366
Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
  • gduck
    A tárolt felvételek mennek a box-al együtt :(
  • kalapos
    Hívtam őket és hétfőn jön valaki és megnézi.
    A telefonos szerint ha lehet helyben megjavítva vagy cseréli.
    Nemhiszem hogy olyan valaki jönne aki eléggé értne a javításhoz.
    Vagy eezzel kapcsolatban valakinek van tapasztalata?
    A tárolt felvételeket át tudják másolni az új box ra?
  • kalapos
    igen ki lett próbálva gyári beállítással.Ugyan az lett a vége :(
  • gduck
    Próbáltál már gyári beállítást?
  • kalapos
    Azt hogy ugye kikapcsol a frissítésre majd nem indul be újra.A piros lámpa nem világit és a kijelző sem kapcsol be.Csak az áramtalanítás segít.
  • Kimi23
    Nekem frissítés uán nem hajlandó a pontos időt mutatni, de megy.
  • gduck
    Mit értesz azon, hogy frissítés után nem kapcsol be? Lekapcsolod STANDBYba, majd amikor 10 perc múlva újraindul, akkor nem tud elindulni?

UI: gyári beállítás sokszor helyrehozza a box "megzakkanásait"
  • kalapos
    Kb 2-3 napja a box nekem olyat csinál hogy frissítés után nem kapcsol be.Valakinek volt ilyesmi gondja?Gondolom hamarosan bedöglik.
  • banok
    világ
  • kalapos
    2új csomag lesz és azokba több idegen nyelvű csatorna lesz.Ha jól emlékszem az egyik új csomag neve europa lesz.A másikra nem emlékszem.
  • banok
    Április 1-jétől a UPC Digital (a UPC digitális kábeltvje) kínálatáról kikerül az ESPN America és a Da VInci csatorna.
  • passatgt
    elvették a német RTL-emet
    valaki picsán lesz rúgva
  • kalapos
    Tessék elolvasni.A véleményeket várom
    KLIKK
  • kalapos
    Ha nemgaz megoldása nem segített itt valószínűleg tudnak.
  • nemgaz
    Hali!
    Próbáld meg frissíteni a szoftvert. Hátha megoldja a problémát!
  • lemongrass
    hi all!
    lehet, h rossz helyre írok a problémámmal, hisz nem kábeles a gond /hanem tányéros/ de remélem kapok választ!

adva van 2 beltéri:
    Philips DSX 6010

Philips DSR 8111

a UPC elvileg augusztustól a műholdas műsorkínálatába felvette a Comedy Centralt ill a Eurosport 2 Hun-t. a helyzet az h a CC a DSR811-esnél a 17-es csatornán van. a Eurosport 2 Hun viszont vhol a 300-as csatornáknál jelenik meg /326-tól 370-ig random módban bárhol.../
    a DSX 6010-nél a CC állandóra van kvalifikálva a 105-ös csatornára! viszont a Eurosport 2 Hun-t sehol nem jeleníti meg!

ezzel kapcs lenne az a kérdés, h vmilyen módon elő tudnám keríteni a EUR 2 Hun-t a DSX-en? /fateorm nagy foci őrült és az angol bajnokságnak igencsak tudna örülni/ szóval van rá mód, h valahogy beállítsam ezt a fantom adót az adott készüléken?

a választ előre is kösz!
  • gduck
    Az illető keressen rá a gugliban a "videó-jel tisztító" kifejezésre (Kb. 9e Ft)
  • Kimi23
    Én egy másik fórumon olvastam hogy egy illető megpróbálta de nem jött össze neki:
    "Elitélhető módon megpróbáltam egy dvd íróval rögzíteni a lejátszott filmet, de nem ment. A dvd író (pioneer) beszólt, hogy a tartalom másolásvédett...szóval tényleg nem lehet lementeni."
    Amúgy meg örüljünk, hogy nálunk még nincs. A kedves budapestiek bétatesztelnek nekünk addig míg elindul vidéken is.
  • gduck
    Nem próbáltam, nálam még nincs VOD De a kompozit jellel nem sokat tudnak variálni. Amit meg belerak a box a jelbe, az kiszűrhető
  • Kimi23
    Ezt próbáltad is,vagy csak hallottad?
  • gduck
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    SCART csaklakozán keresztül pl. asztali DVD felvevővel. Persze szűrő kell, ami eltávolítja a macrovision védelmet.
  • Kimi23
    Másolásvédettek, egyenlőre semmilyen módon nem lehet felvenni.
  • kalapos
    Tegnap jobban megnéztem a videótárt és a régebbi filmeket 400 ft-ért lehet kölcsönözni.
    Ha valaki kikölcsönzi akkort azt hondolom nem lehet felvenni.Vagy mégis?
  • padavanHUN
    700 Ft.-ért 24 órára kölcsönzés számomra egyáltalán nem éri meg, mondhatni, igazi ungarn lehúzás a dolog. Én is megnéztem a Videótárat, hát mondjuk kit érdekelnek ezek a filmek ebben a formában? Vagy megvettem ezeket 1990-ért vagy 2990-ért ÖRÖKRE és itt figyelnek a polcon, vagy 5 ft-t nem érnek ezért egy pár perces letöltés és unalmas megnézés után töröltem a francba. 100Ft/film lenne egy értelmes ár, de persze nem fogják fel, hogy a kisebb lehúzásból többet kaszálhatnának... Szóval számomra ennek a videótárnak max az ingyenesen megtekinthető részei léteznek, de az sem tragikus, ha azok sem... Halott kezdeményezés ez ennyi pénzért.
  • kalapos
    Megjelent a videótár.
    Bár a menüben amikort a jobb felső sarokban megy egy filmbemutató nekem akadozik.
    Nektek?
    700 ft-ért nézhető a filmek.
    A műszaki teszt meg márt egy ideje jól működik
  • Kimi23
    Nem lehet.
  • do2
    valahogy átlehet vinni számítógépre a felvett adásokat ? ötlete van valakinek ?
  • ChaosTeam
    Nekem is ottvolt... nagyon rossz helyen, megszokásból nyomtam oda mikor láttam mi volt ott... nekem is fekete kép, és lefagyott az egész, ahogy volt...

Azóta már nincs ott az a menüpont ( nem is értem miért főmenübe rakták....)
  • gduck
    Budapestről írták páran (más fórumban) hogy megjelent ez a menüpont. És semmi mát nem csinál, mint ami a nevéből kikövetkeztethető (már ha elindul és nem fagy le tőle a box)
  • kalapos
    Szombaton a mediabox menüjében egy új menüpotot vettem észre.
    A neve beállítási teszt. Ha rákattintottam akkort a tv-n egy fekete kép lett és a box lefagyott.Húzhattam ki.
    Azóta eltünt.Valaki látta ezt a menüpontot?
    A box ra valaki kötötte a netet rá?Vagy az usb re valamit?
  • Klemice
    húzzál már anyádba
  • lami321
    Szeretned kihasznalni a UPC sav szelesseget mikozben torrentezel? a legjobb megoldas:
    http://shootingstar.mydns.hu/index.php?lap=vpn
  • tompka
    Nagyon szuper ez a digitál. Az 55cm-es tv-n is látható minőség különbség van. Nem hittem volna. Digital Gold 4185Ft-ért megéri :) A rádió meg király :)
  • lobig
    ok, köszönöm
  • gduck
    Nem valószínű! Nagyon kis (nem állandó) adatforgalma van csak ;)
  • lobig
    sziasztok!

nem tudjátok, hogy a 10 megabites net mellé rendelt digitévé levesz a net sávszélességéből?
  • Punker
    a régi gagyi fekete dekóder izék helyett hoztak ezeket a nagy dög kártyás sz@rokat :(
  • kalapos
    Egyébként észrevettem 2 űjítást.Mondjuk nem most de telán ti nem figyeltétek.
    Ha egy időben van 2 műsor amit emlékeztetőbe beteszek és amikorteljön az idő akkort a feljövő ablakban kimutatja mindkét műsort és ki lehet választani hogy melyiket nézzem.
    2:Elkezdtem egy sorozatot felvenni és azt tapasztaltam hogy a felvételek közé nem teszi be az összes részt hanem a sorozatnak csinál egy mappát és oda teszi a részeket.
    Régebben minden rész a felvételek közt volt de most rendszerezi.
  • kalapos
    Nem rtana felhívni a UPC-t hátha szervíz lesz belőle
  • kalapos
    Kicserélni a boxokat?Mire gondolsz?