Headlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Új hír:
New models of cars

Almost 4 months on the site had no news. But now updated in our avtogaleree exceeds all your expectations - added 13 new car models! And that's not all - in the near future we intend to please you interesting news. Stay with us and do not miss the best news from firsthand!

Webfordítóval:
Az autók új modelljei

Majdnem 4 hónapnak a helyszínen nem voltak hírei. De most frissített az avtogaleree-nk felülmúlja az elvárásaid közül mindegyiket - tette hozzá 13 új autómodell! És az nem minden - a közeljövõben nekünk szándékunkban áll örömöt okozni neked érdekes hírek. Szállj meg nálunk és ne szalaszd el a legjobb híreket elsõ kézbõl való!

A "New!"-val jelöltek az újak.
N o N a m e
lolmá..
Csak a 2009-bõl vontam ki a dátumot. 😊

Doog
Te nagyon várhatod, hogy még a dátumot is a fejedbent tartod. (:

...::::::...

De. Bízzunk benne. 😊
Még legalább 6 hónapjuk, 10 napjuk, 6 órájuk és 25 percük van arra, hogy összehozzanak valamit. 😊

Doog
Headlight mi ? <#szomoru1>
Ebbõl sem lesz semmi...

Hassan B
Jaja, de ott nagyrészt csak modelleztek, amivel a - mint említettük már néhányszor - képek alapján itt sem lesz baj.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

LTomi
A Criminal Russia elég jól meg van csinálva.

Los Angeles, California

Hassan B
Egyetértek, a látvánnyal azt hiszem nem lesz gond. Reméljük mással sem. 😊

Akár kezdõk akár nem 3D-ben szépen tudnak modellezni. Hogy milyen 3D enginet, fizikát tudnak majd írni, az már nehezebb kérdés, de reménykedjünk hogy játszható lesz.

SimaSuna
hát már nem....
warezen sem találni...
Hassan B
A biográfia menüpont alatt ki lehet bogarászni, hogy egy viszonylag kezdõ csapattal állunk szemben, ami 2004-ben alakult. Ha jól értettem, õk készítették a GTA: Criminal Russia módot is.

ChuckyHUN
Kössz😄
Am. nem az a fajta vagyok, de gondolom azt a filmetmár nem lehet megvewnni 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Máté94
Biztos is😄
Hassan B
ChuckyHUN
link pls le akarom tölteni 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Mintha több kép lenne az autólistában, mint eddig. De lehet, hogy tévedek.

Doog
Jah ha netalán megkapjuk valaha... XD

Hassan B
Úristen! 😄 Mióta várok egy ilyen játékot...
Remélem odateszik magukat a keleti barátaink és nem vodkázás közben írják. 😄

Mindenesetre biztos, hogy jó lesz.

Emléxem arra a filmre, és persze a ZILre is. Ha kijön a "Headlight" csinálni kell hozzá egy Kenguru-modot. 😊

modellmaker
fú IZS 😄AS😄_A:SDF

Volt egy izs furgon kisteherünk 😄 úgy le volt rohadva, mint az állat xD

Emlékszem egyszer vittük be a lemezhulladákot az udvarról a MÉH-be. 150m-re a bejárattól, kurva nagy csörömpölés, nézem tükörbõl, bazze elhagytuk a kipufogót a középsõ dobtól hátrafelé xDDDD semmi a baj, lehúzódtunk, bedobtuk hátra, kicsivel többet nyomott 😄

De jó volt az a verda. Hûtõvíz, olaj egybefolyt a motorban, de pöccre indult. Télen megette azt a 15-20 litert, de amikor kellett, az odatette magát. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

SimaSuna
nemtom mennyire vagy ismert magyar filmekben de a
Kenguru c.mû film nagyon ott van...

Srácunk (Varju) 1 Kék platós ZIL-lel fuvaroz U elemeket a paksi atomerõmûbe..
1ik álma hogy 1 nyerges v félpótos Volvót vezessen a Volán cégnél...
1x elviszi 1 körre Jocó(Koltai Róbert) Volvóját..

nagyon nagy film! ajánlom mindenkinek!

Izs, Ural, Dnepr... az oroszok nagyon is tudtak motorokat gyártani. 😊

Király lehetett. KAMA3 még sok van ma is, de a MAZ-ok már teljesen kihaltak errefelé. A bannerben szereplõ ZIL-ek is szép darabok voltak. Ez a fényszóró alatti irányjelzõs kivitel vmi régebbi darab lehet. Azok még mind benzines V8-asok voltak. Állat hangjuk volt.

SimaSuna
ilyet vezettem csak sötétkékben 😊

SimaSuna
hát volt vagy úgy 7-8éve..Miskolc Komlóstetõn..fater ismerõse sódert szállított vele..és 1x +kértem h had üljek be..beültem..beindítottam..iszonyat nagy feeling mikor a V8 dolgozik alattad...lyukas kipufogó dob..rázkódó sebességváltó..
mondta h elvisz melózni..el is vitt..jó is volt..majd 1 üres parkolóban ki is próbálhattam..
kiba nehéz volt a kuplungot nyomni 😄
Kamazt fater munkahelyén 😊
itt van a drágaság 😊
szine az kék..de kekinek ejtettük 😄

Mázlista... Akkor majd te meg tudod ítélni a játék élethûségét. 😊 MAZ-t vezetni hol volt lehetõséged? Vagy tizenöt éve nem láttam már egyet sem.

SimaSuna
MAZ, IZS, Volga, Dizil, Kama3(z), UAZ
volt hozzá szerencsém mind1ikkel utazni 😊
MAZ, Kama3(z)-t vezettem is 😄
Még egy küldetés ötlet: imperialista kémeket összegyûjteni egy fekete Pobjedával, és behurcolni õket a KGB-irodába. 😊

Ezekre emlékszem, de nálunk inkább a billencs verziót lehetett látni:
MAZ

Még '89-90 körül ilyenek voltak a postaautók:
IZS

Errõl is vannak halvány emlékeim, de ez már a nyolcvanas években is ritka volt. Nálunk "Latvia" néven futott, ha jól emlékszem:
Latvia

Drukkolok én is, hogy jó fizikát és érdekes küldetéseket írjanak a játékba. A lehetõség adott.

A TDU már úgyis unalmas. Ferrarit szállítani idõre Hawaion, unatkozó milliomosoknak. Ugyan már... Nem túl eredeti. Lezúzni Murmanszkból Nyizsnyij-Novgorodba egy pótkocsis Zillel már érdekesebb lesz! 😊))) Vagy részeg párttitkárokat hazavinni a dácsájukba buli után egy fekete Volgával, úgy hogy a földutas részeken se ébredjenek fel! 😊

modellmaker
Amiket én néztem, azokon opcionális tartozék volt az oldalkocsi. De nem is tudtam, hogy a hõsi Szovjetunióban ilyen motorokat is gyártottak.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kemszi2
nah kíváncsi leszek mit hoznak majd ki belõle,mert eddig a felhozatal nagyon jó.csak a fizika legyen jó<#miaz>
Azaz, méghozzá - szerintem - oldalkocsis.

bulba
Rákereste..., de nem hiszek a szememnek, egy motor??

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Végignézegettem az autólistához tartozó járgányokat, egyenként rájuk keresve gugliban. Ajánlom mindenki figyelmébe az utolsót 😊

Pepsi Twist
hmm moszkva a központ 😊 ez az egész gamma teccik 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

passatgt
kicsit elvette a kedvemet a weblap kinézete, fõleg, hogy templatebõl van, de a képek elég meggyõzõek😊

kemszi2
csak adnának hozzá esetleg majd vmi emberinyelvet is,az jó lenne<#ravasz1>
Máté94

Itt a térkép.Csak az oldalából a fehér részt szettem le így már nem 5MB😄
Máté94
<#nevetes1><#nevetes2>
Mindkettõ jó, de nekem a felsõ jobban tecc.

SimaSuna
pompás 😄
mind a kettõ jól néz ki<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Máté94

Melyik legyen bannernek?😊
Pepsi Twist
Ez olyan lesz mint az LRC optimizálatlan szar és törhetetlen akkor nem kõ! De ha minden fasza lesz akkor jó! (nekem már az is jó lenne ha lehetne kapni madzsarba)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Fav ++. Régi orosz autók rulez.

Nekem ez kell. Most. 😊

Úgylátom a legtöbb munka még az útminõség (hiányának) szimulálásával lesz 😄
ChuckyHUN
Fav+ mérhetetlen türelem 😊😊
Szimulátoros fizika kéen neki... azt csapkodni a zsigát kereszeb a városban😄

kemszi2
komoly gépek lesznek benne annyi szent<#hehe>
Most nézem a listát, lesz két Ikarus is! 😊 Királyság!