Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trick daddy
szerintem is részben igazok a tunningok valósága mert eredeti cégek nevét is bedobják PL:nos,k&h-->(nem a bank <#buck>),brembo. A másik hogy mindegyik kocsira máskép ,jobban-kevésbé hat lásd a pro S-t ott már a gyomatékot is nagyba kellet nézni,amibe igazán a japán kocsik voltak jók Pl:supra drag-ban 1270-LE igaz a tunningot a motornál felhuztam.Szoval 30-40% reális a tunning

[HUN]FaTaL
Nagyon valósághû fõleg az UG1 a maga fizikájával és tuningrendszerével (gy.k golftuning rámegy egy másik autóra)😄 A fizika meg minden részben vicc 😄 Az 5. részig még tûrhetõ volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

CheAteR88
ayttól függ mien szemmel nézted....
oké van benne mese de a kivitelezés nagyrésze valósághû is lehet

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

dragon11
Nem annyira sok.

[HUN]FaTaL
Most õszintén, az ugtõl kezdve mennyi köze volt az nfsnek a valósághoz?

dragon11
Nem lenne jó.Indulj ki a valóságból.Akármennyire tuningolt lada lenyomná neked pl a Camarot?Vagy akár 1 Mercit is hozzávethetünk.

trick daddy
hát az tuti komoly lenne <#vigyor4> ( elképzeltem egy lada 1500-ast muscle légszürövel mekkora királyság lenne és lenyomná a camarro + ilyeneket XD)

Peck
Remélem az EA végre rájött hogy összekéne súvasztani az eddigi NFS-eket és úgy csinálni eggyet...

-Carbon Autosclupt
-Pro Street füst és törés
-Most Wanted Videók,és üldözések
-UG2 tuning
-UG1 zene 😛

Szerintem ezzel aratnának 😊 +Végre nem 100millás autókat pakolnának bele.. -.-

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

CheAteR88
hó közepére mondtak vmit

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

trick daddy
hyy mivan semmi hir??<#nemtudom> szerintetek milyen uj verda lesz az undercover-ban ?? (ami az edigiekben nemvolt) jólenne ha a: MG x-power lenne XD eazy kocsiba meg pl az uj fiat bravo

trick daddy
mostanába már a ps2-kinálata a leggszerényebb még a psp-re is sokkal többet dobnak ,amugy csak az EA+a japán kiadók tartják fent játékaikkal

CheAteR88
PS mint pro street de utólag elolvastam még1x és énis férreértettem

Snexi
Jöhetnének már infók errõl ha egyszer már 2 hete bejelentették.Egyébként lassan leteleik a 4.hónap is (mert március elején azt mondták hogy 3-4 hónap múlva jönnek az infók róla)

Gaben17
azért ne hasonlítsuk össze a ps2õt és az xboxot. ps2re még mindig adnak ki játékokat. xboxra már kb semmit😊 ps2-nek van a legnagyobb játékkínálata,és még lesz is 1 ideig^^ sztem kifog jönni ps2re

Spirit of Perfomance Koenigsegg

trick daddy
hogyértve ps?? ps2??--azért gondolom hogy nem nagyon lesz PS2-re mert régi konzol pl: ott volt a clasics x-box azon az uccsó nfs a carbone-volt és a ps2 is ugyanolyan mint az x . ezért nemhiszem hogy kijön arra mert szerintem az uj nfs-nek jobb lesz a graf-ja mint a pro street-nek

soulhunter
biztos hülye vok, h félreértelmeztem, h az NFS 1etlen platformja a PC...

de az tuti, h nem jött ki mind 11 rész konzolra is... na mind1, hülye vok, ha NFS-rõl van szo, és reagálok 1 hülyeségre 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Lambo fan
Tanulj meg értelmezni...

Sony PlayStation-re is elérhetõ mind a 11 rész NFS-bõl?
Vagy Nintendo konzolokra?

Nincs több kérdésem.

CheAteR88
mé ps nemvolt?

trick daddy
itt most az Midnight club-rol volt szó ami már csak konzolra jön ki (az 1és a2 PC-n is volt )az nfs meg már régota volt konzolon is aszhem azota a porsche edition-tól az uj NFS jön tutira ugyhogy nemkell rinyálni (PC,X-box360,Ps3,Ps2,wii,mobil,) modjuk nemtudom hogy ps2-re kifog-e jönni de lehet az Mc + ösz elején fog jönni ezért irtam hogy ellenfél lesz mert átlagjábban az nfs nov-ban vagy dec-ben szokott lenni

soulhunter
fura... nekem megvan PS2-re is az U2... na ennyit arrol, h az NFS "csak PC-re gyárt"

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

CheAteR88
férreértetted a beszélgetésünket
a Midnight club-ról volt szó

Snexi
Ezt inkább úgy értetted hogy eddigi összes rész egy platformra jött ki mindig,nem?Mondjuk érdekes is lenne ha PS1-re kijönne az Undercover...

Lambo fan
Egy kis NFS érdekesség: eddig az összes rész csak egyetlen platformra jött ki eddig: PC.

Nohab
El ne kezdjétek! 😄
De 10000000% hogy jön PC-re!!!!!! ugyanúgy ahogy a BUZI koznolokra.

Snexi
NFS nem jönne pc-re?Na ne nevetessetek!<#idiota>

CheAteR88

trick daddy
jaa de a retves pc-m kivül van( buzi konzolom) is szóval nem maradok le a konzolos gémekröl se amik mostanábban többen vannak

CheAteR88
de azmeg csak buzi konzolra lessz nem?

trick daddy
akkoriban XD

trick daddy
a Midnight club tutti ellenfél lesz mert a MC3 tutira leverte az U2-t nálam 😊

dragon11
Ez az egész még csak pletyka..

Hogyne lenne PC-re. Az EA üzeletpolitikája miatt természetesen lesz PC-re, méghozzá magyarul is köjön majd, ugyanúgy, mint a Pro Street.
Kérdés csak az, hogy ez nekünk jó lesz e, illetve hogy az új nfs mit tud majd felmutatni például a GRID ellenében.

Némi hamis infó:NFS UC: Weird rumours - fake!

Elég érdekes dologat írtak. Bár írják hogy az adatok hamisak, elég nagy kitolás lenne ha PC-re nem lenne. Jó lenne már valami hivatalos infó is.
bertino
<#wow3>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lambo fan
még hogy az összeset 😄

hehe, az NFS nem az Underground-al kezdõdött (ami hivatalosan a 7.rész), hanem 1994-ben a The Need For Speed-el. Nekem már akkor megvolt, és azóta megveszem az összes részt, amint kijön egy újabb.

bodesz
imádom az ilyeneket h nekem az nfs 1 volt a kedvencem tudod az underground...
hát pff
amúgy sztem nálam még mindig a high stakes viszi a pálmát meg azért volt még 1-1 jobb rész is mint a mostani carbon meg mittomén...eléggé elcsépelt v nemistudom hogymondjam milett az nfs de 1re inkább arcade lesz/már az 1 ideje legalábbis a többi játékhoz képest.régen nemvoltak még annyira jó szimulátorok h lehessen hasonlítgatni de most van...na mind1 a lényeg hogy az undercover 1 fos lesz sztem 😄 de csak remélem hogy gondolnak 1et és vmi szimulációs módot is tesznek bele vagy ilyesmi 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

trick daddy
hát nemnaon XD de nálam a hot porsuit-1-el kezdtem az tök fasza volt
underground-szerintem az 1 legjobb nfs favorit car-om :acura rsx , mx-5
U2- a sok tunning magas fokon,de egy kicsit unalmas gameplay favorit car-om : 240sx,eclipse
Most W-pörgös játékmenet naon jó összerakot game favorit car:eclipse,ford GT
CArbon-ez az nfs ami a legjobban nem jött be favorit car 😛-carrera,P-cayman
Pro Street-nekem sokkal jobb mint a carbon a tuning fax-a favorit car:evo x,challenger r/t
hogy az uj NFS milyen lesz arrol fogalmam sincs

[HUN]FaTaL
<#falbav> Az nfs nem az undergroundal kezdõdött.

The Protector
A pro shit meg a carbon szar lett de végigvittem mindet.az összes részt.az undergrundtól kezdve.az nfs1.részénél nincs jobb!!!Nekm a favorit az underground meg a most wanted.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lambo fan
na hol van már az az Undercover? Már játszani akarok vele<#eplus2><#mf1>

offkorz
nagy hír bazmeg :_ASDDAS

94mike
Énis halottam már a hirt.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

bertino
nem azé mondom, de ezt már sok helyen írták... nem ?
nekem rémlik, hogy máshol is volt errõl szó.

persze ha nem, sry.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Máté94
Jó hírt hoztam!Azt írták az nfshungary-n,hogy még idén megjelenik.
94mike
Valaki nem tudja hogy honan tudok az NFS2 hez Szervert letölteni?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

CheAteR88
hát nemtom én underground meg mw fav vagyok nagyon😊

Lambo fan
mi, a TUD?<#wow2>

az király lenne, bár én visszaadnám az NFS-ek fejlesztését a régi stúdiónak, akik az 1-5 részekért felelõsek<#mf2> Bár gondolom már az a csapat szétszéledt az elmúlt 8 évben.<#boxer>

CheAteR88
igencsak azt mondják hogy az lessz a mérce

Lambo fan
Igen, a Test Drive sorozat az Unlimited-el keltette fel az erdeklödésem. Habár a Test Drive sorozat régebbi multra tekint a Need For Speed sorozatnál is, nekem ez volt a legelsö Test Drive-om, mig a Need For Speed-eket a legelsö résztöl kezdödöen megveszem. Igaz, a Test Drive-ban most megtaláltam azt, amit a Need For Speed-ekben keresek évek óta. De hát szeretnék látni már egy kedvemre való Need For Speed-et is, hisz autós játekok közt messze a Need For Speed-eket játszom már legregebb óta, ezert is van talán a kötödésem hozzájuk, akármilyen rosszak is nekem mostanság. 😊