329
Ki mit talált
  • Pepsi Twist
    az olcsó volt :)
  • daneszbaby
    És a géped? =)
  • Pepsi Twist
    :)
  • sapkafej
    más a hibás azért mert madár vagy? nemár
    ki fut a villamos után? 2 perc múlva jön a következő
  • w77d
    azért a hidegvéred irigylem :) én sajnos mindenen fel tudom kúrni az agyam!
  • banok
    igen
  • Pepsi Twist
    nyugi, ha akarnék én is tudnék venni drága cuccokat de nem teszem :) kivéve vettem 1 telefont N93i de az az 1 volt ami drága beruházás volt... nincs ferrárim, nincs mercim... bár ha akarnám részletre meg tudnám venni... ehelyett csak VW Vento-m van... de ez van nem baszom az agyam rajta 5 percnél tovább mert fölösleges, elhagytam kész, így jártam, majd veszek másikat fizetéskor... ennyi...
  • ghost rider
    Szerintem zárjuk le ezt a vitát.Nem érdemes folytatni.Valaki így látja a telefon ügyet valaki meg úgy.És ez nem lesz másképpen.
  • Sadist
    A hozzászólásaidat elnézve abszolút nem.
  • w77d
    teljesen igazad van, sajnos kevesen vagyunk az országban akik ezt így látják!
  • w77d
    hát bammeg ha elhagyok egy 100ezer ft-os telót, énmondjuk nem 5 percig baszom az agyam miatta, pedig hidd el nem állok szarul anyagilag!
  • Solten
    Uhh bakker...
  • Pepsi Twist
    hát én is voltam már ilyen helyzetbe ne félj... de 5 percig baszakottam rajta és aztán leszartam :D
  • mama2
    Ez én vagyok, de miért kell állandóan beszúrni rólam képet? Komolyan nem értem.
  • ba32107
    Amikor elhagytam akkor még a diákigazolvány tokban volt.

A műbránert meg odaadta egy csajnak, aki a barátnőjével együtt kipróbálta (mi is ott voltunk ), azóta annál a barátnőnél éli az életét.
  • Dynamic
    "Hát az biztos hogy amit találok azt vissza nem adom az 100% miért hagyta el? "

Azért mert emberek vagyunk.Megtörténhet, hogy akármennyire is vigyáz az illető, elhagyja a 100 ezer forintos telefonját, amire fél évig gyűjtött. Csak mert elhagyta, attól még NEM a tiéd, nincs jogod megtartani.Elvileg büntethető is lennél érte, hogy nem adtad le valahol(bár így lenne).
    Kívánom, hogy kerülj te is hasonló helyzetbe, hogy aztán két hétig csak azért zokogjál, hogy mekkora szemét emberek vannak, hogy nem adják vissza.
    Mondjuk én múlt nyáron találtam mobilt, de nem emlékszem milyen volt.Láttam ki hagyta el, nem álltam le nézegetni, hanem visszaadtam.Valahogy meg sem fordult a fejembe, hogy hurrá ingyen mobil.
  • ghost rider
    Na most már tudom.Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem.
    Kössz a segítséget...
  • ghost rider
    akkor már tudom hogy mi az.
    szóval egy néger ember amint éppen bemutat a kamerásnak.KÖSZI!
  • whiskeyman
    omg
    ez
  • ghost rider
    De komoly mondom hogy nem tudom :D
    Vagy lehet hogy tudom de nem jut az eszembe:D
  • Ben C
    füves cigit a buszvégen. azt hiszem ez volt a legérdekesebb.
  • Kicsikiraly
    ugye ez nem komoly...
  • karajjj
    talán budapesti műszaki egyetem?
  • ghost rider
    Még mindig fejlettebb mint a tied.
  • ghost rider
    Szerintem ugyanolyan könnyű elhagyni egy "műanyag kártyát" mint egy pénztárcát.Mert elvileg a műanyag kártya a pénztárcában van.

Banok, ba32107: És mit csinált a haberotok vele?elrakta?

Mi az a BME?
  • [HUN]FaTaL
    ezt pofázom bazze de áh... mindegy.. az előzményt is olvasd el ne csak amit írtam...
  • ba32107
    Ja és egyébként egy kis műanyagkártyát sokkal könnyebb elhagyni, mint egy mobiltelefont vagy egy pénztárcát.
  • ba32107
    A poén az volt, hogy egy zsír új nadrág volt, és a boltból hazafelé menet esett ki a zsebemből. Még mindig nem tudom, hogy miért nem tűnt fel a lyuk, amikor felhúztam.........lehet, hogy azért nem, mert nem számítottam arra, hogy egy vadonatúj nadrág zsebe lyukas.
  • Pepsi Twist
    lehet ezeket direkt dobálják szét :D
  • Pepsi Twist
    ez nem volt jó példa... de egyébként amiket hallok a hírekbe hogy nem látja el ez télleg így van :D
  • daxan
    néhány dolog: cigi, 2000Ft, kulcs, villogós kulcstartó...több nem jut eszembe...
  • banok
    egyszer az én haverom is talált egy vibrátort.
  • Sadist
    Lyukas a zsebed? Miért nem figyeltél jobban, vess magadra...
  • Csuhai G
    1: Miért balfasz az aki elhagy valamit ?
    2: Lehet hogy nagyobb ügy, de mind kettő véletlen történik, tehát a hasonlat tökéletes.
  • ba32107
    Szerintem meg tényleg aki elhagy valamit, az vessen magára. Én akárhová megyek, a telefonom, pénztárcám mindig biztos helyen van, többször megtapogatom, és az tűnik fel, ha nincs a helyén. Nem értem, hogy lehet elhagyni ilyesmit. Többször volt, hogy az orrom előtt ejtette ki a nő a nyitott táskájából a mobilját, és amikor szóltam neki, felvettem, visszaadtam, egy futtában odavetett "kösz"-nél többet nem kaptam. Szóval szerintem aki így hagyja el a cuccait az magára vessen.

Én egyszer elhagytam a személyimet és a jogsimat, az viszont egy lyukas zseb miatt volt....szerencsére normális ember találta meg, mert még aznap telefonált, másnap meg kaptam levélben.

Én amúgy találtam aprópénzt, egy gyűrűt, és egy 2000-est. Bátyám még jó régen talált 100 márkásat, anyám pedig nemrég 30.000 Ft-ot. Viszont nálam a haverom viszi a pálmát: az utcán talált egy eredeti bontatlan VIBRÁTORT. Még elem is volt hozzá.
  • fanka93
    azért eyg baleset nagyon ügy,mint hogy egy balfasz elhagy egy mobilt,vagy egy vmit,szvsz
  • w77d
    "miért hagyta el?" valószínűleg nem direkt! Képzeld el, ha a kiérkező mentősök egy autóbalesetnél azt mondanák: "nem segítek! Miért szenvedett balesetet a hülye?"
  • fanka93
    most gecc nagyon beszóltál
  • Csuhai G
    Újreg..
  • fanka93