Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Már 2002 óta a következõ NFS-re vágyom: csodaszép tájakon suhanni végig, nem tuning talicskákkal, hanem széria szupersportautókkal, Porsche szerû vezetési modellel... Ilyen NFS-t várok a Hot Pursuit 2 óta. Undercover is szar lesz nekem, nem ilyen NFS-t akarok, hanem olyanokat, mint az elsõ 5-6 rész.
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Akkor ezek szerint nem idén Szeptember fog megjelenni hanem 2009 Szeptemberében?<#idiota>#idiota>Csak mert az EA rettenetesen ragaszkodik a Szeptemberi hónaphoz<#ravasz1>#ravasz1>
Update: Most már biztos, hogy Undercover lesz a játék neve és már az is biztos, hogy még idén megjelenik a játék. A sztori küldetés alapú száguldásokon fog teljesülni, a megjelenõ platformokról sajnos még nem érkezett hír! Reméljük PC-n is lesz.
Nem is egyet.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
az EA pénzügyi stratágiát váltott 😊
eddig ugye évente volt, ezexerint most 2 évente lesz... magyarul ez már majdnem kész, idén ki is lehetne adni (pro street szinten, hisz már tavaly is mondták, h párhuzamosan megy már 1 ujabb rész készitése), dehááááát kell még huzni a hülye nép fejét még 1 évig, h már az is várja, és rohanjon a boltba, aki a carbon ota már le se tölti 😊
jo trükk az EAtol, ezért most nõttek a szememben +1 pontot, igy most -117-en állnak 😊
de ha igaz ez a transporterszerüséges filmség, akkor nekem még mindig 1 lebutitott, only-driver-GTA jut eszembe... pffff...
na mind1, ugyis monoton lesz, és rövid, mint MW ota az összes 😊
nah, azért még várom, hány GB-t kell majd rááldozni, addig is perme off
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
mért nem neveztettétek még át a topicot?
Az elsõ 6 NFS rész után nem láttam egy normális NFS részt sem, pedig megvan az összes rész egészen 11-ig...
Ez már csak a kegyetlen pénzbehajtási politika, amíg termeli a sorozat a pénzt (valljuk be, akár milyen szarok is a NFS-ek mostanság, termelik rendesen a bevételt még így is, legutóbbi részbõl is több mint 5 millió kelt el eddig...) addig ontják is az újabb részeket, mindanddig, míg nem hanyatlik jelentõsen a sorozat. Na most szerintem ez már elkezdõdött úgy 2 évvel ezelõtt, nincs olyan messze a bukás, semmi sem tart örökké, és ott lesz a pont az NFS részek végénél.
Aztán majd a sorozat befejezését követõen 5-10 éven múltán megint elõveszik majd, csinálnak egy felújított változatot, hogy abban a korban van e rá igény megint, stb, ez így megy a filmiparban is, a játékipar is ugyanazon elveket követi: PÉNZ-t beszedni, a többi másodlagos.
Na nem mintha az elõzõ 11 rész nem nyújtana elég elfoglaltságot 😄
Nekem fent van a PC-én mind a 11 rész, játszogatok is velük nosztalgiából 😛
Amúgy biztos csak azért játszik NFS-el hogy lenyálazza a bill.-t meg letejölözze XD
Komolyan már a hányinger kerülget ettõl az SG fórumtól, egyszerûen szánalmas, hogy ilyen emberek vannak. Az ilyenek miatt van ott az ország, ahol, nem csak a "Gyurcsánytól és pajtásaitól".
El is húzzok innen a fenébe, egyszerûen butális ez a fórum. A moderátorok is hasonlóan tahók, ahogy a fórumozók
Megvan az új NFS babe, na 😄
LINK A TOPIKHOZ
és...
kép a hölgyrõl:

Miközben még egy harmatnyi hír van róla csak? 😊
Szégyen már bocsi 😊
😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Suzuki Swift GL 1.3
Az elõzõ híremben volt, ami igaz volt, volt, ami nem. Igaz az, hogy készül egy új Need for Speed, amirõl még semmit nem tudunk, csak, hogy készül! Viszont a többi firkantásom az agyam szüleménye, amit egy igen gyenge, félig álomban lévõ állapotomban találtam ki. Ami viszont nagyon, de nagyon meglepett, az az volt, hogy ezt a hírt rettentõ sokan elhitték. Vártam majd, hogy mindenkinek elsõre leesik, ám ez nem így történt! Természetesen volt egy két személy, aki kivételnek számít, de a többség, úgy ahogy van, lenyelte a kacsát. Nos, a tanulság ebbõl az, hogy ne higgyetek el semmi ilyen érdekesen hangzó hírt, fõleg ne április elsején 😊 Jövõre ismét készülök majd valamivel!