Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"A törésmodell a Pro Streetben debütált formát fogja követni, egyetlen eltéréssel – az elszenvedett sérülés semmilyen formában nem lesz befolyással a verdánk menetteljesítményére, így csupán vizuális adalék lesz"
"Az irányítás a hangzatos Heroic Driving Engine alapjain nyugszik, ami annyit tesz, hogy elkésztenek egy olyan akciókkal és mutatványokkal teli vezetési modellt, ami egyaránt magán viseli az arcade és a szimulátorok elemeit. Ezért könnyedén tudunk levezényelni látványos kunsztokat, oly módon, mintha a verda ismerné a játékos következõ gondolatát."
Azt hiszem ez a három idézet mindent elmond.
Megint tönkretették az irányítást a kis gagyi tizenéves végpistikék kedvéért. Na ennek aztán semmi köze nem lesz a régi, kasszikus NFS-színvonalhoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
RX7 amit lehetett ráraktam, hogy remegett a kép váváváváááá lehet felrakom úja.,,,
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vagyis "legyen"!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
SM4-hez túl ronda a áték nem gondolod? 😊
Ezt sztem max csak Shader 3.0-s és a legjobb amivel futni fog az a Geeforce 9600-os kártya lesz.Én nekem ez a tippem rá 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

szal vmi kitalált 😞