358
A legtovább fejlesztett játék folytatódik!
-
gosumofo #197 az 1. rész se gyorsan készült el :)
-
mester1987 #196 én erre csak a DNF-et tudom felhozni. 12-14 évi tologatás és lásd eredménye, bár a játékmenettel nem is lenne gond, inkább a látványt megvalósító tényezővel meg esetleg a játékmenet ötlettelenségével.
Én azért bízom a Prey 2-ben, bár szerintem nagyon elrugaszkodik az eredetitől a Trailer alapján. -
#195 ...úgy legyen. -
#194 Számomra nem lenne logikus, főleg hogy már meglehetősen előrhaladott fejlesztési fázisban lehet a Prey 2, ergo ha nem fejlesztik tovább még pár hónapig, nem adják ki, akkor feleslegesen elvesztegetett pénz marad...ha igaz is lenne, és kukázzák a projektet, egy másik kiadó kikukabúvárkodja örömmel, finanszírozza azt a "kevés" végfejlesztést aztán "szinte nulla" költséggel begyűjtik az eladások után a szép nagy hasznot. Mi pedig mindenképpen megkapjuk a játékot... :) -
#193 Persze hogy nem, max újragondolják. -
#192 Bethesda to announce Prey 2 canning next week
Remélem a törlés csak valóban pletyka és nem kukázzák!
-
#191 Azért Tommy benne lett volna, bár az első játék védjegyei gyakorta mind eltűntek volna. Ellenben az E3-as cinematic trailer piszok jó lett. Ha a játék azon stílusban született volna meg, én szerettem volna. -
mester1987 #190 Próbáltam énis belegondolni, de tényleg nem ment össze az eredetivel...amit eddig írkáltak róla. -
#189 Kár érte. Érdekesnek tűnt pedig...
Ezt mondanám. DE. Mivel pofátlanul, ilyen névvel akarják eladni... semmi köze az eredetihez. Én azt mondom, vesszen az ilyen játék. -
mester1987 #188 Mondjuk kár. -
mester1987 #187 A sztori meg a főhös ne mannyira passzolt volna az első részhez :S -
#186 No... not again. -
#185 Kukában landolt a Prey 2? -
#184 Kár, úgy megfogott a tavaly E3-as cinematic trailere. Azelőtt nem nagyon izgatott. Se Tommy, se portálok, se faljárás, se indiánosdi. De ez a Blade Runner-sci-fi-western-noir stílus jónak hat. -
Carmageddon #183 Nagyon úgy tűnik még mindig se híre se hamva. -
mester1987 #182 Lehet ezévben meg sem érkezik. -
#181 Doom3, még akkor nem volt kész a Tech5 mikor ez tervbe lett véve. Vagy csak így olcsóbb.
Valami hír vagy trailer jöhetne már vagy egy normális honlap. -
mester1987 #180 idtech 4 vagy idtech 5-tel jön a játék??? -
Carmageddon #179 A picsába. -
#178 When it's done! -
#177 Amikor megvásárolható lesz!
A viccet félretéve nincs pontos dátum sajnos! -
Carmageddon #176 Most akkor mikor jön ki a játék? -
#175 "Bár aDoom3 azt nem igen támogatja"
Azt támogat, amit a fejlesztők akarnak:) Ha úgy akarják mindent támogat. -
#174 Olyan inkább ne annál csak jobb legyen! -
#173 Remélem nem csak PhysX. Bár aDoom3 azt nem igen támogatja. :D
Remélem lesz olyan fasza a grafikája, mint a Brink-é. -
#172 [URL=http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/a_human_revolution_fokozni_szeretne_a_prey2_pct]A Human Head szeretné "fokozni" a PC-s Prey 2 élményét[/URL] -
Bulics #171 Istenem csak nehogy sz*r legyen!!
-mondjuk az lesz- -
#170 Egy pár videónak jobban örülnék, némely cikk szövege olyan... nem tudom, de a lentebbiektől is nevetnem kell, -
-
morzsi555 #168 G4tv Prey 2 QuakeCon 2011 Preview -
#167 QuakeCon 11: Alien Noire Interview HD -
#166 Más lett a haja? -
#165 Régi ismerős -
#164 Nem rossz, de a Brink után nagyok lettek az elvárásaim. Legalábbis grafika és látvány, no meg design terén.
Csak én látom úgy vagy tényleg mindenki olyan depresszív arcot vág? -
#163 Pár új kép -
Inquisitor #162 A legfontosabb mondat a végéről: Mindent meg lehet csinálni a játékban, ami a CGI trailerben benne volt. :)
Azért megnéztem volna egy olyan verziót, ahol a célpont ajánlatát elfogadva a megbízót kapjuk el ... -
#161 E3 Stage Interview, gameplay video -
Inquisitor #160 Pár 1080p-s gamplay screenshot
IGN-es video riport, picit jobb minőségű ingame részekkel -
Inquisitor #159 A grafika nem nagyon látszik, de talán a játékmenet igen. Szerintem hozza a CGI trailert ... -
Inquisitor #158 Prey 2 E3 2011: Bounty Hunting Walkthrough