Headlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New models of cars
Almost 4 months on the site had no news. But now updated in our avtogaleree exceeds all your expectations - added 13 new car models! And that's not all - in the near future we intend to please you interesting news. Stay with us and do not miss the best news from firsthand!
Webfordítóval:
Az autók új modelljei
Majdnem 4 hónapnak a helyszínen nem voltak hírei. De most frissített az avtogaleree-nk felülmúlja az elvárásaid közül mindegyiket - tette hozzá 13 új autómodell! És az nem minden - a közeljövõben nekünk szándékunkban áll örömöt okozni neked érdekes hírek. Szállj meg nálunk és ne szalaszd el a legjobb híreket elsõ kézbõl való!
A "New!"-val jelöltek az újak.
Még legalább 6 hónapjuk, 10 napjuk, 6 órájuk és 25 percük van arra, hogy összehozzanak valamit. 😊
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Am. nem az a fajta vagyok, de gondolom azt a filmetmár nem lehet megvewnni 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
][ ВАЗ ][
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Remélem odateszik magukat a keleti barátaink és nem vodkázás közben írják. 😄
Mindenesetre biztos, hogy jó lesz.
][ ВАЗ ][
Volt egy izs furgon kisteherünk 😄 úgy le volt rohadva, mint az állat xD
Emlékszem egyszer vittük be a lemezhulladákot az udvarról a MÉH-be. 150m-re a bejárattól, kurva nagy csörömpölés, nézem tükörbõl, bazze elhagytuk a kipufogót a középsõ dobtól hátrafelé xDDDD semmi a baj, lehúzódtunk, bedobtuk hátra, kicsivel többet nyomott 😄
De jó volt az a verda. Hûtõvíz, olaj egybefolyt a motorban, de pöccre indult. Télen megette azt a 15-20 litert, de amikor kellett, az odatette magát. 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Kenguru c.mû film nagyon ott van...
Srácunk (Varju) 1 Kék platós ZIL-lel fuvaroz U elemeket a paksi atomerõmûbe..
1ik álma hogy 1 nyerges v félpótos Volvót vezessen a Volán cégnél...
1x elviszi 1 körre Jocó(Koltai Róbert) Volvóját..
nagyon nagy film! ajánlom mindenkinek!
mondta h elvisz melózni..el is vitt..jó is volt..majd 1 üres parkolóban ki is próbálhattam..
kiba nehéz volt a kuplungot nyomni 😄
Kamazt fater munkahelyén 😊
itt van a drágaság 😊
szine az kék..de kekinek ejtettük 😄
volt hozzá szerencsém mind1ikkel utazni 😊
MAZ, Kama3(z)-t vezettem is 😄
MAZ
Még '89-90 körül ilyenek voltak a postaautók:
IZS
Errõl is vannak halvány emlékeim, de ez már a nyolcvanas években is ritka volt. Nálunk "Latvia" néven futott, ha jól emlékszem:
Latvia
Drukkolok én is, hogy jó fizikát és érdekes küldetéseket írjanak a játékba. A lehetõség adott.
A TDU már úgyis unalmas. Ferrarit szállítani idõre Hawaion, unatkozó milliomosoknak. Ugyan már... Nem túl eredeti. Lezúzni Murmanszkból Nyizsnyij-Novgorodba egy pótkocsis Zillel már érdekesebb lesz! 😊))) Vagy részeg párttitkárokat hazavinni a dácsájukba buli után egy fekete Volgával, úgy hogy a földutas részeken se ébredjenek fel! 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nekem ez kell. Most. 😊
Szimulátoros fizika kéen neki... azt csapkodni a zsigát kereszeb a városban😄