X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Árban a differencia 3-4 Milla szóval az nem vészes. Amit nemértek, hogy egy ekkora hajóra miért nem raknak vadászhangárt legalább 1 picikét...
Na szóval ezt nagyon meg kellene fontolnom. Legszivesebben megversenyeztetném õket egy kiírt tenderen de itt ilyen nincs! 😊 Nem tudom mit válasszak. Valószínûleg a digitklíma és a bõrülések döntenek majd... 😄 A kérdés egyébként marad: ki milyen M7et vesz/vett/venne elsõ hajónak ebbõl az osztályból ?
A TS-eket és TP-ket hova dokkolod?
Kis trükk: vannak azok a feladatok, amelyekben az ûrben veszteglõ, vagy más által használt hajót kell visszahozni valakinek, idõre. Érdemes a következõ módon csinálni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõre megveszed ami kell, majd felveszed a küldit és leadod 😄
A Goner missió is ilyen a 4.000 ore + 200 silicon + 200 teladianium-mal 😄
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Asszem a C(redit) ikon jelzi, de ebben most nem vagyok biztos.
Még alig játszottam vele, de már most 7 millám van, + még pár hajó... (kedvencem mikor valaki eladja a hajóját áron alul, pár perc alatt megjavítom azt van egy jó hajóm, vagy nagy haszonnal el tudom adni.)
De játé kelején sokkal inkább javalottak ezek a küldik, mint a patrol és szállító védelemzés. Jobban fizet és könyebb. Bár egy két lóti-futi küldi az elején tényleg nem árt, hogy az alaphajót legalább maxra húzni tudjuk, de utána már tényleg nem okozhat problémát a very hard bázisvédés.
Lényegében megmaradt annak ami az XTM-ben volt. Egy M7-es mozgó dronegyár. Hasonló van még azt hiszem a Teladiknak, csak az meg aknákat gyárt (Gannet vagy a Tern Sentinel közül az egyik, a másik a rakétás fregattjuk).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ott még ráment az M3 hajók némelyikére (XTM vagy Bala Gi kiegészítõben legalábbis).
Itt sajna tényleg nem mûködik. Elnézést a félretájékoztatás miatt. Marad tehát a HEPT a tuti a vadászokon. Vagy alternatíva lehet az alig valamivel gyengébb Fragmentation Bomb Launcher is.
Phased Repeater Gun szinte mindegyik M3-ra rámegy (Paranid és Split hajók esetében semmilyen vadászra nem rakható). Nem egy M4-es típusra is rápakolható (Buster variánsok, Elite, Eurus, Solano, Buzzard, Kite), és több szállítóhajóra is.
Csak eldöcög. Max kirakom a hóba hogy ne robbanjon fel XD
天使たちは私を見守る
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mindezekrõl az elmúl 2 napban már volt szó. 😊
Rosszabban csak a játék ám elég nehezen fog menni ezen. :<<
Frusztrált már nem vagyok, csak kis infót gyüjtök, hogy ne érjen meglepetés a postán <#alien>#alien>
天使たちは私を見守る
Majd lesz ez amúgy nehezebb is. Vindicator rangon, M6-ban ülve egy Hard Xenon támadás állomás ellen nekem a következõ támadó hullámot vonultatta fel: 12 L, 4 LX, 12 P, 4 PX, 2 Q, meg nem tudom mennyi M és N.
Baj nem lett, mert kapun keresztül jöttek, elöl a vadászok, aztán egy kupacban a P és PX, majd a sort alig lemaradva a 2 Q zárta. A csoportosult P és PX hajók kellõen kicsesztek magukkal, mert jól manõverezve tettek róla, hogy saját létszámuk megcsappanjon. A vadászok eleve nem tudnak mit kezdeni egy állomással. A bajt a 2 Q jelentette. Mondjuk az egyiket sikerült taccsra tenni egy Hammerhead Missile segítségével (potom 1,2 M sebzésével azért nem kunszt), miután a pajzsait már alaposan meggyengítettem. Persze ehhez nem kevés Typhoon rakéta és más swarm rakéták indítása is keleltt, hogy ne a legveszélyesebbre lõjjön egybõl. A másikkal viszont nagyon birkózni kellett és segítségül hívni a helyi erõket, mert az le se tojta a tevékenységemet, hanem módszeresen gyilkolni kezdte az állomást.
A fórumokat böngészve ha Very Hard fokozatot vállalok be, akkor már a Xenon romboló is beugorhat, mindjárt a célpont mellé. Mondjuk ilyen feladatokért fognak ám csak igazán jól fizetni. 😊
Néhány küldetés teljesítéséért (ezek a villanykörtések között fordulnak elõ), tervrajzokat adnak vagy azokat is adnak siker esetén a megbízók. Namost a Terran rendszerekben már kaptam 2 ilyen tervrajzot is (sokra nem megyek velük, mert még nincs HQ-m). Az egyik a Vidar, a másik a Cutlass tervrajza volt. Nem tudom ezek meglesznek még akkor is amikor már megvan a HQ vagy csak azután jegyzi a program hogy birtokoljuk az állomást.
Az biztos, hogy nagyon macerás és eszméletlen hosszú játékidõt igényel a saját HQ megszerzése. Állítólag a 4. plot és az 5. plot összefonódásán keresztül lesz elérhetõ.
A 4. a Hub névre hallgat, felvenni meg majd azután lehet, hogy az ember nagyon magas rangon áll a Boronoknál és emellett magas a harci rangja is.
Aki emlékszik a XTM mod Sohnen Sphere-jére, annak majd nem lesz akkora vizuális meglepetésben része a feladatok teljesítése során, bár nem pont ugyanarra kell számítani mint a Sohnen gömböc esetében.
A HQ megszerzéséhez vezetõ út eszméletlen mennyiségû alapanyagot fog igényelni. A Gonerek esetében is nagy mennyiségek voltak, de itt aztán nincs kegyelem a szállítóhajók kihasználása terén. Nemhogy ezres vagy tízezres, de százezres nagyságrendben kellenek majd cuccok.
Elõször persze nem ilyen mennyiséget igényelnek majd, de az 1000 darabok sem kispályásak. lesz ami nem nagy mennyisége, hanem szinte beszerezhetetlen mivolta miatt lesz nehezen leszállítható (Nividium esetében 500-al megelékszenek majd). Szóval aki nekivág, az párszáz játékórát simán beleölhet a teljesítésébe. Aztán ha minden leszállításra kerül, azután indul automatice állítólag az 5. plot aminek eredményeképpen meglesz a HQ-nk. Abban lehet majd tervrajzokból gyártani, festegetni hajókat, meg minden már az X3 Bala Gi küldetésében megismert dolgot véghezvinni.
Tényleg nem veszik jó néven teljes tárat eresztettem bele az állomásba, mert nem vettem észre, hogy a célzott hajó az állomás modul mögött és nem elõtt van. 😄
Szépen átváltott pirosba. De semmi egyébb következménye nem lett... Se repu nem esett, se a rendõrök nem próbáltak meg elkapni.
Mennyire én tudom, jutalomként szerezhetõ ha végigviszed az OTAS küldetéseket. Meg idõnként mászkál a saját szektorukban is és megkísérelheted ott elfogni. Venni nem lehet, hasonlatosan például a Goner Truelight Seeker-hez, meg az összes enhanced és advanced hajóhoz. Ezeket vagy találod, vagy lövöd magadnak, venni nem fogod. Ugyanez igaz a kísérleti fegyverekre is. Azokat max megtalálod.
Az Ingame Encyclopedia meg csak olyan dolgokat ismer amikkel már találkoztál, megnézted, megvizsgáltad. AMivel még nem futottál össze az nem lesz benne. Nem rendelkezel automatikusan teljes tudástárral.
Marad a kézi parancskiadás. Mindenesetre, ha egy hajót hozzárendelsz egy állomáshoz és kiadiod a best buy parancsot, csak azok a cikkek jelennek meg a listában, amelyekre az állomásnak szüksége van, mint alapanyag...
Gyárakban nem vagyok kompetens ugyanis még nincs így nem tudom bekerült -e a station manager script vagy nem.
Más:
OTAS Sirokos Heavy Capture Frigate.
Nálam ninc ilyen a játékban! Valaki használja ? Legend's Home -ban van az OTAS HQ de nincs nálam olyan. Az ingame Encyclopedia sem ismeri és ami sokkal jobban aggaszt Scorp mapja sem tud róla semmit. Tökönszúrom magam ha ez nincs benne... 😊 Tudtok róla valamit ?
Elõre is köszi!<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit