366
-
Dear visitors, our fans! The "Far Light" takes part in an Internet contest Enthusiast Internet Award 2008. This is the first open contest media Gameland, and win this competition we would be very pleased. We would be very grateful if you Take spend one minute of his time to go to the site of the organizers of the contest and vote for our project. A vote was taken on a 5-point system, the higher the score you put, the higher the average result and the more chances of winning. Thank you for your support, we will not disappoint you!
Vote here
Kedves látogatók, a rajongóink! A Far Light részt vesz egy Internet versenyben Enthusiast Internet Award 2008. Ez az első nyitott versenymédia, Gameland, és nyeri ezt a versenyt nagyon elégedettek volnánk. Mi nagyon hálásak volnánk ha te, Take az ideje egy percét költi, hogy a verseny és szavazat a projektünkre szervezőinek a helyszínébe menjen. Egy szavazatot egy 5 pontos rendszerre vittek, az magasabb az a pontszám, amit teszel, az magasabb az átlagos eredmény és a több győzelemre való esély.Köszönet a támogatásodért, nem fogunk csalódást okozni neked!
Szavazni a főoldalon. -
Vlala #125 Igazad van, bocs az offért. -
DIESEL DOG #124 2009 Q1 vagyis 2009 első negyedév...ha jól tudom ez a hivatalos dátum. -
#123 Azt lehet tudni hogy 2009 melyik évszakában jön? -
#122 Érdekes lesz majd az URAL teherrel menni egy kört, ilyet vezettem a honvédségnél. Baba verda. -
DIESEL DOG #121 Azért az jó lehet: szőke cicababa keni a nagy Kamazzal...nagyon szexi csaj lehet. Na jó nekem ennyi az OFF... -
Vlala #120 Nő Kamazzal? Backi, kemény lehet. -
#119 :D -
#118 Sziasztok.Ez komoly game lesz.Van egy koleganőm aki 36 éves és egy olyan kamazzal ját , mint a 108-as HSZ-ban csak világos narancs színben.Nagyon kajak a csaj meg a gépe. -
Vlala #117 Még mindig nem van megjelen. -
#116 Majd 2009-ben. -
trabantt #115 helló a HEadlightot hol tudom letölteni??
-
#114 pontosan xDD -
Vlala #113 De. Ez egy nagy játék felnőtt gyermekeknek. :):):) -
#112 #41 #42 az se a játék xD © Vlala igen az csak egy fellépő.. a 89 előtti évjáratú kamazokon ez nem volt még szóval extra xDDD -
#111 Ez nem a játék:D -
Vlala #110
Gyönyörű!
Bocs a tudatlanságomért, de a lökhárító alatti "foganytyú" mi lenne? Én arra tippelnék, hogy valamiféle fellépő az ablaktörlő-cseréhez. -
#109 jó lesz a grafikája -
#108 -
#107 vééégre egy ilyen game... mindig is erre vágytam.. egy olyan szimulátor ahol ne mkiegészítésként vannak a Kamazok meg a Tatrak és méghozzá billencs is van Jeeeeeeeeeeeeeeeee és már a gép előt tis tudok majd Kamazt vezetni ne mcsak a sajátomaaat :DDD ez az: kamazunk -
Vlala #106 Anyám, borogass!
Lassan ott tartok, mint Cartman a Nintendo Wii-s részben: hibernálni kellene magam, amíg meg nem jelenik. :) -
#105 nem az a lényeg.. -
#104 Érdekesség:( -
#103 Orosz nyelvvel:D -
#102 MOTOORR!!!:DDD
Megfogomvenni!! -
-
#100 Очередное обновление галереи автотранспорта
Несмотря на проблемы с оптимизацией моделей под движок, работа над игрой не останавливается. Сегодня мы делаем очередное обновление галереи, и как вы сами сможете оценить, работа над автопарком близится к своему логическому завершению. Оставайтесь с нами, и вы всегда сможете первыми увидеть свежие новости о разработке нашей игры!
Angol:
The next update of the gallery cars
Despite problems with the optimization models under the engine, work on the game does not stop. Today we do the next update of the gallery, and how you can evaluate the work on the fleet is nearing its logical conclusion. Stay with us, and you can always first to see the latest news on the development of our
Magyar:
A galériaautók következő újdonsága
A problémák ellenére az optimalizálásmodellekkel a motor alatt a játékról szóló mű nem áll meg. Ma tesszük a galéria következő frissítését, és az, hogy hogyan tudod kiértékelni a flottáról szóló művet, közeledik a logikus következtetése. Megszáll nálunk, és tudsz mindig először látni a legújabb híreket a fejlesztésről mienk -
czapi #99 Nézz egy kicsit feljebb! MEGJELENÉS 2009. -
Kenworth #98 Végig olvastam, de nem találtam rá hogy honnan lehet letölteni vagy megjelent-e egyáltalán!
Kérek segitséget a letöltésében illetve más megközelíthetőségében!
Köszönöm
-
#97 biztos jó lesz, most néztem meg a térképét részletesebben hosszú utak, sok város..nekem tetszik, csak a megjelenésre leszek kiváncsi, hogy valóban jövőre jön-e.. -
#96 KIRÁÁÁÁLY!!
nagyon várom már!! -
#95 Köszönjük az információt és ha többet megtudtok akkor írjatok:) -
#94 A főoldalon is megjelent:)
Angol:
So far, the team of developers working on the game, our Hungarian colleagues in conjunction with the administration of our website launched the first overseas site of the game beam. Multilingual Web site, so far there are Hungarian and English, but soon added another and German. The site was created to draw attention to the game overseas gamers, and possibly foreign investors. In contrast to our fan-site, Hungarian site will provide visitors only official information about the game, so one can call it an official game site overseas. Website http://headlight.hu
Weblapfordítás:
Eddig, a fejlesztők csapata miközben a játékon dolgoztak, a magyar munkatársaink a honlapunk adminisztrációjával együtt elindították a játékgerenda első tengerentúli helyszínét. Multilingual Web helyszín, eddig ott vannak a magyar és az angol, de hamarosan hozzáadott egy másikat és a németet. A helyszínt létrehozták hogy hívjon fel figyelmet a játékra, tengerentúli játékosok, és esetleg külföldi befektetők.A rajongó-helyszínünkkel ellentétben, magyar helyszín látogatókat fog nyújtani egyetlen hivatalos információ a játékról tehát az ember tengerentúlra egy hivatalos játékhelyszínnek tudja nevezni azt. Website http://headlight.hu -
#93 Enyhe reklám de elfogadom:) -
Vlala #92 Köszi az infót! Már nézem is. :)
(kis idő múlva...)
Gratula az oldalhoz, nagyon jó lett! -
horysz #91 Tisztelt topictulajdonos!
Tájékoztatjuk Önt, és a kedves Fórumozókat, hogy a HEADLIGHT hivatalos magyarországi oldala a www.headlight.hu címen megnyitotta kapuit.
Kérjük a hivatkozást a topic fejlécében feltüntetni szíveskedjen.
Köszönettel:
Headlight Hungary by
Hungarian TruckSims Team -
hapcizoli #90 én is már nagyon kiváncsi vagyok a játékra szerintem pro leszz -
Vlala #89 Na hallod... vágom a centiket, mint a kiskatonák. :) -
#88 te nagyon várod a játékot :D -
Vlala #87 Igen, közben rájöttem, hogy csak szerettem volna valami újat látni.