127
CC:VII
-
#87 equipment-tel nem szórakozok, úgy vittem végig a főszálat, hogy mindig offense-re állítottam, itt viszont már egyik automata elrendezés sem működik, mert kapom az 5000+-os sebzéseket
mind1 nem vagyok nagy rpg-s, de legalább henteltem egy jót:D -
#86 És ezt te hol olvastad? Mert magadtól nem jutott volna eszedbe -
#85 Bocs a CAPS csak kicsit felcsigazott :D
Continued...
Szoval lehet megicsak lesz remake? Vagy mi az a 2010 -
#84 URAMISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AMIKOR VEGE VAN A CRISIS CORE-NAK ES KIIRJA
to be continues in...
Final Fantasy VII
AKKOR HA FELNYOMOD A BRIGHTNESST ALUL IRJA NAGYON HOMALYOSAN HOGY 2010 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#83 Hat nem mert nem igazan láttam értelmet. LVL 42-on siman vegig viheto. -
Cortez71 #82 Jó equipment a lelke mindennek :P -
#81 Szerintem könnyüek még hardon is a missiok, de sajn van egy gyanum,nem beszéltem mindenkivel az elején és lehet pár missiot bese ad majd.
Csak hát télleg rövidnek tünik nekem is,meg pár dolog hiányzik pl: ugy repkednék a világban mint anno a ff7-ben,meg valahogy az uj zenék se jönnek be igazan -
#80 40%-nál feladtam a mission-öket, a dögök irreálisan nagyot sebeznek normalon is, jó volt veled Zack SOLDIER 1st class:/ -
#79 de nem sok mellékküldit csináltál, nemde? -
#78 Hat... nekem valami 11 ora volt.. meg veletlenul sem egy hetes jatek nem hogy honapos... :( -
#77 ki tudja, lehet még bármi, csak nem ezt modják :)
egyébként (főleg a GoW után) nemhiszem h rövid lesz nekem ez a játék, a mellékküldetésekkel együtt pedig asszem meglesz a pár hónapos "programoom" :) -
mochee #76 A zenéje tetszett még nagyo. Igen eltalálták. -
#75 ja, mert a round olyan egyszerű GF volt :) ..bár a weapon -ket rendszeresen elhibázta :/...kár, hogy nem csinálnak a VII. -ből valami nextgen cuccot :( -
#74 Hat sokkalta rövidebb mint az FF7 ... meg 100x könnyebb. Bar en nem is szamitottam valami túl hosszúra. -
Cortez71 #73 Seph nekem is csalódás volt, azt hittem, tuti halál és csak sokadszori próbálkozásra fogom lenyomni, de sima ügy volt. Amikor nem a pallón vagyunk, akkor nálam pl. csak állt egyhelyben, alig csinált valamit :| Mondjuk a Heartless Angel azért durva... :P -
#72 Hat nekem a Sephiroth harc ott a reaktorba... ilyen par perc volt alig utott 350 a specieljevel :P Azert a FF7 nem volt ennyire egyszeru.
De emlekszem hogy a FF7-ben az utolso harcot mindig KOTR + Mime -al vittem siman :D -
mochee #71 Azt akartam, hogy így már nagyon egyszerű volt. -
mochee #70 Köszönöm, sikerült. Nagyon -
#69 Vital Slash nalam egybol 9999 -e ut lvl 42-on :D -
Cortez71 #68 45-ös voltam, mire odaértem Genesishez, de sztem 35-ön sem gáz, sok múlik a felszerelésen.
Ilyen matériák voltak benn nálam:
Cure (opcionálisan Curaga vagy Cura is lehet, bár én végig Cure-ral toltam, ez lett kimaxolva, 2000 HP-t szokott gyógyítani)
Regen (bár ezt nem nagyon használtam)
Barrier (ez viszont fontos, már 3-as szinten is nagyon sokat redukál a fizikai támadásokból)
Magic Barrier (detto mint a Barrier, csak a varázssebzéseket csökkenti erősen)
Vital Slash (6 AP-ért durván üt többezres sebzéseket)
Fire/Thunder/Blizzard, ez opcionális, a legerősebb támadó varázslatodat rakd be, annyira kellenek, hogy a kard körül leidézett ellenfeleket gyorsabban kinyírd vele -
#67 35 az sztem mar boven eleg :) HP up aterialt tolasd es kesz -
mochee #66 Nem szorosan kapcsolódik ide, de valaki nem tudja, hogy az FF VII-et pc-n vagy psp-n lehet normálisabban irányítani?
A széfet én nem nyitottam ki. Kellett volna?
Amúgy a végső nagy kardos ellenfélnél vagyok, és 35-ös szinten nem tudtam kinyírni. Azér az hogy egy speciális támadásával 3800-at levesz kicsit kiakasztó volt. Az életem valami 2600-2700 körül van. Most missziózok ezerrel.
Cortez71: Hányas szinten győzted le? -
#65 Baze. Az este voltam Nibelheim-ba... az osszes jelenet most "eloben"... akkora FF7 feeling fogott el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kar, hogy Vincentet nem latjuk :P
Az a szefes dolog elegge idegesito volt... -
Cortez71 #64 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 10. mappa utolsó missionje árulkodik :) Bár sztem addig nem vitted el... Genesis azért idézget a Loveless-ből, mert az egy isteni lény, a Goddessként aposztrofált transzcendens létező eljövetelét hirdeti. A harc előtt el is diskurál erről Zackkel. Ez az istennő Minerva, akit ebben a bizonyos missionben le is nyomhatunk ;)
Genesis tőle egyfajta megváltást és világhatalmat várt. -
Elveon #63 Játéktörténelem! -
#62 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén én is bírtam semmi gondom nem volt az inf manokkal :)
A történetet is megértettem egyedul Genesis idézeteit nem fogtam fel, végülis ő mit akart? mert értettem mindent, hogy cloudban meg zackban maradt meg a jenova cells, meg stb, csak genesis célját nem értettem, tulképp valami ancient dolgorol volt szó mármint ez az egész jenova oda köthető, azt értem csak genesis szarkavarását nem -
Cortez71 #61 Hehe, csak nem én fejeztem be leghamarabb? :)
Mondjuk missionökből még mindig van vagy 150, de majd ha sok időm lesz és nem érettségire kell majd tanulnom, akkor megcsinálom.
Sephi: igen, onnantól még nagyon sok van :) Nibelheim, Final Showdown, szal nem rövid rész, nekem ez kb. két délután volt, kisebb megszakításokkal.
Wordsworth:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végigcsináltad az Avatar Genesis előtt a mellékküldit? Amikor King Behemoth-ot kell lenyomni és a Goddess keyeket kell megszerezni... Az a rész olyan másfél-két órás kemény torkosborz-szívás, mert minden második lépésnél ellenfélbe botlasz, és időigényes őket leverni. Ráadásul nem is éri meg megcsinálni xD
Ennyire kemény volt Neked a Genesis előtti muki? :| Nem mondom, először én is benyeltem az egyik limitjét, ami azonnal kinyírt, de aztán lvl 5 Barrier és lvl 5 Magic Barrier fel, és már mindjárt nem volt olyan nagy szája :D
Az Avatar Genesis meg egy vicc volt... Utána a visszaalakult Genesis meg még nagyobb vicc, a 4-es szintű Apokalipszise 400 (!!!!!) dmg-t okozott.
Mondjuk tény, hogy lvl45-ön nem igazán lehetett volna kihívás.
A legvégén, amikor Zack feláldozza magát Cloudért, áll egy rakat Infantrymen. Nekem nem tudták levinni az életemet xD 5-6 percig simán álltam, mire lenyomtak 1 HP-ra és beadta a videót... A végén, a három Infantrymen elleni harcnál meg megint nem tudtak volna kinyírni. A titok kulcsa a Barrier és a MagicBarrier léte volt, mert így minden egyes lövésük 15-20 között sebzett, ami a limittel 9999-re feltolt HP-t igencsak nehezen viszi le, úgy, hogy közben még gyógyítani is lehet :)
Ja, másik. Sephiroth ellen beadta azt a Summont, aki azonnal megöli az ellenfelet. Sephirothba ez a támadás semmit nem sebzett. Anyáztam is a kis csíter szemétjét :) -
#60 Ehh... en most csinálom Aerith virágos talicskajat es mar 39 vagyok... innem sok van meg? -
mochee #59 És hányas szintű voltál?
Nekem amúgy Jump, Assault Twister, Blizzara Blade és Poision Blade van, meg a Curaga és Regen gyógyít. Van ennél jobb felállás is ezen a szinten amit nem kombináltam ki? -
#58 Nah végeztem, jó a vége majd kezdem FF7et :) lvl37-es bőven elég a végére, a maga a főboss fika, szinte semmi :D csak az elotte levő sima szorny ami kiugrik na az a para :) -
#57 Hat nekem Angeal az kb 2 perc volt :) 350 es 400 kozott sebzett neha.,, -
mochee #56 23-as szinten vok és a Angeal-szörny 1800-at sebez az 1700nemtommennyis életemen. Iagaza volt annak aki azt mondta hogy 30-asra fel kell tornászni a levelt és kész.
Amúgy most sikerült materia fusionnel csinálnom pár dolgot, de kéne egy leírás hogy mit érdemes, mer így csak össze-vissza keverek mindent azt vagy bejön vagy nem. -
#55 Hát mégsem végzem fél órán belül :D az utolso boss elott vagyok, de olyan szörnyet ereszt rám h kb instant halál, illetve levettem eleg sok hpjat de egy tri-thundagat belémereszt ami szép 6000-7000k körül sebez, Mbarierrel és nem kicsi SPR-el :D -
#54 Az a vicc, hogy van par olayan kuldi amit meg akarva sem tudok megcsinalni mert a mobok 2x 2500+ sebeznek belem... eleg durva.
Nem vok az a magia rajongo, inkabb melee tamadas de a Gravia-t imadom hasznalni... kar, hogy nagyon MP igenyes.
Amugy meg amikor Aerith-nek kell a virag kocsit megcsinalni, egy csomo dolog fog utalni a kesobbiekre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Peldaul Cid Highwind urhajojara, majd az a vicc, hogy nekunk kell megadni annak a Bar-nak a nevet amiben kesobb Tifa es a csapat titkos helye lesz :D A Seventh Heaven. De birom, hogy a savo aki a Bar fogja megnyitni meg is emliti, hogy majd felvesz egy bogyos cicababat, hogy vezesse :D Kurva jo :D -
#53 Nekem bejönnek a mission-ok,föleg a kis "sniff"-egö:)
Leirás meg,max a matéria trükközéshez lenne jó,mert nem kevés a leehtöség ott se.
De, jöhet bármi,a zsándárk óta nem jáccotam ilyen jokat mint ezzel:)
(nem is értem ide,miért nem hozzák azt el,a level 5 ilyet nem szokott csinalni:() -
#52 ff8, ff10 utan nemhiszem h kiabrandulnek a sokak altal legjobbnak tartott ff7bol :) a grafika meg engem nem zavar, nekem a történet a lényeg -
#51 Igen, a mako energia a lifestream, a bolygó életereje. Az FF7-ben még sok is lesz a Shinra Cor-ból :D Viszont azt tudod remélem,hogy nem olyan a 7 mint ez -
#50 Mondjuk, a történet az nagyon el lett találva, még ma végigtolom a CC-t és utánna kezdem FF7-et :)
Mondjuk van egy két dolog ami nekem nem tiszta.. a Mako energy az a lifestreamből fakad? meg FF7ben kiderülnek még dolgok a shinra corprol? Mert itt nem adtak nekem kielégítő infot. -
Cortez71 #49 Missionben előfordulhat, mert a 10. mappán belüli bossok igen kemények, ahogy olvastam. De a főszálon nem mennek takarítani, az tuti :( -
#48 Hat ez agyon szar igy. De miert is lattam en akkor anno egy CC kisfilmet ahol Sephiroth egy sarkanyt kaszabol le?