Headlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Majd 2009-ben.
helló a HEadlightot hol tudom letölteni??
csaba90
pontosan xDD

Csaby

De. Ez egy nagy játék felnõtt gyermekeknek. 😊😊😊

csaba90
#41 #42 az se a játék xD © Vlala igen az csak egy fellépõ.. a 89 elõtti évjáratú kamazokon ez nem volt még szóval extra xDDD

Csaby

Máté94
Ez nem a játék😄
<#wow1><#wow1><#wow1>
Gyönyörû! <#eljen>
Bocs a tudatlanságomért, de a lökhárító alatti "foganytyú" mi lenne? Én arra tippelnék, hogy valamiféle fellépõ az ablaktörlõ-cseréhez.

passatgt
jó lesz a grafikája

csaba90

Csaby

csaba90
vééégre egy ilyen game... mindig is erre vágytam.. egy olyan szimulátor ahol ne mkiegészítésként vannak a Kamazok meg a Tatrak és méghozzá billencs is van Jeeeeeeeeeeeeeeeee és már a gép elõt tis tudok majd Kamazt vezetni ne mcsak a sajátomaaat 😄DD ez az: kamazunk

Csaby

Anyám, borogass!
Lassan ott tartok, mint Cartman a Nintendo Wii-s részben: hibernálni kellene magam, amíg meg nem jelenik. 😊

N o N a m e
nem az a lényeg..
Máté94
Máté94
Orosz nyelvvel😄
ChuckyHUN
MOTOORR!!!😄DD
Megfogomvenni!!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Máté94

Máté94
Очередное обновление галереи автотранспорта

Несмотря на проблемы с оптимизацией моделей под движок, работа над игрой не останавливается. Сегодня мы делаем очередное обновление галереи, и как вы сами сможете оценить, работа над автопарком близится к своему логическому завершению. Оставайтесь с нами, и вы всегда сможете первыми увидеть свежие новости о разработке нашей игры!

Angol:
The next update of the gallery cars

Despite problems with the optimization models under the engine, work on the game does not stop. Today we do the next update of the gallery, and how you can evaluate the work on the fleet is nearing its logical conclusion. Stay with us, and you can always first to see the latest news on the development of our

Magyar:
A galériaautók következõ újdonsága
A problémák ellenére az optimalizálásmodellekkel a motor alatt a játékról szóló mû nem áll meg. Ma tesszük a galéria következõ frissítését, és az, hogy hogyan tudod kiértékelni a flottáról szóló mûvet, közeledik a logikus következtetése. Megszáll nálunk, és tudsz mindig elõször látni a legújabb híreket a fejlesztésrõl mienk
Nézz egy kicsit feljebb! MEGJELENÉS 2009.

Végig olvastam, de nem találtam rá hogy honnan lehet letölteni vagy megjelent-e egyáltalán!
Kérek segitséget a letöltésében illetve más megközelíthetõségében!
Köszönöm

gyemant04
biztos jó lesz, most néztem meg a térképét részletesebben hosszú utak, sok város..nekem tetszik, csak a megjelenésre leszek kiváncsi, hogy valóban jövõre jön-e..

... Mixed Martial Arts

ChuckyHUN
KIRÁÁÁÁLY!!
nagyon várom már!!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Máté94
Köszönjük az információt és ha többet megtudtok akkor írjatok😊
Máté94
A fõoldalon is megjelent😊
Angol:
So far, the team of developers working on the game, our Hungarian colleagues in conjunction with the administration of our website launched the first overseas site of the game beam. Multilingual Web site, so far there are Hungarian and English, but soon added another and German. The site was created to draw attention to the game overseas gamers, and possibly foreign investors. In contrast to our fan-site, Hungarian site will provide visitors only official information about the game, so one can call it an official game site overseas. Website http://headlight.hu

Weblapfordítás:
Eddig, a fejlesztõk csapata miközben a játékon dolgoztak, a magyar munkatársaink a honlapunk adminisztrációjával együtt elindították a játékgerenda elsõ tengerentúli helyszínét. Multilingual Web helyszín, eddig ott vannak a magyar és az angol, de hamarosan hozzáadott egy másikat és a németet. A helyszínt létrehozták hogy hívjon fel figyelmet a játékra, tengerentúli játékosok, és esetleg külföldi befektetõk.A rajongó-helyszínünkkel ellentétben, magyar helyszín látogatókat fog nyújtani egyetlen hivatalos információ a játékról tehát az ember tengerentúlra egy hivatalos játékhelyszínnek tudja nevezni azt. Website http://headlight.hu
Máté94
Enyhe reklám de elfogadom😊
Köszi az infót! Már nézem is. 😊

(kis idõ múlva...)

Gratula az oldalhoz, nagyon jó lett!

Tisztelt topictulajdonos!

Tájékoztatjuk Önt, és a kedves Fórumozókat, hogy a HEADLIGHT hivatalos magyarországi oldala a www.headlight.hu címen megnyitotta kapuit.

Kérjük a hivatkozást a topic fejlécében feltüntetni szíveskedjen.

Köszönettel:
Headlight Hungary by
Hungarian TruckSims Team

Keep it real

én is már nagyon kiváncsi vagyok a játékra szerintem pro leszz<#vigyor2>
Na hallod... vágom a centiket, mint a kiskatonák. 😊

N o N a m e
te nagyon várod a játékot 😄
Igen, közben rájöttem, hogy csak szerettem volna valami újat látni.

Máté94
Olvass vissza!
Vannak új képek. Vagy csk én akarom azt hinni? 😊

Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha már kész lenne. De még nincs.

Megjelenés 2009, addig csak a nyálunkat csorgathatjuk a képekre.

Doog
álreg

...::::::...

passatgt
<#idiota>

sziasztok
honan le4het letölteni eszt a játékot
Nohab
Remélem azért lesznek benne még magyar vonatkozású gépek, vagy ha nem más egy modban. Meg egy Wartburgot is szívesen terelnék benne 😊
RS
Ez jó! <#vigyor2>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

N o N a m e
Nehogy legyen benne Scania!
80-as években ezek a mostanra ócska gépek járták Oroszországot. Már nagyon várom hogy megjelenjen és egy Zil-el menjek el Moszkvába 😊
RS
Nem azt mondom hogy nem jobbak az új kamionok, de ennek a játéknak épp így lesz hangulata!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Amennyiben ez nem irónia volt, az az érzésem, ez nem a Te játékod lesz. Ennek a játéknak épp az "ócska" (de baromi strapabíró) orosz csodák adják a gerincét.

Contrecast
Jah! ezekkel az ócska ruszki kocsikkal! bár sztem biztos lessz hozzá kiegészítõ! Scania pl...

RS
Jó játék lesz!

Bizakodjunk. Kamazt akarok vezetni. 😊
(Ja, és Zilt is. 😊 )

Eh, tipikus orosz fejlesztés: nyúlik mint a rétestészta, emberek fele elmegy, a bizonytalanságok, stb. Kíváncsi vagyok rá mikor lesz belõle full, és hogy egyáltalán megjelenik-e angolul.

Máté94
To date, the main news is the opening of a new command forum in which we are discussing and our game. Go to the new forum could be the link "Forum" on our website. In addition, to inform you that now commands the majority of participants are on vacation, so work on the game is moving slowly. Nevertheless, there has been a substantial replenishment of the team - new programmers, artists and Products, which gives us serious reasons to count on the fruitful work leave at the end of the season. Stay with us and you will always be informed of the latest news about the game!

Webfordítás:
A mai napig , a fõ hírek a megnyitása egy új parancs fórumnak melyik vagyunkban megvitat és játékunk. Megy az új fórum tudott hogy a link "forum" honlapunk. Egyúttal , tájékoztatni te az most parancsok a többsége résztvevõnek vakáció, így dolgozik rajta az eredmény állása mozgatás lassan. Mindamelett, volt egy lényeges feltöltése a csapat -nak új programozók, mûvész és Termékek, melyik ad nekünk fontos indok számít rá a gyümölcsözõ munka elhagy a végén a szezon. Marad velünk és fogsz mindig hogy a legfrissebb hírek felõl a játéknek!
ChuckyHUN
Uuu de várom már^^
G25 váltót remélem támogat, aztn csak ötödszörre veszi majd a zil a harmadiat😄
Errõl jut eszembe Lóránt Barnabás😄

Hassan B
Már testvérek között is csak 5 hónap 1 nap 14 óra 21 perc...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Nézem, köszi az infót!

(pár perccel késõbb)
Haladnak. Lesz még ebbõl valami 😊

kemszi2
ááá kíváncsi vagyok már rá nagyon 😊