366
  • Atikah
    na mivan ezzel? :D
  • Martinez01
    én xarnák arra kurva kormányra meg hogy hol van csak jelenne meg!
  • baly94
    Nem igazán. Szerintem mégcsak nem is 2009-ben jelenik meg...
  • norman001
    valaki tudja hogy melyik hónapba jön ki?
  • Slayerboy
    #197 #199 #200 #201
    voltmár
  • baly94
    Itt érdekes a kormány, bár gondolom akkor a valódi is ilyen. Itt már jónak tűnik a műszerfal.
  • baly94
    Remélem a műszerfal nem ilyen marad( elég valószínű, mert ez egy két éves kép, asszem). Mert ez a műszerfal ugyan semmit sem mutat... :\
  • baly94
    A webforditas.hu is jó :D Gondoltam megnézem mi van a hivatalos honlap elején a leírásban...

Ki tőlünk nem álmodott legalább egyszer az életben a hatalmas teherautó által egy szellővel söpörni hogy szabadságot érezzen hogy örömet az óriási vasszörny menedzsmentje fölött vegyen... sok lát ebben ilyen romanticizmus, és nagyon homályosan elképzeli a vezető-teherautósofőr egy igazi életét. De most van egy Headlight - játék, ami szemeket nyit ki egy nagy hatósugarú élet egy valóságán.Neked a kilencvenes évek végén meg kellene jelenned Oroszországban rossz utakkal rendelkező közlegényben öreg teherautók, rosszindulatú GAI OFFICERS és hirtelen братками. Lehagy egy kemény utat egyszerű a kemény munkás-vezető Oroszország legnagyobb motorszállítási vállalatának a tulajdonosának!
  • baly94
    A vége a legjobb XD "köszönjük, hogy mi van velünk" XD Na mi van velük?
  • Martinez01
    Tisztelt rajongók a játék Far Light! Hiánya hírek a honlapon nem jelenti azt, hogy a játék feladását. A globális válság és milyen hatással van a projekt - a finanszírozási probléma hátráltatta a fejlődését a játékot. Ezen kívül, technikai okok miatt meg kellett változtatni a játék motort, egy csomó fejlemények, hogy újra és kihegyez egy új motort. Ha nem érdekel a sorsa, a projekt, akkor hajlandó elfogadni tőletek a segítséget - pénzügyi, fizikai vagy erkölcsi - mint mondják, aki gazdag. Látogassa meg a fórumon a link a menüben térkép segítségével megtudhatja, hogyan segíthet a projektet. Köszönjük, hogy mi van velünk!
    - by Google Translate xD
  • Martinez01
    nincs még mejlenési dátum?
  • baly94
    Amúgy ezek lesznek ugye? A 256-os meg a 365-ös.

Nah ezzel a 356-as utoztam keresztül olaszországon, 2 hete... Nem volt túl kellemes...
  • baly94
    A két ikarusnak valyon mikor lesz meg a képe? Amúgy ez se rossz busz :D
  • baly94
    2 ember?
  • Martinez01
    NIVA 4 EVA:D
  • Máté94
    2 ember csinálja.Tessék már gondolkodni
  • baly94
    Igen arról hallotam. Csak az még nem jelent meg. (asszem)
  • Nohab
    OMSI - Omnibus Simulator még ígéretesnek néz ki, de még csak videók vannak róla. (OMSI a neve a topikjának)
  • baly94
    Akkor megnyugodtam... Huh, nagy kő esett le a szívemről... Akkor nem is keresek többet :D

• Vlala #187

Niva rulez. Volt szerencsém egy ilyennel sarat dagasztani.
  • eightmiles
    Tatra keci!! :D
  • Máté94
    Mert nincs is:)
  • baly94
    Mivel én nem ismerek normális busz szimulátort, remélem ebben jó lesz a buszozás...
  • baly94
    Gondoltam ide rakom az új járművek képeit...(úgysincs jobb dolgom...)

• Slayerboy
    Fasza.. amen.

(Fordítás: )
  • Máté94
    Amúgy egy éve új a map:DDDDD
  • Máté94
    Новые скриншоты в галерее автотранспорта

Несмотря на снижение темпов разработки игры из-за отсутствия нескольких основных моделлеров и программистов, работа не останавливается. Сегодня мы представляем вам новые автомобили для игры. Их скриншоты вы сможете увидеть в галерее автотранспорта. И самое главное: каким бы трудным ни был кризис, наша команда готова бороться с ним и делать игру дальше, пусть даже с невысокими темпами. Поэтому не верьте тем, кто утверждает, что проект закроется - мы работаем, и не собираемся останавливаться. Будьте с нами!

Angol:
    New screenshots in the gallery of vehicles

Despite the slowdown in the development of the game due to a lack of several key modellerov and programmers, work did not stop. Today we present you the new cars for the game. They are the screenshots you can see in the gallery of vehicles. And most important: no matter how difficult may be a crisis, our team is ready to fight him and make the game more, even with a low rate. So do not believe those who argue that the project be closed - we are working and we are not going to stop. Stay with us!

Magyar:
    Új screenshotok a galériában járművek

Annak ellenére, hogy a lassulás lesz a játék hiánya miatt számos kulcsfontosságú modellerov és programozók, a munka nem állt meg. Ma bemutatjuk Önnek az új autók a játékhoz. Ezek a screenshotok látható a galériában járművek. És a legfontosabb: nem számít, milyen nehéz lehet a válság, a csapat készen áll arra, hogy harcolni vele, és a játék több, még egy alacsony arány. Szóval nem hiszem, akik azzal érvelnek, hogy a projekt lezárását - dolgozunk, és nem fog megállni. Maradj velünk!

by:google/translate
  • Vlala #179
    Belépek, 10 új üzenet. Ne ba... már ki velem, azt hittem, kijött. :)
  • baly94
    Valami hír jó lenne már...
  • Nohab
    Igen, igen.
  • baly94
    Egyébként buszozni is lehet majd? Meg úgy lesz hogy az elején ilyen kisteherautóval indulunk, és így tovább?
  • baly94
    lol
  • leho94
    Jóaz driftelni az árobka
  • baly94
    No meg ez a ZIL...
  • baly94
    Ez a busz nem túl modern egy kissé?
  • baly94
    Mire kijön te sírodban fogsz forgolódni...Nekem talán még lesz 2-3 évem jáccani vele :P
  • Varenga
    vazeg, avval a ZIL-el tekernék már, de mire ez kijön(ha kijön), én már el is fogom felejteni....
  • baly94
    Sztem mindenki látta már ezeket a képeket, de gondoltam ha már a játék nem akar kijönni, legyen néhány új üzi a topikban...

Gondolom nem kell kommentálnom egy ezek a járművek a játékból, amik a "nehéz" kategóriába tartoznak...
  • Kristooof
    Hát együtt érzek Baly-val.
    Rem lesz benne Rába is
  • baly94
    Nem bírom! Jelenjen már meg :D Nekem már ZIL hiányom van!!!