Rohan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Btw: Mivel én is noob vagyok, Dhannal ha predátorra gyúrok rá, akkor most str-vit-dex vagy agit húzzam? Mert sok mindent hallottam már 😊 Most akkor mit éri meg?
és köszi😊
kéne már egy jo társaság 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
human egy kardosnál a pontokat hogy osztjam el,mi szerint ? human egykardos vagyok 😄
Szoval szokas szerint szel rozsa minden iranyaba vagyunk^^de a lenyeg aki 3szerver syles vagy miafene van az irjon ide vagy gameba este 9-tol ejjeli 3ig partyi miatt meg persze kesobb quild celjabol is=)
Miert indul a game 800*600ban, marmint a menu, amikor 1280ban van?
Van már magyar guild?
Hogy lehet csinalni?😊
Miért vagyok ilyen csoro?😄
Van vmi statusjelzo szerokra?
hirtelen ennyi:p
de most tényleg, melyik szerverre 'mentunk' akkor?😄 vagy koltozni akartok valahova?
firefoxy neven vagyok a 3 szeron gyogyito kasztal partyiba varok emberkeket este 9tol-ejjeli 3ig.Irjatok ide vagy a jatekba keresetek.bb
Grafika szerintem is elég gyengus, viszont nekem ahogy karik mozgasa nagyon megtetszett.
Texturak elég gazosak még ha maxra van huzva minden akkor is.
Marhára tetszik h ilyen sok skill van, es h minden faj egyedi, ami nagyon nem tetszik az a nyomorek Dekan =/ fujj de gusztustalan egy kari, meg alapbol, tiszta l2 =/, ez kicsit leoltot pedig bejonne..
Ugy dontottem hogy Defendert inditok HuNgArIaN néven, kreativ mi? xD
Na, azt szeretnem kerni/kerdezni, hogy milyen buildet csinaljak Defenderhez? elkezdtem ugy h 1:3 str:vit, ha makker vagyok és level refinernel leudom mindig huzni a mgasabb cuccokat akkor marhajo a pdefem, és dmg is van, mondjuk pdef anelkul is egész jo xD
Valaki adhatna egy linket, ahol van egy normális build defenderhez, hivatalos forumon mindenhez talaltam, csak ehhez nem =/
Magyarral talalkoztam vagy 30al, itt látom az elsö panaszokat, h szar etc...eddig akikrol tudok azoknak bejott:p
Amugy grafhoz még annyit, h pwnek van is 2-3x ekkora gepigenye...
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
asd
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
btw mondom csinálok rare kardot, succes, mondom akkor tõrt is, succes, a unique tõrt már hang voltam bepróbálni 😄
Szerintem quest ügyileg jobb mint az SRO 😊
btw grafja sro hoz képest tényleg nem jó, illetve quest sincs sok, de én megvárom míg lesz klán és rendes partyik, bossok, városharcok
uh. várom énis Aion-t 😄
asd
WoW után meg azért elég nagyok az ember elvárásai. Meg ugye a pixel háború is zavar a képernyõn 😛
csak azér kédezek ennyit mert én rendszerint lovaggal szoktam lenni az ilyen roque-kat meg eilyesmiket kerülöm...szal gõzöm sincs mi kelleht
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
Torianon marhasok magyarral talalkoztam már de azert remelem h nemkevesen fogjak megunni gamát ill sok embernek nem fog tetszeni és elhuznak mert kegyetlen h nem lehet mobot olni hlod xD
- http://downloads.guru3d.com/RivaTuner-v2.09-download-163.html
Ezt a programot toltsetek le! (elvileg Nvidiakhoz van,de az alabbi funkcioja valszeg Ati-k alatt is mukodik)
- telepitsetek fol, majd inditas!
A main fulon kiirja a vid karid tipusat. az alatta levo informacios csik vegen van egy haromszog szeru jel. arra katt.
- itt a "Low-level refresh rate settings"-re kell kattintani.
a refresh overrrider-nel pipa a "enable refresh overrider" ele. mellette a mod legyen "blend mode".
- katt lent a kis zold plusz jelre.
font a jelek kozott katt a harmadikra (Browse for MAX match criteria.)
itt valaszd ki az 1024x768(32 bit) 85Hz et pl. (vagy amenyit a monitorod maxba tamogat) majd katt az OK ra. Ne felejts el beallitani azt sem hogy elinduljon a Win inditasaval a progi, meg hogy ha bezarod, akkor lerakja a tray ikonok koze. (settings ful)
Es volala, a Rohan online akarmelyik felbontason a te altalad beallitott Hz-en fog menni. Es nem csak az, hanem barmelyik egyeb jatek is. (ha mashol is jelentkezett a problema)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka