Rohan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott hol ? Mert ott mi is partyztunk du és egyszer csak hirtelen megjelent egy 17 es szörny xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Marvi
jah az a boss jofej...mi asszem CBben kinyirtuk😄 bár nem érte meg szenvedni vele-.- meg volt crystal quarryben vagy hol a busba egy bányában is egy boss...bár az egszerübb volt😊

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Marvi
hát ehhez szokj hozzá kedves kollega mert ez általában igy szokott lenni...fõleg OB-nál...de a teljes verziokat is pecselik😊

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

dragon11
Szép, felvettelek barátok közé ha nem baj😛

dragon11
Jah, viszont az a kérdésem, hogy miért kezdi el patchelni újra minden JÁTÉK újraindításnál?😞

dragon11
Jah, én az M betûssel kezdõdõn vok, lvl 10 HUNTomi néven.Half Elf Archer vagyok, de lehet kezdek egy wizit:S

noob kérdés lesz de hogyan lehet dekan városbol a tobbibe menni? (nem dhanba és sajátba persze)

Marvi
Én a 3.on...de vannak az elsõn is és a másodikon is...nem sikerült megegyezni hol legyünk szal faxán szétszorodtunk😊

dragon11
Melyik serveren vagytok?!b+ egésznap ezt kérdezem.

Legend Killer
lol mai géjmek faszok ilyen szempontból

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Csak 3at, de volt rajunk még 3 ghoul meg 2 olyan bányász szar 😄

Nethyrrea
jól beosztott titeket? 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nagyba partyzunk erre jön egy boss 😄

Nethyrrea
nézd meg age of conant. AZ 25 gigát install fel 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Legend Killer
ok, akkor leszedem mégeccer... de geciélet, mikor rákattolok, akkor mindig leszed egy csomó megabájtot a fenébe is.... állandóan... a kék meg piros csík.... ezt nem elhet beszüntetni? mer1idõ múlva kurvára helyfoglaló lesz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hehe biztos h találkoztál botal csak nem vetted észre h az 😛

Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül

Marvi
igen? ez nekem uj...még sose találkoztam bottal pedig játszottam vagy 3-4 ilyen free mmo-val...

Nethyrrea
elõbbutóbb mindegyikhez csinálnak. kérdés hogy a játék mennyire "csábítja" rá a játékosokat a használatára. értem itt ezalatt hogy lassú szintezés, vagy körülményes, sok farmolást igénylõ cuccok, stb

dragon11
Ne legyen már bot..

MELYIK SZERÓN VAGYTOK?

Kíváncsi leszek mikor lesz bot...

dragon11
Melyik serveren vagytok?Torian, silva vagy a másik?

5 szerver lesz 😉
dragon11
Nem baj, ezek ilyenek.

Nethyrrea
elsõre nekem is azt csinálta, le kellett töltsem mégegyszer. a bizti kedvéért egy másik meghajtóra töltöttem, bejött.

reggel belogoltam, hát egy fostalicskányi dekan rohangált a kezdõspot körül 😄

tisztára mint annakidején L2-ben, a keltirekért kellett tülekedni mert 3-an irtották ugyanazt a mobot, késõbb meg kihalt volt az egész mint egy sivatag. 😄

Legend Killer
Töröltewm, bár az exe megvan, de telepítés végén vmi crc hibát ír ki a....****.... szal nemtom. Pedig a hivatalos oldalról szedtem le :S.

Foxxi néven énis megtalálható vagyok a Torian serveren 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nethyrrea
klánventrilónkra beléptem még reggel munkába indulás elõtt, tömve volt. és mindenki a rohannal tolta.

amúgy a RIP-tõl a Sylva szerveren kell tartani annak aki összeakasztja a bajszát velünk xD

torian-on vok és cimbi is. mivel senki nem mondta meik legyen a szerónk.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Marvi
na és akkor meik szerver legyen végül???

Marvi
beszarás...azt tudtam hogy sokan várják...de hogy ennyire???

ATTENTION ROHAN: BLOOD FEUD PLAYERS!

Due to the overwhelming popularity of the game at Open Beta launch, it has become necessary for us to open another game server to be able to handle everybody comfortably.

Please bear with us while we bring the additional server online.
Your wait should be minimal while the extra hardware is added.

Thank you for your patience, and for far exceeding our expectations of attendance.
We will see you all in-game shortly!

ehh.... DC

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Hy all.

Már 7 perce csak a karakter infokat tölti......
De nem értem.... még nem is csináltam karaktert....

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Legend killer ilyen nekem is volt meg CBben, de csak akkor ha elinditottam a jatekot, kileptem belole es utana ujra vissza akartam menni. Ilyenkor ujrainditottam mindig a gepet.
Marvi
Huh...most értem haza...már alig várom a cuccost...csak holnap 7tõl melo aztán suli...na mind1 is...egyébként nem nehéz loggolni a serverre de sajna kasztos témába nem tok segiteni neked mert én humánnijtal voltam cb-be is és sztem most se változtatok😊 azonban téleg nem szép dolog igazi segitség helyett beadni hivatalos honlap linkjét...még ha rajta is van akkorse😊

Legend Killer
faszomat, büdös geci szar

nem te

Holnap hajnali 5tõl lehet, de attól még el kéne indulnia
3d sexvilla ftw

Legend Killer
Miafaszom ez a koreai v milyen szar szöveg? Nem úgy volt, h ma este lehet má jáccani?

dragon11
Ha-ha én tõletek vártam választ, akkor holnap lehúzom..

Nethyrrea
www.playrohan.com

Google...

dragon11
Üdv.Új vagyok, milyen kasztok vannak benne?Nehéz a serverre beloginolni?

Köszi.(Bocsika, de nem találtam F.A.Q-t)

wordsworth
Én azthiszem healer leszek, szóval szóljatok ha kellek valahova 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Legend Killer
Én majd jövök 😊, most telepítettem.

Szerintem tuti lesz sok magyar guild ez mindig igy van (nem csak nalunk) viszont az a jo h meg igy is lesz esely waron a magyaroknak mivel tulajdonkeppen allianceok fognak egymas ellen harcolni. Azert azt meg remelem h csak egy magyar alliance lesz lol.
nekem tökmindegy meik serón leszünk, csak a lényeg hogy legyen 1 nagy Magyar klán, és ne 50 kicsi. mert annak semmi értelme.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Hát szerintem jobb ott megbeszélni, többen vagyunk ott 😊

Van egy szavazas a William altal mar emlitett honlapon, h eldontsuk melyik legyen a magyar szero. Hiszen megiscsak jobb ha van egy, mintha mindenki menne a feje utan.
Rohan Hungary<-- chatbox, fórum <#vigyor2>