Prey 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szar lesz

DarkSector
Jah Star Wars inkább vagy Mass Effect.
Én elõször azt hittem hogy a Mass Effect-es hasonlattal csak nagyjából példáznak nem hittem volna hogy ennyire komolyan gondolták.

És ez részemrõl rossz jelzõt jelent, mert nekem a Mass Effect stílusa nem jön be, de még a Star Wars sem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
Azért rossznak nem nevezhetõ, amit a képek mutatnak. De az igaz, hogy ha vaktában látnánk nem gondolnánk, hogy ez a Prey 2 lesz.

Egyébként beugrott mire emlékeztet ez a látvány: Blade Runner. Meg kis Star Wars, az új trilógiás Coruscant. Ez tényleg még a 2004-es modolt Doom3 Engine?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Evin
És ahogy hallottam a anti-gravitációs "csodák" sem lesznek benne. 😞

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
Ez mi?
egy elbaszott divatos folytatás. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

manapság divat lett 'elbaszni' a folytatásokat komolyan mondom

MIEZ??!!

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

DarkSector
mivel prey 2 sincs...

Optimus Prime
Jól látom japán írás? Nagyon haja a japán Transformers sorozatok címére. A gömbös kép ismerõs, ahogy az utolsó is. De a többi valami más, nem Prey. Nincs Tommy, nincs nagyapa, nincs élõfegyver, nincs Mother hangja a fejemben és nincs Art Bell. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

lolSL

Bence94

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
nem
mass effect-et akartam. 😊

Ennek a játéknak az 1. része nagyon tetszett, szerintem ebben sem fogok csalódni.<#eljen>

lolSL
star treket akartál mondani? 😄

DarkSector
fú, ez eddig elég mass effect-es.

grebber
Itt az elsõ jó minõségû kép:

Next PC upgrade: 2022

grebber

Bence94
nos a gamebryo motor több mint elavult rakás szar... fallout 3-nál még éppen elment de 2010 újra ugyanazt ? Nevetséges...

DarkSector
Vagy Duke Nukem ott még a multi is durranhat nagyokat...!

lolSL
idén portal 2 😊

DarkSector
Hát a Fallout 3 graf minden csak nem elavult!

SZilaJMaGGoT
Nálam ezt bõven kompenzálhatja a gameplay, az már csak rajtuk áll, hogy színvonalas lesz e. Lásd Fallout New Vegas, a graf nem kifejezés, hogy elavult, s ettõl még egy (a bugokat leszámítva)remek játék...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DarkSector
Nem is szép...a vidikben 2008-as graf van kb.
ez saját vélemény. kb Homefront szint. 😛

lolSL
nézd meg a BRINK-et, az is csak tech4, és rá se lehet ismerni.

DarkSector
De nem a tech 5 lesz. :S
Holott nemsokára már az is elavultnak fog számítani...

Bence94
mondjuk ha az "igazi prey 2-t" készítik és id tech 5 lesz alatta akkor elfogadom ezt a "mellékágat" is 😊

DarkSector
Jah akkor majd jövõre. 😄 lesz év játéka.
Ha idén minden jól megy akkor marad a helyén a BF3 ha nem basszák el a single-t.

DarkSector
pontossan..folytaták is csak azt a folytatást már nem adják ki soha helyette kiadnak egy Nextgen Prey-t.

lolSL
2012-ben jön

Bence94
hát eddig elég rosszul hangzik PERSZE ettõl még lehet imádni fogom DE ez így nem valami jó... prey-nek volt egy régi "klasszikus" hangulata doom,quake,dukem nukem jut eszembe róla na meg indiánok szellemek stb.
nem is értem hisz a vége az 1-nek "folytatjuk" volt...

DarkSector
De ha hoz egy mai 4/5 szintet a graf és ezt mind BEVÁLTJÁK az ígéretüket akkor az év játékáról beszélhetünk ha szóba kerül a címe.....
Akkor a BF3 is húzhat a sunyiba ....

DarkSector
Multija akkoriban nagyon zsír volt.
Nem lényeg a multi, ha csinálnak egy brutális The Darkness szerû FPS-t, de mivel régen indult a fejllesztés, nem hiszem hogy low grafal engem fog érdekelni egy RpgFps.

Optimus Prime
Exodus bolygó? Ez valami idegen világ vagy a Sphere? ha nem az utóbbi, akkor tetszik. A nyílt világ is jó. Bár mi az elsõ pálya? 😊 A bár, a feldolgozó (vagy minek nevezzem)?
A multi hiánya nem zavaró, hisz az elõzõben is kihalt mire én 2007 végén hozzájutottam a játékhoz. Meg elég gyenge volt DM és TDM módok?

DarkSector
Úgy értem a dolgot, hogy ha nem kap új grafikus motort!....és elkezdenek mindenhonnét kivenni dolgokat és újat gyúrni belõle, akkor ez totális bukás is lehet.

Ez amiket itt írkálnak, az újságban a teljes cikkben, a Tech 5 motorral tudnák talán megoldani.
Méghogy olyan mozgásarzenál mint a Mirrors Edge-ben olyan lopakodás mint a Riddick-ben olyan tartalom mint a ME2-nél és olyan tûzharcok mint a Killzone 2-ben hát bõr van a pofájukon az egyszer biztos.

DarkSector
😊

vágom a rétest, de ezek a stílusok szerintem kurvára nem a régi Prey-t fogják visszaadni...ez nem Prey lesz már szerintem csak a neve lesz az....

lolSL
hát legalább nem olyan lesz mint a többi tucat játék, majd meglátjuk 1 video után hogy érdemes-e tovább olvasni a híreket róla 😊

DarkSector
Ezeket olvasva nem tudom hogy örüljek-e vagy sírjak-e?

lolSL
GameReactor infók:
- Karakterünk Killian Samuels, sheriff és börtönõr.
- Elsõ pálya ugyanott játszódik ahol az elsõ részben, majd az Exodus bolygó városait, sivatagját, barlangjait fedezhetjük fel.
- Kevesebb portál lesz, másképp néznek majd ki.
- Borderlandshez hasonló loot szisztéma.
- Három éve tart a fejlesztés, Xbox 360 az elsõdleges platform, PC és PS3-ra is készül.
- Nem lesz multiplayer, megjelenés utáni DLC várható.
- Nyílt világban játszódik, arra megyünk amerre akarunk, tetszés szerint válatszhatjuk hogy kinek melyik feladatát teljesítjük.
- Árnyékokban és fedezékek mögött lopakodva az ellenfelek mögé kerülhetünk.
- A folytatás fontos elemeket kölcsönöz a Mass Effect, Riddick, Blade Runner játékokból, de a leghangsúlyosabb a Mirror's Edge féle parkour elemek átvétele, amikre menekülés közben lesz szükségünk.

azokon a rádiós mûsorokon én is nagyon jókat derültem 😊)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Szerintem nem lesz jó, ezek a "mással fojtatjuk" dolgok mindig az amatõrizmusról árulkodnak (pl.: painkillerek). fõleg itt ahol domashi tawodi központi szerepet kapott a sztoriban. Erre lecserélik mert gondolom nem akarják elvenni a tommy-s elhuitos folytatás lehetõségét. Mond egy filmet ahol ilyen van. Mondjuk Toldi 2, a malomkõvel agyonnyomott katona szemszögébõl...
Optimus Prime
Csak kihagytam. aki miatt még nagyon tetszett a játék: Art Bell! 😊
Anno utánanéztem és tényleg egy híres rádiós egyéniség. Imádtam amikor szétkapcsolta a hivásokat az "õrültektõl", akiket elkaptak az idegenek. 😄

Optimus Prime
Akkor jó gondoltam, máshol láttam az elõzetest és nekem is az a repülõ jutott az eszembe az 1-bõl. Kár Tommy-ért, ez az új pofa meg... Remélem legalább a zene marad. De ha egyidõben játszódik miért kék narancs helyett a Hunterek szeme?
Némiképpen azért örülök, hogy csak elkészül a folytatás, ráadásul ilyen hamar. Most akkor jöjjön az Advent Rising 2. 😛

grebber
<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

lolSL

lolSL
állítólag nem folytatás, hanem egy idõben játszódik az elsõ résszel..

They say "a source close to the game" tells them: "players will take on the role of a federal air marshal who is aboard the commercial airliner seen crashing in the spaceship early on in the original game. Prey 2 takes place during the same time frame as the original, but with this different perspective."

DarkSector
Tech 5 motor jövõre ez megint akkora durranás lesz mint az elsõ rész a maga idejében!

Bence94
remélem tényleg folytatás lesz és lesz vmi magyarázat, hogy mi ez a sam fisher vki...
tech 4-et is gondolom ég sokkal jobban lehet pofozgatni de akkor is megmaradnak a régi vonsáok lás pl. a cod sorozat szarrá foltozott toldozott qvék 3-as motorja.
id pedi szerintem kezd szánalmas lenni, hogy nem készül el a motorral meg játékka... remélem iszonyatosan fog büntetni mindkettõ mert a videokbol egyáltalán nem fogott meg...

lolSL
brink is majdnem olyan jól néz ki mint a rage a korábbi motorral, bõven jó lesz az.

grebber
Prey 2: A játék fõhõse úgy néz ki, mint Sam Fisher

"A pletykákkal ellentétben az új játék NEM az id Tech 5 grafikus motorra fog épülni."

Bence94
annyi biztos szerencsére, hogy az eredeti gárda készíti és remélhetõleg az új id tech-hel. nagyot büntetne azzal.