329
Ki mit talált
  • ForzaInter
    fúú most hova bújjak el
  • Molnibalage
    Pénztárcámat hagytam ott a Mújégen a büfé előtt. 3 perc múlva ott voltam, de már nem találtam. Akkor halotta a csaj akit éppen fűztem, hogy a bemondó mondja, hogy megtalálták.

Nem a pénz miatt volt fontos, hogy meglett. Benne volt egy ezüstdollár (igen különleges) és anyámtól kaptam ajándékba. A srác aki megtalálta még egy sört vagy forralt bort sem fogadott el ajándékba. Vannak tisztességes emberek.

És igen, hatalmas öröm mikor valami olyan kerül meg ami az ember számára fontos, szép emlék, vagy csak bosszúság lenne pótolni. BME-n a tesóm rajzhengerét is leadták a portán.
  • fanka93
    kiváncsi lennék ha azzak a viperával veled állna szemben,akkor is ezt mondanád-e...na de ez OFF
  • fanka93
    ez te vagy?
  • Csuhai G
    Kíváncsi vagyok, ki ismer magára. ^^
  • Csuhai G
    Bár nem az utcán, de találtam 1 faszt:
  • SötétBarom
    Höhö, mennyi erkölcsileg rokkant ember van itt, jeeez.. Vendéglátásban dologozom, ezért szoktam találni ezt, azt.. Hihetetlen, hogy mennyire tudnak ölrülni arcok a visszakapott cuccoknak :) Telefon, Zippo, lóvé, szemüveg, bármi..

Mindenki adja vissza szépen amit talál. Én egyszer a moziban elhagytam a mobilom, másnap jött vele egy arc. Kapott sört! :P
  • Sadist
    Csak egyszer adja a szerencse, hogy valami pótolhatatlan, és nagyon fontos dolgot veszítsetek el és én találjam meg. Élvezet lesz kajánul az arcotokba röhögni.
  • ForzaInter
    életkor: 14-18 között, de mit is várhatunk volna...
  • ForzaInter
    te nagyon kemény ember vagy
  • caseih9400
  • Pepsi Twist
    Hát az biztos hogy amit találok azt vissza nem adom az 100% miért hagyta el? ennyi... én 1x hagytam el 1 régi samsugot :D és a mögöttem lévő járókelő vissza adta én mondtam neki hogy megtarthatja csak adja ide a sim kártyát... (5 évvel ezelött volt kb, akkor jónak számított az a telefon)
  • mama2
    gHááde most miért vagyunk mi erkölcsi hulladékok?? Akinek van annyi esze, hogy elhagy egy drága telefont, akkor vessen magára. Én nem adnám vissza, akkor se, ha benne lenne az illető anyjának a száma, vagy mittomén. Azért se adnám vissza, mert vessen magára. Legalább megtanulja, hogy legközelebb, jobban vigyázzon a dolgaira. Ennyi.
  • fanka93
    te is,mert most asztán nagyon beszóltál
  • caseih9400
    1250ft-ért visszavásárolhatod
  • w77d
    igen, ő az!!! XD

amúgy én kiskoromban egy eredti JP-s Velociraptort hagytam el, ami gombnyomásra morgott is :D
  • DJ RX7
    - arany nyaklanc
    - rengeteg 1,2 forintost
    - gyujtot, gyufat
  • caseih9400
    jóltetted :D:D:ASDF_:ASDF
  • Brand
    Büszke lehetsz magadra.
  • caseih9400
  • fanka93
    ilyen van nekem otthon is
  • Sadist
    Neked se lehet valami túl fejlett erkölcsi értékrended.
  • caseih9400
    felismered...?
  • Molnibalage
    Bocs, de erre azt mondom, hogy.

1. Aki drága értéket vesz a vigyázonn rá. Telefont nyitott zsebbe raki??? Gratula. Max. farmer hátsó zsebber, mert ott érzem hogy még meg van.

2. 70 ezerért aki moblit vesz az én szememben nem normális. Én még 7 ezerért sem vagyok hajlandó. Persze én csak telefonálok vele.
  • Molnibalage
    Tesóm nem az utcán, de Duna takarítás közben talált egy táskát. Volt benne mindenféle irat (pénz nem) meg igazolvány. Egy márkás Samsonite táska volt. Kihívták a Rendőséget. Annyit mondtak, hogy egy 4 hónapje eltűnt emberé a táska... A táskát fertőtlenmítette és kimosta, azóta is használja. (eredetiben egy 35 ropiba fájó táska)
  • DaemoonHunter
    Anno 2x 5000ft a suliban, biztos valamelyik tanár hagyta el
  • caseih9400
  • w77d
    remek XD
  • caseih9400
    1óra múlva kapsz róla képet mert lemerült a gépnek az eleme :D:D:ASDF_:ASDF
  • Sugam
    én 1x vissza adtam.. ha találnék valami irtó sokat érőt 100% hogy eladnám.. nemérdekel hogy elhagyta aki hülye haljon meg.. en ha elhagytam valamit mindig rábasztam szerencsére nemsok dolgot hagytam el.
    ráadásul a jelenhelyzetemben gondolkozás nélkül adnám el.. 1x nemvolt oylan hogy hé tevoltál azagyökér aki elhagyta? vagy valami ilyesmi, sajnos kevés a jószándékú ember. erre jönne az hogy az ilyen mint én azt kéne kiirtani.. hát lehetséges
  • ghost rider
    Én csak így vélekedek de lehet hogy ha találnék egyszer telefont vissza adnám de most nem tudhatom mert még nem találtam.
  • degenerator
    cigányokat.
  • w77d
    azért valjuk be, hogy egy jó lekiismerettel rendelkező jólnevelt ember azon lenne, hogy hogy kéne visszaszolgáltatni a készüléket ;)
  • Csuhai G
    Nem hittem volna, hogy ilyen csóró kis f*szfejek járnak SG-re...
    Kb. fél évvel ezelőtt vettem egy 70 ezres mobilt. Több hónapon keresztül gyűjtöttem rá. Voltam olyan szerencsés, hogy boltból hazafelé futottam a villamos után és kiesett a zsebemből a mobil (legalábbis gondolom ekkor esett ki), amit csak 10-20 perc után vettem észre, mert hívni akartam valakit. Mondanom sem kell, idegesen kerestem a mobilom a villamoson + visszamentem oda is, ahol valószínűleg kiesett a zsebemből. Ott sem találtam. Természetesen nem kaptam vissza. SIM kártyát is azonnal kicserélte a kedves megtaláló, hiszen már nem tudtam felhívni a saját számom. Szomorú látni, hogy nem ritka ilyen embereket találni, hiszen itt is a fele társaság egyet tud érteni Pepsi Twisttel.

(Ghostrider: a #122-es hozzászólásod egyszerűen nevetséges.. "lehet, hogy bunkó, de nem csóró" istenem, az ilyen embereket akasztani kéne)
  • ghost rider
    (Már megöltem a lelkiismeretem és kidobtam a kukába)-vicc
    Hát ha házhoz jönne akkor visszaadnám.(kénytelen lennék)
    De ha nem is tudja hogy én vagyok aki megtalálta és én se tudom hogy kiét találtam meg akkor nem szól közbe a lelki ismi (szerintem).
    De még nem találtam telefont de ha találok ígérem átgondolom, hogy mit tegyek vele:D
  • Pepsi Twist
    sztem egyéni szoc problem hogy ki mit hogy hagy el és ki hogy merre találja meg... és sztem nem kell vissza adni... én nem adnám vissza :D
  • w77d
    lehet, de akkor így 12 év után is visszavárom tőle XD
  • w77d
    szomorú, hogy így gondolod. Azért kíváncsi lennék fordított helyzetben is így gondolod-e! A szavaidból ítélve akkor sejm adnád vissza, ha a tulaj jönne oda hozzád, hogy bocs ez az enyém! Innentől kezdve ez lopás!
    Ha meg sem próbálod visszaszolgáltatni, akkor nem szar a llelkiismeretednek használni a későbbiekben használni a telót?
  • ghost rider
    lehet, hogy caseih9400 a te játékodat találta meg:D

Én kb olyan 3 hete találtam sulinál egy játék GI Joe babát:D
    (Eltörtem a karját meg a lábát és felcseréltem őket:D)
  • Pepsi Twist
    én találtam :) azóta is azt használom bár elötte 1 Nokia N93i volt vagyis nem volt mert most is megvan :) ott csücsül a szekrénybe :D