X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
天使たちは私を見守る
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Na, így már kezd összeállni egy szép kis kövéleménykutatás 😄 Még 3-4 válasz kellene 😊
天使たちは私を見守る
Szerencsére nem próbálta meg a postás félbe hajtani 😄
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
De ne kanyarodjunk el a tárgytól <#vigyor3>#vigyor3> Kellett vmit aláírni? (minden viccen kívül)
天使たちは私を見守る
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Én még meg sem kaptam <#rinya>#rinya>
De azért megint kira hogy 1 ember válaszolt.....
天使たちは私を見守る
asszem ott van eq dock vagy nem? 😄
Persze lehet, hogy ez csak az elején mûködik. Meg én nem a Terrán szektorokban ténykedek, hanem visszamentem az argon prime-ra.
A turreteknek parancsot adni pedig a SHIFT+C paranccsal behozott command consolban lehet a turret control menüpontban. Lehet egyenként de egyszerre az összesnek ( Command for all Turrets ) is.
Van egy missile név szerint "Mosquito-missile" amit tud a hajóm használni de nem tudom hogy hol lehet beszerezni.
Esetleg ha tudjátok hogy a terran m4 sabre milyen rakétákat tud használni és esetleg hogy hol tudom azokat beszerezni azt feltétlenül osszátok meg velem.
Tehát a bázisvédelem... valószínûleg akkor ott rontom el hogy a támadó hajók mögé kerülök és visszafelé tarolom õket... szólj ha rosszul értekezek... 😛
A többi vagy nem ért még oda, vagy a bázissal foglalatoskodik. Amúgy maradj közel a bázishoz. A rakétát simán kimanõverezed ott.
Próbáltam azt is de valamiért nem megy. Úgy csinálom ahogy ti írtátok, hátulról kezdtem leszedni a hajókat de mindig bebukom kb a második hajónál... sok a rakéta + nem tudok magamnak rakétákat installálni. eddig csak a mosquito volt de azt nem tudok beszerezni... próbáltam már vagy 5-6 féle rakétát de mindegyikhez kevéh a hajóm.
Mindenesetre keress bázisvédõ missziókat, lehetõleg very hard, az sokat fizet, és könnyû.
Azt még áruld el, hogy a tornyokat hoyg lehet rávenni a tüzelésre?
Csak mert én a reuniont is egy nova-ban vittem ki (nagyon tetszik ez a hajó) és a turettben volt fegyver, de nem lõtt. Hogy lehet neki megadni, hogy lõjjön, és hogy mit?
Titánnal is ez volt a problémám. Támadni küldtem, és csak körözött a célpont körül a gamma ágyúival...
M3-as vadászokon nekem eddig a legjobban a Concussion Impulse Generator és a nagyon gyors Phased Repeater Gun vált be. Elõbbi egy lassabb, de nagyon erõs csúzli, ami találat esetén a kisebb hajókat megdobja, kizökkenti a normál mozgásból és el is tolja (emellett hatékonyan bontja a pajzsokat és rendesen veszi le a burkolatot is a célpontról).
Utóbbi meg egyszerre 3 lövedéket küld ki, nagyon gyorsan lõ és a lövedéke is gyors. Alapvetõen kevesebbet sebez egy lövéssel mint egy HEPT de a sebessége miatt gyakrabban talál és adott idõ alatt több lövést ki tudsz vele ereszteni ami potenciálisan több találatot eredményezhet. Vadászok ellen egyértelmûen jobb fegyver.
A CIG meg inkább nehéz dögök ellen tesz jó szolgálatot (M3, M8, M6, TL). Nem nehéz vele eltalálni vadászokat sem így arra is használható. Ja és a lõtávja közel másfélszerese a HEPT-nek. Nem egy elhanyagolható szempont ki méri az elsõ csapást.
Toronyba rakétagyilkolásra bõven elég az Impulse Ray Emitter is. Ha nagyon bõven van energia, akkor jöhet a Particle Accelerator Cannon.
Érdekességként talán még megemlíthetõ az elképesztõen drága Pulsed Beam Emitter is. Sajna nagyon rövid a lõtávja, pofátlanul sok energiát eszik, de elképesztõ sebességgel küldi ki a lövedékeit és nagyon gyorsan tüzel. Pajzsbontásban meg majd a dupláját tudja a HEPT-nél megszokott értéknek. Sajna burkolatban meg a felét...
Komolyabb gépeken (M6) az Ion Shard Railgun ami nagyon bevált. Ilyennel lõdöz például a Xenon P is. Picit lassabban tüzel mint a HEPT, de a lövedéke gyorsabb, lényegesen messzebbre lõ és nagyobb rombolóerõt hordoz.
Az igazán nagy gépek (M7, M2, M1) fegyverei persze megmaradtak az igazi pusztítóknak. Pajzsrombolásra Ion Cannon az ajánlott, ami horribilis mennyiségû pajzsot bont le egy lövéssel, igaz burkolatot nem nagyon macerálja (még így is több mint kétszer annyit bont mint egy HEPT), már legalábbis nem észrevehetõ az ilyen ágyúk célpontjainál, amikkel elsõsorban hasonló nagy vasakat lõdöz az ember.
Ebben a felsõ osztályban az energiafegyverek között talán a Terran Point Singularity Cannon az, ami a középkategóriát képviselhetné. Ennek van a legjobb burkolatroncsoló hatása, de ez a leggyengébb a pajzsok ellen. Több mint 6 km-es lõtávval rendelkezik csak sajna kicsi a tûzgyorsasága.
A legjobb ebben az osztályban a jó öreg Photon Pulse Cannon. Nagy károkozás, jókora lõtáv, sok felhasznált energia, garantált hatás. Majdnem ezzel egyenértékû pusztítóerõvel rendelkezik az Incendiary Bomb Launcher, talán 5%-al kisebb az általa okozott kár. Viszont legalább kisebb méretû, kevesebb energiát kér és olcsóbb is.
Ott van még a Gauss Cannon is, ami a hadihajók ágyúi közül az egyetlen ami nem energiafegyver, hanem lõszerrel mûködik. Lõtávja ebben a kategóriában a legkisebb, viszont nagyon jó pajzsbontó és elképesztõ páncélzatromboló.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Normálban vadászgatni a menekülõ asztronautákat, na az már valami. 😊
mrzed:
Mindenképpen legyen a hajódon Cargo Life support system. Erre szükséged lesz. Enélkül nem tudsz majd továbblépni.
pl. OTAS Zephyran kb 450.000-rt, Legends Home-ban lehet megvenni (Aceela's Beacontól délre). Veszel rá 5x200 MJ shieldet és kész 😄
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
A másik meg vicces volt. Elhajóztam az Argon Prime-ba. Elvállaltam egy küldit repunövelés miatt. Xenon invázió a szektorban. Elõször jött 3 db Xenon P. És mind a 3 az Argon One mellé... A kishajók ugyanígy. Gyk páholyból néztem végig, amint megoldják a küldetésem. 😊
De a lóvét megkaptam, és még 2 bázisvédõvel elég összegyült, egy nova raiderhez. Bár nem tudom milyen hatásos fegyverek kellenének rá. Jelenleg 5 PAC, 2 HEPT és 1 valami rapid gun vagy mi. Nem fogyaszt szinte semmi energiát, de legalább nem sebez. 😛
Legend's Home -ban vettem egy OTAS Zephyr nevû hajót amire 3x200MJ shield megy fel. 2 turretbe kell valami gyors tüzelésû ágyú nálam Phased Repeater Gun van és missile defence parancs a turreteknek. Full speed+rudder tuning. Én megvettem rá az összes cargo bay tuningot is mert sok helyet foglal a teladinum és raktam még bele bõven EC-t is mert az unknown szektor nagyon hosszú ahonnan mégy és inkább ugrottam a kapuhoz meg tudtam, hogy sokáig fogom használni a hajót mert tetszik. Na így olyan 50% shield körül tudtam bedockolni. Belépsz a szektorba azonnal full gáz és irány az Outpost. Ha odaértél kicsit várni kell, míg az elite megjön.
Ha személyesen lépek a szektorba, akkor írtó zabosak lesznek és nekem esik mindenki, az állomáshoz vezetõ fél útig se jutok el. Ha pedig beküldöm egy szállítóhajóval, akkor pedig nem tekinti teljesítettnek a feladatot...
http://a-zcomp.eu/
天使たちは私を見守る
Eljárás:
Mentesz
Kidokkolsz, az ûrben repülv, a pilota menüben megkeresed az átnevezést, beírod azt, hogy Thereshallbewings. Ha jó, akkor pár másodperc "kifagyás", majd visszakapod a vezérlést. Ha elütötted, akkor jól átnevezted a pilótát és nem indult el az editor. Ha nem akarod, hogy ez legyen a neved, akkor írj be amit akarsz, majd próbáld újra a fenti szót. A két db "l" leütése között várj egy másodpercet...
Érdemes, mert az uninstallnál is jól leszedi a felesleget...