Ki mit talált az utcán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
2: Lehet hogy nagyobb ügy, de mind kettõ véletlen történik, tehát a hasonlat tökéletes.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Én egyszer elhagytam a személyimet és a jogsimat, az viszont egy lyukas zseb miatt volt....szerencsére normális ember találta meg, mert még aznap telefonált, másnap meg kaptam levélben.
Én amúgy találtam aprópénzt, egy gyûrût, és egy 2000-est. Bátyám még jó régen talált 100 márkásat, anyám pedig nemrég 30.000 Ft-ot. Viszont nálam a haverom viszi a pálmát: az utcán talált egy eredeti bontatlan VIBRÁTORT. Még elem is volt hozzá.
Nem a pénz miatt volt fontos, hogy meglett. Benne volt egy ezüstdollár (igen különleges) és anyámtól kaptam ajándékba. A srác aki megtalálta még egy sört vagy forralt bort sem fogadott el ajándékba. Vannak tisztességes emberek.
És igen, hatalmas öröm mikor valami olyan kerül meg ami az ember számára fontos, szép emlék, vagy csak bosszúság lenne pótolni. BME-n a tesóm rajzhengerét is leadták a portán.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Mindenki adja vissza szépen amit talál. Én egyszer a moziban elhagytam a mobilom, másnap jött vele egy arc. Kapott sört! 😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
amúgy én kiskoromban egy eredti JP-s Velociraptort hagytam el, ami gombnyomásra morgott is 😄
1. Aki drága értéket vesz a vigyázonn rá. Telefont nyitott zsebbe raki??? Gratula. Max. farmer hátsó zsebber, mert ott érzem hogy még meg van.
2. 70 ezerért aki moblit vesz az én szememben nem normális. Én még 7 ezerért sem vagyok hajlandó. Persze én csak telefonálok vele.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ráadásul a jelenhelyzetemben gondolkozás nélkül adnám el.. 1x nemvolt oylan hogy hé tevoltál azagyökér aki elhagyta? vagy valami ilyesmi, sajnos kevés a jószándékú ember. erre jönne az hogy az ilyen mint én azt kéne kiirtani.. hát lehetséges
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Kb. fél évvel ezelõtt vettem egy 70 ezres mobilt. Több hónapon keresztül gyûjtöttem rá. Voltam olyan szerencsés, hogy boltból hazafelé futottam a villamos után és kiesett a zsebembõl a mobil (legalábbis gondolom ekkor esett ki), amit csak 10-20 perc után vettem észre, mert hívni akartam valakit. Mondanom sem kell, idegesen kerestem a mobilom a villamoson + visszamentem oda is, ahol valószínûleg kiesett a zsebembõl. Ott sem találtam. Természetesen nem kaptam vissza. SIM kártyát is azonnal kicserélte a kedves megtaláló, hiszen már nem tudtam felhívni a saját számom. Szomorú látni, hogy nem ritka ilyen embereket találni, hiszen itt is a fele társaság egyet tud érteni Pepsi Twisttel.
(Ghostrider: a #122-es hozzászólásod egyszerûen nevetséges.. "lehet, hogy bunkó, de nem csóró" istenem, az ilyen embereket akasztani kéne)
Hát ha házhoz jönne akkor visszaadnám.(kénytelen lennék)
De ha nem is tudja hogy én vagyok aki megtalálta és én se tudom hogy kiét találtam meg akkor nem szól közbe a lelki ismi (szerintem).
De még nem találtam telefont de ha találok ígérem átgondolom, hogy mit tegyek vele😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ha meg sem próbálod visszaszolgáltatni, akkor nem szar a llelkiismeretednek használni a késõbbiekben használni a telót?
Én kb olyan 3 hete találtam sulinál egy játék GI Joe babát😄
(Eltörtem a karját meg a lábát és felcseréltem õket😄)