699
-
#339 "előre szólok. ha wizard-ot akartok 50 után akkor mindenképpen kell majd a statreset. az 50 alatti skillek Int-et kérnek. ha psy build-et csináltok akkor totálkáros sebzésetek lesz egészen lvl 50-ig amíg wizardok lesztek (az meg ugye psy alapú). mindenképpen indokoltnak tartom a 3 int/ 1 vit kiosztást. szép a HP boost skill meg szintén szép a health coil, de nem fog titeket megvédeni. CB-ben lvl 20 felett folyamatosan dungeonban voltam fejlődni és 2 healer alig tudott életben tartani az AOE miatt. pedig eléggé kafa kis páncélom volt. nagyon sokszor meghalltam így is, szóval ami HP-t el tudtok érni az kelleni fog. probléma a mana is, de szerencsére mana potikat lehet venni és ha maxoljátok a mana coil-t akkor csinos kis mana mennyiséget tölthettek vissza egy szempillantás alatt. ergo, psy-re pakolni 50 alatt szerintem nem édremes.
a két class közti külöbség:
warlock: INT alapú,PvP-re nagyon jó, főleg kis létszámnál. viszont 1 ellenfélre bevitt sebzésben jobb mint a wizard, és meglehetőesn jó debuffjai vannak.
wizard: PSY alapú, AOE nuker, nagyon problémás ellenfél GvG-ben, jók a party buffjai, és főleg partyban nagyon erős a masszív területsebzés miatt. viszont 1 ellenfélre kisebbet üt mint a warlock, és kis létszámú PvP-ben sem a legjobb.
mindkét class hatékony dhan-ok meg healer-ek ellen. a ranger probléma lehet. de nem sok ranger fog a játékban rohangálni."
Idéztem innen
Viszont akkor, 3int(inteligencia) 1vitality a megfelelő stat elosztás a WIZARD-nak, de akkor mi lesz a Psyche-vel?Help:P -
#338 Ehh, egy gép reset megsegítette a bajt:) -
Cat 02 #337 Passsz, reinstall -
#336 Apám is szeretne játszani vele, reg, minden fel van rakva..viszont neki az a gondja akadt, hogy felpatcheli, kattintok a playra és olyan cuccot dob ki, hogy nem talál valamit a D-n holott a C-re lett telepítve..
Jah, AVG FREE mellett még neki SpayWare Terminátor van, de azon kiengedtük, AVG-n nem tudjuk..a lapot se hozza be a cliensnél, azt írja, hogy a kiszolgálló nem található.(Patch cliensnél.)
Ötleteket várunk, Ő is szeretne vele gamelni, de az említett ok miatt nem tud.Köszi. -
Hydroceph #335 aha na majd akk 16tol -
Cat 02 #334 #326 -
Hydroceph #333 lol nekem lvl14en van 2k HPm xD
ami még érdekelne: honnan van 125kd?XD
arulod is cuccokat playernek v megy minden merchant, esetleg az altalad emlitett questekben farmoltad?XD -
Hydroceph #332 na fsza már most nem tudok felmenni Torianra =/
nem hiszem el h ennyi embernek tetszik a jatek.... -
Cat 02 #331 Én 3str 1 vit és néha dex el tolom elvileg de mindig változó ^^
Az a kard 30 as asszem.
2 sima wep -> Rare
2 rare wep -> unique
Unique + ékszer -> ancient
A tőr Ancient pl, de sajnos nem én csináltam, nekem még a Unique se sikerült xD -
Hydroceph #330 hát amugy nemtudom, nem igazán fogott meg egyelore a game...=/ nem talalom helyem...
#306: mi a sword neve?XD kell., armor meglesz, ahogy elnéztem elég olcso összetenni ha ez a noyde xD v mi a neve, de a swordot nemtom, ikon alapjan nem tudom megmondani h melyik =/
amugy ami még nem megy nekem, Ancient cuccokat honnan lehet? a másik meg a preservation stone illetve option item, option item esett eddig vagy 1, preservation stonenak meg még csak nevét láttam xD
Amugy hálás lennék nagyon, ha valaki megmondana, h defenderhez a 3:1 vit:str jo-e :), nem akarom elcseszni már az elején xD viszont picit félek, mert már most marhapici a dmgem, mondjuk 14en 17es mob emg sem kottyan, de azért mégis na :)
szal vki tanácsot/véleményt pls -
Hydroceph #329 fain xD, en eloszor tutorialt toltam gyorsan le 5x, lett belole 13k, kb 10 perc volt egy tutorial de megkonnyitette elso karim dolgát picivel xD most én is egy iylen questet csinalok humanba, a bankosat xD
ezt asszem 13tol lehet -
DarkBlade #328 Asszem, hamarosan új szervereket inditanak, :D mindre FULL van kiirva. -
#327 Szép. -
Cat 02 #326 Nah, akinek pénzproblémája van olvassa el.
Vannak questek amiket ha elsőre megcsinálsz csak simán cuccot ad, de utána bármennyiszer fel tudod venni és 2 potit ad jutalmul + PÉNZT!
16-tól a Corsair hunting os quest, kissráccal kell beszélni
20-tól a Dexter hunting os, sráccal kell beszélni (mellékel térképen)
24-től van megint Dexter vadászat, de már valami Fandamicsodát kell ölni (térképen "Másik Dexter"), nah, ez úgy működik, h felveszed Human városban a questet (Másik dexter(1), utána elteleportálsz half elfekhez, majd ott is felveszed a 24 es questet (Másik dexter(2), és ölöd a "Másik dextert", de a game mind2-t számolja, tehát egyszerre leszel kész mind2-vel, szépen felsétálsz Másik Dexter(2)-höz, leadod a questet és megint felveszed, teleport human város, quest lead Másik Dexter(1)-nél, majd megint felvesz, teleport half elfek és ölöd tovább, utána ezt végtelenszer csinálhatod ^^
Térképek hozzá
-
DarkBlade #325 Nem nehéz tudom, csak az a gond hogy ki kell nyirni teszem aszt 17 -et az egyikből, és van belölle 2 -tő 1 helyen, erre a 2 -re van 20 ember, akik persze akkor se csinálnának partyt ha ettől fügne az életük. Azt ilyenkor ellibennék egymásik helyre ahol többszerencsém lenne. :D -
Cat 02 #324 Igazából nem nehéz őket megtalálni, de kérdezz, humanosokat mind tudom szinte. -
DarkBlade #323 Nincs mit. A második CB alatt énis dűhöngtem egyet "hogy a fenébe tudják megcsinálni ugy hogy az ablakos módot nem támogatja", füstölögtem egy sort azt véletlen fölfele tekertem a listát. :D :D
Kérdés.
Valaki nemtud olyan térképet ami tartalmazza a mobok helyzetét? -
HUNdeX #322 Silvan is van mar 3 guild. Angels of Chaos, Divinity, arrogance. -
#321 kösz :D ugy elvolt dugva hogy észre sem vettem XD -
Cat 02 #320 30+ mobok, siman tankoltuk őket :D -
DarkBlade #319 Hogyne lehetne... options és ahol a felbontást váltosztatod ott a legfelső a window mode. De szólok hogy max 1024x768 az ablakos mód. -
#318 nem lehet valahogy window modebe tenni a gamet...? nem szeressem full sreenben az online játékokat:P -
Cat 02 #317 2 milló... -
#316 köszi -
DarkBlade #315 Ezen oldal fórum részében olvashatod. -
#314 Nem tudjátok hogy kell guildet alapítani és mibe fáj ?:) -
#313 Én is, HUNTomi néven. -
#312 Sziasztok Marea szeron 3 magyar lvl 19 DE mage lvl 15 HK lvl 10 DE Mage akit érdekel esténként a party szoljon és intézzük :) -
Cat 02 #311 Hát terveztünk, de 2 v 1 milla ... bár ha vagyunk 30-an akkor fejenként 50-60k :)
Eddig kb 10 magyarral taliztam. -
DarkBlade #310 Én a Marea szerveren vagyok. Ansalon néven Human Knight /csajszi./ Lv1x eddig. Magyart eddig rajtam kivűl 2 -őt láttam. Remélem ez változni fog. :D -
pimpi001 #309 torian serón van már magyar klán? csak mert ott lennék én és cimbi is. -
Hydroceph #308 #306; kiknél? XD
#307; kiknél? XD -
HUNdeX #307 Nalunk is :D Divinity AoC szerencsere :D -
Cat 02 #306
Tud a srác ^^ Nálunk már van klán :S VietEternity :S -
Cat 02 #305 Nah vagy 10szer megcsináltam a Crosair huntingot, meg Dexteres questet is párszor, szal van 30km :D -
#304 Már leírtam miért hagytam abba a WoWot :) Egyébként meg Free MMO-k is lehetnek olyan szépek, én csak nem értem,hogy miért nem csiszoltak még a grafikán és a fizikumon, egy kicsivel több ráfordítással simán ütné a többi free mmo-t. -
#303 igen de van egy dolog amin nem tom mit értetlenkecc
WOW- fizetős
Rohan- ingyenes
sztem nem lehet öszehasonlitani alapbol a két dolgot....főleg ha megnézed a blizzard költségvetését és hirnevét ill. a rohan fejlesztőiét...- amugy meg nem értem...ha egyszer ennyire tetszik a WOW miért nem játszol azzal? nekem is megvan kieggel együtt játszottam is vele sokat csak mivel már nem tok rá elég időt forditani a melo és a suli miatt igy már nem játszok vele...a Rohan közel se olyan feelinges mint az az tény de arra a napi egy-két orára pont megteszi amivel ki kell töltenie az időmet...- Nem várhatsz el ugyanolyan grafikát....vagy ugy jársz mint PW-ben hogy mig viszonylag szépen nézne ki a háttérben mozgo animáciok teljesen darabosak legyenek azok mob-ok vagy mások....teljesen a játékélmény rovására mennek...
nah de nem oltani akarlak én csak azt akarom ezzel mondani hogy jó kis game ez de bizony ha játszik vele az ember néhány kompromiszumot meg kell kötnie...de ilyen az élet:) -
Hydroceph #302 hogy muxik itt itemshop?:D -
Cat 02 #301 Baze, öltem high mobokat csak videót nem tom feltölteni :S -
#300 item shopbol kaptam ingyé kalapot lol :D bár kinem...de azért lol.és jó.