127
CC:VII
  • Brolly28
    áááh szóval ez az advent children előzménye
    hiszem minden összefügg hogyha youtubeon megnézitek az endinges videót
  • RAZOR27
    Csak a videók tetszettek meg, tulajdonképpen a játékmenetről fogalmam sincs.Ien körökre osztott vagy ien devil may cry féle?
  • Seth
    akkor ne ezzel kezd,mert ez nem olyan mint a többi ^^
  • RAZOR27
    Még nemjátszottam ff-el (pc-s vok) de már nagyon kipróbálnék eggyet :D
  • Sephi
    Jo jatek! FFVII fanoknak kotelezo...van benne sok rosz dolog de a sztori mindent ut.
  • 5c0rp330n
    wikipedia link
    Japánban egyébként egy PSP-s bundle pack-el együtt debütált:

• 5c0rp330n

Azt hiszem sokaknak már a címből kiderül, hogy körülbelül egy mekkora szabású játékról van szó. Japánban már kint van pár hónapja (mondani sem kell, hogy elsöprő eladásokat produkált és nem gyenge értékeléseket kapott), USA-ba március 25-én (9 nap múlva) érkezik, Európában tavasszal valamikor, konkrét időpont (ahogy én tudom) még nincsen, pár hónapon belül jönnie kell. További jó hír, hogy Európába érkezik egy Special Pre-Order Edition, amely tartalmaz többek között egy artwork könyvet, (ezt a változatot csak előrendelve lehet megszerezni, a hivatalos oldalon van rá pár link hogy honnan akit érdekelne, ezt is linkelem később), így fog kinézni:

Mivel Japánban már kint van és vészesen közeledik az US/EU megjelenlés is, eléggé sok médiaanyag lelhető róla (képek, videók), itt van például a gamespot-on: link
    Van már egy előzetes magyar teszt is: link
    Youtube is tele van anyagokkal róla, akit érdekel, rákeresjet.
    És a hivatalos oldal, itt is természetesen fellelhető sok információ a játékkal kapcsolatban: crisiscore.com
    És egy másik hivatalos oldal (ne kérdezzétek, mért van 2): crisiscoregame.com (a special edition-ról itt vannak infók)
    Fontos még megemlíteni, hogy a játék PSP exkluzív, semmi másra nincs kilátásban a megjelenése. Némi esélye van, hogy 1-2 év múlva PS2-re is kiadják (némelyik nagyobb PSP-s címnél ez így volt), de erre ne alapozzon senki.
    És végezetül néhány ízelítő kép: