadchallenget juppijé új nfs azt a high stakes meg megvolt :S ecobit jó arc és becserélte egy azonos árkategóriájú játékra :-)

Goruck
létezik olyan is h NEED FOR SPEED 4: ROAD CHALLENGE, ha jól tudom akkor az amcsi változat és a High Stakes Európai, vagy fordítva 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

az 1-tõl a 2 sokkal jobb (szvsz az a legjobb az underground vonalon)
Jeff Gordon
sokat nem is vesztettél,kb addig volt érdemes.még az NFS U1 az jó,a többi gyengus,szerintem.

The only speedometer is in your head.

[HUN]FaTaL
A MotorCity nem volt NFS (késõbb leszedték a neve elõl), az SE-k pedig nem számítanak külön résznek.

Taranov
Ezekrõl én nem tudok, mikor voltak? (Bér a Second Edition ismerõs)

JCSR Apache
Szerintem ez is gagyi lessz. Az NFSU és a 2. része még karaj volt, de aztán végig se vittem egyet se.
Hol van pl a Porsche szintje? Az annyira jó volt...valósághûbb mint pl a Most wanted vagy a Carbon.

Csabesz6
Motor City Online ,meg a Second Editionok kimaradtak😄
meg elvileg volt valami nfs vrally is...bár szerintam az csak vrally volt.mindegy.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Taranov
Na, én a 6.-ig tudtam követni, van egy jó hatéves lemaradásom 😊