Ki mit talált az utcán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
és pontosan ugyanolyan lopás, nincsen benne semmi különbség.
és ha a telefonban olyan telefonszámok vannak, amit nem lehet pótolni?
de hát szarjunk egymás orra alá, ez a divat ma
3 teló, abból 2-t visszaadtam, egyet nem.
Pénzek. Meg egyszere a vonat mellett egy kidobott táskát, papirokkal, pénzzel, tamponnal😄.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Mert ha olyan hülye volt az illetõ, hogy egy vadi új telefont elhagy, akkor így járt.Másokor majd sokkal jobban vigyáz a dolgaira, mint ahogy ezt mama2 is megírta.
Te visszaadnál egy 100.000 forintos Nokia N95-öt?
Mert szerintem én nem.
Még hogyha egy gagyibb telefon lenne, akkor visszaszolgáltatnám.
És szerintem ez nem lopás, hanem szerencse, és aki visszaadja az csóró marad, aki nem adja vissza az lehet hogy bunkó de legalább nem csóró<#wink>#wink>
khm...khm...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
aztán haverokkal még kissrácok voltunk és emlékszem, hogy találtunk valami könyvet, amien le volt írva minden a szexrõl, önkielégítés, pózok, nemiszervek, stb 😊))))))) akkoriban körbejárt a könyvecske 😊
+fav
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
http://topgearhungary.blogspot.com/
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A zsebében volt 100 euro odaadtam neki, hogy váltsa be, felezzük +. Azóta is felezzük.<#szomoru1>#szomoru1>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Üdv <#hawaii>#hawaii>
iPhone 3G
Más : havernak kivan írva MSN-en hogy ujj telója van (samsung armani), ráírok : mondom csá , honnan van a teló? írja hogy találta, mondom hol? , írja hogy kabátzsebbe 😄
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
hops ez ment a zsebembe és mentem haza 😄 azota elvan rakva 1 dobozba
-mentem busz megállóba és a szemem sarkából megpillantottam 1 ezrest odadtam tesomnak azt csá 😄
-suleeban könyvtárban könyvek köztt pénztárca hogy mit kereset ott nemtomm de leadtam a portán
-nokia3310 azaz régi telo már 3dikos koromban lépcsön volt suleeban amien jószívû vok mentme vele portára 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Még valamikor decemberben egy kis méretû szilikon gumit, majd januárban egy normáls méretût. Pár napja pedig egy szintén normál méretût az iskola folyosóján. Csak sajnos a legutóbbival nem sokra mentem, mert sérült volt 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
azert probaljatok ki neha milyen megkeresni valamire a penzt, es megvenni, elsore furcsa lesz, de jo erzes, ajanlom mindenkinek
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!