699
  • Cat 02 #379
    Mount, én is azt vettem
    Peter óránként kell etetni 8k kajával...
  • DarkBlade
    Érdemes petet venni?
    Petet csak azzal a kajával lehet etetni amit a Pet árusnál lehet kapni?

Hagyjam a petet és vegyek mountot? :D :D
  • Skynet85
    99
  • Doomista
    most akkor hány lv a max? nem találtam sehol infot...
  • DarkBlade
    Oda mész a raktáros NPC hez, és akkor ahol a táskádba mutatja/írja hogy menyi lóvéd van, ott van mellete egy ikon 3om érme egymáson. katt arra nyomva tart és áthuzod a raktár területre, elengeded és megjelenik egy ablak ahova beírod hogy menyit akarsz berakni. logout, másik kari belép, raktáros megkeres és withdraw asszem és kiveszed a lóvét.

Ha van könyeb írjátok le... tom ez kicsit nyakatekert de nekem ez müxik :D
  • mihalkagabika
    hé fiuk hogyan lehet átküldeni a pénzt egy nagyobb karimból egy kisebbe mert tárgyat tudok de pénzt nem
  • mihalkagabika
    én nem nyomom olyan régen de bejön csak azt nem értem hogy a cliens olyan nagy 1.6GB és az sro-nak is 900Mb értitek és annak a grafikája is jobb ez miért is van??
  • DarkBlade
    Na most megint patchelt valamit, remélem ezt a képregény efektust javitották :D Eredmény kicsit késöbb tok mondani... sajna bekell fejezni a munkát. Fenébe... :(
  • kakimakika
    nemcsak nektek nyugi
  • Doomista
    nekem sosem laggolt a játék...de télleg :)
  • krampusz140
    Hallo hallo mindenki.
    Csak nekem lagol a mostani update utan a jatek?
  • DarkBlade
    A mai patch óta átmegy a game tájkép-be, másnak is vagy csak engem szivat?
  • mihalkagabika
    preservation stone-t honann lehet szerezni?
  • dragon11
    Titán, de még nincs xD
  • mihalkagabika
    szerintetek meik a legjobb fajta lény?
  • Cat 02 #364
    Hibák megoldása.
  • Doomista
    én nem csinálom...vagyis amelyiket tudom meg csinálom...de inkább farmolok,ugy gyorsabb ! elég sokat kell mászkálni,és 30 lvltöl van lo,25% speedet ad csak,de igy emberrel ide oda menni necces...
  • Cat 02 #362
    Jah.
  • mihalkagabika
    hé fiuk szerintetek érdemes questeket csinálni??
  • Doomista
    már ha feljutok ...:D
  • Doomista
    hát de még most felmegyek ! estig leszek...ne mond hogy nem volt szép befejezés ! lv25 vok vazze ! és nem örökre megyek el,de majd pm rám hogy megvan a full lv xD
  • Cat 02 #358
    Egyszer volt olyan h minden magyart levágott vagy mi, ts en voltunk és kérdeztem h "wtf lag", erre mondják nekik is, aztán dc volt ^^ Egy srác meg nem értette mi van, azt kiderült h ő nem is mo-n él xD
  • foxxi
    Nekemis elég ritkán laggol hála ég
  • Cat 02 #356
    Nem lagol, max ha sokan vannak 1 helyen.
  • dragon11
    ha-ha:D mondjuk egy csomó ismerősöm ott van..de az állandóan full..laggol mi?
  • foxxi
    Csináltam egy healert is, besz@rok de eddig sokkal jobban bejön mint a hunter
  • Cat 02 #353
    Főleg h 7 nap múlva mész vissza Cabalozni xD
  • Doomista
    torianon vagyok kedves cat02 barátommal,és nem megyünk el innét,szal sgsek gyertek ti ide xD
  • dragon11
    Nah SG-sek, menjünk 1szeróra, nem ?S csináljunk egy guildot..
  • Cat 02 #350
    Van támadó is...
  • donatus13
    És itt ilyne ütések nincsenek csak ilyen fegyóra tehető skillek vagy van ami támadó is ?
  • donatus13
    3 STR : 1 VIT
    Starting from Lvl 25 and every 5 levels after put 4 into DEX until you hit 50 DEX.

Akkor 3str és 1 vit minden szinten és 25 től 5 szintenként tegyek 4 et a dex re? igy kellene ?
  • donatus13
    Kössz
  • Cat 02 #346
    http://rohangame.vault.ign.com/builds.html
  • donatus13
    Most jöttem tetszik a játék dhan vagyok és azt nem tudom hogy osszal el a pontjaimat nem tudja valaki hogy van e valahol valami leirás hogy mit hogy?:S
  • Cat 02 #344
    Tervezik.
  • pimpi001
    torianon van Magyar guild? most lv19 vok. este fogok legközelebb fenn lenni.
  • Skynet85
    Egyébként érdekes dolog ez a hand cuff rendszer 10k egy bilincs és ha beszívod akkor bezony ki is fizted mivel csak akkor jön vissza a kesh, ha valóban bot és nem tudja be írni a cpatcha kódot, elvileg bár én sose probáltam még:) Amugy nagyon sok nem afk botter is van tegnap is partyzunk ott egy a csaj mind addig ugyan azt a 2 mobot öli amíg oda nem megyünk, semmi rakció, mikorírunk kb 3 perces fázis késéssel ír, hogy jah ő is itt van. Szoval van aki gépnél van, de éppen mást csinál aztán ha bot vinnyog neki akkor ír.

Nah meg a mostani bot ami kint van vmi pre béna gamma kappa vacak elvileg jön 2-3 napon belül hozzá egy rendes fejelesztés ami már ha hand cuffal probálkoznak is visít, hogy vazze gáz van, aki meg afk botol az hülye:D Szoval ez a game se lesz botter mentes a pro botterek ott leszenek, mindíg is ott voltak, a mazsoláknak meg mind1 szvsz.
  • Cat 02 #341
  • Rashan
    Már stár vagyok:D sikeresen human villagebe képet készítettek és helyeztek fel ide rólam:D AMikor azt az ancient fegyvert mutogattátok :) Bartz én volák:D Ja és nem tudom hogy tud sikerülni vlaakinek Ancient forgelni , nekem megáll az eszem hogy rare törik és még a uniquet is meg kéne hozzá csinálni:D

Tetszik hogy bannolják a botokat:D