Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Sztem jobb lesz, sokkal. Újra Most wanted -zsarus- környezettel😊)

Remélem a Prostreetnél jobb lesz, az már fél siker.

SLICK
eddig sem estünk hasra tõle 😛

#1129: Nem baj köszi, közben keresgettem még a composed music-ok közt és találtam pár jóféle zenét...

nagy fos lesz ez az undercover, majd csalódtok benne meglátjátok..
szerintem ne vegye meg senki....
Nohab
Sajnos csak ezt találtam.
SLICK
thx, csak ez nem az a zene :c

Nohab
fery02
😮

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Norbi1990
Nekem ismerõs.
Régebben amikor jáccottam PS1-en vele mindig ez a zene volt 😄
SLICK
ez nekem sem ismerõs

Tigristank
Amúgy tök furcsa, mert sok számnak csak a rövidebb változata van meg MP3-ban, youtube-on pedig olyan is van, ami még csak nem is rémlik, pl. ez:Sirius 909. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

SLICK
BIG THX!! ^^

Tigristank
http://vixy.net
Ide bemásolod a youtube URL-t, és alul kiválasztod, hogy MP3. Ha szerencséd van, akkor rögtön elkezdi átkonvertálni. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

SLICK
Egyébkétn meghálálnám ha vki tudna adni egy linket ahol letölthetném a Rom Di Prisco - Aquila 303 full verzióját ^^
Eddig sehol nem találtam :|

kovecses
Én nem régiben újból elõvettem. És mondhatom (Vsync nélkül ilyen gyors gépen már játszhatatlan) hogy max grafikán 1280x1024-ben LCD-n teljesen új élmény! A sebességérzet talán még brutálisabb olykor meg kiakad az ember mer nagyon nehéz egy két pálya a ketch-up miatt! 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Pepsi Twist
van már NFS Klasszikusok tápig ott ki lehet vesézni

itt ni

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

fery02
Van, csak az nem népszerû. De mivel itt van most ez a hiperszuper-új Undercover rész, most itt van a játékosok zöme, és bizony így könnyen fel tud pörögni a topik. 😊

SLICK
Nehogy már NFS topikba ne lehessen nosztalgiázni :|

Nyissatok egy nosztalgia of Old nfs games topicot pls

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

fery02
#1109: az Empire city (bónusz pálya) zenéi. 😄 Régen féltem attól a pályától gyerek koromban a sötétsége, elvontsága miatt. Meg, hogy volt a városközpontban egy félelmetes, ilyen vámpíros beütésû nagy szobor. <#hehe>
#1105: Pedig akkoriban az EA még biztos nem rendelkezett ekkora pénzmaggal mint most, mégis minõségibb intro-k készülnek. Nem volt bennük semmi tök felesleges számítógépes környezet. Igazi autók, igazi környezet.
#1106: Elsõ zenénél 1:40 pezsdül a vér. 😄 Nagy volt Redrock ridge (asszem ez a neve) pálya közben.
#1112: Nekem ez lenne a tökéletes. Mondjuk az elsõ 6 rész pályái, autói mind egy pack-ban, 2008-asítva, összes pályán végigívelõ izgalmas TÖRTÉNET NÉLKÜLI carrier móddal. Az milyen lenne már. 😮

SLICK
Carbonra visszatérve én azt sajnáltam a leginkább, hogy ami ebben a videóban van zene azok nem rendes elõadóktól származnak és még cask nem si tom megszerezni õket, pedig isteni jó zenék azok is. Emlékszem vki mondta hogy a carbonhoz tartozó bónusz dvd-ben benne vannak de mégse... 😞

SLICK
Bízom benne, hogy vki hamar észhez tér az EA-nél és tényleg csinálnak egy valódi NFS névhez méltó játékot, az sem érdekel ha a régi részeket mai grafikába öltöztetik, csak köszönjön vissza ugyan az a hangulat mint akkor a jó öreg pályákkal és zenékkel egyaránt, na meg persze autókkal, utóbbiból akár újakat is tehetnének bele!

Pepsi Twist
jaja nekem is ez jön le 😄 (10 év... hihetetlen és esküszöm jobb mint a mostani NFSek)

Prince23
Ha már nosztalgiázunk:

Hard Drivers-re katt!

A Carbonba csak ez a zene jött be.

SLICK
Ja és ezt, eltudnám képzelni még vmi boss ellen 😉

Rock zenék közzül meg ez a legjobb ^^

Tigristank
NFS 3 zenéi nagyon jók. Az is tök jó volt, hogyha bemértek a rendõrök, akkor pörgõsebb lett. <#eljen>

(Már 10 éves lesz a játék, pedig mintha "tegnap" jelent volna meg. <#szomoru1>)

Pepsi Twist
az NFS techno zenéket kurva jól csinál

SLICK
Imádom ezt is még, de akkor is ez a legjobb az összes zene közzül, ami eddig az NFS-ekben volt!

Tigristank
Szerintem a Hot Pursuit 2 sokkal rosszabb volt, mint az azt követõ Underground. Az volt az elsõ konzolátirat NFS, volt összesen 12 pálya, 4 helyszínen (igaz, azokból néhány különösen szép volt), nem volt benne karrier (amik voltak, azt nem nevezném annak), a "showcase" és a "car compare" is megszûnt, ráadásul a rendõrök valahogy mindig engem akartak elkapni és még sorolhatnám. Az viszont tetszett, hogy sok kocsi volt benne.

Más: régen milyen jó kis intrókat csináltak: Need For Speed 2 SE Intro. És az alatta szóló zene: Gore

Pepsi Twist
mondjuk így hallgatni nem olyan jó de mikor szarrá tuningoltam a Peugeot 206-ot akkor egész jó 😄

Pepsi Twist
Ez sem olyan rossz!

SLICK
ez tényleg nagyon besztes ^^ Imádom!

Pepsi Twist
nekem ez amit a mai napig hallgatok a kocsiba

DJ Skyline
nálam ez vitte a prímet mindíg. de ez is tetszik eléggé. meg még sok más 😄

Prince23
Régi szép idõk... hp2 & mw 4ever

fery02
Ne is mond, ez a szám még annyira bennem él mindig, hogy autóba gyakran hallgatom. Meg a Porsche Unleashed, High Stakes fasza techno (bár szerintem van köztük dnb is) muzsikái is igazi gyöngyszemek. Bár igazából már a Hot pursuit 2-õn is látszódott már a "megromlás" (mûszerfal hiány, árkádosabb irányítás az elõzõ részekhez képest). 😞

#1095: Napokban toltam ki az elsõ NFS-t (neem, neeem az Undergroundot, az nem az elsõ NFS 😄) 😊

Én imádtam a HP2-t, király volt a zenéje. 😊 Mondjuk nekem a Most Wanted is bejött, meg az NFSU elsõ része is, pedig nem vagyok tizenéves Pistike

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

SötétBarom
:CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Én megveszem, játszom vele párszor, azt megy a polcra a gyûjteménybe az elõzõ 11 rész mellé 12.iknek. Már csak a gyerekkori rajongásom miatt gyûjtöm a részeket. Hjajj, ki emlékszik már az NFS 2 SE-re? Vagy az NFS III Hot Pursuit-ra? Vagy pl ki játszik még a Porsche Unleashed-el? Nagy nevek voltak a maguk idejében...

SLICK
pereljük be az EA-t -.-

Übergáz lesz ez az Undercover. Tiszta Burnout az egész, csak azért nem akkora fun...

Már nekem se tetszik, ez annyira árkád, hogy már szappantartókkal versenyzünk...

ProGabe
<#wilting>

ide is érdemes volt benéznem. legalább röhögtem egy jót 😄

na hogy ne legyek 100% off (már amennyire egy még meg nem jelent játéknál ez lehet). kicsit visszaolvastam. csodás, mondhatom. gondoltam vegyítik a PS-t az UG-val, elõbbibõl a komolyságot, utóbbiból a hangulatot hozzák át. hát nem, ehelyett megint csinálnak valami fost :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A hozzád hasonló béna agyatlan gyökerek kedvéért, az Undercover MW jellegû lesz. Örülsz?

<#taps>

nagy szutyok lesz ez az undercover, fõleg ha olyan szimulátoros jellege lesz mint fos streetnek..
Pepsi Twist
"És szomorú, hogy a mai gyerekeknek az NFS-rõl a Most Wanted, Carbon, UG meg a többi gyökérség ugrik be."

sajnos ez a szomorú... mondjuk nekem is az ugrik be mert annyi negatív van róla <#banplz>

Én is ezen nõttem fel. NFS3, NFS4 meg az nagyszerû NFS Porsche.
De kérem, hol vannak ezek a rágógumiízû, gyerekes szarok azokhoz képest?
Egyszerûen botrány, hogy NFS-nek megrik nevezni!

És szomorú, hogy a mai gyerekeknek az NFS-rõl a Most Wanted, Carbon, UG meg a többi gyökérség ugrik be.

fery02
Az lesz

Pepsi Twist
én úgy fogom hogy letöltöm aztán 1 napig nézegetem aztán delete

fery02
A nagy dilemma: -fav, vagy ne. Mert igazából szívem szerint érdekel, mert akárhogy is van, mégiscsak NFS. A játék, amin felnõttem. Ugyanakkor meg a gyerekessége miatt is ugyanannyira nem érdekel már kb. Istenem. <#szomoru1>