UPC Kábel - Digitális átállás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
http://shootingstar.mydns.hu/index.php?lap=vpn
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
nem tudjátok, hogy a 10 megabites net mellé rendelt digitévé levesz a net sávszélességébõl?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha egy idõben van 2 mûsor amit emlékeztetõbe beteszek és amikorteljön az idõ akkort a feljövõ ablakban kimutatja mindkét mûsort és ki lehet választani hogy melyiket nézzem.
2:Elkezdtem egy sorozatot felvenni és azt tapasztaltam hogy a felvételek közé nem teszi be az összes részt hanem a sorozatnak csinál egy mappát és oda teszi a részeket.
Régebben minden rész a felvételek közt volt de most rendszerezi.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem vagy kicsit lemaradva?
Ezt nem kötözködésnek szántam, de a digitális tv-zés nem ezekre a technikákra van kitalálva.
Már HBO-t sem lehet elõfizetni, vagy hosszabbítani analógon. Így áprilisban kénytelenek vagyunk lemondani. Amióta kódolt a HBO, folyamatosan van HBO-nk <#rinya>#rinya><#sir>#sir>
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
* Az analóg silver, HBO Pak, 18+ csomag lezárásra kerül Eger, Demjén, Egerbakta, Egerszalók, Egerszólát, Felsõtárkány, Kerecsend, Novaj, Ostoros, Nyíregyháza, Oros, Sóstóhegy, Sóstófürdõ, Nagykálló, Szolnok, Nagykanizsa, Tatabánya, Szárliget, Vértesszõlõs, Dunaújváros szolgáltatási területén
* Az analóg HBO szolgáltatás lezárásra kerül Kazincbarcika, Gyöngyös, Gyöngyössolymos, Salgótarján, Somoskõújfalu, Vizslás, Vizslás-Újlak, Kazár, Kazár-Mizserfa, Rákóczibánya, Bátonyterenye, Sopron 750 MHz, Szombathely, Táplánszentkereszt Várpalota, Pétfürdõ, Berhida, Inota, Inotai készenléti lakótelep, Peremarton-Gyártelep szolgáltatási területén
* Az analóg silver csomag és az HBO szolgáltatás lezárásra kerül Balatonfüred, Csopak, Balatonalmádi, Balatonfûzfõ-Gyártelep, Felsõörs, Alsóörs, Lovas, Paloznak, Hajmáskér, Öskü szolgáltatási területén,
Majd megnézem.
Persze tudom nem a UPC tehet a csúszásról de mint írtad az RTL és a TV2 is gyakran csúsztassa az adásokat meg még 1-2 csatorna.
Bár ez a funkció nekem teszik.
Remélem még lesznek ilyen jobbféle dolgok beletéve .
De errõl nem elsõsorban az UPC tehet, bár nem tudom a tv mûsort milyen módon és ki "frissíti" és milyen gyakran... viszont, ha jók az idõpontok, akkor ez elég hasznos, nameg az is, hogy már 2 felvétel is mehet egyszerre, ha kikapcsolod a box-ot, így amikor nem vagy otthon akkor tudsz 2-t is felvenni egy idõben.
erre meg se tudtak szólalni az upc-nél, pedig én kérdeztem hogy akkor csak plusz csatornákért fizessek 1400at és csak egy tv-re adják? cöcö
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ezek megint átvernek
Hdmi csatlakozós stb-t pedig csak a HD gold csomagtól felfelé adnak.
a upc-töl a top box-ról ilyen cábelen megy a jel a tv-hez de a tv-n van hdmi bemenet
szerintem a gigitális tv minõségét a hdmi kábel biztostsa alegjobban ha tud valaki érthetõ magyarázatot adni szivesen fogadom
Mert nekünk nem azt mondták, hogy "áttérhetünk digitálisra, hanem azt, hogy át KELL térnünk, mert szeptember 1-tõl már Bp-n csak digitálisan lesz adás... és mi is ezért váltottunk, mert mind1 volt akkor már, hogy nyár elején vagy végén váltunk, így legalább lett volna "átszokási idõ" a szüleimnek, amíg megtudják tanulni a médiabox használatát, addig amíg nem megy nekik rendesen tudják régi módon is nézni a mûsoraikat.
Tehát ahhoz képest, hogy szeptembertõl nem lesz csak digitális adás, ahhoz képest szept. közepén azt hirdetik, hogy köttess be kábeltv-t...
Ennyit errõl.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Szerintetek lehetséges, hogy lesz majd ilyesmi az UPC-nél ?
Felhívtam õket, mondta szépen az ügyfélszolgálatis, hogy miket csináljak: áramtalanítás, újratelepítés, hálózat keresés. Aztán mondtam neki, hogy a kártyával nem lehet gond, azt mondta azzal biztos nem, de azért leellenõríztette velem a számát. Majd mondta, hogy mikor jönnek a szerelõk. 😊
Helyeseltem, rendben, ok stb. 😄
Aztán visszarakom a kártyát, benyomom a TV-t és láss csodát mûködik.
Mondom ilyen nincs, a kártya volt a gond tényleg. 😄
A HelloHD egy másik szolgáltató. Nem kis pénzért...
Ja egyébként a Hustler TV kikerül analógból így már csak prémium marad digitálison. <#szomoru1>#szomoru1>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A upc info csatornájám(10-es csatorna).Ott kiírta hogy ez egy interaktív oldal és a folytatásra nyomtam.Ekkort elõjött egy kis ablak hogy üzenetem érkezett amelyiket a piros gombal tudom megnyitni.A levélben az áll hogy az olimpia idejére több csomagban is elérhetõvé fogják tenni a M1 és M2 HD adását.Szóval akinek esetleg lenne HD tv-je de még nem vett HD csomagot az olimpiát így is tudja nézni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az MTI-s híreket láttam eddig.