7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#1603 jaaa 1helyre telepitetted ? nem külön mappába ? -
High end PC #1602 Jáj, ennél lehet bonyolultabb lesz a buli. Fent van most az UG1. Beteszem az MW install lemezt és úgy látja, mintha az MW installálva lenne, pedig nincs. Mikor az MW autorunja lefut, és rámegyek, hogy Play Game, az UG1 indul. Ez paranormális -
#1601 Nincs mit :) -
High end PC #1600 Végre, egy használható ötlet, köszönöm. No, mindjárt teszek is egy próbát. -
#1599 és szted az informatika tudás honlap szerkesztgetésből áll? -
#1598 Azért mert ugyanaz a exe fájljának a neve az MW-nek meg az Undergroundénak.
Azért akadnak össze. -
High end PC #1597 Nem, nem, egy DVD-én tárolva, hisz mindkettő eredeti. Ezért is furcsa a dolog. -
#1596 Azt nem vélem el.. nem 1 oldalt is szerkesztettem már.=) -
#1595 1 gépre telepitve 1más mellett, vagy 1 dvd-n tárolva nem férnek meg 1mással ? -
bgabor #1594 Szerintem meg a klasszikus, igazi NFS-ek sohasem a hétköznapi autókról szóltak. Anno az UG2-be raktak bele Peugeot 106,206-ot, hát nem vette ki túl jól magát.
-
#1593 már rég leszáltam róla :D 10 perce nem írtam... ez azt jelenti :D -
High end PC #1592 Egyébként full nem ide tartozik, bocs de ez OFF:
Nálatok sem fér meg a Most Wanted az Underground 1 egymás mellett? Már komplett PC is lecserélődött azóta, több Most Wanted és Underground 1 adathordozóval is próbáltam feltelepíteni egyazon játékokat, de mindig egymásra hivatkozva hibát észleltek, és vagy feltelepítem az MW-ét és az U1 indításakor az MW indul, vagy fordítva azt hiszem nem is engedi telepíteni, mert vagy eltávolítom az MW-ét, vagy nincs U1 install. Érdekes.
-
#1591 Te minek arcoskodsz? :|
Elismerte, hogy tévedett. De neked még kell itt szövegelni -.- -
#1590 de attól még nem pofázna olyanról amihez nem ért (főleg olyanoknak akik értenek hozzá :D) -
#1589 igen még fiatal :D 14 éves (vagy mennyi) -
#1588 ok, de azt is ismerd el hogy a gépekhez sem értesz... -
#1587 Igen, az értesz az valóban 1 sz. Igazad van.:) -
High end PC #1586 Nem tehet róla, még fiatal...
Hmm, lehet vannak jó kis befűzhető tinicinci lány ismerősei. Nem vagyok ám liliomtipró -
#1585 4-5 ember tuti rajtad röhög hogy jót javítottál ki gyökréségre miközben azt hitted hogy amit írtál az a jó :D és még te basztál le engem xD ez olyan vicces XD -
#1584 amúgy ez nem kiállás meg egyéb fos... hanem ez itt már komédia amit művelsz :D -
#1583 félreértés ne essen, én nem akartam se téged se mást lenézni, stb...
csak ha valaki nem ért hozzá annyira, az inkább ne irjon dolgokrol, mivel lehet h teljesen rosszakat ir, és igy azok elött járatja le magát akik értenek hozzá... -
#1582 he? nem tom te égeted be magad hogy engem baszol le mert 1 olyan szót javítottál ki (általad helyesnek vélt szóra) ami abszolút full szar :D
és én vagyok über kocka? :D haha nem tudom ki ér haza az iskolából és ül a gép elé -
#1581 Hallod Pepsi, Neked nincs jobb dolgod?:\ überkocka vagy és most örülsz mint majom a farkának, hogy most véletlenül kiállt melletted 1 ember mert röhög rajtad.. -
#1580 sztem képregény mint diavetítés :D -
#1579 a földön fetrengek a lámájától úgy röhögök :D -
#1578 mind1, nemgáz 2008-ban a diavetités... akinek teccik jáccon crysis-sal 486-oson :f -
High end PC #1577 -
#1576 anyit sem ért a PChez mint én az Atom Fizikához :D -
#1575 mondom ez a gyerek nagyon hülye :D -
#1574 MEGALOL !!! irod neki hogy radeon 9600-on el se fog indulni neki, DE a te x550-eden (ami 9600 csak pci-e-es) menni fog, mi ? föleg hogy jol...LOL... -
Szabi1991 #1573 -
#1572 Über Mega Epic Holy Shit FAIL FAIL FAIL FAIL FAIIIIIL FAAAAAIIIIIIL -
#1571 Te komolyan gyökér vagy? Az értesz az 1 "sz".
EPIC FAIL -
#1570 Értessz*, de elnézem.. mindenki elír dolgokat.:) =D -
High end PC #1569 hűű, most nézem, valaki a Most Wanted-be belemoddolta a Lamborghini Reventón-t és a Lamborghini Gallardo LP560/4-et, és milyen marha szép lett. Gyerekek, mentem NFS-ezni, úgy néz ki az Undercover-ig MostWanted-ezek :D
-
#1568 hát jobb ötletnek tartom mint nem is tudom hanyadszor beletenni a Murciélagot és űrsiklót megszégyenítő sebességgel végignitrózni a sztrádán egy dízelmozdony módjára :D neharagudj, csak valahol uncsinak tartom már ezt a vonalat. -
#1567 -
#1566 És kis rendszerkövetelmény -
High end PC #1565 "esetleg lehetne szabályozni hogy min mit módosítunk, vagy tényleg rendes tuning kitteket lehetne belerakni. pl: F40, F40 LM, F40 GTE. vagy Testarossa -> Testarossa Koenig Specials."
Hmm, igen, ez is jó ötletnek hangzik. -
Szabi1991 #1564 nah jah...
Juiced 2 tuning kéne, GTR2 fizika, Gran Turismo 5 autók, Google Maps térkép, és sok-sok szálon kijátszható történet, magyar szinkron, M.O.O.R. netes mód...