Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
akkor ajánlom figyelmedbe a Test Drive Unlimitedet😊

http://goo.gl/gd6Zi5

CheAteR88
az igaz hogy az underground egy változó pont volt az nfs történetében. ketté is szakította kicsit a közönséget😊 én akkoris azt mondom hogy + változás volt.. a carbont mai napig nemtom hogy minek kellet kiadni a ps-rõl meg neis beszéljünk....

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Lambo fan
nekem az NFS csúcspontja a Porsche (idáig fejlesztetteék a Kanadai fiúk az NFS-eket), vagy talán még az azt követõ a Hot Pursuit 2 volt(innentõl kezdve fejlesztette az EA Black Box csapat az NFS-eket), az Underground-tól kezdõdött a mély pont, mely nekem tart máig.
Már 2002 óta a következõ NFS-re vágyom: csodaszép tájakon suhanni végig, nem tuning talicskákkal, hanem széria szupersportautókkal, Porsche szerû vezetési modellel... Ilyen NFS-t várok a Hot Pursuit 2 óta. Undercover is szar lesz nekem, nem ilyen NFS-t akarok, hanem olyanokat, mint az elsõ 5-6 rész.

[HUN]FaTaL
Tudsz olvasni? két fejlesztõ csapat dolgozik az nfs részeken és felváltva jönnek ki a részek, így van idejük 24 hónapot dolgozni. Ettõl még egy fos lesz szvsz😄

Peck
Nem értem én az EA-t.Most megint kidobnak egy "újító" NFS-t ami úgyanolyan újítóan xar lessz mint a Carbon meg a Pro Street.... Én arra tippelek hogy a játék történet arról szól hogy mi vagyunk a zsaruk,és illegális versenyenekn vagy valami más nagyobb balhé fenegyerekeit kell elkapnunk mivel ugye az undercover cím rendõrre utal.Igy hirtelen nekem a Fast&Furious 1 ugrott be elsõnek milyen jó lenn egy olyan játékot kapni nfsbe 😛 de szerintem az EA ha nem is újító bugmentesebb hangulatosabb játékot fog összedöbni 24 és nem 12hónapos kapkodás alatt.Minden esetre én szerintem sokkal nagyobb sikert érnének ell ha kidobnák ez alatt a 24hónapos idõszak alatt az Underground 3 at,szerintem az a 1,2 (játszható,divatos,nem volt könnyen megunható,feelinges,sok cucc,sok autó,sok változatosság) volt az NFS csúcspontja. (Ebben bocs ha tévedek 😊 )

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Maxtreme
Szerinted eddig hogy volt?
Nem véletlen az, hogy még mindig az nfs6 motorját használják...

Attila889
ez akkora hülyeség....kb. 12 hónappal ezelött jött ki a Pro Street...akkor most magyarul a Pro Street-et épitik tovább vagy mi?

Attila889
"Mindenképpen fontos megemlíteni, hogy az Undercover jóval hosszabb - egészen pontosan kétszer annyi - fejlesztési idõben részesül, mint a korábbi részek, ennek hátterében pedig az áll, hogy az Electronic Arts tavaly nyáron úgy döntött, két részre bontja vancouver-i stúdióját, így az eddigi 12 hónapos cilusok helyett két 24 hónapossal tudnak számolni a fejlesztõk."

Akkor ezek szerint nem idén Szeptember fog megjelenni hanem 2009 Szeptemberében?<#idiota>Csak mert az EA rettenetesen ragaszkodik a Szeptemberi hónaphoz<#ravasz1>

Attila889
Térjünk is a lényegre. Az Electronic Arts-os ürge, Chef John Ricitello elárult pár igen jól hangzó információt: ezek szerint a következõ NFS alcíme az Undercover nevet viseli majd. A játék igen masszív sztorivonalon fog futni, amolyan Hollywood-os filmként kell elképzelni az egészet. Ricitello elmondása szerint az EA tanult a ProStreet hibáiból, így azokat javítani fogják és egy igen erõs tizenkettedik részt fogunk kapni, mely visszatér az Underground-ban már jól megszokott városi élethez. A játékot két fejlesztõi csapat készíti 24 hónapos ciklusban, ám a készülendõ rész még csak a 16 hónapban tart. Most vagy az fog történni, hogy nagyon rákapcsolnak a srácok és még idén kiadják a tizenkettedik NFS részt, vagy a mostani tempóban tovább dolgoznak és csak jövõ tavasszal jelentetik meg az Undercover-t! Nos, ezt még nem lehet tudni, mindenesetre az itt elhangzottak (véleményem szerint) egy kecsegtetõ tizenkettedik részt ígérnek. Várjuk a további fejleményeket!

Update: Most már biztos, hogy Undercover lesz a játék neve és már az is biztos, hogy még idén megjelenik a játék. A sztori küldetés alapú száguldásokon fog teljesülni, a megjelenõ platformokról sajnos még nem érkezett hír! Reméljük PC-n is lesz.

dunga
Akkor posztert várok G*mestarból.
Nem is egyet.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Attila889
Köszönöm hogy átírták a topik nevét...kicsit lassan érkeztem ide és késõn kaptam róla hírt 😞

soulhunter
1 dolog tetszik ebben...
az EA pénzügyi stratágiát váltott 😊
eddig ugye évente volt, ezexerint most 2 évente lesz... magyarul ez már majdnem kész, idén ki is lehetne adni (pro street szinten, hisz már tavaly is mondták, h párhuzamosan megy már 1 ujabb rész készitése), dehááááát kell még huzni a hülye nép fejét még 1 évig, h már az is várja, és rohanjon a boltba, aki a carbon ota már le se tölti 😊

jo trükk az EAtol, ezért most nõttek a szememben +1 pontot, igy most -117-en állnak 😊

de ha igaz ez a transporterszerüséges filmség, akkor nekem még mindig 1 lebutitott, only-driver-GTA jut eszembe... pffff...
na mind1, ugyis monoton lesz, és rövid, mint MW ota az összes 😊

nah, azért még várom, hány GB-t kell majd rááldozni, addig is perme off

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Lambo fan
tényleg, egy átneveztetés minimum járna a topic-nak 😛

ha maga John "a sátán" Riccitiello fedte fel a címet, akkor nem valószínû

mért nem neveztettétek még át a topicot?
Lambo fan
Ezen cikk láttán kiderül számomra, hogy ez is egy nagy rakat szar lesz(mintha a Pro Street-et nem úgy reklámozták volna be, hogy két éves fejlesztés az is), és csak az NFS fanságom miatt fogom megvenni(persze miután már rendesen lement az ára!), hogy ez se hiányozzon a sorozatból.
Az elsõ 6 NFS rész után nem láttam egy normális NFS részt sem, pedig megvan az összes rész egészen 11-ig...
Ez már csak a kegyetlen pénzbehajtási politika, amíg termeli a sorozat a pénzt (valljuk be, akár milyen szarok is a NFS-ek mostanság, termelik rendesen a bevételt még így is, legutóbbi részbõl is több mint 5 millió kelt el eddig...) addig ontják is az újabb részeket, mindanddig, míg nem hanyatlik jelentõsen a sorozat. Na most szerintem ez már elkezdõdött úgy 2 évvel ezelõtt, nincs olyan messze a bukás, semmi sem tart örökké, és ott lesz a pont az NFS részek végénél.
Aztán majd a sorozat befejezését követõen 5-10 éven múltán megint elõveszik majd, csinálnak egy felújított változatot, hogy abban a korban van e rá igény megint, stb, ez így megy a filmiparban is, a játékipar is ugyanazon elveket követi: PÉNZ-t beszedni, a többi másodlagos.

Máté94
Azt írták,hogy a játékot 24 hónapig fejlesztik és most a 16.hónapban járnak.Akkor még kb 9 hónap😊
Snexi
Nem lehet hogy ez az Undercover csak egy fedõnév?(angolul titkost jelent)

Máté94
akkor ennek is jó lesz a rövidítése😄
NFSU😄
Snexi
na mivan már. ilyenkor rég szokott lenni, video, kép, minden... egyáltalán idén lesz kövi nfs?

Lambo fan
Remélem az alatt h visszatérnek a gyökerekhez, nem a pár szériával ezelõtti részekre gondoltak az EA Blac Box fejlesztõi, hanem a legelsõ 5 részre (amiket az EA Canada stúdió készített). Ugyanis azok számomra többet jelentenek (még talán az új fejlesztõk 6.ik részét is beleszámítva), mint a 7-11.részek. <#email>

Attila889
olvass vissza...és kiderül hogy nincs infó

Lambo fan
Valami infó a 12.NFS-rõl? 😄

Na nem mintha az elõzõ 11 rész nem nyújtana elég elfoglaltságot 😄
Nekem fent van a PC-én mind a 11 rész, játszogatok is velük nosztalgiából 😛

[HUN]FaTaL
Mellesleg az NFS lehetne Test Drive klón ha már itt tartunk mert az elsõ test drive a 80as évek végén, míg az elsõ nfs a 90es évek közepén jelent meg😊

[HUN]FaTaL
A TDU nem 2-3 éves és egy pöppet több értelme van mint a doboztologatós nfsednek😄 De toljad csak a prósztrítet😄

Hát manapság ki játszik egy 2-3 éves NFS klónnal (test drive) aminek nincs semmi értelme......

Attila889
he-he ez jó volt 😄
Amúgy biztos csak azért játszik NFS-el hogy lenyálazza a bill.-t meg letejölözze XD

[HUN]FaTaL
De most õszintén ki a faszt érdekel hogy milyen p*csa lesz az új nfsben? Vagy te erre vered vagy mi?😄

Aha...Valószínûleg te magad megtudod mondani, hogy rajtad kívül mit gondol még az az 5-6 milliárd ember, aki ezen a sárgolyón él. Ha meg te le se szarod az NFS-t, akkor mi a lóf**ért jössz ide be? Magyarázd meg nekem ez kérlek, mert nem tudom megérteni. Vagy azért jössz, hogy gyûljön a post-számod? Rohadt büszke lehetsz magadra, komolyan, gratulálok.

Komolyan már a hányinger kerülget ettõl az SG fórumtól, egyszerûen szánalmas, hogy ilyen emberek vannak. Az ilyenek miatt van ott az ország, ahol, nem csak a "Gyurcsánytól és pajtásaitól".

El is húzzok innen a fenébe, egyszerûen butális ez a fórum. A moderátorok is hasonlóan tahók, ahogy a fórumozók

offkorz
ahogy mondod

[HUN]FaTaL
szerintem senki le se szarja a fos nfs szériát😄

Senki sem szemfüles itt? Nézni kell a hivatalos fórumon az off topicocat, csodákra lehet lelni.
Megvan az új NFS babe, na 😄
LINK A TOPIKHOZ

és...

kép a hölgyrõl:

tudjuk.. szegény Titanic 😞

SLICK
Végül megtört a jég! HIVATALOS

Attila889
te ilyen buziságoknak bedölsz? 😄
Miközben még egy harmatnyi hír van róla csak? 😊
Szégyen már bocsi 😊

offkorz
megnézhetted volna,mert ez semmi nem is :-|

még nem néztem meg de... NFS 12 trailer

Attila889
nyugiiiiiii 😄

CheAteR88
kezdek ideges lenni😞
😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Attila889
semmi...de nyugi már 😄
Majd ha lesz hír úgyis látni fogod 😊

CheAteR88
5 nap és vmi hír?:o

Attila889
eddig semmi.... 😊

CheAteR88
3 nap és vmi hír?:o

Attila889
eggyelõre semmi.Szerintem majd Májusban lesz 😄
Mármint bízzunk benne 😊

CheAteR88
semmi uj info?

bepe79
En nemhogy nem hittem el, de valaszra sem meltatom az ilyen hozzaszolast. <#vigyor> Eleg valoszinu, hogy az EA eleg sok NFS resz utan nem fog egy szemenszedett baromsagot (nyuszika, farkas) csinalni. Nem tudom, melyik bolygon el, aki bevesz ekkora marhasagokat.

Suzuki Swift GL 1.3

CheAteR88
6-7-.-

[HUN]FaTaL
szerintem átlag életkor 7-8

DJ Skyline
OMG! bevették a micimackós térképet, a nyuszit meg a farkast? átlag életkor 12 alatt?

Attila889
GP HUNGARY:

Az elõzõ híremben volt, ami igaz volt, volt, ami nem. Igaz az, hogy készül egy új Need for Speed, amirõl még semmit nem tudunk, csak, hogy készül! Viszont a többi firkantásom az agyam szüleménye, amit egy igen gyenge, félig álomban lévõ állapotomban találtam ki. Ami viszont nagyon, de nagyon meglepett, az az volt, hogy ezt a hírt rettentõ sokan elhitték. Vártam majd, hogy mindenkinek elsõre leesik, ám ez nem így történt! Természetesen volt egy két személy, aki kivételnek számít, de a többség, úgy ahogy van, lenyelte a kacsát. Nos, a tanulság ebbõl az, hogy ne higgyetek el semmi ilyen érdekesen hangzó hírt, fõleg ne április elsején 😊 Jövõre ismét készülök majd valamivel!