358
A legtovább fejlesztett játék folytatódik!
-
-
#116 Ez még mindig jobb, mint az 1 cirka 4-5 órája. Nekem tavaly kb. ennyi idő alatt tartott normalon. Persze nem bánom, ha jó játék és újra és újra van kedve az embernek végigjátszani. -
#115 akkor jó hogy kivették a falon mászkálást meg hasonló elemeket, abból nem ütne 15 óra :D -
#114 No végre "hosszú" fps-ek Rage után ez is:
"A Human Head Studios elárulta, hogy a program végigjátszása nagyjából 15 órát fog elvenni az életünkből, de a 100%-os teljesítéshez ennél jóval több időre lesz szükség. Tekintetbe véve, hogy a játék csak egyjátékos móddal fog megjelenni, szükség is lesz a tartalomra." -
#113 Prey 2 Story Introduction Interview -
#112 Hát írja hogy mindjárt az elején találkozunk tommy-val.
De ez csak egy bevezető, ettől még a stílust a látványt nehéz összeegyeztetnem a 3 anyagból kiindulva. -
#111 A Prey 2 főszereplője Killian Samuels lesz, aki egy rabot kísér egy menetrendszerű repülőgépen, amit az idegenek hatalmába kerítenek. Amikor felébred az ismeretlen környezetben, Tommy-hoz hasonlóan ő sem tudja, hogy hol van. Előkapja szolgálati pisztolyát, és lelövi az első útjába kerülő amorf teremtményt, ám egy magasabb szintű technológia ellen vajmi keveset ér a fegyvere.
Az előző résztől eltérően taktikusabban kell hozzáállni a dolgokhoz, ki kell használni a környezet által nyújtott fedezékeket. Az előrehaladás sokkal filmszerűbb mint korábban, rövidesen baráti emberekkel is találkozik, köztük az első rész főszereplőjével, Tommy-val is, aki szépen fel is világosítja az aktuális helyzetről. Az Exodus bolygó viszont még számtalan veszélyt rejt.
Most találtam a GK-n. Ez alapján érdekes, de kérdés mikor találkozunk Tommy-val? Az eset alatt tuti ne, hisz mindvégig Tommy-val "voltunk".
Lehet túl szép is lett volna egy igazi folytatás, amit 2007 óta várok... -
#110 hogy serif-e azt nem tudom de vele leszünk, de itt az újságborítón a kép valahogy nem tükrözi a screenshotok stílusát. Mintha az újság címlapján nem is az a játék lenne mint amit itt prey 2-ként mutogatnak, sőtt továbbmegyek az élőszereplős videó amit mutattak sem illik a képbe.
Kíváncsi leszek hogy áll majd össze a sok kis kirakós. -
#109 Nem ezzel a serif-fel vagy kivel leszünk? -
#108 Maga a játékmenet lehet jó ettől még, de a dizájn elég szar. Meghát nehezebb azonosulni az ürlényekkel, mint akkoriban a kis indiánnal. -
Sir Cryalot #107 szar lesz -
#106 Jah Star Wars inkább vagy Mass Effect.
Én először azt hittem hogy a Mass Effect-es hasonlattal csak nagyjából példáznak nem hittem volna hogy ennyire komolyan gondolták.
És ez részemről rossz jelzőt jelent, mert nekem a Mass Effect stílusa nem jön be, de még a Star Wars sem. -
#105 Azért rossznak nem nevezhető, amit a képek mutatnak. De az igaz, hogy ha vaktában látnánk nem gondolnánk, hogy ez a Prey 2 lesz.
Egyébként beugrott mire emlékeztet ez a látvány: Blade Runner. Meg kis Star Wars, az új trilógiás Coruscant. Ez tényleg még a 2004-es modolt Doom3 Engine? -
#104 És ahogy hallottam a anti-gravitációs "csodák" sem lesznek benne. :( -
#103 Ez mi?
egy elbaszott divatos folytatás. :) -
Hellsing47 #102 manapság divat lett 'elbaszni' a folytatásokat komolyan mondom
MIEZ??!! -
#101 mivel prey 2 sincs... -
#100 Jól látom japán írás? Nagyon haja a japán Transformers sorozatok címére. A gömbös kép ismerős, ahogy az utolsó is. De a többi valami más, nem Prey. Nincs Tommy, nincs nagyapa, nincs élőfegyver, nincs Mother hangja a fejemben és nincs Art Bell. :) -
-
#98 -
#97 nem
mass effect-et akartam. :) -
Danryu82 #96 Ennek a játéknak az 1. része nagyon tetszett, szerintem ebben sem fogok csalódni. -
#95 star treket akartál mondani? :D -
#94 fú, ez eddig elég mass effect-es. -
#93 Itt az első jó minőségű kép:
-
#92 Első scan-ek -
#91 nos a gamebryo motor több mint elavult rakás szar... fallout 3-nál még éppen elment de 2010 újra ugyanazt ? Nevetséges... -
#90 Vagy Duke Nukem ott még a multi is durranhat nagyokat...! -
#89 idén portal 2 :) -
#88 Hát a Fallout 3 graf minden csak nem elavult! -
#87 Nálam ezt bőven kompenzálhatja a gameplay, az már csak rajtuk áll, hogy színvonalas lesz e. Lásd Fallout New Vegas, a graf nem kifejezés, hogy elavult, s ettől még egy (a bugokat leszámítva)remek játék... -
#86 Nem is szép...a vidikben 2008-as graf van kb.
ez saját vélemény. kb Homefront szint. :P -
#85 nézd meg a BRINK-et, az is csak tech4, és rá se lehet ismerni. -
DemonHunterW #84 Egy kis összefoglaló! -
#83 De nem a tech 5 lesz. :S
Holott nemsokára már az is elavultnak fog számítani... -
#82 mondjuk ha az "igazi prey 2-t" készítik és id tech 5 lesz alatta akkor elfogadom ezt a "mellékágat" is :) -
#81 Jah akkor majd jövőre. :D lesz év játéka.
Ha idén minden jól megy akkor marad a helyén a BF3 ha nem basszák el a single-t. -
#80 pontossan..folytaták is csak azt a folytatást már nem adják ki soha helyette kiadnak egy Nextgen Prey-t. -
#79 2012-ben jön -
#78 hát eddig elég rosszul hangzik PERSZE ettől még lehet imádni fogom DE ez így nem valami jó... prey-nek volt egy régi "klasszikus" hangulata doom,quake,dukem nukem jut eszembe róla na meg indiánok szellemek stb.
nem is értem hisz a vége az 1-nek "folytatjuk" volt...