Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
oké van benne mese de a kivitelezés nagyrésze valósághû is lehet
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
-Carbon Autosclupt
-Pro Street füst és törés
-Most Wanted Videók,és üldözések
-UG2 tuning
-UG1 zene 😛
Szerintem ezzel aratnának 😊 +Végre nem 100millás autókat pakolnának bele.. -.-
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Spirit of Perfomance Koenigsegg
de az tuti, h nem jött ki mind 11 rész konzolra is... na mind1, hülye vok, ha NFS-rõl van szo, és reagálok 1 hülyeségre 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Sony PlayStation-re is elérhetõ mind a 11 rész NFS-bõl?
Vagy Nintendo konzolokra?
Nincs több kérdésem.
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
a Midnight club-ról volt szó
Kérdés csak az, hogy ez nekünk jó lesz e, illetve hogy az új nfs mit tud majd felmutatni például a GRID ellenében.
Elég érdekes dologat írtak. Bár írják hogy az adatok hamisak, elég nagy kitolás lenne ha PC-re nem lenne. Jó lenne már valami hivatalos infó is.
hehe, az NFS nem az Underground-al kezdõdött (ami hivatalosan a 7.rész), hanem 1994-ben a The Need For Speed-el. Nekem már akkor megvolt, és azóta megveszem az összes részt, amint kijön egy újabb.
hát pff
amúgy sztem nálam még mindig a high stakes viszi a pálmát meg azért volt még 1-1 jobb rész is mint a mostani carbon meg mittomén...eléggé elcsépelt v nemistudom hogymondjam milett az nfs de 1re inkább arcade lesz/már az 1 ideje legalábbis a többi játékhoz képest.régen nemvoltak még annyira jó szimulátorok h lehessen hasonlítgatni de most van...na mind1 a lényeg hogy az undercover 1 fos lesz sztem 😄 de csak remélem hogy gondolnak 1et és vmi szimulációs módot is tesznek bele vagy ilyesmi 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
underground-szerintem az 1 legjobb nfs favorit car-om :acura rsx , mx-5
U2- a sok tunning magas fokon,de egy kicsit unalmas gameplay favorit car-om : 240sx,eclipse
Most W-pörgös játékmenet naon jó összerakot game favorit car:eclipse,ford GT
CArbon-ez az nfs ami a legjobban nem jött be favorit car 😛-carrera,P-cayman
Pro Street-nekem sokkal jobb mint a carbon a tuning fax-a favorit car:evo x,challenger r/t
hogy az uj NFS milyen lesz arrol fogalmam sincs
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
nekem rémlik, hogy máshol is volt errõl szó.
persze ha nem, sry.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
az király lenne, bár én visszaadnám az NFS-ek fejlesztését a régi stúdiónak, akik az 1-5 részekért felelõsek<#mf2>#mf2> Bár gondolom már az a csapat szétszéledt az elmúlt 8 évben.<#boxer>#boxer>