Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1129: Nem baj köszi, közben keresgettem még a composed music-ok közt és találtam pár jóféle zenét...
szerintem ne vegye meg senki....
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ide bemásolod a youtube URL-t, és alul kiválasztod, hogy MP3. Ha szerencséd van, akkor rögtön elkezdi átkonvertálni. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Eddig sehol nem találtam :|
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
#1105: Pedig akkoriban az EA még biztos nem rendelkezett ekkora pénzmaggal mint most, mégis minõségibb intro-k készülnek. Nem volt bennük semmi tök felesleges számítógépes környezet. Igazi autók, igazi környezet.
#1106: Elsõ zenénél 1:40 pezsdül a vér. 😄 Nagy volt Redrock ridge (asszem ez a neve) pálya közben.
#1112: Nekem ez lenne a tökéletes. Mondjuk az elsõ 6 rész pályái, autói mind egy pack-ban, 2008-asítva, összes pályán végigívelõ izgalmas TÖRTÉNET NÉLKÜLI carrier móddal. Az milyen lenne már. 😮
(Már 10 éves lesz a játék, pedig mintha "tegnap" jelent volna meg. <#szomoru1>#szomoru1>)
Más: régen milyen jó kis intrókat csináltak: Need For Speed 2 SE Intro. És az alatta szóló zene: Gore
#1095: Napokban toltam ki az elsõ NFS-t (neem, neeem az Undergroundot, az nem az elsõ NFS 😄) 😊
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Már nekem se tetszik, ez annyira árkád, hogy már szappantartókkal versenyzünk...
ide is érdemes volt benéznem. legalább röhögtem egy jót 😄
na hogy ne legyek 100% off (már amennyire egy még meg nem jelent játéknál ez lehet). kicsit visszaolvastam. csodás, mondhatom. gondoltam vegyítik a PS-t az UG-val, elõbbibõl a komolyságot, utóbbiból a hangulatot hozzák át. hát nem, ehelyett megint csinálnak valami fost :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
sajnos ez a szomorú... mondjuk nekem is az ugrik be mert annyi negatív van róla <#banplz>#banplz>
De kérem, hol vannak ezek a rágógumiízû, gyerekes szarok azokhoz képest?
Egyszerûen botrány, hogy NFS-nek megrik nevezni!
És szomorú, hogy a mai gyerekeknek az NFS-rõl a Most Wanted, Carbon, UG meg a többi gyökérség ugrik be.