699
  • Mor3llo
    leültem...:D elég puha az a domb, úgytűnik:)
  • Unknow
    Ide ne hozd magaddal a hírnevedet ;) Ha érted mire célzok...

Btw: Mivel én is noob vagyok, Dhannal ha predátorra gyúrok rá, akkor most str-vit-dex vagy agit húzzam? Mert sok mindent hallottam már :) Most akkor mit éri meg?
  • Doomista
    KaBuToKa
    és köszi:)
    kéne már egy jo társaság :D
  • Cat 02 #296
    Írd le mi a neved, btw str-re és vitalityre rakj.
  • Doomista
    human knight egyszoval.
  • Doomista
    torian serveren vagyok :)
    human egy kardosnál a pontokat hogy osztjam el,mi szerint ? human egykardos vagyok :D
  • Unknow
    Nekem is XP és dx9 van, de ettől még semmi gondom nem volt semmivel. Vistát nem rakok fel mert szvsz fölösleges. Ettől még azért nevetséges,hogy kb akkora a gépigénye mint a WoWnak , grafikailag meg ilyen szegényke. Egyébként meg attól,hogy lehetne űberfasza grafja , nem nőne a gépigény, le lehetne azt butítani low grafra és akkor lehetne ilyen, és kész. Na de akkor mindegy... :P
  • Powerfull
    Ja igen a jatekba Firefoxy a nevem ^^
  • Powerfull
    Hat ossze-vissza vagyunk 1.torian aztan silva szerver volt azt valaki irta hogy 3szerver lesz mert elso 2 tul laggos(igaz azok mindig fullon vannak).
    Szoval szokas szerint szel rozsa minden iranyaba vagyunk^^de a lenyeg aki 3szerver syles vagy miafene van az irjon ide vagy gameba este 9-tol ejjeli 3ig partyi miatt meg persze kesobb quild celjabol is=)
  • Hydroceph
    Miért kapok disconnectet a char valaszto/generalo kepernyon?
    Miert indul a game 800*600ban, marmint a menu, amikor 1280ban van?
    Van már magyar guild?
    Hogy lehet csinalni?:)
    Miért vagyok ilyen csoro?:D
    Van vmi statusjelzo szerokra?
    hirtelen ennyi:p
  • Hydroceph
    update elvileg
  • Doomista
    most akkor szedjem le a rohant ujra,vagy a telepitö amit régen leszedtem jöhet fel,update és megy is ?
  • Cat 02 #287
    Én Torianon vok :)
  • Hydroceph
    ugytom h Torian szeron vannak magyarok
    de most tényleg, melyik szerverre 'mentunk' akkor?:D vagy koltozni akartok valahova?
  • Powerfull
    Sziasztok!

firefoxy neven vagyok a 3 szeron gyogyito kasztal partyiba varok emberkeket este 9tol-ejjeli 3ig.Irjatok ide vagy a jatekba keresetek.bb
  • Hydroceph
    Hali!
    Grafika szerintem is elég gyengus, viszont nekem ahogy karik mozgasa nagyon megtetszett.
    Texturak elég gazosak még ha maxra van huzva minden akkor is.
    Marhára tetszik h ilyen sok skill van, es h minden faj egyedi, ami nagyon nem tetszik az a nyomorek Dekan =/ fujj de gusztustalan egy kari, meg alapbol, tiszta l2 =/, ez kicsit leoltot pedig bejonne..
    Ugy dontottem hogy Defendert inditok HuNgArIaN néven, kreativ mi? xD
    Na, azt szeretnem kerni/kerdezni, hogy milyen buildet csinaljak Defenderhez? elkezdtem ugy h 1:3 str:vit, ha makker vagyok és level refinernel leudom mindig huzni a mgasabb cuccokat akkor marhajo a pdefem, és dmg is van, mondjuk pdef anelkul is egész jo xD
    Valaki adhatna egy linket, ahol van egy normális build defenderhez, hivatalos forumon mindenhez talaltam, csak ehhez nem =/
    Magyarral talalkoztam vagy 30al, itt látom az elsö panaszokat, h szar etc...eddig akikrol tudok azoknak bejott:p

Amugy grafhoz még annyit, h pwnek van is 2-3x ekkora gepigenye...
  • Cat 02 #283
    Vagy jelenleg nincs elérhető quested :)
  • DarkBlade
    Tegnap még mutatta 12 óra után... zöld rombuszal a mapon, kurzort rávittem és kiírta a quest nevét. Most vagy én kapcsoltam ki, vagy a délutáni patch szedte ki.
  • foxxi
    hm, lehet ilyet?
  • Cat 02 #280
    Elkurtam 15k-t és nem lett unique tőröm, de még1 rare-t se sikerült csinálnom :S
  • dragon11
    Nah, ma megvolt a meló, holnap game:)))
  • DarkBlade
    Hogykell visszakapcsolni azt hogy a nagytérképen mutassa a questek helyét?
  • Rabbit20
    lol ez tetszett :D "nekem sajna csak egyik gépem képes erre" :D
  • Marvi
    Hát erre csak annyit mondok hogy nem mindenkinek tellik dx10 kompatibilis hardware-ra...márpedig pl a conan ha joltom csak arra fog kijönni...jah meg persze Vista-ra...szerencse hogy te megteheted hogy ilyen konfigod van...nekem sajna csak az egyik gépem képes erre...a másik csak dx9 kompatibilis hardware...és bizony amikor azt használom akkor örülök neki hogy vannak olyan jó MMO-k amik nem nagy rendszerigényüek...
  • Cat 02 #275
    Én lenni Tronian :) de jövőhéten mindenhézen TZ van, szal kevesebbet leszek :P

btw mondom csinálok rare kardot, succes, mondom akkor tőrt is, succes, a unique tőrt már hang voltam bepróbálni :D
  • Doomista
    kijött a game ? télleg ? jövök !! hol lenni you cat ?!
  • Cat 02 #273
    Kicsit partyztam és majdnem megvan full elemental és elven set :D
  • Unknow
    Na látod, én is ugyan ezt mondtam :P Nekem csak a graffal és az animációval van bajom, ha ezek nem lennének, simán el lennék vele, de annyira idétlenül mozog a wizard,hogy az valami kegyetlen. A Dhan harci mozdulatai viszont tényleg kurva jók és látványosak, de a mozgás amikor fut, mint egy kecses homokos. Ezeken ha dolgoztak volna... Ettől függetlenül még addig tolom amíg haverjaim is feljönnek, és meglátjuk milyen lesz partyba.

Szerintem quest ügyileg jobb mint az SRO :)
  • Cat 02 #271
    1 évig klántársak voltunk sro-ban :D

btw grafja sro hoz képest tényleg nem jó, illetve quest sincs sok, de én megvárom míg lesz klán és rendes partyik, bossok, városharcok
  • Unknow
    Most miért kancsó? XD Egy játékot védeni a legnagyobb ökörség. Ok ok, lehet érvelni a pozitívumok és a negatívumok mellett, megpróbálni meggyőzni valakit erről és arról, de beszólni valakinek azért mert nem tetszik neki az a játék ami neked igen, szvsz gyökérség. Ez nem egy foci csapat XD
  • Cat 02 #269
    Kancsó ^.^
  • Rabbit20
    Hát érted ha nem élvezed akkor minek játszani?.. Nekem se nagyon jött be pedig sokan ajánlották, h próbáljam ki.
    uh. várom énis Aion-t :D
  • Unknow
    Szép? Hát...azért egy perfect worldtől is messze van, az Age of Conanról nem is beszélve. Ráadásul látszanak a pixelek , nincsenek lekerekítve az élek, stb...
  • Cat 02 #266
    Szerintem épp a grafika szép benne ^^
  • Unknow
    A WoWal semmi bajom nem volt, tök jó meg minden, azt csak azért hagytam abba mert már nem volt tovább :) Vagyis lett volna tovább, de Black Temple nem ment a guilddal, azt meg várta volna ki a halál.

WoW után meg azért elég nagyok az ember elvárásai. Meg ugye a pixel háború is zavar a képernyőn :P
  • Vamp17
    Aztan majd az Aion lesz egy kalap szar, es varjatok a kov. mmo-t... nem ertem en ezt, szoktatok ti egyaltalan jatszani, vagy mindig a kovetkezot varjatok?
  • Unknow
    Kár,hogy a grafika és a karakter animáció egy kalap szar... Pedig jó és ötletes game lenne. Továbbra is várhatjuk az Aiont ahogy itt mondták előttem is :S
  • Cat 02 #262
    Én várok addig amíg lesz klánom
  • CSOki444
    Jobbra számitottam :(
    de ez fos ugy ahogy van .
    várjuk az Aiont továbbra is .................
  • Hydroceph
    igen