Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
jaja az eléggé röhelyes 😄
Sztem valami átbaszás votl Ápr.1.-je miatt XD
De jó volt 😄

CheAteR88
félreértesz

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

[HUN]FaTaL
"azi történettel is rendelkezni fog a tizenkettedik rész: nyuszika és a farkas összeütköznek, nyuszika hibájából. A farkas kártérítés fejében el akarja venni nyuszika autóját, ám nyuszik ezt nem engedi." stb😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Itt a fórumon. Elhiszed ezt a nyúl meg farkas dumát elég vak lehetsz😄

CheAteR88
meiket hol?:$
sry de nekem ennyi tájékoztatásom van ami itt van forumon😞
nemnagyon járok utána me semmi idõm rá😞 melo melo melo

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

[HUN]FaTaL
Elõször is április elselye van. Másodszor elolvastátok a cikket?😄

CheAteR88
"Az ígéretek szerint, élethû idõjárási tényezõk is jelen lesznek"
éjszaka és nappal?

meg " legfrissebb részt még júliusban kézhez kaphatjuk természetesen PC-n is" szerintem ez egy kicsit koraji..... elbaszósnak tünik
én személyem szerint jobban örülnék ha jövõre addnák ki.... akkor legalább bízhatunk bernne hogy sokat dolgoztak rajta... de így...

Attila889
de sztem az a térkép ami van a gphungaryn az kamu 😄
Mert az a micimackónak a térképe XD XD

Attila889
Ha lehet hinni a híreknek (és hát miért ne lehetne) a legfrissebb részt még júliusban kézhez kaphatjuk természetesen PC-n is, a konzolos verziók mellett. Sajnos a készítõk a játék nevét még nem árulták el, illetve képeket és videókat sem közöltek a bejelentés mellé, ám ígéretük szerint ez még a héten megtörténik. Igazi történettel is rendelkezni fog a tizenkettedik rész: nyuszika és a farkas összeütköznek, nyuszika hibájából. A farkas kártérítés fejében el akarja venni nyuszika autóját, ám nyuszik ezt nem engedi. Innentõl kezdõdik a játék, mikor is célunk az, hogy minnél több verseny megnyerésével egyre több jármûvet nyerhessünk, és régi roncsunkat odaadhassuk farkas komának. Persze, ezt farkas nem hagyja annyiban és ránk küldi az erdõ rendõrségének számító süni kommandót. Igen jól hangzik a kerettörténet, - ám az elõzõ részekbõl kifolyólag - várjuk ki a végét! Rengeteg közlekedési mód áll majd rendelkezésünkre a négykerekû autók mellett: ilyen lesz pl. gólya bácsi, aki a Jumbo Jet-ek szerepét tölti majd be, de megemlíthetem még vakond ismerõsünket is, aki a 4-es Metro tökéletes mását elkészítve könnyíti meg az erdõben való mozgást! A rendszerkövetelményrõl egyelõre nem túl sokat árultak el a készítõk, annyi szent, hogy a ProStreet-nél is nagyobb vasra lesz majd szükségünk. A kipróbálható verzió is készülõben van már, a pontos megjelenési dátumot még nem lehet tudni. Az ígéretek szerint, élethû idõjárási tényezõk is jelen lesznek a játékban: a cunamitól kezdve, az erdõtüzeken át, a jégkorszakig minden jelen lesz majd! Nos, ennyit árultak el mára a fejlesztõk! Szerintem egy teljesen új korszak nyílik most a Need for Speed-ek világában! Kíváncsian várjuk a további fejleményeket!

[HUN]FaTaL
hát persze fõleg hogy mindegyik novemberben szokott jönni😄

DJ Skyline
2008-04-01 07:21:05
erõs a gyanúm, hogy csak tréfa <#smile>

röviden: NFS 12 még a héten... képek+infók

A játék megjelenése: JÚLIUS

forrás: NFSHUNGARY

én szinte az összes résszel játszottam (e,lékszem még 7-8 éves kissrácként h toltuk az elsõ egy két részt haver régi gépén, dejo volt 😄)
remélem tudnak valami okosat kitalálni, nekem tetszett a PS csak kis idõ után monoton lett, ha ezt kiküszöbölik (mármint hogy véig érdekes marad a játék) akkor fasza lesz... carbont is végigtoltam de az nem tetszett már, a tuningolos-utcai-fast&furious szaguak közül az MW volt a legjobb nekem
azt sajnálom h az EA másik autos szériája, a Burnout nem jelenik meg PCre, mert az aztán odabaszna az NFSnek! 😄

Egy javaslat: Érdemes magyarítani játékot(gyárilag benne van a magyar nyelv, csak aktiválni kell). Továbbá a nehézséget 'királyra' rakni, és levenni a zenét nullára.

CheAteR88
eskü este letöltöm és ránézek hamár enyire istenítitek
elsõ benyomása szar volt de akkor elkezdek kicsit szenvedni

Pedig ha valaki, akkor az EA megengedhetné magának, hogy olyan játékot fejleszen, ami minden réteget kielégít. Elvére a világ legnagyobb és leggazdagabb kiadóvállalatáról beszélünk. Szóval simán lehetne benne ugyanúgy a carbonféle tötyimötyi ('csak a gázt nyomjad, még kanyarodni se kell') szint, meg Pro Steret féle félszimulátoros írányírás (ahol ha egy 800 lóerõs hátsókerekes amcsi vadálatnak kanyarban padlógázt nyomsz, kereszbeáll a cucc majd kirepül a pályáról).
Simán be lehetne építeni szabályozható realítást, a PS-be is került hasonló. Csak tovább kéne fejleszteni. Akkor az amcsi hülyegyerekek is boldogok lennének, mert meglenne a carbonféle 'színvonal' is, és a komolyabb gamerek is meg lennének elégedve.

CheAteR88
sry rossz szavat használtam
de akkoris nemtom de szar és nekem jobban bejön ez a tuningolásos free runos maszlag

Elcsépelt? A carbonféle tuningosárkád 'stílusból' négy részt nyomtak le, egyhuzamban. Na ha valami, akkor az elcsépelt.
Nem baj, most megkapjuk ötödjére is, jövõre meg hatodjára és így tovább. Elvégre ez kell a népnek.

trogerzsiger
Én megértem õket, most ha a vásárlók 70 % ezt akarná szarnám le azt a maradék 30 %-ot.. De hát ki lehet elégíteni egyszerre több réteget is, csak az több munka több pénz, több idõ, amit van aki nem enged(het) meg :-(

Ezaz basszus, egyszer szakítanak a kommerszel és akkor is megszólják õket. Mostaztán szépen visszatérnek a carbonféle 'tizenkettõegytucat árkádnfs' vonalhoz, a közönség nyomására. Szerintem ez kivállóan jellemzi a közönség színvonalát(értsd:tízéves amcsi hülyegyerek színvonal).

CheAteR88
hát bízok benne hogy nemlessz oan elcsépelt "szar" mint a ps
nekem életemn csalódása az a játék:'(

Én a carbont, bár majdnem végigjátszottam anno, kezdetektõl fogva amolyan tipikus kommersz, rágógumiízú, mesterkélt cuccnak láttam. Ezért nem is szerettem, ugyanazt arágógumiízt éreztem rajta, mint a MW-n.
Pont ezért szeretem a Pro streetet, mert az a megszokottnál jóval realisztikusabb irányításával, és nehézségével végre új ízt vitt a sorozatba.
Kíváncsi leszek az új NFS-ben a továbbfejlesztett PS motor/fizika hogyan fog szerepelni.

CheAteR88
nah szerintem a carbon volt a holtpont

Attila889
jah...meg gyorsabban ráuntam a Carbonra...meg nem hozta azt az igazi jó színtet amit az ember elvár az NFS-töl.

CheAteR88
nállamis mw a favorit mindidáig
a carbonnal az a bajom hogy zsép szép de akkoris ua mint mw csak este van és rövidebb NAGYON SOKKAL!!!!!
miazmá hogy nekülsz és ien 6-7 óra alatt kipörgeted:S

Attila889
hát egy kicsit....de azért jól jött 😊

Attila889
hát nemtom...bocs azt akartam írni hogy lemaradott...vagy á a franc se tudja..tehát magyarul csúnya....nem igazán a legjobb grafika...bezzeg fent a hegyekbe rá a városra naaa az már döfi volt 😄

[HUN]FaTaL
Szerintem ezek a tuningos nfsek már dögunalmasak..

DJ Skyline
mihez képest elmaradott? :S

Attila889
sztem a Most Wanted volt a legjobb....grafika terén az U2 elmaradott....de nem rossz merrt jobban lehetett tuningolni a kocsikat...és ezt kéne visszahozni az NFS 12-be 😄

CheAteR88
tod van az amit vársz meg van az amit kapsz

CheAteR88
hát én nemtom
nekem mindegyik tetszett és favorit is a mai napig de ez az utolsó 2 amit kidobtak egy rakás...

mostis u2 powa😄
elkezdtem immáron 4.szer vagy 5.szörre kipörgetni😊

trogerzsiger
Pffffffffff nagyon meg lehet állapítani egy játékból 5 perc után hogy milyen...

ranGer2
Azért látszik, hogy a "másik generációnak" teljesen más a véleménye az nfs-ekrõl. <#circling>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

offkorz
a ps egy fosh nincsmese.<#smile>

Attila889
he-he....ha elkezded a karriert akkor rájössz annyira nem rossz...bár lehetett volna jobb is XD

CheAteR88
hát ennyire nem néztem meg feltettem kb mentem 1 kört és felbasztam azon az agyam hogy hogy tuddnak ien szart kiaddni és letöröltem

Attila889
én is....de ami jó benne az a sebességelérõs verseny...az nagyon klassz lett benne 😄

CheAteR88
hát én ps-benm nagyon nagyot csalódtam😞

Attila889
hááát...én mostanában már nem nagyon várom az NFS-t...utoljára amit vártam az a Carbon votl mert az még elment...de a Pro Street-et nem vártam...de majd meglátom hogy ez milyen lesz...amúgy jó hogy végre eredeti reklámok vannak benne 😊

CheAteR88
megmondom öszintén engem nemzavar a reklám ha dizájnosan van elhejezve
ugyis a (bízok benne hogy a) jó játékélmény lefog kötni

Attila889
egy kis NFS hír:

A két cég még tavaly júliusban kötött szerzõdést egymással, melynek értelmében a Massive reklámjai megjelennek az EA által kiadott játékokban is. Ezt a szerzõdést most meghosszabbították és kibõvítették. Az új egyezkedés értelmében a Massive ügyfelei hozzáférhetnek az EA összes licencéhez ezzel bõvítve a játékokban rejlõ reklámfelületeket.
Egyes felmérések szerint a tavaly megjelent játékok közül a Need for Speed: ProStreet volt az egyik olyan szoftver, melyben a legtöbb reklám szerepelt. Reméljük, a következõ részben már nem kell mindenhol szereplõ hirdetésekkel találkoznunk, ám lássuk be ennek kicsi az esélye.

Attila889
állitólag még sokái csinálnak EA-s játékokat PS2-re...de ha jól tudom akkor csak az EA Sport ad majd ki PS2-re :S

trogerzsiger
Ki tudja, nem rég jött egy új ps verzió... a fifa2004 is volt ps1-en szal kitudja..

elekati
Sztetek mekkora az esélye h' az nfs 12. része ps2-re kijöjjön?
1:1000000000?<#szomoru1>

Attila889
a PS elmegy...a legjobb a Drift benne meg a max sebességes...én azt élvezem nagyon XD

Attila889
nem sajnos még nem lehet tudni 😞
Eggyelõre csak apró hírek vannak róla

DJ Skyline
többször végig vinnék = többször végig vittem (csak hogy ne legyen annyira értelmetlen a mondat 😄 )

DJ Skyline
szerintem meg:
NFS: király
NFS II: jó
NFS III HP: király
NFS IV HS: király
NFS V PU: király
NFS VI HP2: tûrhetõ
NFS U: a szar és a tûrhetõ között
NFS U2: jó
NFS MW: a szar és a tûrhetõ között
NFS C: a szar és a tûrhetõ között
NFS PS: nem tudok véleményt mondani, nem játszottam már ezzel a résszel

az elsõ 5 (talán még a hatodik is) rész az amit többször végig vinnék, akár most is elõvenném, a többi az már csak ilyen "egyéjszakás kaland" szerû valami

CheAteR88
amugy lehet vmit tuddni hogy mi lessz a 12 hivatalos neve?