Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
sry de nekem ennyi tájékoztatásom van ami itt van forumon😞
nemnagyon járok utána me semmi idõm rá😞 melo melo melo
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
éjszaka és nappal?
meg " legfrissebb részt még júliusban kézhez kaphatjuk természetesen PC-n is" szerintem ez egy kicsit koraji..... elbaszósnak tünik
én személyem szerint jobban örülnék ha jövõre addnák ki.... akkor legalább bízhatunk bernne hogy sokat dolgoztak rajta... de így...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
A játék megjelenése: JÚLIUS
forrás: NFSHUNGARY
remélem tudnak valami okosat kitalálni, nekem tetszett a PS csak kis idõ után monoton lett, ha ezt kiküszöbölik (mármint hogy véig érdekes marad a játék) akkor fasza lesz... carbont is végigtoltam de az nem tetszett már, a tuningolos-utcai-fast&furious szaguak közül az MW volt a legjobb nekem
azt sajnálom h az EA másik autos szériája, a Burnout nem jelenik meg PCre, mert az aztán odabaszna az NFSnek! 😄
elsõ benyomása szar volt de akkor elkezdek kicsit szenvedni
Simán be lehetne építeni szabályozható realítást, a PS-be is került hasonló. Csak tovább kéne fejleszteni. Akkor az amcsi hülyegyerekek is boldogok lennének, mert meglenne a carbonféle 'színvonal' is, és a komolyabb gamerek is meg lennének elégedve.
de akkoris nemtom de szar és nekem jobban bejön ez a tuningolásos free runos maszlag
Nem baj, most megkapjuk ötödjére is, jövõre meg hatodjára és így tovább. Elvégre ez kell a népnek.
nekem életemn csalódása az a játék:'(
Pont ezért szeretem a Pro streetet, mert az a megszokottnál jóval realisztikusabb irányításával, és nehézségével végre új ízt vitt a sorozatba.
Kíváncsi leszek az új NFS-ben a továbbfejlesztett PS motor/fizika hogyan fog szerepelni.
a carbonnal az a bajom hogy zsép szép de akkoris ua mint mw csak este van és rövidebb NAGYON SOKKAL!!!!!
miazmá hogy nekülsz és ien 6-7 óra alatt kipörgeted:S
nekem mindegyik tetszett és favorit is a mai napig de ez az utolsó 2 amit kidobtak egy rakás...
mostis u2 powa😄
elkezdtem immáron 4.szer vagy 5.szörre kipörgetni😊
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
ugyis a (bízok benne hogy a) jó játékélmény lefog kötni
A két cég még tavaly júliusban kötött szerzõdést egymással, melynek értelmében a Massive reklámjai megjelennek az EA által kiadott játékokban is. Ezt a szerzõdést most meghosszabbították és kibõvítették. Az új egyezkedés értelmében a Massive ügyfelei hozzáférhetnek az EA összes licencéhez ezzel bõvítve a játékokban rejlõ reklámfelületeket.
Egyes felmérések szerint a tavaly megjelent játékok közül a Need for Speed: ProStreet volt az egyik olyan szoftver, melyben a legtöbb reklám szerepelt. Reméljük, a következõ részben már nem kell mindenhol szereplõ hirdetésekkel találkoznunk, ám lássuk be ennek kicsi az esélye.
1:1000000000?<#szomoru1>#szomoru1>
NFS: király
NFS II: jó
NFS III HP: király
NFS IV HS: király
NFS V PU: király
NFS VI HP2: tûrhetõ
NFS U: a szar és a tûrhetõ között
NFS U2: jó
NFS MW: a szar és a tûrhetõ között
NFS C: a szar és a tûrhetõ között
NFS PS: nem tudok véleményt mondani, nem játszottam már ezzel a résszel
az elsõ 5 (talán még a hatodik is) rész az amit többször végig vinnék, akár most is elõvenném, a többi az már csak ilyen "egyéjszakás kaland" szerû valami