12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#3807 Pontosan melyik mission ez? Végigtoltam a plotot de nem emlékszem ilyenre... -
Nagyapi #3806 Lol, lehet, hogy nem is így híják a küldit. Egy pirat raidert kellene követnem, ugrás közben, akit 4 Xennon L kisér. A pirat visszaszámol, elugrik, én meg maradok. Nem tom mit kell beállítani, hogy ugorgyék a masinám. -
Nagyapi #3805 Hát nem jött be. A Terran defender missionhoz kellene, hiába adom ki a follow parancsot az ugrásban nem követi :(
-
Zombye #3804 Ezen vagy 5 percig röhögtem. Nem semmi...
OTAS plotot kezdtem el, már a 3 hajóból 2 bedokkolt az OTAS HQ-ra. Már csak a mistral maradt, neki van a legkevesebb pajzsa, így ő kicsit megsínylette a harcot. (hull = 7%). no de sebaj! Remek ötletem támadt. Minden Solanomat ráállítottam protectre, ők körbe is vették elkezdték szorgosan lőni a kalózokat. Erre én kb 1 kilóméterre megközelítettem, kiugrottam, és eszementen kezdtem volna javítani a repair leserrel. Hehe, de ekkor beszólt a pilótacsajszi, hogy "please don't shot! Please somebody help me!" ekkor már kb 10%-on járt a hull, és mivel a solanok védelemre lettek beállítva, sec-perc alatt lekaptak a pajzsnélküli szkafanderemben....
Étitek, javítani próbálom, erre visítozik. :D
-
#3803 Hát nem tudom de van egy ötletem... A Hajód command menüjében alul beállítod az autojupot Yes -re, és a minimum jump range -et 0-ra. Aztán a navigation menüben a Follow... paranccsal ráállítod a hajódat a kívánt hajóra. Talán így utánaugrik. -
Nagyapi #3802 Hogy kell egy ugró hajót követni? Van jumpdrivom, van cellám, a hajó elugrik, én maradok. :(
-
#3801 Kép! -
Zombye #3800 Ezt sem értem. Honnan tudja a hajó gazdája, hogy azt az aszteroidát én tettem oda...
No mindegy. Ha nem lehet, hát nem lehet.
-
#3799 Tedd fel a Maruder shipyard scriptet ott lehet majd venni Nividium bányát. Egyébként az a hatalmas kavics nekem is az agyamra megy mert tönkrevágja az autopilotot. Egyébként csak egy rohadt szellemobjektum tehát elvontatni tutira nem lehet de CSAK te a hajóid nem át tudsz repülni rajta akármelyik irányba... -
SaGa #3798 Elvontatni csak bányát tudsz, aszteroidát nem. Ha a kapuba teszed, minden hajót, ami szétkenődik rajta, neked "tud be" a hajó gazdája... -
Zombye #3797 Nvidium bányát látott már valaki?
Találtam 1-2 Nvidium aszteroidát, pl. Getsu Fune feletti Xenon szektorban egy 40-est!!! Nincs szívem szétrobbantani, jobb lenne bányát húzni rá.
-
Zombye #3796 A kereskedelmi útvonalat úgy értem, hogy az "ekliptika síklyában" vannak. Jaj de szépen mondtam. Szóval ott, ahol a kereskedő hajók és az egyéb járgányok is járkálnak. Aldrinból nem lehet ezt a bazi nagy aszteroidát kivenni, vagy kiírtani, vagy kibányászni vlahogy?
Ha állomásokat lehetne vontatni vonósugárral, összerámolnám őket 1 csomóba, és akkor nem len ne ilyen baromi nagy távolság, meg a hajók sem bolondulnának meg, mert ettől a batár sziklától meghülyülnek a hajóim.
-
Zombye #3795 Ezt viszont hülyeségnek tartom. Mármint, hogy visszapakolja a kibányászott, veklrobbantott aszteroidákat és kavicsokat. Mi a bús ez? újratermelődik a csillagközi porból? Én asszem az útban álló nagyobb aszteroidokat vonósugárral el fogom vontatni, mert van 1-2 nagy dög, ami pont a kereskedelmi útvonalon áll. Vagy eltorlaszolom vele a kaput :D -
Lysandus #3794 Hát, ha ez a valóság, akkor ütős volt az anyag. :-DDD -
r4pt0r #3793 Realitás. A valóságban se hiszem hogy minden kavics ami kint van teli van ház nagyságú gyémánttal. :D -
Lysandus #3792 Ha csak a felét veszi ki a köveknek a szektorokból, már akkor is megérte. Szerintem tök fölösleges telepakolni mindenféle hülyeséggel a bolygóközi űrt. -
tomonor #3791 ha a képernyő körül mozgó kövekre gondoltál, benézted ugyanis tudtommal az a script a "rock"-okat távolítja el a játékból, nem az űrszemét effektet... -
Zombye #3790 Köszünöm!
"'felraktam", mingy ki is próbálom.
Ezekre a kísérgetős küldikre meg beszereztem 20 db. Solanót most próbálom ki őket, 5ös vingekbe rendezem, oszt meglássuk mi lesz. A nagyobb hajókat bedarálom a Vidarral, de a kissebbeket nem érem utól, s azok meg leszedegetik a védendő TS-eket.
-
#3789 Ott van a letöltések között. Remove Rocks from universe. -
#3788 Időközben (tök véletlenül) rájöttem LOL de köszi a válaszokat
Jobb szeretem a kis Nova Vanguardom. Reunion óta a Xenon M-en kívül semmi sem tud megsebezni benne -
#3787 Áhh, már csak azért is megéri megvenni a Terran Stationoket hogy a sok emberke lássa:
"Nekem ilyenem van" XD -
Lysandus #3786 Érdekelne ez a script. Hol lehet megtalálni?
Sajna az X-wing sorozat teremtette meg azt a "hagyományt", hogy űrben a mozgás illuziója megteremtéséhez szükség van apró törmelékdarabkékra, amelyek a sebesség fügvényében jönnek szembe velünk az utunk során. Csak ettől olyan érzése van az embernek, mintha mosogatólében úszna, ennyi szemetet az égvilágon nem láttam... :-DDD -
tomonor #3785 be lesz rakva a script listába itten hamarosan :P -
#3784 Tedd föl ezt! Ez egy txt file és csak tömörítsd ki mappástól az X3 könyvtárába. A lényeg, hogy a mappában egy Types mappának és abban egy TBackrounds.txt-nek kell lennie. Ez kiveszi a ködöt pl Ore Beltből. Van pár olyan szektor ahol nem látsz az orrodig sem a köd miatt. Na ezt szünteti meg és amellett, hogy ez az idegesítő dolog eltűnik sokat gyorsul is az adott szektor.
DownLoad - DATA.HU
Kép a #2879 -hszben. Még nem jöttem rá hogyan kell fórum hozzászólást linkelni! :) -
#3783 Valószínűleg valami helyi sajátosság volt, mert engem is bőszen lőttek Xenon és pirate kishajók nagy egyetértésben közösen! :) -
SaGa #3782 Ezt nem értem. Mindenki arra panaszkodik, hogy scannelés közben lövik. Igaz, csak egyszer csináltam meg azt a küldetést a terran usc commander kezdéssel, de a kutya nem akart rám lőni... -
#3781 Hopsz ez rossz helyre ment! :) #3776-ra ment! -
#3780 Figyu én a legjobban erre egy nagyon gyors, mozgékony hajót ajánlanék pl Rapier. Odamégy és ha már jól közel vagy az állomáshoz látni fogod, hogy van egy ilyen "párkány" (pff!:D) amit öszlopok kötnek össze az alsóbb résszel. Na oda bebújsz, míg scannelsz és aki lő rád az a stationt lövi. Ha kész vagy akkor meg gyorsan lelépsz és ennyi! -
#3779 Van egy script ami a nem bányászható köveket kivágja a játékból...
Egyébként nagyon-nagyon jó az az ATF script mert amellett, hogy az összes hajót árulják meg lehet venni az összes Terran stationt aminek kifejezetten örülök. Főleg az SPP-nek mert az baromi jól néz ki. Viszont nem tudom, hogy complexbe lehet -e kötni őket bár nem is nagyon érdekel... :) -
SaGa #3778 Vigyázat, adnak hozzá egy scannert, a freight scanner nem játszik. vagy a logban ott kell legyen az utalás a scanner átadására, vagy a "freight" listában a spéci scannernek. -
Ninju #3777 Menj 500m-en belűlre. Akkor elkezdi magától. Teljesen autómata, nem kell nyomni semmit. -
#3776 Najó, én kész vagyok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Terran defender mission, amikor követni kell egy Nova Raidert a kalózbázishoz. Le kellene szkennelnem a bázist, én egy Nova Vanguarddal mentem, benne freight scannerrel, és nem szkenneli. Az "I" betű a szkennelés, nem? Vagy vmit rosszul csináltam? -
#3775 Ez a Conflict szkript haláli jó. Egyrészt pezseg az élet az univerzumban, másrészt olyan bugok vannak benne, amik rendesen megnevettetnek. Példának ott a Maelstrom-szindróma: még a Conflits felrakása előtt bepakoltam oda egy halom adv.sat-ot, hogy lássam, mi újság. A szkript indulása után (6 ugrás/100 hajó a beállítása nálam) nem sokkal jött az üzi, hogy a kalózokat kiebrudalták a khaakok. Oké, nem egy súlycsoport, elfogadva. Öt perc múlva üzenet a fordítottjáról. Ej, nocsak, három pájrit M2 - négy M1, plusz vadászok. Összefogtak a klánok, vagy mi van? De már látszott az érkező conflict corvett csapat, lesz itt hejehuja! És jött a meglepi: úgy leirtották egymást, hogy jött az üzi: Maelstrom tulaja a játékos. Mi van?!
Odakattanok, és tényleg: owner Amaro, sőt, a benne árválkodó lángszórógyártó nagyüzem is az enyém lett, ellenben sehol egy kósza hajó. Jól van, legyen, gyárat bekonfigolom, lássuk mi lesz. Az lett, hogy egy perc múlva khaakéknak ment a szektor, öt perc múlva kalózok feszítettek büszkén, majd egy percre megint az enyém. Azóta ez így megy... Mindenesetre egy halom adv.sat-ot benyomtam argon148-ba, hátha ;) -
SaGa #3774 Lucike a scriptjeti nem szokta spk formába csomagolni, de a Script manager Script creatora simán megcsinálja a formátumot, elég beimportálni vele a scripteket a zip-ekből. Semmit nem kell variálni, csak nevet adni, verzió számot, szerzőt és időpontot beállítani, majd elmenteni.
A script creatornak be kell előbb állítani, hogy milyen tömörítő programot használjon. A legjobb a 7zip-et megadni neki, mert az mind a 7z, mind a rar állományokat képes kezelni... -
SaGa #3773 Van mobile miner script. Prospector. Ez hasonlóan működik, mint a Commodity Logistics, vagy a Supply trader (amiket szintén ennek a scriptnek a készítője, Lucike csinált). Fizetned kell a "pilótának" a munkáért, közben fejlődik, egyre több dolgot tud csinálni, ellenben egyre nő az órabére. Kell hozzá egy "library", amit szintén megtalálsz a fenti linken.
Ellenben arra a célra, amire használnád, szerintem nem jó. Már az X3-ban sem jöttek be azok a scriptek, amik begyüjtötték a sziklákat, arra a célra, hogy kitakarítsak egy-egy szektort. Egy idő után visszakerültek mind az aszteroidák, mind a sziklák. Ellenben jól lehetett velük keresni... -
SaGa #3772 Látni már láttam többször is. Egy nagy, tégla formájú cucc, lassan araszolgat a terran rendszerekben. -
Zombye #3771 Bocs a szóismétlésért. Még nem ért le a kv. :D
Valaki említett valahol valami Terran TL-t amit úgy hívnak, hogy atmosphere lifter" vagy valami ilyesmi. Ki látott már ilyen bárkát?
-
Zombye #3770 Én erre valami mobile miner scriptet fogok nézni, mert van 1-2 szektor, ahol rengeteg az apró aszteroida, ami igen csak visszaveszi a tempót. interworlds, siselwell, ore belt, Mines of fortune, etc.
Felraktam ezt az ATF-shipyard scriptet, de csak délután tudom kipróbálni, mer most indulok melóba...
Szerencsére idén már csak a két ünnep között megyek melóba, így lesz egy kis időm "tesztelgetni".
-
#3769 Tudtommal visszaveszi az aszteroidák részletességét, s így növelve az FPS-t -
Lysandus #3768 Hali! Ez a "Low Poly Asteroids" script mit csinál?